Panny Młode 2009 cz. V - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-23, 16:43   #931
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Zwariowałam oszalałam.... na punkcie tej sukienki
sliczna

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ja w Boszkowie spędzałam wakacje mojego życia co roku z kumpelami jechałyśmy na kilka dni Daleko nie wyjeżdżałyśmy, bo Boszkowo jest jakieś 20 km od mojego domu ale zawsze to były super wakacje
oo no to masz super

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Słuchajcie jaka dziwna sytuacja. Poszlismy wczoraj z Tz ustalic date slubu u ksiedza. A ksiaadz nam mowi, ze co my chcemy ustalac na rok przed slubem, ze sie jeszcze bedziemy schodzic i rozchodzic a date sie ustala trzy miesiace wczesniej. Dodam, ze mieszkam na wsi i nie bierze sie tu jakos bardzo duzo slubow w roku, ale jednak jestem zaniepokojona. Odeslal nas i powiedzial, ze na razie za wczesnie. A co jesli za te 8 miesiecy sie okaze, ze akurat na 1 sierpnia jest wiecej par? Albo ze zostaly same kijowe godziny... Ja nie wiem... Jak sie teraz w ogole umawiac z DJ-em skoro nie wiemy o ktorej slub i o ktorej on zaczyna zatem prace? Jak pisac zaproszenia?
kochana ja tez tak mialam...przyszlam ostatnio i dowiedzialam sie ze godzina moja juz zajeta !!

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ile płacicie fotografowi? I co wchodzi w cenę w ofertach waszych fotografów?
my 600 zł
Stary 2008-08-23, 16:50   #932
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam fajną ozdobę na stół weselny prosta ale mi sie podoba. ustawiłabym na przemian kwiatek - świeczka.

W związku z tym mam pytanie może któraś z was wie co to są za zielone okrągłe kwiatki????

ja widzialam takie okragle kwiatki ... ale sztuczne tylko
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 17:07   #933
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez bardzo spodobało się to połączenie. siostra mi to znalazła. no i tak mi zrobi. bo moja siostrzyczka ma zdolności florystyczne także stoły mi ubierze ona nie musze tarcic kasy na bukiety czy cos w tym stylu wystarczy ze kupie same kwiatki luzem np gerbery a ona zrobi dekoracje z nich
tę kompozycje naprawdę łatwo wykonać, a jest niezwykle strojnapoza tym gerbery to tanie kwiatki, więc małym kosztem można zrobić super dekoracje
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 18:18   #934
spray
KWC

Myślicie, że można już zamawiać zaproszenia? Ślub mam dopiero za 9 miesięcy, ale przecież już wiem o której i gdzie...
Boję się po prostu, że zdrożeją, ceny tak lecą w górę, że aż strach
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 18:25   #935
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Myślicie, że można już zamawiać zaproszenia? Ślub mam dopiero za 9 miesięcy, ale przecież już wiem o której i gdzie...
mysle ze mozesz, ja mam slub za 11 miesecy za zaniedlugo bede robic zaproszenia i zawieszki na alko, jakos maksyalnie na jesien...
wiec czasmu nie

moj tz dzis powiedzial zebysmy podliczyli cale wesele ile nas wyniesie - obliczylismy wsyztko lacznie z majtkami w niektorych miejscach zawyzylismy cene zeby niebylo wiec wyszlo nas 34 tysiace 450 zl - cena zawrotna - 100 osob - 2 dni zabawy ale wszystko bedzie tak jak chcielismy;D na szczescie juz czesc mamy zebrane - wieksza i co najwazniejsze damy rade sami bez pomocy rodzicow
Stary 2008-08-23, 18:33   #936
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja mysle, ze zaczne robic wszelkie duperelki, typu zawieszki, zaproszenia od lutego, gdy bede miec wolne.

martucha to mamy podobnie. Nas wesele bedzie kosztowac 40 tys za jeden dzien, z resztek zrobimy poprawiny jak cos. Tez sami kase zbieramy i tez juz wieksza czesc mamy uzbierana. Najgorzej, ze wlasnie te duperele kosztuja najwiecej...

martucha, czy Twoj TZ pracuje w soboty?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 18:38   #937
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
piekne, ja jestem maniakiem korali - koniecznie dlugich, mamy ich z 40 roznych drewniane , plastikowe, koralowe, kamieniowe.. jakie tylko moga kolory uwielbiam.. moj tz tez sie w nie wkrecil i teraz mi je czesto sam kupuje i trafia w moj gust
robisz tez korale?

