![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
![]() Źle.Źle.Źle.
#962 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
#964 |
Zakorzenienie
|
Ojciec zaczał pić.
I nienawidzę swojego ciała. I jestem daleko od TŻ. ![]() I nie mam czasu na wizaż ;(
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nienawidzisz, tylko nie akceptujesz! Jesteś sliczna i zgrabna. Co sie stało? Przeciez kiedy ostatnio tu pisałas wszytsko było ok i wcale sie nie nienawidziłas?
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku - prawie kazdy mi mówi, ze jestem gruba
![]() Nie wiem. Jakoś wszystko się powaliło jak tylko do domu zjechałam ;(
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech gadają, a co sami są chudzielcami? Kochana,główka do góry. ![]()
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i powiem ci jeszcze jedno ![]() wlasnie ogladam na naszej klasie zdjecia kumpeli ze studiow, zawsze byla piekna poprostu,szczupla,usmiech nieta,fajny facet u boku u piekny synek... na ostatnim roku studiow wypadek..teraz jest sama, facet sie zmyl, ona sparalizowana na wozku, przez pewien czas nie chciala zyc...ale teraz na zdjeciach widze usmichnieta dziewczyne,tez na wozku, tez sparalizowana ale widac w niech te chec zycia... wiec Nefre prosze cie, wiecej luzu i dystansu do siebie i innych. Mysle,ze Ania(bo tak ma na imie) zrobilaby wszystko zeby miec takie problemy... ![]() ja juz spakowana,czekam na pizze,pojde sie niedlugo wykapac i spac. O 3 pobudka ![]() buzia dla wszystkich i do zobaczenia w pl jutro ![]()
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Córa marnotrawna zawitała... U mnie pomnieszanie z poplątaniem z dokładką chaosu.. Z chłopakiem, tym ktorego poznałam przez nk się rozstalam - ja zerwałam bo to nie bylo to... Ogólnie sama nie wiem co / kogo chce, mogłabym mieć innego chłopaka, ale nikt mi nie odpowiada ![]() Niedługo nowy rok szkolny - matura, studniówka, na samą myśl robi mi się słabo i niedobrze. Końcówka wakacji u mnie jest bardzo intensywna, na nic nie mam czasu, teraz lece na jazde, a popołudniu jestem umówiona na dwa spotkanie ... ![]() Przepraszam, że tak chaotycznie, przepraszam, że tak rzadko zaglądam, postaram sie nadrobić... Nerfre - ![]() ![]() Miłego dnia.
![]() |
#970 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wstałam już o 7 ![]() ![]() Kochane tak się zastanawiam. Potrzebuję rady. Otóż , teraz idę an studium farmaceutyczne (2 letnie) i mam w planach zdawanie matury z biologii i chemii, ponieważ chcę startować na studia dzienne. I teraz prosze pomóżcie - mam zdawać za rok czy za 2 lata, kiedy skończę studium? Dzisiaj musiałabym iść do sekretariatu szkoły(właśnie: jesli poproszę to oni prześlą papiery do danej szkoły? Nie opłaca mi się przyjezdzac na Śląsk, skoro spokojnie mogłabym zdać maturę w Gdańsku w jakiejś szkole). Proszę pomóżcie, bo nie wiem co zrobić ;(
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nefre z mojej strony - lepie iść zaraz za rok. Czym prędzej po marurze będziesz ją zdawała ponownie tym lepiej. Na studium napewno nie do końca będzie naprzykład biologia taka jakiej byś potrzebowała do matury, chemia może tak, ale też trochu innego rodzaju. Czym później pójdziesz powtarzać tym więcej oddalisz się od materiału liceum. Mało ludzi z mojego roku co naprzykład z powodu niepowodzeń na pierwszym roku chciało od nowa zdawać wstępne na uczelnię to nie zdali - może był u nas egzamin z chemii i była biologia i fizyka w ramach biofizyki, ale po prostu to już było z innej beczki a niektórych rzeczy wcale nie było, które się robiło w liceum. Jeśli i tak chcesz napewno na dziennie to nie do końca ma sens na siłę siedzieć na studium całe dwa lata. Ale niech się wypowiedzą też inni ![]() A tak btw. trzymam kciuki za utrzymanie pozytywnego samopoczucia ![]()
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia kochane...
