|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Gagaty oczy mi już płoną, bo cały dzień na zmianę w książce albo w ekran wpatrzona, idziom precz. Jeszcze z godzinkę poczytam coś z tej kretyńskiej imunologii i gehen schlafen, jestem skonana
.A od jutra mega kucie...narazie wszystko tylko raz widziałam, czyli tyle co nic, bo pierwsze czytanie do mnie to tak maks.obmacanie stronic, nic więcej .P.S. - dziś 5.dzień 4000kcal... ![]() ...będzie lepiej...może...
|
#2222 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza
naprawde masz cudne nozki nie przejmuj sie,glowka do gory,masz prawo miec gorsze dni,jak kazdy,ale nie warto sie dolowac,zycie jest zbyt krotkie na to ![]() Kika wspolczuje pieska ![]() Monochrome oby kg zostal ![]() Werka mam nadzieje,ze jutro poczujesz sie lepiej ![]() Schism nie mysl tak jestes bardzo szczuplutka i nie potrzeba zadnej R a co u mnie...powiem tylko,ze dzis 4 dzien biore tabletki, 2 dni nie mialam sily wstawac z lozka za bardzo i czulam sie otepiala - tak mnie scielo, ale dzis juz jest dobrze,wiec licze na to,ze niedlugo bedzie rewelacyjnie bynajmniej fizycznie juz czuje sie ok,a psychicznie roznice wieksza odczuje pewnie za jakis czas mam nadzieje,ze dzis bede normalnie spala w nocy,bo 3 noce mialam nieciekawe
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#2223 |
|
Gość
|
A wiecie dlaczego się tak stało?
Otóż: 1. byłam zmęczona - 21 godzina a ja od 6:40 na nogach 2. za dużo zjadłam na jeden raz (rosół, kotlel schabowy + ziemniaki, deser lodowy z sosem czekoladowym, jajko z majonezem suto zapijane coca-colą) 3. Rano zjadłam tylko jajecznicę. To wszystko = pewne problemy żołądkowe P.S. proszę pomóżcie mi z fryzurą - Mercy i dziewczyny ratunku - one wciskają mi na siłę Rhiannę i fryzy z grzywą - reagujcie, bo mam już tego po dziurki w nosie. Albo powiedzcie mi czy na pewno będę dobrze w nich wyglądać, a jeśli tak to w której. Załączam zdjęcia z wątku przerobione w PSP + fryz który mi się bardzo podoba (ten z rudymi lokami). Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-08-26 o 15:04 |
|
|
|
#2224 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. U mnie ok. Pogodziłam się z TŻ i jest super
Za 5 lat ślub ![]() Idę dzisiaj na zdjęcia próbne do agencji modelek
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio, nio ! Annie megaHihi, datum i godzinę też już masz zaplanowaną ?
|
|
#2226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musi być super ![]() białkowa dieta, o Boże... to musiałoby być straszne a Monochrome, czy ktoś w ogóle wie wszystko o Twoim ed?Cytat:
co do jedzenia, nie przejmuj się, słuchaj, tyle się uczysz, Twój organizm na pewno potrzebuje więcej energii, w końcu nie tylko fizyczna praca to praca. Cytat:
a te pierwsze dwa dni organizm pewnie oswajał się z tabletkami Cytat:
![]() współczuję problemów żołądkowych, też mam często, nawet jak nie zjem dużo, nienawidzę tego ![]() Cytat:
no kurczę, Ty to masz fajnie - tż, agencja modelek, ślub za pięć lat miłego dnia, Dziewczyny
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Iza - egzamin w środę, no potrzeba by mi kilka dni na plus, narazie to tylko przeczytane, kucie dopiero dzisiej zaczyna...a na dworzu upał się gotuje i słoneczna pogoda a ja dosłownie czuję jak obrastam w tłuszcz
. Serio, siedzenie na tyłku od 8rana do północy, nawet choć w przerwach się nie uczę tylko wizażuję czy jestem gdzie indziej na necie powoduje, że dosłownie czuję jak mi się tyłek rozjeżdża po łóżku . Gdzie moja sylwetka z Tatr ...jestem leniem do kwadratu...
|
#2228 |
|
Rozeznanie
|
Werka- żadna z tych fryzur
A pomysł z blondem to już w ogole będzie masakra ![]() Izuś- jak tam dzisiaj? Lepszy już humorek? Enex- mój e-mail: demitia1@o2.pl
|
#2229 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak dziś spałaś? Cytat:
Blond jakoś nie pasuje i te pierwsze fryzury też coś nie tego. ;]Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz! Cytat:
Cytat:
Rodzice, siostra i współlokatorka w Krk. Ale nikomu nie powiedziałam, że ten żołądek skurczył się, bo mu w tym pomogłam. ![]() Czasem były jakieś akcje, pytali mnie, czy to rzeczywiście jest tak, jak oni myślą, ale nie zwierzyłam się do końca. Innym znów razem to ja nie mogłam wytrzymać, raz się popłakałam po zjedzeniu budyniu i powiedziałam mamie, że mam jakiś problem z jedzeniem, ale jakoś nie chciała chyba zaakceptować tego, że mogę rzeczywiście mieć problem, tematu nie drążyła, tylko mnie dokarmiała dalej, a ja jadłam jak byłam w domu i potem się przegłodziłam zawsze u mnie w mieszkaniu. ![]() Potem funkcjonował w otoczeniu temat mojej depresji - w tym zakresie otrzymałam dużo wsparcia, choć nieraz też mama na mnie wrzasnęła, jak ja mogę tak żyć, dlaczego się nie cieszę, że mam dwie ręce i dwie nogi itp. ;] Ale depresja pojawiła się u mnie, jak zaczęłam normalnie jeść, chyba taka była reakcja na pozbycie się muru oddzielającego mnie od świata, jakim było liczenie kalorii i ograniczanie się. ;D A tak całą prawdę to tylko na Wizażu głosiłam. ;] Cytat:
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kolorem możesz eksperymentować - jakiś czas będziesz ruda potem zmienisz na inny i zobaczysz w jakim czujesz się najlepiej . Ja tak zrobiłam i nie żałuję bo wiem co miałam do wyboru.
|
|
|
#2231 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Strasznie mi pkrzykro. Taie zwierzątko jest zawsze wyjątkowe- nasze, a gdy go zabraknie jest fatalnie, zwłaszcza, że Kikuś, jeszcze zmagasz się z ED, więc jakby dwie góry trudu do przejjścia zamiat jednej. Twój piesek na pewno miał wspaniałe zycie przy Twoim boku, więc na pewno nie jeden dłużej żyjący zwierzaczek owlałby życ krócej, a prz Tobie Cytat:
Na pewno tak będzie. Własnie zdrowi ludzie mają gdzies te kilka kg w tę czy w tamą. Na pewno nam tez się uda dojśc do takiego stanu. A z tym pieskiem to bardzo przykra sytuacja. Może nieodpowiednia strsura? Zreszta, co było to już się nie cofnie. Przynajmniej nie zrobił nikomu powazniejszej krzywdy. Zdrowie rodziny jest wazniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2008-08-24 o 16:31 |
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Werka z tych fryzur to najwyzej rude loki,choc mysle,ze lepiej cos innego,ale chyba dobrze by Ci bylo w dlugich wlosach ![]() Annie gratuluje pochwalisz sie fotkami?? ![]() Monochrome szok,ze udalo Ci sie tak w tajemnicy to utrzymac...ja bym tak nie umiala chyba na dluzsza mete... Enex zdasz pieknie a jest inaczej w rzeczywistosci ja tak mialam przed matura,ze miesiac przed dalam sobie spokoj z nauka,po prostu sie zalamalam wtedy i prawie sie juz nie uczylam,choc jeszcze wiele mi brakowalo...a w rezultacie mature zdalam super wiec nie trzeba sie tak martwic,bo nawet z takiego czytania duzo w glowie zostaje Iza no nie moglam spac 2 noce tak srednio po 3 godziny. dzis spalam na raty z przerwami malymi,ale z 7-8 godzin bylo,wiec jest lepiej
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaję mi się że to przez te nowe leki. Doczytałam tam dzisiaj że po nich często występuje zwiększenie stanów depresyjnych i liczby samobójstw. Bez sensu po co leczą choroby takimi lekami które tylko wzmagają objawy?;/ Z tym fitnessem to mam takie samo wrażenie Jak ty.
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasem też mam wrażenie, że te całe Fitness to jakaś masakra.
Ogólnie u mnie jest ok . Przestałam dietkować, jem to na co mam ochotę odbiegając od białka na kolacje, posiłków co 2-3 h czy czegoś tam jeszcze . Brzuch dalej mam taki płaski jak miałam, znów . Nie tyję od jedzenia jakiś tam słodyczy na mieście więc po co się ograniczać ? A cera dziwnym trafem przywraca swój dawniejszy stan (co ja narzekałam, że od słodyczy te wypryski, a teraz je jem a i tak schodzą ;] ) . Koleżanki martwią się wciąż czy ja aby napewno jem normalnie, bo już wprost nie pozwalają mi chudnąć. A waga to najwyraźniej było wahanie, zresztą- nawet jeśli nie, to i tak nie mam zamiaru marnować swej młodości na ciągłe odchudzanie się z tych 3 kg, których po mnie ponoć nie widać . Podczytuję Was ciągle, ale dziś niestety nie odpowiem, naskrobię coś niedługo jeszcze .
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2236 |
|
Gość
|
Ja Was po prostu kocham
P.S. ja mam bardzo proporcjonalną twarz. A Rhianna ma niskie czoło (te panny nie chcą tego zauważyć, ale ja mega ilość jej fot oglądałam). Dziś nie poszłam na poprawiny - mam dosyć, nie chcę z matką wychodzić. Ona powiedziała, że jestem jedynie pełnoletnia, a nie dorosła. Ale mam to w nosie, niech gada co chce. Nie jestem jej pupilkiem tylko wolną kobietą. |
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2238 |
|
Gość
|
Ależ merci - proszę bardzo.
Tylko uważaj by bana nie dostać
|
|
|
|
#2239 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zdj śmiało wklejaj bo masz BOSKIE NOGI! wiele bym dała za takieCytat:
atw to raczej to mogą być mięśnie od tego spacerowania teżCytat:
![]() Cytat:
![]() Niezapominajko ojej 3 noce zarwane, biedna musiałaś nieźle się męczyć, ale jeśli to ma pomóc w walce z ed to dasz radę jesteś silna![]() Cytat:
chodzi o zdj, dostanę jakieś?![]() ![]() Cytat:
, wiesz ten piesek był ze mną od ponad 13 lat, żąden go juz nie zastąpi, czasami kiedy miałam doła to szłam z nim na spacer i to też pomagało...albo on rzucał się na mnie i zaczynał mnie pyskiem łaskotać, Tata też to przeżywa, do tamtej suczki (pies brata) nawet nie pójdzie, ja też nie...przynajmniej na razieCytat:
Cytat:
![]() atw to zapuść włoski,któraś dziewczyna już to proponowała i popieram to
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||||||
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Kapitanie melduję wykonanie zadania! z pełną kulturą! uff... nawet mi ulżyło dziękuję za pozwolenie
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Kapitanie melduję wykonanie zadania! z pełną kulturą! uff... nawet mi ulżyło dziękuję za pozwolenie
Kika ty też napisz. Im więcej tym lepiej może dotrze do co po niektórych
|
|
#2242 |
|
Gość
|
Jesteście kochane.
Kika, każda z was może... I iza i ty i agness i wszystkie. Wrazie pomocy to napiszmy do AgiZ. P.S. udzielajcie się w nim, bo trzeba by moje przyjaciółki mi pomogły. One chcą mnie całkowice przestawić, a tak nie chcę. |
|
|
|
#2243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
Toffiee kaukazy takie są. Mają złą naturę, nie da się ich wytresować w 100 %tach. Zapamiętują każde krzywe spojrzenie, i przypominają sobie w najbardziej nieodpowiednim momencie. Homer był bardzo fajny, szybko urósł i nigdy na mnie nie warknął. Mój tata zawsze mu pokazywał, kto tu rządzi, popełnił błąd bo to Homer miał myśleć, że on rządzi
Te koty i psy zagryzał, bo były obce na jego terenie. Nie daje rady z tymi kaloriami, to dla mnie dużo, mam wrażenie, że tyję? Może to dlatego, że 3 dzień mnie coś blokuje i nie odwieczam wceta. Brzuch mi tak wypchnęło... Rany. Moja głowa nie akceptuje tego bebecha, kurcze widać mi okrężnice. Chce mi się wyć jak na to patrzę. Jak to jest... jem owsiankę, wszystko pełnoziarniste i bogate w błonnik... dużo piję i nic. A już było tak dobrze... ![]() całe szczeście, że apteki dzisiaj pozamykane, całe szczęście... ![]() ![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
To może ktoś się powinien tym zająć? Boże jak ja nie cierpię pro-ana, laski bez wyobraźni. Nie ma nic straszniejszego niż człowiek bez wyobraźni
|
|
#2246 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A te zdrowości chyba jednak mają cos w sobie, bo faktycznie wpływaja na lepsze samopoczucie, lepszy stan cer i sa takie pyszne te zdrowe produkty, że po kiego z nich rezygnowac. Mysle, ze u ciebie równowaga pomiędzy zdrowym a niezdrowym jedzonkiem jest slicznie i harmonijnie zachowana
Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2008-08-24 o 18:02 |
||||
|
|
|
#2247 |
|
Gość
|
Dziewczyny - poddałam się i nie walczę o swoje. Będę taka jak chcą. Wszystko podsumowałam. Teraz zrobię to co chcą.
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Werka i tak silna kobita z Ciebie
|
|
|
#2249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit:Werka jak naciskam na ten link to mi wyskakuje, że nie można znaleźc serwera ![]() ![]() Toffiee kurcze Ty jesteś bardzo taka hmm...delikatna zauważyłam, tzn taka wrażliwa na czyjąś krzywdę btw to ile masz lat jeśli mogę wiedzieć? jeśli nie chcesz to nie odp
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
|
|
|
#2250 |
|
Gość
|
Już lepiej nic nie pisz Kika, reforma idzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

.

naprawde masz cudne nozki
nie przejmuj sie,glowka do gory,masz prawo miec gorsze dni,jak kazdy,ale nie warto sie dolowac,zycie jest zbyt krotkie na to 

). Powiedziałam jej więc o Wizażu, o tym że szukałam rad dotyczących P., no i że rozmawiam z innymi dziewczynami itp.
a te pierwsze dwa dni organizm pewnie oswajał się z tabletkami 

A pomysł z blondem to już w ogole będzie masakra ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)