Włosomaniaczki :D - część III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-23, 22:42   #2341
Lanessa
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Niestety Straszna wiocha, zwłaszcza ten blondynek Danny Mam nadzieję że wygra ta Oh Laura (czy jak jej tam)

Dorota i co się chwalisz? Oddaj mi lepiej

O matko...jeszcze Feel...
Sie chwalę...Bo się strasznie cieszę Bardzo,bardzo, jeny, nigdy nie dostałam tak drogiego drobiazgu tylko dla siebie xD
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 22:49   #2342
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Na pewno nie wygra ta Oh Laura (jak cały czas widziałam największą ilość głosów, dla tego Dannego, to, aż mi się nóż buntował i nie chciał kroić...)
Nadzieję zawsze trzeba mieć

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Sie chwalę...Bo się strasznie cieszę Bardzo,bardzo, jeny, nigdy nie dostałam tak drogiego drobiazgu tylko dla siebie xD
Myślałam, że odpowiesz "bo lubię"
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 23:17   #2343
Lanessa
Zadomowienie

Jestem ciekawa czy wiecie, że Rosjanie pobrali paliwo gdzieś koło granicy swoimi samolotami wojskowymi...za darmo i wyrzucali bomby na Gruzję? Traktując wszystko jak swoje?

Brzmi całkowicie bez sensu,ale jestem wstrząśnięta, bo np w Norwegii to skandal, a my, Polacy,nic nie wiemy... Nic... I nie mówiąc jakie to ma konsekwencje..
Stary 2008-08-23, 23:41   #2344
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam ipoda!!! Takiego o!
Moje wymarzone cacko Ile GB? Oddawaj!

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 09:20   #2345
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie występowałam,ale występuję dla przyjaciół z PL
to wystap dla mnie, jak chcesz to na priv
[ja naszaklase, grono,myspace traktuje jako niezla rozrywke. szczegolnie ogladajac zdjecia osob tak wyretuszowane, ze na zywo bym ich nie poznala! przyklady jak z opowiesci tulipanny. w sieci zycie na pokaz, w realu zupelnie co innego]
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Żegnam się z Wami na tydzień Trzymajcie kciuki, żeby nad morzem było jeszcze chociaż trochę słońca I bądźcie grzeczne Buziaki dla wszystkich
bedzie bedzie! udanego wyjazu!!
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Xyoko udanego wyjazdu i dużo słoneczka.
Marzenko-trzymam kciuki żeby impreza się udała.

Strasznie smutny dzień, nie mam co ze sobą zrobić. Idę załatwić niby jakieś potrzebne rzeczy w Galerii, ale to takie wyszukiwanie sobie zajęć na siłę
a co sie stalo??
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
W czasie krojenia sałatki oglądałam Sopot festiwal..ale masakra Dobrze, że z wrażenia palców nie pocięłam.. Oglądałyście??
nono. najbardziej powalila mnie natalia lesz. myslalam, ze sie zsikam ze smiechu przed telewizorem. polski cyrk w tej pierwszej czesci [dalej w sumie nie lepiej, a przynajmniej nie duzo lepiej]. z polakow i tak wybrali najlepszego, mial swoj klimat. ale oh laura mnie powalila... lubie takie piosenki czasem, a ten glos... ciesze sie, ze wygrala!
Cytat:
ipod czy creativ? chyba, ze to model sie tak nazywa. ale wyglada na fajne cacko
Cytat:
Jestem ciekawa czy wiecie, że Rosjanie pobrali paliwo gdzieś koło granicy swoimi samolotami wojskowymi...za darmo i wyrzucali bomby na Gruzję? Traktując wszystko jak swoje?

Brzmi całkowicie bez sensu,ale jestem wstrząśnięta, bo np w Norwegii to skandal, a my, Polacy,nic nie wiemy... Nic... I nie mówiąc jakie to ma konsekwencje..
nie wiemy a przynajmniej ja. jak dla mnie rosja jest potega tak nieobliczalna, ze mimo wszystko nalezy jej sie bac. mam wrazenie,ze tak jak wszedzie polityka ruszyla do przodu, tak rosyjska jest taka sama jak za czasow carow. wyjeta zywcem z dziadow, kordiana...
ale ja sie w sumie nie znam wiec... to tak tylko moim okiem blondynki
Stary 2008-08-24, 09:26   #2346
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
krytykujesz sama nie jesteś lepsza! biust nigdy nie jest za duży, zawsze za mały!!!
dobra, dobra. Sama mam kompleks małego biustu,ale cicho.W ogóle to skąd wiesz? Przecież te zdjęcia ,które wstawiłam nie mają akurat powiększonego biustu

Cytat:
co cię cieszysz
bo zobaczyłam minę mojej babci po tym jak mówię jej,że jej włosy są "omg" Swoją drogą, jak pierwszy raz zobaczyłam te włosy to było tylko :-O. Bo gdzie,żeby 78 letnia kobieta miała takie włosy :P

Cytat:
Żegnam się z Wami na tydzień Trzymajcie kciuki, żeby nad morzem było jeszcze chociaż trochę słońca I bądźcie grzeczne Buziaki dla wszystkich
Trzymam i zazdroszczę. Pamiętaj op zdjęciach Chcę nad morze
Cytat:

Ja też słysze często takie kometarze typu "co ci się stało", albo ogólnie jakieś uwagi i "dobre rady", jakbym lustra nie miała.
"Czemu Ty sie nie myjesz? Idź do dermatologa" bla, bla, bla, dupa sra

Cytat:
W czasie krojenia sałatki oglądałam Sopot festiwal..ale masakra Dobrze, że z wrażenia palców nie pocięłam.. Oglądałyście??
Natalia Lesz ,czy jak jej tam. Fajnie ją skomentowali potem. W ogóle to widziałyście jak ona miała nogi ulozone na początku pierwszej (i na szczescie osatniej) piosenki?
Jakby ktoś jej coś włożył miedzy kolana.

Cytat:

I mam odżywkę Seboravit z czarną rzepą do skóry głowy, odżywkę yunga, ampułki... HA
Gratuluję Ja się pochwalę,że najprawdopodobniej w listopadzie będę miałą aparacik, dostanę, o taki : http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty...00fd_s6000fd.0

Cytat:

Niestety, boję się,że nam Polakom też się niedługo oberwie...

jescze Kaczyński się wpieprza, chciałby lizać wszystkim tyłki, to niech się zapisze do burdelu. Nie lubię go. A ta tarcza antyrakietowa , też nie wiem co o tym myśleć.

Idę pod prysznic, płukać włoski. Potem do kościołka, (dopóki mojego proboszcza nie ma to chodzę do mojej parafii )
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 10:34   #2347
Heroldin
Zakorzenienie

Sorry, ze sie tak wpycham. To sie nazywa : brak taktu ! Ojejku, tak juz
mam.
Podkradlam {podejzalam} na perfumach. Nie wiem czy tak mozna, ale
nie bylo zastrzezone : tylko dla zapachowych. Wlosomaniaczki - tez
pachna.

www.yearbookyourself.com

Zabawa przednia !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 10:37   #2348
oleczka87
Rozeznanie

Cześć dziewczyny . Ja jednak wczoraj nigdzie nie szłam, bo dziewczyny chciały jechać do miasta obok, a ja się na tym kacu za słabo czułam, żeby jechać trzęsącym się samochodem, jeszcze bym zwymiotowała albo coś. W każdym razie trochę mnie wczoraj uratowały zwykłe krople żołądkowe .

W ogóle mama mojego TŻ po 32 latach postanowiła zmienić fryzurę (miała zawsze kok i takie włosy średni brąz - trochę siwych). Znalazłam jej renomowany zakład fryzjerski http://www.berendowicz-kublin.pl/shownews.php?lang=pl i byliśmy w piątek razem z nią. 3 godziny prawie to trwało. Miała cięcie, lekki balejaż (brąz plus taki kasztan) i saunę dla włosów. Zapłaciła 225 złotych . No ale stwierdziliśmy jak tyl elat nie była u fryzjera, to wcale nie tak dużo :P. Ładnie wygląda 20 lat młodziej. Włosy ma tak troszkę przed ramiona, wystopniowane, bardzo mi się podoba. Aż mnie korciło, żeby coś z włosami zrobić, ale powstrzymałam się, bo zapuszczamy Ola, zapuszczamy .
W trakcie kiedy jej te włosy robili to chodziliśmy z moim TŻ po centrach handlowych, weszliśmy do sportowego i zaczęliśmy tam przymierzać różne rzeczy (w tym takie wielkie czapki Polski na mecze) i robiliśmy zdjęcia. Ubaw po pachy, aż przychodzi jakaś babka i głośno warknęła "Proszę schować ten aparat". Schowałam, ale zaczęłam dusić się ze śmiechu ze wstydu i chciałam uciekać, mój powiedział, że jestem nienormalna i że ze mną zawsze tak
W każdym razie mamy pamiątkę to zdjęcie w tej czapie - aż dodałam do wizażowego albumu. Dałam też zdjęcie z dziś bez makijażu zupełnie, jak zwykle jestem trochę spuchnięta, ale rano mam tak zawsze

W ogóle szkoda, że dzisiaj niedziela, bo bym sobie po Naturze, albo Rossmanie pochodziła, mam ochotę na jakiś kosmetyk.
W ogóle to pewnie piszę do siebie i nikt mnie nie czyta, ale cholernie mi się nudzi
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 10:56   #2349
PelniaNocy
Rozeznanie

Dorotka podziel sie ipodem
ja będe miała jeden tydzień a ty drugi

Agusia powiedziałas babci ze jej włosy są omg
juz widze co sobie pomyslała xD

a na nk tez mam profil i tez traktuje to jako rozrywke

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 11:31   #2350
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry

Dorotka- super prezent
Iza, Marzenka- u mnie od jakiegoś czasu to samo, niewyjaśniona sytuacja z TŻ. Nie jesteśmy pokłóceni, ale takie niedomówienia są najgorsze :/

Pod wpływem Waszych postów wczoraj zaczęłam oglądać Sopot. Ten Danny Dobrze, że wygrała ta kobieta. Bardzo nie podobało mi się jak prowadziła to Mołek. Była strasznie sztuczna, spięta. Chyba za wcześniej dla niej na prowadzenie takich dużych imprez.

Utworzyłam nowy album z fotkami, ale wchodzicie na własną odpowiedzialność

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive

Edytowane przez Porcelainnn
Czas edycji: 2008-08-24 o 12:08
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 12:02   #2351
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, jak się dodaje drugi album? Do już istniejącego? Edit :Już widzę
zdjęcie z Wąsem najlepsze .
Ładna kobietka z Ciebie( no i ta czerwień ), ale fryzjerka chyba Ci trochę ciachnęła tych włosów, bo miałaś dłuższe chyba
Stary 2008-08-24, 12:10   #2352
Porcelainnn
Zadomowienie

Tak, za dużo ciachnęła. Pytałam siostry, ale mówi, że to takie subiektywne wrażenie, że tak zawsze jest po ścięciu. Ale swoje czuję.

Stary 2008-08-24, 12:18   #2353
PelniaNocy
Rozeznanie

dziewczyny moge myc włosy polskim waxem? bo nie odpowiada mi on to moze chociaz do mycia go zuzyje zanim sie zestarzeje

Stary 2008-08-24, 12:22   #2354
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
"Czemu Ty sie nie myjesz? Idź do dermatologa" bla, bla, bla, dupa sra
O matko. Wiem, że ludzie myślą, że trądzik bierze się z brudu i że jak komuś świeci się twarz to znaczy, że się nie mył rano, ale ja nigdy czegoś takiego nie usłyszałam. Współczuje

Cytat:
Gratuluję Ja się pochwalę,że najprawdopodobniej w listopadzie będę miałą aparacik, dostanę, o taki : http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty...00fd_s6000fd.0

Ja mam bardzo podobny do tego tzn ojciec ma, ale ja pożyczam tylko sporadycznie, bo wiadomo, że dzieciom takich rzeczy nie powinno się dawac, bo odrazu popsują Zresztą jest bardzo nieporęczny i zajmuje dużo miejsca. A Ty zajmujesz się fotografią bardziej "zawodowo"?

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny . Ja jednak wczoraj nigdzie nie szłam, bo dziewczyny chciały jechać do miasta obok, a ja się na tym kacu za słabo czułam, żeby jechać trzęsącym się samochodem, jeszcze bym zwymiotowała albo coś. W każdym razie trochę mnie wczoraj uratowały zwykłe krople żołądkowe .

W ogóle mama mojego TŻ po 32 latach postanowiła zmienić fryzurę (miała zawsze kok i takie włosy średni brąz - trochę siwych). Znalazłam jej renomowany zakład fryzjerski http://www.berendowicz-kublin.pl/shownews.php?lang=pl i byliśmy w piątek razem z nią. 3 godziny prawie to trwało. Miała cięcie, lekki balejaż (brąz plus taki kasztan) i saunę dla włosów. Zapłaciła 225 złotych . No ale stwierdziliśmy jak tyl elat nie była u fryzjera, to wcale nie tak dużo :P. Ładnie wygląda 20 lat młodziej. Włosy ma tak troszkę przed ramiona, wystopniowane, bardzo mi się podoba. Aż mnie korciło, żeby coś z włosami zrobić, ale powstrzymałam się, bo zapuszczamy Ola, zapuszczamy .
W trakcie kiedy jej te włosy robili to chodziliśmy z moim TŻ po centrach handlowych, weszliśmy do sportowego i zaczęliśmy tam przymierzać różne rzeczy (w tym takie wielkie czapki Polski na mecze) i robiliśmy zdjęcia. Ubaw po pachy, aż przychodzi jakaś babka i głośno warknęła "Proszę schować ten aparat". Schowałam, ale zaczęłam dusić się ze śmiechu ze wstydu i chciałam uciekać, mój powiedział, że jestem nienormalna i że ze mną zawsze tak
W każdym razie mamy pamiątkę to zdjęcie w tej czapie - aż dodałam do wizażowego albumu. Dałam też zdjęcie z dziś bez makijażu zupełnie, jak zwykle jestem trochę spuchnięta, ale rano mam tak zawsze

W ogóle szkoda, że dzisiaj niedziela, bo bym sobie po Naturze, albo Rossmanie pochodziła, mam ochotę na jakiś kosmetyk.
W ogóle to pewnie piszę do siebie i nikt mnie nie czyta, ale cholernie mi się nudzi
Czyta, czyta Świetne to zdjęcie w czapce

Porcelainnn to Twój naturalny kolor? Piękny jest, też chcę taki
Stary 2008-08-24, 12:27   #2355
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Tak, za dużo ciachnęła. Pytałam siostry, ale mówi, że to takie subiektywne wrażenie, że tak zawsze jest po ścięciu. Ale swoje czuję.
ja tam widzę różnicę u siebie jak sobie ciachnę 1,5 cm

Cytat:

Czyta, czyta Świetne to zdjęcie w czapce

Porcelainnn to Twój naturalny kolor? Piękny jest, też chcę taki
To fajno . No też mi się to w czapie podoba .

Też się chciałam zapytać czy naturalny kolor, bo wydaje mi się, że farbowany .
Ale takie gwiazdorskie włosy normalnie
Stary 2008-08-24, 12:42   #2356
Porcelainnn
Zadomowienie

Karla, Oleczka - robię balejaż, od kilku lat. Bardzo drobne pasemka rozjaśniaczem. Zwykle po jakimś czasie się rozmywają i pozostaje taki kolor. Lubię raczej cieplejsze odcienie blondu, lekko złociste ( nie mylić z żarówkowym żółtym ). Pod koniec września wybieram się do nowej fryzjerki, rekomendowanej tu Agnieszki Jaśko i zamierzam się przerzucić na farbę, bo rozjaśniacz mi nie służy.

Ola- a z tą różnicą po podcięciu, to chyba już jakaś mania Włosomaniaczek jest. Moja siostra po podcięciu chodzi tydzień struta i ogląda się z każdej strony w lustrze. A ja dziś lecę po lotion Seboradinu.

Byłam ostatnio w Rossmanie i kusi mnie odżywka elseve z mleczkiem królewskim - jakaś nowa. No i ta z cementem też. I bez spłukiwania Nivea Blonde też Ale oparłam się. Na razie

Stary 2008-08-24, 12:51   #2357
tulipanna.
Zakorzenienie

Porcelainn obejrzalam zdjecia
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 13:12   #2358
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Karla, Oleczka - robię balejaż, od kilku lat. Bardzo drobne pasemka rozjaśniaczem. Zwykle po jakimś czasie się rozmywają i pozostaje taki kolor. Lubię raczej cieplejsze odcienie blondu, lekko złociste ( nie mylić z żarówkowym żółtym ). Pod koniec września wybieram się do nowej fryzjerki, rekomendowanej tu Agnieszki Jaśko i zamierzam się przerzucić na farbę, bo rozjaśniacz mi nie służy.
Ale co by nie było, to włosy śliczne

Mirelka mozesz spróbowac. Ja nakładam go bez wcześniejszego mycia (przy nakładaniu masuję skórę) i zostawiam na 30min tak jak normalnie. Dla mnie jest taki średniawy - trochę obciąża, ale ja mam inne włosy.
Stary 2008-08-24, 13:20   #2359
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia powiedziałas babci ze jej włosy są omg
juz widze co sobie pomyslała xD
Nie, nie i raczej jej tego nie powiem

Cytat:
Urocze zdjęcie

Cytat:
Pod wpływem Waszych postów wczoraj zaczęłam oglądać Sopot. Ten Danny Dobrze, że wygrała ta kobieta
Ta kobieta to była jedyna artystka

Cytat:
Utworzyłam nowy album z fotkami, ale wchodzicie na własną odpowiedzialność
Piękne włosy Moje są podobnej długości,ale ja mam takie oklapusy cieńkie,ze wydają sie o wiele krótsze. Zawsze chciałam mieć burze wlosow na glowie, ale zauwazylam,ze albo mam zadbane wlosy,albo uzywam produktów dodających objętości = siano.To już wolę jak mi tak pięknie błyszczą I masz bardzo ładny uśmiech
Cytat:
O matko. Wiem, że ludzie myślą, że trądzik bierze się z brudu i że jak komuś świeci się twarz to znaczy, że się nie mył rano, ale ja nigdy czegoś takiego nie usłyszałam. Współczuje
Teraz już lepiej. szkoda tylko, ze nie słyszę teraz pochwał "o, wreszcie sie umyłaś"

Cytat:
Ja mam bardzo podobny do tego tzn ojciec ma, ale ja pożyczam tylko sporadycznie, bo wiadomo, że dzieciom takich rzeczy nie powinno się dawac, bo odrazu popsują Zresztą jest bardzo nieporęczny i zajmuje dużo miejsca. A Ty zajmujesz się fotografią bardziej "zawodowo"?
To będzie mój pierwszy aparat. Nie zajmuje się,ale chce kupić coś, czym będę mogła robić zdjęcia nie tylko "u cioci na imieninach". Powiedzmy,ze chcę się rozwijać w tym kierunku . Rozmawiałam z kolegą, który robi boskie zdjęcia, zna się na tym wszystkim i polecił mi właśnie ten aparat, mówiąc,że starczy mi na trochę, bo nie jest całkowicie amatorski, a jak się zechcę bawić bardziej to wtedy już tylko lustrzankę porządną.

Cytat:
Byłam ostatnio w Rossmanie i kusi mnie odżywka elseve z mleczkiem królewskim - jakaś nowa.
Też mnie kusi, ale penie ma silikony
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 13:51   #2360
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Moje wymarzone cacko Ile GB? Oddawaj!
Ano cztery GB, tylko płytka u mnie nie działa więc muszę pokombinować. Zawalista jakość,rozdzielczosć...