jakoś nie mogę się ostatniio wbić w wątek.. niby wszystko dobrze,a jednak... ![]() Trzymajcie się ![]() Nefre - nie jesteś gruba,na 100% kochana... Tamo - mam nadzieję,że znajdziesz tego wymarzonego Słońce ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
♥
|
pochwaliłabym sie ale w srode brat wyjechał na wakacje do Tunezji .ale wział inny tel a swoj zostawił i on ma tak bardzo dobry aparat i mam bluetooth do kompa ale nie wiem jak to sie wszystko robi. jak ktos zrobi instrukcje mi to dam zdjecia
![]() Cytat:
![]() ![]() co do włosów juz po wizycie u fryzjera . włosy farbowalam na taki ciemniejszy brąz (?) tak to chyba mozna okreslic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak R. frajer to go kopnąć w tyłek. I dobrze, że od razu o tym wiadomo, bo czasem dopiero po kilku latach można otworzyć oczy.. Wtedy to już niefajne uczucie ![]() ![]() Cytat:
o matko ![]() ![]() ![]() Coś strasznego ![]() ![]() No i oby dziś był milszy dzień ![]() Cytat:
![]() Ale najważniejsza jesteś Ty! Więc kombinuj ze studiami. Ja uważam, że im szybciej podejdziesz do tych examinów tym lepiej. A to studium to wieczorowe? Jeśli tak, to możesz pogodzić studia dzienne z tym studium, a zawsze już podczas studiów będziesz miała jakieś uprawnienia i łatwiej będzie znaleźć pracę. A jak tam z TŻ, wszystko dobrze się układa? i Jak Ci się mieszka w Gda? ![]() A ja właśnie siedzę z herbatką i wspominam wczorajszą babską imprezkę ![]() ![]() ![]() A teraz można by się zabrać za coś pożytecznego ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Czyli Ty ejstes blondyna;d ja przysieglam ze nigdy przenigdy w zyciu nie ufarbie sie na blond ![]() E no na pewno nie ejst tak zle z obsluga prostownicy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie Ty chcesz na takim zakupie :"chodzic"? ![]() Cytat:
? Oj ja na zakupy zeszytowe jutro. Ksiazki kupilam dzis. Dalam 450 zl. ladnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale gruba na pewno nie ! Widzialam Twoje zdjecia na NK i przeciez Ty nie ejstes gruba. A ktos kto tak uwaza niech lepiej sam zobaczy w lustro ![]() Milego. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
kochan moge sie przyłaaczyc???
ostatnio u mnie moja dieta to eh..dwa dni tmu miałąm napad obzarstwa i wczoraj tez..;/ nie chce mi sie juz zyc.. kopoty w domu z rodzicami.awantury jedna za druga,pieska mi wczoraj upili,wszystko mnie drazni i smuci,2 dni rycze na okragło....dzis w nocy az obudziłam sie z bólu...bolałą mnie tak głowa,zeby i oczy ze szok...;/
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne,witaj ![]() Kochana, spokojnie przede wszytskim ![]() Masz kłopoty z jedzeniem,ED? Płacz nic nie pomoze ,sama sie o tym przekonałam. Wiec głowa do góry, wyjdz na jakis spacer, pojezdzij na rowerze,posłuchaj muzyki- jednym słowem to co Cie odpręza i relaksuje ![]() Jak to pieska upili? Czym? ![]() Kłopoty w domu tez da sie rozwiązac-trzeba tylko rozmawiac spokojnie, az do skutku. Nie mów ze nie chce Ci sie zyc. Bo to nieprawda. Chcesz zyc tylko masz problemy,jak kazdy.ale kazde problemy da sie rozwiazac ![]() ![]()
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Elo melo ,trzy dwa zero ;>
Melduję,żem wróciła z Wawy cała i zdrowa ![]() Nie obyło się bez ekscesów typu, pobudka za 15 piąta,czyli 40min przed przyjazdem taksy,a trza było się przyszykować,najeść itd. Ale zdążyliśmy ;D W stolycy upalnie,zajechałam do trupiarni vel instytutu wiadomo jakiego, w 'przychodni' tłumy o_O Doktorek przyjął mnie w szampańskim nastroju, wręcz ożywiony na mój i rodzicielki widok ![]() ![]() ![]() ![]() (LeRzę ![]() Yhh stary satyr,no ale jak się ma żonkę 26 lat młodszą ... ![]() Oczywiście z wizytami w mieście stołecznym nie jest koniec, w poniedziałek mam zgłosić się 'po znajomości' o_Odo Uniwerku Medycznego, do jakiegoś specjalisty w zakładzie protetyki,aby uzupełnić siłą rzeczy pooperacyjne 'braki w uzębieniu (ku...rwa w tym wieku,aż chce mi się rzygać gdy o tym pomyślę ![]() Matka nieco się wkurzyła,że nie można w3city,bo 3/4 pensji pójdzie na rozjazdy tam a z czegoś egzystować trza. No ale bywa. Przed powrotem do Gd. miałyśmy trochę wolnego czasu i wybyłyśmy do Złotych Tarasów, tam kłótnie,że jestem rozrzutna bo latam po drogich kawiarniach i znowu coś kupiłam (tsaa z przeceny) Ogólnie trochę się zdołowałam, tyle intrygujących rzeczy,a kasy brak ![]() ![]() Wróciłyśmy do domu po 22 i bez sił padłam na łoże , dziś z rańca pognałam na Uniwerek ,aby zeskanowali mi zdjęcie do legitymacji,potem spacer i tak piątek mija. Pociesza fakt,że jutro jadę na rodzinne spotkanie do Sobieszewa ![]() Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Gość
|
Guten Tag
Wszystko w niedzielę nadrobię, a teraz na szybko tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
O Boże dziewczyny...marzenia się spełniają jednak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Oj Baby mów szybciutko o co chodzi bom ciekawa
![]()
#982 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Enex-Jezuuuuuuuuuu biedny kotek, Boze co za potwory na tej ziemi chodza..jak tak mozna w ogole.... ![]() Mango -fajnie ze z przyjaciołką juz ok ![]() ![]()
![]() |
#983 |
Gość
|
Dobranoc, do niedzieli,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
wow...zle napisałam..nie upili tylko UŚPILI..;/;/
co do rozmów w domu...takowych nie ma......brak kontaktu.. tak ed....poczatki bulimi i kompulsyjem juz na okragło 3 dni a było tak dobrze..;/;/;/... ![]()
#985 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia w zdobywaniu! ;] Przyznam, że nieco zaniedbałam odwiedzanie Twojego bloga, chyba sobie teraz poczytam. ![]() A piszesz jeszcze do jakiejś gazetki czy gdzieś w necie publikujesz? ![]() Cytat:
Rodziców udało mi się namówić, no i zamówienie złożone. :O Aż trudno mi w to uwierzyć i głupio mi trochę, bo rodzice szaleją z radości, że ja po roku wreszcie szaleję z radości po tym ED i tak mi zachcianki spełniać pomagają. ![]() Cytat:
![]() Ech, ciężki naprawdę dzień. Oby było lepiej, ułożyło się wszystko. ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się, badź dzielna. I w kwestii 'grubości' nie słuchaj ludzi, głupoty pewnie wygadują, posłuchaj Wizażanek innych. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile Ci jeszcze jazd zostało? ![]() Cytat:
![]() Ja bym za rok na Twoim miejscu zdawała, dokładnie ze względów, jakie wskazała Enex. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak to z tym pieskiem było? :O O, już widzę Twojego posta nowego. Ech. ![]() ![]() Cytat:
![]() A Ty od początku tej historii tak sobie dobrze z tym wszystkim radzisz, nic tylko podziwiać. ![]() Miłego spotkania jutro! Cytat:
![]() Kciuki będą. ;]
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
ale tu pada ![]() jestem na maxa chora..sie przeziebilam tak ze nie moge slowa powiedziec..glowa mi peka...jak mama wstanie to pojde z nia na rynek i po drodze do apteki jakies piguly kupic. ![]() fryzjer zalatwiony ![]() ![]() milego dzionka wam zycze ![]()
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzisz do psychologa? Zapraszam na KZ ![]()
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
dzieńdoberek
![]() ale u mnie pochmurno, nie chce się z domu wychodzić. Dopiero wstałam i wcinam śniadanko ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Mój nawet nie przestał żeby mógł zacząć ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mangosia,świetnie że urodziny takie udane i wiem jaki to 'kamień z serca' wrócić do dawnej przyjaźni,także gratuluję ![]() Co u mnie ? hmm..długo by opowiadać,byłam z Tż-etem w górach na 4dni,było wspaniale,prawde mówiąc mamy niewiele okazji spędzac ze sobą wspólnie tyle czasu i rano budzić się razem w jednym łóżku obok siebie,a jest to najwspanialsze uczucie pod słońcem obudzić się rano i mieć do kogo przytulić ![]() ![]() Wczoraj byłam na ognisku klasowym,szczerze mówiąc średnio chciało mi się iść,no ale poszłam,spowrotem Tż-et przyjachał po mnie i siedzieliśmy do późnego wieczora na dworze wspominając górskie przygody ![]() Teraz powoli muszę zacząć się przygotowywać psychicznie na wyrok 'I znowu skazana na wieczną matematykę i 10miesięcy nauki' ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() cos ostatnio zaniedbalam plotki, chyba z racji zlego samopoczucia i braku sil ![]() wiec przepraszam,ze nie poodpowiadam na posty ![]() u mnie dzis padalo cala noc ![]() w ogole wstalam,patrze,a mojej mamy i braciszka nie ma ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.