ja mam wielkie wiklinowe ale niechce mi sie ioch do woreczkow akladac i sie plataja... musze kupic taka fajna mise gliniana wylozona kamieniami
Korali jeszcze nie robię

Jupik obecnie zaprzestałam produkcji na czas letni,ale od jesieni znów zacznęMam sklep internetowy ,ale aktualnie swieci pustkami jak cos dodam to przesle link
Decoupagem mozna ozdobic praktycznie wszystko od bizuterii po meble i ubrania

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 18:46   #938
jupik
Rozeznanie

Ja wybieram się z mamą po zaproszenia za jakiś miesiąc, a slub w kwietniu. Już wszystko ustalone, jeśli cos by sie miało zmienić to równie dobrze może się zmienić tydzień przed. Koszty na razie sa w zasadzie niepoliczalne, jak na razie wiemy tyle:
zespół- 1900zł
fotograf- 1950 zł
sala- 120 zł/os x 75 do 80 os.
tort ok.- 500 zł
sukienka+ szal 2500 zł
wizażystka 200 zł
oprawa muzyczna w kościele 450 zł
auto za darmo (tata załatwia)
kamerzysty nie chcemy bo dla mnie to strata kasy, co najwyżej ktoś z rodziny nakręci najwazniejsze momenty
nie znam jeszcze kosztów: ciast, koscioła (dekoracja, opłaty, "co łaska") garnitur TŻta, welon, buty, biżuteria, fryzjer, kosmetyczka (pazurki itd), wódka, napoje, płonący prosiak lub coś w tym rodzaju i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy zapomniałam... ogólnie masakra
noclegi z mojej strony są jak na razie tylko dla 2 soób, od TŻta nie wiem nawet.
Edit: wyjdzie nam na pewno ponad 25 tysięcy, za jednodniowe wesele,co jest przerażającą kwotą... a jeszcze nie liczy się takich "drobiazgów" jak to, że mama i tata tez kupią sobie nowe ciuchy itp, co da kolejne 1500 zł z każdej strony, a w końcu to nasi rodzice płacą.
Atomufka- prześlij mi na priva adres swojego sklepu, jakby co jesienią zajrzę

Aha- co do zaproszeń to chcę wydać maks 5 zł za sztukę (już razem z personalizacją i drukiem), winietki bym chciała ale to jakies tanie się kupi, jak do kompletu będą za drogie i prezenty dla gości- na allegro, chyba że znajdę taniej.
No i nie chcę żadnych zawieszek na wódkę, moja mama mówi że to "kicz i tandeta" no więc jak jej sie nie podoba to nie będę się upierać zresztą akurat to mogę sama zrobić jakbym się nudziła i pewnie wyszłoby ze 20 groszy za sztukę

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 19:34   #939
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ja mysle, ze zaczne robic wszelkie duperelki, typu zawieszki, zaproszenia od lutego, gdy bede miec wolne.

martucha to mamy podobnie. Nas wesele bedzie kosztowac 40 tys za jeden dzien, z resztek zrobimy poprawiny jak cos. Tez sami kase zbieramy i tez juz wieksza czesc mamy uzbierana. Najgorzej, ze wlasnie te duperele kosztuja najwiecej...

martucha, czy Twoj TZ pracuje w soboty?
ano podobnie
moj tz rzadko pracuje w soboty, smieje sie ze on i chlopcy sa bardziej wydajni w 5 dni niz w 6 ale czasem jak trzeba to tracuja - max jedna sobote na miesiac... ale czasem musi i w niedziele - jak np robi przerwiert pod droga zeby wode doprowadzic, a droga jest uczeszczana to tylko w niedzielke zgadzaja sie zeby ja zamknac.. ale to bardzo rzadko - moze ze 3 razy tak mial.. ale z 2 strony - brak wolnego na dluzej - max 4 dnii.. bo przeciez tego niezostwi.. jak do egiptu lecielismy to mial pierwszy raz 1.5 tygodnia wolnego - ale dal wtedy wolne chlopaka tez i niebral zlecen, bo jak niedopilnuje... zreszta sama wiesz jak to jest..

jubik - ja zaproszenia zawieszki i winietki na stoly tez sama bede robic bo to duzo taniej wychodzi niz kupywac- wszytko zrobie w tej samej tonacji... i coraz bardziej sie przekonuje do zielonego - jak pojade na sale to pogadamz kolesiem i zobaczymy, jak cos to zostanie rudy tak jak mialo byc wczesniej
Stary 2008-08-23, 19:47   #940
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Jasne,jeśli znajdziesz takie,co do których jesteś całkowicie przekonana,to czemu nie?Ja mam ślub w czerwcu,ale planuje zamówić w zimie,będę miała trochę wolnego,to je wypiszę(jeśli zamówimy bez personalizacji)
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 20:04   #941
jupik
Rozeznanie

sopot leci, i znów ten straszny koleś z Feel... nie wiem jak wy, ale ja nie mogę tych piosenek znieść przez jego sztuczną manierę śpiewania ze ściśniętym gardłem
ale czekam na Shakin Stevensa jutro nie ma to jak potańcówka w rytm jego hiciorrów, pomęczę TŻta żeby ze mną poszalał

Stary 2008-08-23, 20:04   #942
Ana***
Zakorzenienie

Wiecie co znalazłam bukiecik z tych kwiatów gerberków co pokazywałyście dekorację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (23,3 KB, 11 załadowań)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 20:07   #943
jupik
Rozeznanie

bukiety z gerberów
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...ery/index.html

Stary 2008-08-23, 20:07   #944
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a mnie się podobają m.in bukiety z kallii tutaj np
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../_mg_2563.html ten mi się podoba w ogole ta stronka jest fajna- sa tam bukiety ze wszystkich kwiatów chyba
zobaczcie same
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html

edit jupik mnie ubiegła z adresem stronki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 20:10   #945
Ana***
Zakorzenienie

Też mam i uwielbiam tą stronę

Edit:
Tylko, że mi chodziło o ten konkretny bukiet do tamtej dekoracji
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 20:15   #946
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a mnie się podobają m.in bukiety z kallii tutaj np
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../_mg_2563.html ten mi się podoba w ogole ta stronka jest fajna- sa tam bukiety ze wszystkich kwiatów chyba
zobaczcie same
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html

edit jupik mnie ubiegła z adresem stronki
Ha! a tu muszę się pochwalić- to ja osobiście tą stronkę wykryłam i rozpropagowałam na wizażu

Stary 2008-08-23, 20:17   #947
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Ha! a tu muszę się pochwalić- to ja osobiście tą stronkę wykryłam i rozpropagowałam na wizażu

hihi to chyba przeoczyłam, bo znalazłam ją dopiero niedawno sama
Stary 2008-08-23, 20:21   #948
jupik
Rozeznanie

Jakby któraś z Was znalazła podobną stronę z różnymi zdjęciami i pomysłami na fryzury, dekoracje itp to dajcie ją! przydałoby się więcej pomysłów, z wyjatkiem tortów, bo na tej wedding.w8w.pl jest ich tyle, że ja bym musiała ze 20 razy ślub brać żeby wszystkie moje typy wykorzystać
o boshhh, zobaczcie to:
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453...zworaczki.html
i to
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4953261.html

Stary 2008-08-23, 20:22   #949
ewelinka3f
Raczkowanie

[quote=neska22;8716179]a mnie się podobają m.in bukiety z kallii tutaj np
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%
Ja też bardzo lubię kalie,ale jeszcze nie myślałam jaki chcę bukiet.Pewnie zostawię to na ostatnią chwilę...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 21:31   #950
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Jakby któraś z Was znalazła podobną stronę z różnymi zdjęciami i pomysłami na fryzury, dekoracje itp to dajcie ją! przydałoby się więcej pomysłów, z wyjatkiem tortów, bo na tej wedding.w8w.pl jest ich tyle, że ja bym musiała ze 20 razy ślub brać żeby wszystkie moje typy wykorzystać
o boshhh, zobaczcie to:
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453...zworaczki.html
i to
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4953261.html

no comment (dotyczy linków )
Stary 2008-08-23, 21:32   #951
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ano podobnie
moj tz rzadko pracuje w soboty, smieje sie ze on i chlopcy sa bardziej wydajni w 5 dni niz w 6 ale czasem jak trzeba to tracuja - max jedna sobote na miesiac... ale czasem musi i w niedziele - jak np robi przerwiert pod droga zeby wode doprowadzic, a droga jest uczeszczana to tylko w niedzielke zgadzaja sie zeby ja zamknac.. ale to bardzo rzadko - moze ze 3 razy tak mial.. ale z 2 strony - brak wolnego na dluzej - max 4 dnii.. bo przeciez tego niezostwi.. jak do egiptu lecielismy to mial pierwszy raz 1.5 tygodnia wolnego - ale dal wtedy wolne chlopaka tez i niebral zlecen, bo jak niedopilnuje... zreszta sama wiesz jak to jest..
To i tak w sumie calkiem niezle. Moj zapiernicza 6 dni w tygodniu, a sobota to normalny dzien pracujacy jak poniedzialek czy czwartek. Mowi, ze juz czasem ledwo ciagnie. Nie dziwie sie mu. Sama bym nie wytrzymala 6 dni tak ciezkiej fizycznie pracy... Ale coz zrobic, skoro jego ojciec tak goni za pieniadzem, ze nawet nie chce by chociaz w soboty o te pare godzin mniej pracowac... W zyciu pieniadz nie jest przeciez najwazniejszy. TZ pracuuje od 7 do 17. Wstaje u mnie wiec o 5 rano by dojechac. Wraca po 19. Cos zje, umyje sie, polozy sie i od razu spi. Czasem nie mam nawet kiedy z nim porozmawiac. Ostatnio co sobie wolne zrobil i to tez na hama wymusil.

Jupik, ta 16-latka to ciekawa. Bardzoooo.... I plodna niczym kroliczyca...

Dziewczyny, na tej stronie sa niektore kolekcje na 2009 rok. M.in. atelier diagonal, San patric, white one, la sposa.
http://www.flickr.com/photos/21807130@N07/collections/72157605054300465/

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 21:39   #952
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
sopot leci, i znów ten straszny koleś z Feel... nie wiem jak wy, ale ja nie mogę tych piosenek znieść przez jego sztuczną manierę śpiewania ze ściśniętym gardłem
ale czekam na Shakin Stevensa jutro nie ma to jak potańcówka w rytm jego hiciorrów, pomęczę TŻta żeby ze mną poszalał
ja ogladalm i stwierdzilam z tz ze nic z polakow nam sie niepodobalo.. tragedia do kwadratu....

Cytat:
To i tak w sumie calkiem niezle. Moj zapiernicza 6 dni w tygodniu, a sobota to normalny dzien pracujacy jak poniedzialek czy czwartek. Mowi, ze juz czasem ledwo ciagnie. Nie dziwie sie mu. Sama bym nie wytrzymala 6 dni tak ciezkiej fizycznie pracy... Ale coz zrobic, skoro jego ojciec tak goni za pieniadzem, ze nawet nie chce by chociaz w soboty o te pare godzin mniej pracowac... W zyciu pieniadz nie jest przeciez najwazniejszy. TZ pracuuje od 7 do 17. Wstaje u mnie wiec o 5 rano by dojechac. Wraca po 19. Cos zje, umyje sie, polozy sie i od razu spi. Czasem nie mam nawet kiedy z nim porozmawiac. Ostatnio co sobie wolne zrobil i to tez na hama wymusil.

Jupik, ta 16-latka to ciekawa. Bardzoooo.... I plodna niczym kroliczyca...
tz woli w sobote odpoczac... bo jak sama napisalas to ciezka praca fizyczna, a ja niechce zeby w wieku lat 40 jezdzil na wozku bo cos mu sie z przepracowania stanie.. najwazniejsze jest zrowie.. dlatego soboty to u nas rzadkosc.. jak sa to maz do 13...
a on pracuje ogolnie od 7 do 15.. 16, rzadko dluzej, czasem jak maja mniej pracy to i o 13 jest lubie jak mnie czasem zaskakuje i jest wczesniej ale przewaznie kolo 15 konczy o 16 jest juz wykapany pojedzony i siedzi ze mna i tak codziennie
Stary 2008-08-23, 21:46   #953
jaga_2001
Zakorzenienie

tp fajnie masz martucha. Moj przed chwila wszedl do domu i widze jak bardzo zmeczony jest. Juz nawet nie mysli.

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 21:54   #954
mala2241
Raczkowanie

dobry wieczor

ta 16-latka to niezla jest wyobrazcie sobie zajsc w pierwsza ciaze w wieku 13 lat!!! masakra
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 21:55   #955
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
tp fajnie masz martucha. Moj przed chwila wszedl do domu i widze jak bardzo zmeczony jest. Juz nawet nie mysli.
dlatego ze nad nim nie ma nikogo, jakby byl jego tata to pewnie tez by tyral.. a on wie ze nie pieniadze sa najwazniejsze, dlatego bierze takie zlecenia i tyle ile jest w stanie zrobic z chlopakami, daja rade kazdy zarabia dobrze, a szybko widuje sie z rodzinka, bo patrz, jak bedziecie mieli dzieci kiedys tam.. to co nawet sie z nimi niepobawi bo bedzie padniety... a tak na spokojnie, pracuje ale jest tez w domku... co jest dla mnie najwazniejsze...
Stary 2008-08-23, 22:41   #956
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no comment (dotyczy linków )
Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
dobry wieczor

ta 16-latka to niezla jest wyobrazcie sobie zajsc w pierwsza ciaze w wieku 13 lat!!! masakra
No powiem tak- jak tak szybko zaczęla i z takim powodzeniem to w wieku 30 lat przebije tą kobietę z USA, co ma chyba 42 lata, już 18 dzieci i chce mieć więcej
A tak w ogóle- ludzie mają coś z głową, żeby tak dzieciaki płodzić jak ich nie stac na ich wykarmienie (vide- wypowiedź matki tej 16latki).

Co do Sopotu, to ja bym chętnie mikrofon w tyłek wsadziła temu kolesiowi z Feel, bo znów dusi kota. No i faktycznie, Polacy byli wyjątkowo słabi, już wolałabym Dodę, która przynajmniej ma jakiś styl no i nie jęczy bez playbacku.

mój faworyt dostał słowika Pectus jako jedyny polski wykonawca moim zdaniem miał fajny kawałek

Stary 2008-08-23, 22:51   #957
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Sopotu, to ja bym chętnie mikrofon w tyłek wsadziła temu kolesiowi z Feel, bo znów dusi kota. No i faktycznie, Polacy byli wyjątkowo słabi, już wolałabym Dodę, która przynajmniej ma jakiś styl no i nie jęczy bez playbacku.
przestan... nikomu bym nie dala slowika.. powiedzialabym w jury ze nikt sie nie nadaje.. tragedia.. a ten zespol ktorego piosenke porownali do autobiografii? na miejscu markowskiego z zespolem bylabym obrazona... tragedia... kolejny plastkiowy konkurs.. kiedy to tam spiewaly gwiazdy a teraz? no nic trzeba pcozekac na jutro.. jutro bedzie prawdziwy sopot...
Stary 2008-08-23, 22:55   #958
jupik
Rozeznanie

kurcze, chyba sobie herbatkę robiłam jak walili tym porównaniem do autobiografii a o kim to było?? bo ja jakos noie zauważyłam w swej ignorancji takowego przeboju nawet mój faworyt nie rokuje nadziei na zespół-pomnik, nagrywający kawałki o takim charakterze jak autobiografia. Chociaż powiem szczerze że się cieszę z wygranej Pectusa, bo lubię takie romantyczne kawałki
no i znów mój faworyt wygrał tylko szkoda że jak słyszę "release me" to widzę oczyma duszy Toyotę na mościeTfu, to Saab był jednak:P

Stary 2008-08-23, 23:19   #959
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, chyba sobie herbatkę robiłam jak walili tym porównaniem do autobiografii a o kim to było?? bo ja jakos noie zauważyłam w swej ignorancji takowego przeboju nawet mój faworyt nie rokuje nadziei na zespół-pomnik, nagrywający kawałki o takim charakterze jak autobiografia. Chociaż powiem szczerze że się cieszę z wygranej Pectusa, bo lubię takie romantyczne kawałki
no i znów mój faworyt wygrał tylko szkoda że jak słyszę "release me" to widzę oczyma duszy Toyotę na mościeTfu, to Saab był jednak:P
nie wiem do czego bo mi w ucho niewpadlo.. ale hmm dokogo by niebylo.. porownanie nie na miejscu.. bo zaden z kawalkow nie byl na miare autobiografii... no ale albo do tego kolesia co auta tuninguje albo do pektusa chyba ktorys z nich.. z dwojga zlego lepszy juz ten pektus.. ale od jury byl fajny glos.. laska spiewa nawet nawet) i kawalek wpada w ucho
a czmeu porownanie do samochodu - jakas reklama?
Stary 2008-08-23, 23:23   #960
jupik
Rozeznanie

No dokladnie- w reklamie Saaba ten kawałek był
http://pl.youtube.com/watch?v=zKViA_z6jwE albo
http://www.moto-portal.pl/glowna/Fil...GvY/Saab/9_3/1

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości