|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
Ja zaś rozważąm dłuuugi obiad poprawinowy (z tańcami) w Esencji na Nadbystrzyckiej, tylko że tam jest miejsce na jakieś 50-60 osób i oddzielna sala do tańczenia. |
|
|
|
|
#3272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Także nie martw się Edyś, myśle że wszystko się uda. Zresztą właścicielka cały czas mi powtarzała, że to klientka musi być zadowolona z efektów i robią wszystko, żeby tak było.Fajnie, że suknia Ci sie podoba. Twoja też napewno będzie piekna. A te drapowania sa rzeczywiście starannie zrobione. A to, że o swoje sie dopominałas wczoraj to tez normalne. Tak jak powiedziała właścicielka - dla nich uszycie sukni to chleb powszedni i nie zdarzyło się, żeby nie zdąrzyli, a dla nas jakby nie patrzeć, to cos niezwykłego i niecodziennego i chcemy, żeby wszystko bylo po idealnie po naszej myśli.
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
[quote=froggie;8695515]hihih wczoraj przegapiłam Twoją odpowiedź, chyba muszę iść po większe szkła do okulisty
![]() to wygląda na to że będziemy mieć innych kamerzystów ![]() O,a kogo będziesz miała?I ile płacisz?Ja jeszcze się nie zdecydowałam,ciągle szukam...A 2 dni temu wróciliśmy z TZcikiem z Pragi Było rewelacyjnie Zachwyciło nas to miasto
|
|
|
|
#3274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie słyszałam, że ten nowy proboszcz jest w porządku A taką zgodę do podpisania wystawiają w kancelarii? W ogóle, to Siostra z kancelarii u Agnieszki (zresztą strasznie sympatyczna , z ktora rozmawialismy powiedziala nam, ze musimy uzyskac zgode na slub w innej parafi, nie uzyla slowa licencja. Hmm, to moze chodzilo jej o taka wlasnie zgode? W najblizszym czasie wybierzemy sie do parafii po indeksy do nauk (bo chcemy zrobic wczesniej) to moze spytam jak sie zalatwia taka zgodę A Ty do jakiego kościoła się przeniosłaś?
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Przyczajenie
|
Czy słyszał ktoś o zespole PIF PAF BAND? Dziewczyny pomóżcie! Poszukuje fajnego zespołu na 22.08.2009.
Pozdrawiam |
|
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
A może Któraś już jako Przeszczęśliwa Mężatka ma jakieś zdjątka? Chwalcie się
|
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie mam fotki tej na poprawiny ale jak tylko coś znajdę to dołączę
Moja jedyna najpiękniejsza ślubna suknia to Farage model Galaxy i za 10 miesięcy i 5 dni będę w niej wyglądać tak ( dodając niestety kilka rozmiarów większy biust ):
|
|
|
|
#3278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem przejścia z biustem bo sama jestem (niestety ) dośc hojnie obdarzona przez naturę i każdą suknię oglądam pod kontem tego jak będzie wyglądac na większej klatce piersiowej ale wydaje mi się że w takim fasonie spory biust będzie się prezentował bardzo korzystnie
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
czy zna ktoś zespół quantes? bede wdzieczna za opinie o nim.
|
|
|
|
#3280 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!
ksylwia calva Cannabis84 m.a.r.t.a. W dniu jutrzejszym! Dniu Waszym Najważniejszym! Wielkiego spokoju! Pięknego uśmiechu! Bądźcie CUDOWNE! RADOSNE! SZCZĘŚLIWE! KOCHAJĄCE! KOCHANE! Życzę Wam samego dobra i pomyślności na Nową Drogę Życia! Edyta
|
#3281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam w drugą stronę, bo mam mały biust jakieś skromne B..... oj skromne hehhe ale ja nie patrze na suknie pod kątem biustu lecz bioder jestem zdecydowanym typem gruszki. Nie lubię tego ale cóż zrobić. ciężko mi jest kupić dopasowane sukienki, bo jeśli jest ok w biodrach to za duża góra i odwrotnie. Dlatego suknia w typie rybki raczej odpada. Chyba że uda mi sie zgubić trochę (walczę, walczę ) to wtedy będzie mogła być i rybka ![]() Co do poprawin załatwiliśmy jednak w Dworze Anna poprawiny termin jest wolny, cena jest w zależności od menu (ale średnio ok 80 zł). Do tego dodamy grilla (który miał być na weselu, ale jednak przeniesiemy go na poprawiny Dla nas to będzie o tyle ułatwienie, że po prostu po weselu się prześpimy w tym pokoju dla nowożeńców ( ) i zejdziemy na poprawiny, zamiast lecieć do domu, przebrać się i do innej sali. Nasza świadkowa jest tak z nami zżyta że pewnie się będzie chciała do nas wkleić by nie jechać do domu (i potem z powrotem do Anny) ale na pewno tym razem TŻ sie na to nie zgodzi hehehe .Ale mam pytanie jak jest z zapraszaniem ludzi na poprawiny? Wiadomo że nie będziemy prosić wszystkich tylko takich co bliższych, no ale kiedy to im sie mówi że zapraszamy też na poprawiny? Bo na pewno w sali wcześniej trzeba podać liczbę gości na poprawinach... A gorzej jak na weselu jest cała rodzina z dziećmi i ich os.towarzyszącymi a na poprawiny chce się zaprosić samych owych rodziców no oj ale trudno, nie można z poprawin zrobić drugiego wesela ze wszystkimi "bo wypada" bo by człowiek z torbami poszedł.
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
tu Mirra jest problem, ale myślę że będziesz zapraszać tak bliską rodzinę, że zrozumie i osobiście im powiesz jak to wygląda i zaprosisz. poproś tylko żeby nie rozgłaszali wszem i wobec że to poprawiny.... tylko, że to obiad dla najbliższej rodziny.
Bo poprawiny, jako takie powinny być dla wszystkich. Ja w sali mam od razu drugi dzień w cenie dla wszystkich. I wszystkim od razu mówię żeby szykowali się na 14.00 w niedzielę.
|
#3283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to masz ułatwioną sytuację nie musisz robić selekcji.
|
|
#3284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale suknie są jednak godne uwagi, mimo wszystko
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyłączam się do życzeń. Ja również życzę dzisiejszym ślubującym niezapomnianych przeżyć żeby ten dzień był dla was jedyny, wyjątkowy... I doskonałej zabawy na weselu.. do białego rana
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do życzeń, dziewczynki wszystkiego naj naj najlepszego!!
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez długo się zastanawialiśmy bo ślub i wesle mamy w okolicach chełma. wybraliśmy więc 'kolbi', koszt coś ok 2tys za foto-video. PS. 15 i 22sierpnia są już zajęte
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
A ja zamiast tydzień przed ślubem fundować sobie jakieś zabiegi pielęgnacyjne, relaksujące itp. siedzę drugą sobotę w warsztacie samochodowym i szykuję z TŻ samochodzik do ślubu. Na początku nawet nie chciałam słyszeć o tym, że będziemy jechać 30-letnim fiaciakiem, a teraz sama przyjeżdżam pomóc, bo jakoś mi szkoda, jak pomyślę, że nie zdąrzy go skończyć przed 30 sierpnia. Więc czyszczę tapicerkę, fotel i podsufitkę do których nikt od nowości się nie dotykał. Ale efekty powoli widać. Mam tylko nadzieję, że wyrobimy się
Wszystkim ślubującym dzis Pannom Młodym, wszystkiego najlepszego, miłości i sto lat we dwoje
![]() |
|
|
|
#3289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
Ja także życzę Wam dziewczyny wszystkiego naj naj naj,aby ten dzień był niezapomnianą chwilą,abyście z dnia na dzień darzyli się coraz to większą miłością
|
|
#3291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Acha i dziś kupiliśmy wódkę i winko na wesele.. Przyszła też moja księga dla gości którą zamawiałam na allegro (do odebrania narazie na poczcie). Tak mi się wydaje, że już nic nie zostało do załatwiania... i co ja teraz będę robić
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
ksylwia
calva Cannabis84 m.a.r.t.a. Słodkiego , miłego, wspólnego życia!!
|
|
#3293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też nie chcę przesadzić z wystrojem samochodu. chcemy przybrać go żywymi słonecznikami, oby za tydzień jeszcze były.
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Rozeznanie
|
ksylwia
calva Cannabis84 m.a.r.t.a. Dziewczyny zycze duuuuzo milosci i aby ten dzien byl tym z waszych marzen, bawcie sie dobrze ![]() ![]() |
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
ksylwia
calva Cannabis84 m.a.r.t.a. W tym wyjątkowym dla Was dniu dołączam się do życzeń,a od siebie chcę Wam życzyć abyście zawsze czuły się kochane i aby Wasi mężowie zawsze byli w Was zapatrzeni tak jak dzisiaj.Wszystkiego naj!!! |
|
|
|
#3296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3299 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
Ja również przyłączam się do życzeń.. Wszystkiego naj naj naj Dziewczyny!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

a ja bym się chciała pobawić dzień dłużej 

Będziesz ślicznie wyglądać. A jakie są Twoje wrażenia ze współpracy z tą Panią?
. Także nie martw się Edyś, myśle że wszystko się uda. Zresztą właścicielka cały czas mi powtarzała, że to klientka musi być zadowolona z efektów i robią wszystko, żeby tak było.

jakieś skromne B..... oj skromne

flejksy