|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cześć!
Mnie też od wczoraj wieczora boli brzuch, chyba przepowiadacze, ale pewności nie mam ![]() Jak chodzę to boli mniej, ale że mam do czwartku gości w domu to nie mogę łazikować w nocy i prawie nic nie spałam. Wykończę się Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Hej,
Kolejna słaba nocka, 4 pobudki. Wczoraj miałam takie skurcze, że masakra. Czy przepowiadacze idą z góry brzucha? Bo gdzieś tak czytałam, że skurcze się zaczynają z góry, a nie dołu jak na okres? Całe popołudnie i wieczór mi brzuch twardniał. W nocy też się obudziłam przez to. Dobrze, że dziś wizyta to go zapytam o to ![]() Cytat:
Muszę szukać innych. Teraz mam XL i w miseczkach się mieści biust, ale tylko w różowym staniku. Szary od początku jest za mały a niby to to samo w obwodzie jest za luźny trochę, mogłoby być ciaśniej dziewczyny chyba pisały jeśli dobrze pamietam, że rozmiary się głównie różnią u nich obwodem a nie miską.Dzięki dziewczyny, to ogarnę zdjęcia w Empiku ![]() U mnie 30 dni do ptp ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2673 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Dzień dobry
U mnie nocka z pobudkami, ale bywało gorzej.. Za to z humorem średnio. Wczoraj znowu nam auto nie odpaliło, a dopiero 3 tyg temu kupiliśmy nowy akumulator Nie wiem co z nim jest nie tak, a za miesiąc już musi być sprawne w 100%. Tyle kasy już w niego wlozylismy przez ostatnie 2 miesiace, a tu znowu coś Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
To chyba nie jest możliwe ? Może woda Ci się zatrzymała ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Hejo, u mnie dziś 29 do ptp
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2676 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
dzisiaj mamy podjechać do mechanika, jak tylko odpali z kabli i się okaże.Czy Wam też twardnieje brzuch jak lezycie? Po chwili wraca do normalności, ale jednak dziwne uczucie. Zawsze twardniejacy brzuch kojarzył mi się z chodzeniem, a nie leżeniem.. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Hej Dziewczyny,
Za mna też ciezka noc, mega bolał mnie brzuch właśnie jak na miesięczke. Do terminu zostało 28 dni. Myslicie, ze takie skurcze jak na okres to przepowiadacze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
dzien dobry
u mnie tez nocka z glowy, przez rece mam juz powoli dosyc |
|
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Ohoo. Widzę że poniedziałek zaczęła się u nas na wątku marudnie
![]() Moja noc całkiem spoko, ale jak pomyślę że muszę do skarbówki dziś jechać to mi się słabo robi. Uszykowalam sobie rzeczy do prania dla Tomka i na razie mam na 2 pralki ( tylko rozm. 56 i 62) a jeszcze mam 2 torby większych i ubranek. Także będę prac i prac. Wejdę tylko jeszcze do Rossmann po ta chusteczki wyłapujące kolor bo mam dwa żółte bodziaki i boje się że jak je wrzucę z ciemnymi ubrankami to mi coś zafarbuje. Tylko które wziąć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-11-04 o 08:19 |
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Tak, mi właśnie od wczoraj tak twardnieje teraz siedzę i też twardy jak skała. Zastrzyku nie mogę sobie zrobić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzień dobry. U mnie też cały czas skurcze i twardnienie brzucha. To już chyba ten czas kiedy macica zaczyna trenować.
jak biorę większą dawkę magnezu to jest trochę lepiej, ale i tak je odczuwam.Ja marudzić nie będę bo dzień zaczął się jako tako. Ale po wczorajszych katastrofach to już chyba nic nie sprawi, że dzisiejszy dzień będzie gorszy 🤦 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2682 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2683 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Nie, za bardzo boli ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Właśnie zapytam dziś na wizycie o no spe i magnez, bo nie wiem czy na tym etapie można to tak wyciszać lekami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya mnie bolaly jak na okres 3 dni przed porodem non stop. Wiec nie wiem jak to jest.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2686 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Hejka, ja też słabo spałam, ale o dziwo nic ciążowego mnie nie budziło. Ja ok 17 położyłam się na dwie godziny i to chyba przez to.
W końcu przyszedł do mnie wózek, ale rozkładamy go dopiero bliżej terminu, żeby teraz nie zagracać. Jestem go bardzo ciekawa, bo on praktycznie kupiony w ciemno na podstawie recenzji ineternetowych i moich upodobań. Do tego powystawowy, ale jak obejrzałam wszystkie części to wygląda jak nowy. 700 zł do przodu. |
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
tzn moj maz tak popral ze mialam polowe do wywalenia kiedyś 🤦☠♀️ teraz kupilam dr. Beckmann i zobaczymy bo czasami cos chce wyprac na szybko z czyms i by sie przydaly. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Rafi, jak sobotnia wizyta? Cytat:
![]() Btw. Podasz przepis?Też mam tej firmy i dają radę, nic mi nie zafarbowało, a chusteczki z pralki wyjmuje kolorowe. Mam pytanie dot. Oliwki dla dzieci, w jakim celu ja trzeba kupić? Co się smaruje nią? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Za mną też ciężka noc ale wydaje mi się, że pogoda tak na mnie działa, budziłam się tak co 30 minut tyle dobrze, że zasypiałam odrazu...wczoraj też mnie brzuch bolał ale dziś narazie lepiej ale u mnie to chyba wzdęcia były 🤪
Oby dziś był lepszy dzień dla nas!! Miłego dzionka Laseczki!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja oliwke stosowalam do ciemieniuchy, dobrze po niej schodzila. Albo jak sie łuszczył do kąpieli troszkę.
https://youtu.be/Egj_YuQ0vaM Z tego robilam ale musisz edytować przepis, bo wg tego przepisu w ogole nie byly slodkie. Ja dodaje podwojna ilosc cukru do ciasta a do budyniów dodatkowo 5łyżek i zamiast odlac 200ml z porcji mleka odlewam 400, czyli na 80g budyniu daje 600ml mleka bo inaczej będzie za rzadki. Najlepiej zrobic dzien wczesniej budyń zeby dobrze sie schlodzil. Moj Leon uwielbia te drozdzowki, wczoraj zjadl cale dwie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Ja tez słabo spalam, myslalam o tym moim psie biednym. Mam wyrzuty sumienia, ze w jakis sposob zaniedbalam skoro cos jej sie podzialo. 2 kwestia to w Niemczech usuwanie 1 zęba 200-300euro wiec sobie możecie wyobrazic jaki czeka nas wydatek. Do tego leki, narkoza. Moj stres, jej ból. Ech wyć mi sie chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2692 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
To dzis ze mną Ola, Voice i kto jeszcze?
Chyba bede miala pobierany gbs więc srednio przyjemna wizyta sie szykuje ![]() Moja gin od 13tyg nie robiła mi usg dopochwowego ani nie zaglądała tam wiec stresik. no ale, czas sie oswajac niedlugo mnie tam wiecej osob bedzie ogladac.Mam wlasnie pytanie. Pisalyscie cos o tym, ze polozna po porodzie oglada w domu krocze? U mnie tylko lekarz w gabinecie przed wyjsciem do domu to robi. Nikt wiecej nic nie zagladal. Polozna tylko pytala czy lepiej , i czy chcialabym aby zajrzala mi maz to ogladal,ja sie balam zajrzalam jakos mc po i zalowalam bardzo... ale juz pol roku pozniej wszystko wygladalo jak przed ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2694 | ||||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
Zaczęłam według tej apki 37 tydz (36+0). Nie ukrywam, że cieszą mnie te cyferki ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj mi było tragicznie. Siedziałam już wieczorem na łóżku i z tej bezsilności nawet płakać mi się nie chciało. Jak zobaczyłam tę wagę to się przestraszyłam, że to zatrucie ciążowe. Ale nie mam ciśnienia ani opuchlizny. Praktycznie nie widzę nawet zatrzymywania wody. No może to normalne zobaczymy co będzie dalej.. Cytat:
Witam się w poniedziałek. Niech będzie lepszy niż niedziela ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Tak i musisz je zlozyc. Lepiej zrobic szersze ale je dobrze skleic bo wyplynie... choc mi w ogole one sie rozkleily wczoraj w tej części szerokiej... nie wiem co im odwalilo, robilam juz z 10 razy te drozdzowki. Jak bede w domu mogę wyslac przepis z zeszytu bo sobie go edytowalam po 1 razie i z niego korzystam. Wychodzi mi tak 9 drozdzowek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2698 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
) i muszę jechać do innego po zwolnienie. Mam nadzieję że nie będzie mi robić problemu. Bo jak nie to cholera będę musiała jeszcze do 18 listopada wrócić do pracy ( bo dopiero wtedy wraca mój gin).Ale chyba w 32+5 już nie powinni robić problemu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2699 | ||
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dzień dobry! Ja rozpoczęłam poniedziałek z głową w sedesie, więc mam nadzieję, że to jednak nie jest zapowiedź na cały uroczy tydzień...
![]() Cytat:
Metodą prób i błędów wyszło mi, że mogę do ciała używać tylko oliwki albo kremu z neutrogeny, bo po każdym innym wszystko mnie swędzi. A dla dziecia to tak chyba doraźnie, np. właśnie na ciemieniuchę albo przesuszoną skórę, minęły już chyba czasy, że się pacholęta smarowało jak indyka przed włożeniem do pieca ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

-część 4.

w obwodzie jest za luźny trochę, mogłoby być ciaśniej
dziewczyny chyba pisały jeśli dobrze pamietam, że rozmiary się głównie różnią u nich obwodem a nie miską.

Nie wiem co z nim jest nie tak, a za miesiąc już musi być sprawne w 100%. Tyle kasy już w niego wlozylismy przez ostatnie 2 miesiace, a tu znowu coś
Może woda Ci się zatrzymała ?
dzisiaj mamy podjechać do mechanika, jak tylko odpali z kabli i się okaże.

teraz siedzę i też twardy jak skała. Zastrzyku nie mogę sobie zrobić
jak biorę większą dawkę magnezu to jest trochę lepiej, ale i tak je odczuwam.

tzn moj maz tak popral ze mialam polowe do wywalenia kiedyś 🤦☠♀️ teraz kupilam dr. Beckmann i zobaczymy bo czasami cos chce wyprac na szybko z czyms i by sie przydaly. 
♀️
w dodatku są ogromne.... 

no ale, czas sie oswajac niedlugo mnie tam wiecej osob bedzie ogladac.
eh te koszmarne nocki