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
to wystap dla mnie, jak chcesz to na priv
[ja naszaklase, grono,myspace traktuje jako niezla rozrywke. szczegolnie ogladajac zdjecia osob tak wyretuszowane, ze na zywo bym ich nie poznala! przyklady jak z opowiesci tulipanny. w sieci zycie na pokaz, w realu zupelnie co innego]

ipod czy creativ? chyba, ze to model sie tak nazywa. ale wyglada na fajne cacko

nie wiemy a przynajmniej ja. jak dla mnie rosja jest potega tak nieobliczalna, ze mimo wszystko nalezy jej sie bac. mam wrazenie,ze tak jak wszedzie polityka ruszyla do przodu, tak rosyjska jest taka sama jak za czasow carow. wyjeta zywcem z dziadow, kordiana...
ale ja sie w sumie nie znam wiec... to tak tylko moim okiem blondynki
Chcę, rzuć dane na priv
Tzn creative, ale mi sie lepiej mówi ajpod niż krejtiw xD

Ogólnie wiem to od mojej polonii z Norwegii...i byłam przerażona, czuję ulgę, że wyjeżdżam. Tarcze, nie tarcze, w razie niebezpieczeństwa i tak będziemy sami.

Cytat:
dobra, dobra. Sama mam kompleks małego biustu,ale cicho.W ogóle to skąd wiesz? Przecież te zdjęcia ,które wstawiłam nie mają akurat powiększonego biustu

Niestety, boję się,że nam Polakom też się niedługo oberwie...

jescze Kaczyński się wpieprza, chciałby lizać wszystkim tyłki, to niech się zapisze do burdelu. Nie lubię go. A ta tarcza antyrakietowa , też nie wiem co o tym myśleć.
Nie powiększyłaś? Zwariowałaś? Uuu, to nie będzie seksi komenarzyków!

Ale świetny o_O Ja mam.,..eee, ja nie mam aparatu

Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
Dorotka podziel sie ipodem
ja będe miała jeden tydzień a ty drugi
Dowóz do Norwegii spowrotem na Twój koszt xD

Cytat:
Dzień dobry

Dorotka- super prezent
Dzień dobry
Stary 2008-08-24, 14:02   #2361
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry powróciłam.
Miłej niedzieli wszystkim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 14:40   #2362
tulipanna.
Zakorzenienie

Lanessa dopiero wczoraj czytalam watek 'co sie zmienilo na wizazu' i 'gdzie sie podzialy wizaznki'. Tego pierwszego kilka stron, bo dalej nie bylam w stanie - strasznie to meczace. Jednak nie mialam swiadomosci, ze takie jaja sie dzialy za moimi plecami. Dziekuje za Twoj rozsadny komentarz tu i tam Masz leb na karku

Podziekowania tez dla tego, kto wczoraj wlepil punkcior K. Gwoli wyjasnien: jej komentarz uznalam za trafny i zabawny, a moja pierwsza reakcja na niego byl wybuch smiechu. Gorzej, ze robi to w odwecie. Nie wciskalabym ZP, gdyby nie to, ze trafilam niedawno na jej chamskie najazdy na Estelle - niestety nie bylam wtedy na biezaco. Dziwie sie, ze nie dostala wtedy bana. O atakach na administratora duzo sie mowi, a ona co chwile przekracza cienka granice. Nie bede z nia wchodzic w zadne dyskusje, przytyki itp. bo dziewczyna nie ma hamulca (na temat chamulcow wypowiadac sie nie bede), a nie ma sensu rozjatrzac zatargow z nia, bo zaraz z fryzjerki zrobi sie intymne2, wolalabym tego uniknac. Dlatego z mojej strony cisza wobec niej, natomiast chcialabym, zeby miala jasnosc, ze przegina.
Stary 2008-08-24, 14:44   #2363
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Podziekowania tez dla tego, kto wczoraj wlepil punkcior K. Gwoli wyjasnien: jej komentarz uznalam za trafny i zabawny, a moja pierwsza reakcja na niego byl wybuch smiechu. Gorzej, ze robi to w odwecie. Nie wciskalabym ZP, gdyby nie to, ze trafilam niedawno na jej chamskie najazdy na Estelle - niestety nie bylam wtedy na biezaco. Dziwie sie, ze nie dostala wtedy bana. O atakach na administratora duzo sie mowi, a ona co chwile przekracza cienka granice. Nie bede z nia wchodzic w zadne dyskusje, przytyki itp. bo dziewczyna nie ma hamulca (na temat chamulcow wypowiadac sie nie bede), a nie ma sensu rozjatrzac zatargow z nia, bo zaraz z fryzjerki zrobi sie intymne2, wolalabym tego uniknac. Dlatego z mojej strony cisza wobec niej, natomiast chcialabym, zeby miala jasnosc, ze przegina.
punkty przyznała szefowa- dobrze zrobiłaś- zamiast roztrząsać-> ZP. Albo PW- osobiście wolę załatwiać takie sprawy na PW- niestety jest sporo dziewczyn. które z wątku robią ciągnący lament [dlaczego dostałam punkty] albo kłótnię. Na wątku o wypadaniu też się zrobiło nieprzyjemnie. Ale cóż- tam gdzie jest tyle bab musi być jakaś wojenka raz na jakiś czas
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-24, 14:51   #2364
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
punkty przyznała szefowa- dobrze zrobiłaś- zamiast roztrząsać-> ZP. Albo PW- osobiście wolę załatwiać takie sprawy na PW- niestety jest sporo dziewczyn. które z wątku robią ciągnący lament [dlaczego dostałam punkty] albo kłótnię. Na wątku o wypadaniu też się zrobiło nieprzyjemnie. Ale cóż- tam gdzie jest tyle bab musi być jakaś wojenka raz na jakiś czas
Co racja to racja, ale jak widac da sie bez wojenek zyc. Atmosfera wlosomaniaczek staje sie dla mnie powoli fenomenem wizazowym Watku o wypadaniu mowisz? ide obadać.
Stary 2008-08-24, 14:55   #2365
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Lanessa dopiero wczoraj czytalam watek 'co sie zmienilo na wizazu' i 'gdzie sie podzialy wizaznki'. Tego pierwszego kilka stron, bo dalej nie bylam w stanie - strasznie to meczace. Jednak nie mialam swiadomosci, ze takie jaja sie dzialy za moimi plecami. Dziekuje za Twoj rozsadny komentarz tu i tam Masz leb na karku
Ano się działy i było to strasznie przkre i nieco niesmaczące. Na cytat Maromavath do mojej odpowiedzi nawet nie reagowałam, pomyślałam, że olanie wystarczy miast zbędnych dyskusji z zacietwierzonym człekiem.
Ni ma za co, bo ja jestem pies w chinskich znakach i jak pies wierna wszystkim których lubię
Stary 2008-08-24, 15:13   #2366
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Ano się działy i było to strasznie przkre i nieco niesmaczące. Na cytat Maromavath do mojej odpowiedzi nawet nie reagowałam, pomyślałam, że olanie wystarczy miast zbędnych dyskusji z zacietwierzonym człekiem.
Ni ma za co, bo ja jestem pies w chinskich znakach i jak pies wierna wszystkim których lubię
Pewnie. Gdybym zobaczyla jego wypowiedz wczesniej rowniez przemilczalabym. Zawsze sobie powtarzam, ze istnieja ciekawsze sposoby siegania dna Natomiast bardzo podobala mi sie Twoja chlodna, rzeczowa i konkretna wypowiedz w watku o zmianach na wizazu. Bez wyciagania brudow, bez zbednych komentarzy. .

Wlasnie wrocilam z wypadajacych wlosow - no coz, ciesze sie, ze nie wypadaja mi wlosy A jestem zwolenniczka goracych, sensownych dyskusji. Tyle, ze niestety od pewnego czasu wole te dyskusje prowadzic starym sposobem - na zywo Niestety forum ma swoje ograniczenia, podobnie jak dyskutanci. Strasznie nie lubie takiego obrotu spaw, kiedy dyskusja o czyms teoretycznym zamienia sie w przytyki. A to niestety jest tu czeste. Inne zdanie = atak. Przykre.
Stary 2008-08-24, 15:37   #2367
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Ale co by nie było, to włosy śliczne

Mirelka mozesz spróbowac. Ja nakładam go bez wcześniejszego mycia (przy nakładaniu masuję skórę) i zostawiam na 30min tak jak normalnie. Dla mnie jest taki średniawy - trochę obciąża, ale ja mam inne włosy.
i tez mam włosy opatulic ręcznikiem?
kurde myślałam ze jak będe myc nim włosy to od razu spłukam, ale dobrze wiedziec
Cytat:
Nie, nie i raczej jej tego nie powiem

Urocze zdjęcie

Ta kobieta to była jedyna artystka

Piękne włosy Moje są podobnej długości,ale ja mam takie oklapusy cieńkie,ze wydają sie o wiele krótsze. Zawsze chciałam mieć burze wlosow na glowie, ale zauwazylam,ze albo mam zadbane wlosy,albo uzywam produktów dodających objętości = siano.To już wolę jak mi tak pięknie błyszczą I masz bardzo ładny uśmiech

Teraz już lepiej. szkoda tylko, ze nie słyszę teraz pochwał "o, wreszcie sie umyłaś"

To będzie mój pierwszy aparat. Nie zajmuje się,ale chce kupić coś, czym będę mogła robić zdjęcia nie tylko "u cioci na imieninach". Powiedzmy,ze chcę się rozwijać w tym kierunku . Rozmawiałam z kolegą, który robi boskie zdjęcia, zna się na tym wszystkim i polecił mi właśnie ten aparat, mówiąc,że starczy mi na trochę, bo nie jest całkowicie amatorski, a jak się zechcę bawić bardziej to wtedy już tylko lustrzankę porządną.

Też mnie kusi, ale penie ma silikony
to dobrze

Cytat:
Ano cztery GB, tylko płytka u mnie nie działa więc muszę pokombinować. Zawalista jakość,rozdzielczosć...

Chcę, rzuć dane na priv
Tzn creative, ale mi sie lepiej mówi ajpod niż krejtiw xD

Ogólnie wiem to od mojej polonii z Norwegii...i byłam przerażona, czuję ulgę, że wyjeżdżam. Tarcze, nie tarcze, w razie niebezpieczeństwa i tak będziemy sami.

Nie powiększyłaś? Zwariowałaś? Uuu, to nie będzie seksi komenarzyków!

Ale świetny o_O Ja mam.,..eee, ja nie mam aparatu

Dowóz do Norwegii spowrotem na Twój koszt xD

Dzień dobry
w norwegii ci ipod nie potrzebny a ja ci go przechowam

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Bry powróciłam.
Miłej niedzieli wszystkim
witaj

Stary 2008-08-24, 17:29   #2368
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie wrocilam z wypadajacych wlosow - no coz, ciesze sie, ze nie wypadaja mi wlosy A jestem zwolenniczka goracych, sensownych dyskusji. Tyle, ze niestety od pewnego czasu wole te dyskusje prowadzic starym sposobem - na zywo Niestety forum ma swoje ograniczenia, podobnie jak dyskutanci. Strasznie nie lubie takiego obrotu spaw, kiedy dyskusja o czyms teoretycznym zamienia sie w przytyki. A to niestety jest tu czeste. Inne zdanie = atak. Przykre.
ludzi niestety nie zmienisz- zwłaszcza tych, którzy nie mają za grosz dystansu do samych siebie.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-24, 18:39   #2369
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Hallo

Oczywiście nie mogę bez Was wytrzymać Miałam nie wchodzić, bo mam dużo rzeczy do zrobienia przez następne dwa tygodnie i wizaż mi za dużo czasu zabiera. Wylogowałam się, zmieniłam stronę startową na inną i co ... i jestem W sumie tak sobie myślę, że odrobina przyjemności też mi się należy

Emilio przypominasz mi uroczą laleczkę porcelanową Znaczy taka słodka, niewinna, zmysłowa No i standardowo - śliczny kolor włosów

Miłego wieczorku Ja pobuszuje jeszcze troche i dokończę moją listę must have dla siostry
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 18:57   #2370
Lanessa
Zadomowienie

#^$!@#^%#$#^$@!#^@$@!%$#@ @$!##$#^%#@$^~^#~!!

Coś jeszcze? Ano tak, zapomniałabym o :
WfEJOIBI#$@^$$hy$erwdfsdf sadfsdgaadg@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

..nie mogło być zbyt pięknie z mp4- kopmuter nie widzi pliku, chociaż USB tak :| przeinstalowałam system, wszystko i nadal kicha.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości