Panny Młode 2009 cz. V - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-23, 12:59   #901
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Dziewczyny, a ile płacicie fotografowi? I co wchodzi w cenę w ofertach waszych fotografów?
Stary 2008-08-23, 13:03   #902
jaga_2001
Zakorzenienie

1500 zl, 260 wywlanych zdjec 15x21 (200 z ceremonii i wesela, 60 z pleneru), na plytce do 1200, ale jak wesele i plener ladne to moze i wiecej.

Dziewczyny, jak myslicie, czy wypada prosic gosci o konkretny prezent? Np. chce taki komplet sztuccow takiej i takiej formy, tyle i tyle sztuk? Oczywiscie to by bylo w liscie prezentow a nie konkretnego goscia o konkretny prezent bym prosila

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 13:05   #903
kliwia
Zakorzenienie

baja na stronie biancaneve nie ma adresu salonu w pozanniu

justyna :
plener w poniedzialek po slubie lun inny dzien
reportaz - przygotowania, kosciol, wesele, szczegolu = suknia, obraczki, bukiet itp. nawet podjedzie do fryzjerki i fotki z makijazu.
album z wywolanymi zdjeciami (chyba 60 teraz nie pamietam) w formacie większym od 10x15.= - chyba
wszytskie fotki na cd.
koszt 1500
www.whitewedding.pl
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 13:09   #904
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no może i w tych sukniach ta lekkość jest tylko złudna

mówisz o salonie biancaneve? przecież mają salon w poznaniu przy głogowskiej.

ja też mieszkam na wsi i też ksiądz mówi, że na 3 m-ce przed ślubem powinno się przyjść ustalić datę, ale ja na pewno pójdę wcześniej, bo chce mieć ustaloną konkretną godzinę. Myślę, że ksiądz nas nie odprawi z kwitkiem, bo w sumie jest całkiem w porządku i myślę, że nas zrozumie.
Co do umowy, yo my też nie mamy wpisanej godziny rozpoczęcia, mówiliśmy, że nie wiemy jeszcze, bo u księdza nie byliśmy. Zespół powiedział, że mamy dać znać jak będziemy ją znać i wsio
My jak bYliśmy u Księdza to też powiedział że wcześnie przyszliśmy i ze niewie gdzie nas zapisac, ale zapisał na końcu kalendarza 2008 gdzie mial skrócony na 2009 zapisał nazwiska i godzinę i tylkokazał sie przypomniec na początku roku jak bedzie miał nowy kalendarz na2009 rok.

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 13:14   #905
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Słuchajcie jaka dziwna sytuacja. Poszlismy wczoraj z Tz ustalic date slubu u ksiedza. A ksiaadz nam mowi, ze co my chcemy ustalac na rok przed slubem, ze sie jeszcze bedziemy schodzic i rozchodzic a date sie ustala trzy miesiace wczesniej. Dodam, ze mieszkam na wsi i nie bierze sie tu jakos bardzo duzo slubow w roku, ale jednak jestem zaniepokojona. Odeslal nas i powiedzial, ze na razie za wczesnie. A co jesli za te 8 miesiecy sie okaze, ze akurat na 1 sierpnia jest wiecej par? Albo ze zostaly same kijowe godziny... Ja nie wiem... Jak sie teraz w ogole umawiac z DJ-em skoro nie wiemy o ktorej slub i o ktorej on zaczyna zatem prace? Jak pisac zaproszenia?
moze pogadajcie z nim jeszcze raz... jak nue teraz to np w nowym roku jak bedzie mial kalendarz. jak z nim zagadacie napewno cos sie uda zalatwic...

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Justyna, ja bym jeszcze raz poszla i bym z ksiedzem pgadala. Powiedzialabym, ze teraz sa niegco inne czasy, ze papierki to sie na 3 mies przed slubem zalatwia, ale reszta spraw, typu sala, zespol, fotograf to na taki i taki czas przed, ze wolelibyscie chociaz wstepnie ten termin zarezerwowac a na te 3 miesiace przed slubem przyjdziecie juz potwierdzic ten termin, a na tym terminie i na tm kosciele wam bardzo zalezy. bo co z tego, jak wszedzie zarezewujecie jedna date i godzine a przyjdziecie do kociola i okaze sie, ze jednak tu nie mozecie. Napisz, ze z ta parafia jestes bardzo emocjonalnie zwiazana. Wymysl cos.

Dziewczyny, pamietacie, jak wczoraj pisalam, ze nic nie dzieje sie z przypadku? Wczoraj nie moglam zrealizowac tej recepty. Teraz mnie cos podkusilo, by wejsc na net i sprawdzic te preparaty, ktore mi przepisal ten konowal. I jak to zobaczylam, to az sie we mnie zagotowalo! Zadnych z nich nie powinnam brac, bo jeden obniza cisnienie, a ja i tak niskocisnieniowiec, poza tym mam problemy z zastawkami a osobom z chorobami serca tego leku podawac nie mozna, a drugi lek odklada sie w kosciach, gdzie dla mnie to istne zabojstwo! Ten imbecyl nawet sie nie zapytl, czy mam jakies wspolistniejace choroby, tylko po prosty wypisal leki. Zapytal sie jedynie czy w ciazy nie jestem! Chwala Bogu, ze nie wyrzucilam kasy w bloto! Opatrznosc boska nade mna czuwa i mam swietnego Aniola Stroza...
twoj aniol stroz niespi... masz sczezscie... lekarz to konowal... niestety tacy tez sa olej go idz to tego co poprzednio i powiedz o wsyztkim...

jeszcze raz co do umowy - my pytalismy naszego fotografa czy napewno bez umowy bo to tak dziwnie, ale on powiedzial ze tak ma od zawsze i tyle.. i jestesmy zapisani mamy sie naimartwic mammy do siebie telefony adresy mailowe nic sie niestanie, moze wasz tez ma taka praktyke, zapytaj go powiedz ze zalezy ci na umowie, ale jesli zawsze tak robil to go niezmusisz... ja sie nieboje bo juz 2 bliskie mi osoby go mialy i sa zadowolone. to czeu dla mnie mialby zmienic praktyke...
Stary 2008-08-23, 13:21   #906
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jak myslicie, czy wypada prosic gosci o konkretny prezent? Np. chce taki komplet sztuccow takiej i takiej formy, tyle i tyle sztuk? Oczywiscie to by bylo w liscie prezentow a nie konkretnego goscia o konkretny prezent bym prosila
wpisac na liste prezentoiw moze, a jak tos sie zapyta konkretnie co ci kupic to powiesz ze to i to (moja mama tak zawsze robi pyta czy kase czy konkretny prezen i jaki i jej mowia, my tez zapytalismy sie kiedys kumpeli, to powiedziala ze zalezy jej na robocie kuchennym tej i tej firmy taki model i taki kolor.. my sie nieobrazysmy a ona dostala to co chciala)

Cytat:
Dziewczyny, a ile płacicie fotografowi? I co wchodzi w cenę w ofertach waszych fotografów?
my 2100 - od przygotowan do oczepin,+plener, 2 albymu zdjec cos kolo 160 z tego co pamietam reszta na plycie, rewelacyjny fotograf, robi sietne zdjecia warty swojej ceny

edit przepraszam za post od postem zagapilam sie
Stary 2008-08-23, 13:23   #907
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Heja.

Wstretna dzis pogoda.

Dzis byla u mnie siostra cioteczna. Powiedziala, ze jej brat zostal tydzien temu pobity, tak, ze chlopakowi robili operacje, bo ma szczeke zlamana. Ma szyny za zuchwie i szczesce, przez co ani jesc ani mowic nie moze. Je tylko jogurty, albo zupki zmiksowane i wszystko przez slomke. Na szczescie bandytow zlapano (4 na jednego!). Od kazdego bedzie zadal po 15 tys odszkodowania. Oby mu sie te kase udalo wyciagnac.
Wrrr... ja to się boję wieczorami wychodzić...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mi sie jesczez podoba ta http://www.biancaneve.com.pl/kolekcja_2008_507.htm bardzooo
Bardzo ładna taka delikatna, romantyczna i wyglądająca na zwiewną i lekką

Justyna33333 my też byliśmy u księdza w styczniu i kazał nam później przyjść myślę że koniec września, październik podejdziemy do Niego tak dla pewności a jak nas ponownie odeśle to trudno
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 13:24   #908
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
twoj aniol stroz niespi... masz sczezscie... lekarz to konowal... niestety tacy tez sa olej go idz to tego co poprzednio i powiedz o wsyztkim...

jeszcze raz co do umowy - my pytalismy naszego fotografa czy napewno bez umowy bo to tak dziwnie, ale on powiedzial ze tak ma od zawsze i tyle.. i jestesmy zapisani mamy sie naimartwic mammy do siebie telefony adresy mailowe nic sie niestanie, moze wasz tez ma taka praktyke, zapytaj go powiedz ze zalezy ci na umowie, ale jesli zawsze tak robil to go niezmusisz... ja sie nieboje bo juz 2 bliskie mi osoby go mialy i sa zadowolone. to czeu dla mnie mialby zmienic praktyke...
Tak, moj Aniol Stroz nie spi... Wisi teraz nad moja glowa (swego czasu namalowalam swego Aniola) A lekarza olewam i ide do tego drugiego.

U mojego fotografa bylo podobnie. Tez powiedzial, ze to taka praktyka u niego. Mowil nawt, ze Ci co sie boja to umowe z klientami podpisuja, ze jakby cos se stalo, to maja podkladke, ze Ci na wszystko w umowie sie godzili... Ja osobiscie znam jedna osobe, ktora z moim fotgrafem robita teraz fotki, umowy nie podpisywala a jest zachwycona.
Cytat:
Napisane przez martucha84
wpisac na liste prezentoiw moze, a jak tos sie zapyta konkretnie co ci kupic to powiesz ze to i to (moja mama tak zawsze robi pyta czy kase czy konkretny prezen i jaki i jej mowia, my tez zapytalismy sie kiedys kumpeli, to powiedziala ze zalezy jej na robocie kuchennym tej i tej firmy taki model i taki kolor.. my sie nieobrazysmy a ona dostala to co chciala)
To sie ciesze, ze tak mozna. Zastanawiam cie czy tak zrobic z lista, czy po weselu zebrac cala kwote od gosci i pokupowac samemu te prezenty.

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 13:36   #909
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, pamietacie, jak wczoraj pisalam, ze nic nie dzieje sie z przypadku? Wczoraj nie moglam zrealizowac tej recepty. Teraz mnie cos podkusilo, by wejsc na net i sprawdzic te preparaty, ktore mi przepisal ten konowal. I jak to zobaczylam, to az sie we mnie zagotowalo! Zadnych z nich nie powinnam brac, bo jeden obniza cisnienie, a ja i tak niskocisnieniowiec, poza tym mam problemy z zastawkami a osobom z chorobami serca tego leku podawac nie mozna, a drugi lek odklada sie w kosciach, gdzie dla mnie to istne zabojstwo! Ten imbecyl nawet sie nie zapytl, czy mam jakies wspolistniejace choroby, tylko po prosty wypisal leki. Zapytal sie jedynie czy w ciazy nie jestem! Chwala Bogu, ze nie wyrzucilam kasy w bloto! Opatrznosc boska nade mna czuwa i mam swietnego Aniola Stroza...
no to rzeczywiście ktoś nad tobą czuwa, dobrze, że nie chcieli przyjąć tej recepty

Cytat:
jeśli zrobisz listę prezentów to wpisz tam te sztućce, no i jak ktoś spyta co chcecie prezent czy kasę to powiedź co ci się podoba może akurat zechce to kupić.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
baja na stronie biancaneve nie ma adresu salonu w pozanniu
jak nie ma jak jest, zobacz sama http://www.biancaneve.com.pl/salony_sp.htm, jest nawet odnośnik do tego salony, zobacz http://poznan.biancaneve.com.pl/

Cytat:
jeśli taka jest jego taktyka i jest uczciwy to nie ma co się bać, tym bardziej, że znasz osoby, które były zadowolone z jego pracy i ich nie oszukał
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 14:00   #910
myszka_maj
Zakorzenienie

Znalazłam fajną ozdobę na stół weselny prosta ale mi sie podoba. ustawiłabym na przemian kwiatek - świeczka.

W związku z tym mam pytanie może któraś z was wie co to są za zielone okrągłe kwiatki????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 420509729.jpg (57,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracje1.jpg (25,0 KB, 25 załadowań)

Nasz Skarb
Stary 2008-08-23, 14:15   #911
jaga_2001
Zakorzenienie

rzeczywiscie fajnie to wyglada

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 14:36   #912
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
AAA-Dziewczyny!! zakochałam się!!! Wczoraj z Lubym znaleźliśmy w internecie moją wymarzoną (co z tego, że kolejną wymarzoną, ale.. ) suknię! oto ona:
http://www.cymbeline.krakow.pl/kolek...mbeline/26.htm
Śliczna, i nie przejmuj się że na aukcji nie wygląda za dobrze, bo jak wisi na wieszakach to traci kształt. Sukienke trzeba samemu przymierzyć!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Zwariowałam oszalałam.... na punkcie tej sukienki
Cuuudna józefinka! taka niewinna i dziewczęca...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
fajne suknie mają ale daleko.... nawet w poznaniu nie ma salonu ech.
Jesli myslisz o biancaneve to salon jest na Głogowskiej, ale ceny mają wysokie niestety

Jaga, ten lekarz to jakis kretyn, a w ogóle, to zawsze lepiej iść na dodatkowe badania żeby potwierdzić pierwszą diagnozę! Co za dureń, nie dość że by Cię otruł to chyba ma w ogóle pacjentów w tyle. Trzymaj się tego pierwszego, sprawia dużo lepsze wrażenie.

A ja własnie wróciłam od TŻcika a wczoraj byliśmy na wycieczce w Biskupinie i było super, dostałam poza tym 13 bransoletek cienkich, tak jak sobie wymarzyłam.
TŻ się upierał, że "niezłote" i "niesrebrne" to tandeta i on mi taniej biżuterii nie kupuje i jak chcę to on mi kupi ale u jubilera. No to mu pokazałam u jubilera takie srebrne- 189 złotych za 2 sztuki a on na to- dobra, kupię ci, te są ładne i ze srebra a nie jakieś aluminium" powiedziałam że nie chcę, bo to kupa kasy a on że co z tego. No to mu mówię że ja chcę takich z 10 mieć, żeby brzęczało i w ogóle i ma mi kupić w HM sztuczne. Nie kupił mi ale w Biskupinie mieli takie metalowe złote i srebrne krążki i w końcu dał się przekonać do "tandety". Kupił mi ale mówi że wyglądam jak Cyganka i mam nie mówić że to od niego, bo wszyscy którzy go znają to wiedzą, że on mi porządną,drogą bizuterię kupuje a nie taki badziew
a co do Biskupina to fajnie było- popłynęlismy statkiem po jeziorze, pokaz rzymskich wojaków był itp. za rok na festyn archeologiczny się wybierzemy, bo w tym roku byśmy nie dali rady. No i po drodze jest park dinozaurów, ale byliśmy ledwo żywi już jak wracaliśmy i jednak nie pojechaliśmy. Zresztą już był tłum ludzi a lubimy jak jest pusto bo fotki są lepsze

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 14:42   #913
jaga_2001
Zakorzenienie

jupik, ja podobne bransoletki dostalam od kolezanki w prezencie, wiec obie bedziemy sobie brzeczec. A ten pierwszy lekarz to na prwde taki zyczliwy sie wydal. Widac, ze chcial pomoc.

Myszka, wiesz moze co to za te biale kwiaty? CHodzi mi o nazwe, bo zapomnialam. A myslalam, zeby po 2 kwiatki powsadzac do niewieliego wazonku i porozstawiac na stolach na weselu.

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 14:49   #914
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam fajną ozdobę na stół weselny prosta ale mi sie podoba. ustawiłabym na przemian kwiatek - świeczka.

W związku z tym mam pytanie może któraś z was wie co to są za zielone okrągłe kwiatki????
te mi się taka dekoracja podoba, prosta ale bardzo ciekawa. Te zielone kwiatki to santini, chyba odmiana chryzantemy

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
A ja własnie wróciłam od TŻcika a wczoraj byliśmy na wycieczce w Biskupinie i było super, dostałam poza tym 13 bransoletek cienkich, tak jak sobie wymarzyłam.
TŻ się upierał, że "niezłote" i "niesrebrne" to tandeta i on mi taniej biżuterii nie kupuje i jak chcę to on mi kupi ale u jubilera. No to mu pokazałam u jubilera takie srebrne- 189 złotych za 2 sztuki a on na to- dobra, kupię ci, te są ładne i ze srebra a nie jakieś aluminium" powiedziałam że nie chcę, bo to kupa kasy a on że co z tego. No to mu mówię że ja chcę takich z 10 mieć, żeby brzęczało i w ogóle i ma mi kupić w HM sztuczne. Nie kupił mi ale w Biskupinie mieli takie metalowe złote i srebrne krążki i w końcu dał się przekonać do "tandety". Kupił mi ale mówi że wyglądam jak Cyganka i mam nie mówić że to od niego, bo wszyscy którzy go znają to wiedzą, że on mi porządną,drogą bizuterię kupuje a nie taki badziew
a co do Biskupina to fajnie było- popłynęlismy statkiem po jeziorze, pokaz rzymskich wojaków był itp. za rok na festyn archeologiczny się wybierzemy, bo w tym roku byśmy nie dali rady. No i po drodze jest park dinozaurów, ale byliśmy ledwo żywi już jak wracaliśmy i jednak nie pojechaliśmy. Zresztą już był tłum ludzi a lubimy jak jest pusto bo fotki są lepsze
no mi się też takie bransoletki podobają, ale nie mam takich.
Kiedyś jak byłam nastolatką miałam taką modę nosić wszystkie bransoletki ze srebra jakie tylko miałam, zwykle nosi się je pojedynczo, ale ja nosiłam je wszystkie razem, nie były one równe, każda była inna , ale mi to zupełnie nie przeszkadzało

jaga te białe to gerbery ja chcę dekorację auta z gerberów
Stary 2008-08-23, 15:01   #915
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Śliczna, i nie przejmuj się że na aukcji nie wygląda za dobrze, bo jak wisi na wieszakach to traci kształt. Sukienke trzeba samemu przymierzyć!

Cuuudna józefinka! taka niewinna i dziewczęca...

Jesli myslisz o biancaneve to salon jest na Głogowskiej, ale ceny mają wysokie niestety

Jaga, ten lekarz to jakis kretyn, a w ogóle, to zawsze lepiej iść na dodatkowe badania żeby potwierdzić pierwszą diagnozę! Co za dureń, nie dość że by Cię otruł to chyba ma w ogóle pacjentów w tyle. Trzymaj się tego pierwszego, sprawia dużo lepsze wrażenie.

Ja juz od lat wybieram sie do Biskupina i dotrzec nie moge slyszalam (i widzialam fotki)ze ladnie jest
A propos branzoletek to mam wlasnie takie z HM biale super są ja jestem maniaczka bizuterii nie dosc ze mam pelno kupnych kolczykow to jesczze sama projektuje

matplaneta ta sukienka cymbeline tez strasznie mi sie podobala do czasu...jak ja zabaczylam na zywo to juz nie robila takiego wrazenia niestety czesto tak jest ten tiul wygladal jakos dziwnie ,a wierzchnia warstwa byla jakas taka błyszcząca...ale moze Tobie akurat sie spodoba,kwestia gustu

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-08-23 o 15:04 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 15:01   #916
jaga_2001
Zakorzenienie

dzieki baja

Widzialyscie to?... Tyle dzieci miec na wychowaniu...
http://www.tvn24.pl/-1,1562006,0,1,umrze--jesli-nie-porzuci-82-zon,wiadomosc.html

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 15:03   #917
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ja juz od lat wybieram sie do Biskupina i dotrzec nie moge slyszalam (i widzialam fotki)ze ladnie jest
A propos branzoletek to mam wlasnie takie z HM biale super są ja jestem maniaczka bizuterii nie dosc ze mam pelno kupnych kolczykow to jesczze sama projektuje
pochwal się swoją biżu

Cytat:
dzieki baja

http://www.tvn24.pl/-1,1562006,0,1,umrze--jesli-nie-porzuci-82-zon,wiadomosc.html
nie ma za co
o matko
Stary 2008-08-23, 15:10   #918
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki baja

oo matko
baja ok poszukam zdjec
Edit : juz dodalam to sa moje pierwsze dziela ,wiec troche niedoskonale Z tych nowszych juz nie mamrozeszły sie wsrod kolezanek i czesc sprzedalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3849.JPG (94,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3855.JPG (57,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3860.JPG (87,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3861.JPG (86,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3973.JPG (83,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3982.JPG (75,0 KB, 11 załadowań)

szafa

Stary 2008-08-23, 15:16   #919
KsiezniczkaPatulka
Przyczajenie

Widze,ze pokazujecie sobie swoje nazwijmy - oczarowania slubne?
moze tez sie pochwale?

Oto ona:vaiven manuel mota
prawdopodobnie bedzie szyta.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vaiven manuel mota 2.jpg (65,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vaiven manuel mota.jpg (143,4 KB, 26 załadowań)

http://www.whenismywedding.com/signa...3a94487c06.gif

KsiezniczkaPatulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 15:18   #920
jaga_2001
Zakorzenienie

atomufka, fajna bizu.

Ja ostatnio kupilam sobie, a wlasiciwe dostalam od mamy na urodziny mega szkatule na moja bizu

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-23, 15:19   #921
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
oo matko
baja ok poszukam zdjec
Edit : juz dodalam to sa moje pierwsze dziela ,wiec troche niedoskonale Z tych nowszych juz nie mamrozeszły sie wsrod kolezanek i czesc sprzedalam
świetne, jak je robisz? te rysunki też sama robisz?

Cytat:
Napisane przez KsiezniczkaPatulka Pokaż wiadomość
moze tez sie pochwale?

piękności, bardzo mi się podoba
Stary 2008-08-23, 15:31   #922
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
świetne, jak je robisz? te rysunki też sama robisz?

piękności, bardzo mi się podoba
Dziekuje rysunki sa naklejone to jest metoda decoupage

Jaga mi tez by sie przydala taka szkatułka mam chyba z 4 wilekie pudelka z biżu i tak nie mam gdzie tego nosic,bo do pracy nie moge

szafa

Stary 2008-08-23, 16:04   #923
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
oo matko
baja ok poszukam zdjec
piekne, ja jestem maniakiem korali - koniecznie dlugich, mamy ich z 40 roznych drewniane , plastikowe, koralowe, kamieniowe.. jakie tylko moga kolory uwielbiam.. moj tz tez sie w nie wkrecil i teraz mi je czesto sam kupuje i trafia w moj gust
robisz tez korale?
Cytat:
Napisane przez KsiezniczkaPatulka Pokaż wiadomość
moze tez sie pochwale?

przepiekna.... idealna zarabista, jakbym mogla przeklnac to bym napisala jak bardzo mi sie podoba.. boska...

Cytat:

Jaga mi tez by sie przydala taka szkatułka mam chyba z 4 wilekie pudelka z biżu i tak nie mam gdzie tego nosic,bo do pracy nie moge
ja mam wielkie wiklinowe ale niechce mi sie ioch do woreczkow akladac i sie plataja... musze kupic taka fajna mise gliniana wylozona kamieniami
Stary 2008-08-23, 16:06   #924
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Faktycznie jest bardzo ładnie, szczególnie dzięki położeniu A teraz śmieszna historyjka- zadzwoniłam do mojej mamy i mówię, że bylismy z T. w Biskupinie a ona na to- to masz szczęście, że pojechaliście przed ślubem,bo mi mój mąż od 25 lat obiecuje że mnie zabierze i najpierw miało byc po slubie a teraz to już się chyba nigdy nie doczekam no i to fakt- tata co roku mamie mówi, że ją zabierze na pewno w tym roku i ten moment dotychczas nie nastapił
Więc lepiej wybierz się jak najszybciej, bo to może być jakas zaraźliwa klątwa biskupińska- przed ślubem albo nigdy
Robisz piękną biżuterię! jakbyś otworzyła sklep-daj znać, już masz pierwszą klientkęa ja też jestem maniaczką, mam pełno biżuterii, a ciągle mi mało, bo w końcu czasami wystarczy zmienić biżuterię żeby przeobrazić ciuchy
[quote=atomufka;8712248]

Cytat:
Tym decoupagem to chyba też meble się ozdabia?Bo widziałam gazety o decoupage'u włoskie itp w Empiku i w nich są takie wielkie szablony też.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 16:12   #925
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
jupik, ja podobne bransoletki dostalam od kolezanki w prezencie, wiec obie bedziemy sobie brzeczec. A ten pierwszy lekarz to na prwde taki zyczliwy sie wydal. Widac, ze chcial pomoc.

Myszka, wiesz moze co to za te biale kwiaty? CHodzi mi o nazwe, bo zapomnialam. A myslalam, zeby po 2 kwiatki powsadzac do niewieliego wazonku i porozstawiac na stolach na weselu.
to są gerbery ale moga tez byc margaretki stokrotki itp

Cytat:
te mi się taka dekoracja podoba, prosta ale bardzo ciekawa. Te zielone kwiatki to santini, chyba odmiana chryzantemy
dziękuję bardzo

Nasz Skarb
Stary 2008-08-23, 16:17   #926
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to są gerbery ale moga tez byc margaretki stokrotki itp

dziękuję bardzo
ja bym chciala stokrotki na stolach, a ich wazoniki oblozone wlsnie tymi zielonymi chryzantemami
Stary 2008-08-23, 16:22   #927
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:

najlepiej o to spytaac w temacie bukbne

baja ja od razu zjechalam na dol hihihi tego na samej gorze nie bralam pod uwagę
ale skoro mowicie ze dorogo to nie podjade tam jak bede w pozen

spagetti wciagnieta

atomufka super kolczyki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 16:30   #928
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chciala stokrotki na stolach, a ich wazoniki oblozone wlsnie tymi zielonymi chryzantemami
mi tez bardzo spodobało się to połączenie. siostra mi to znalazła. no i tak mi zrobi. bo moja siostrzyczka ma zdolności florystyczne także stoły mi ubierze ona nie musze tarcic kasy na bukiety czy cos w tym stylu wystarczy ze kupie same kwiatki luzem np gerbery a ona zrobi dekoracje z nich

Nasz Skarb
Stary 2008-08-23, 16:32   #929
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez bardzo spodobało się to połączenie. siostra mi to znalazła. no i tak mi zrobi. bo moja siostrzyczka ma zdolności florystyczne także soły mi ubierze ona
ja te fotki tez juz zapisalam zeby potem jak sie spotkam z moim organizatorem slubu pokazac mu ze takie cos chce no i niech sie facet martwi i robi
Stary 2008-08-23, 16:34   #930
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Słuchajcie jaka dziwna sytuacja. Poszlismy wczoraj z Tz ustalic date slubu u ksiedza. A ksiaadz nam mowi, ze co my chcemy ustalac na rok przed slubem, ze sie jeszcze bedziemy schodzic i rozchodzic a date sie ustala trzy miesiace wczesniej. Dodam, ze mieszkam na wsi i nie bierze sie tu jakos bardzo duzo slubow w roku, ale jednak jestem zaniepokojona. Odeslal nas i powiedzial, ze na razie za wczesnie. A co jesli za te 8 miesiecy sie okaze, ze akurat na 1 sierpnia jest wiecej par? Albo ze zostaly same kijowe godziny... Ja nie wiem... Jak sie teraz w ogole umawiac z DJ-em skoro nie wiemy o ktorej slub i o ktorej on zaczyna zatem prace? Jak pisac zaproszenia?
A u nas nie było żadnego problemu z księdzemTZ poszedł nas zapisać pod koniec maja na 6.6.2009r na godz. 18:00.Też nie wiedzieliśmy czy już można się zapisywać,bo przecież w kościele nie ma jeszcze kalendarza na 2009r,ale ksiądz zapisał sobie datę na końcu starego kalendarza i okazało się,że byliśmy już 7 czy 8 parą zapisaną na 2009r...Na nasz dzień też już 1 para była zapisana...Lepiej więc zagadać z księdzem,żeby chociaż tak wstępnie was zapisał,żebyście mieli pewnośc,że Wasza data i godzina będą na Was czekać.
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości