|
|
#2761 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiesz co, u mnie cc że względu na problemy z zajściem w ciążę...nie chce opisywać tu na forum.. wogóle to zaraz Ci wyśle prywatną wiadomość![]() Pisz jak po wizycie ![]() Cytat:
![]() Czyli rozumiem, że z dzidzią wszystko dobrze !
|
|||||
|
|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Tak niestety między 35, a 37 tygodniem Tak na szczęście wszystko dobrze i przepływy nadal dobre mimo starzejącego się łożyska przeraża mnie tylko ta waga ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Ja nie wiem jak odróżnić, ale w aptece można kupić takie paski, którymi się sprawdza czy to wody się sączą czy nie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Tymek 2700 wiec yupi ze nie 3000 ;D ufffffff
Maddd, dziękuję za priv , w domu odczytam na necie jest spis treści, zobacz sobie tam sa opisane dzialy. Na mamydlamamy. PlSmarfetka ja nie wycinalam i nie wycinam chyba ze sie pojawi podrażnienie. Dostalam lek bo mam leukocyty w moczu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
a nie palę od pozytywnego testu.Na poprawe humoru kupiłam sobie cole i biszkopty z cukrem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Ja wycięłam tylko w czapeczkach bo to jednak dotyka główki. W ciuszkach na razie nie i mam taki sam dylemat czy zostawić czy nie. Chciałabym je potem sprzedać, więc pewnie lepiej żeby miały metkę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Pati ma rację
![]() http://mamydlamamy.pl/spistresci/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
W ogole gin mo tak pobrała ten gbs ze nawet nie musialam sie klasc na Koźle i cale szczęście bo niecierpie tego.
Moja szyjka ma ponad 4cm ![]() skubana no Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
bo mam wrazenie, że nie pamiętam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2768 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja za to ostatnio mam ochotę na wino czerwone. Marzy mi się wieczór z winkiem tak, że już wytrzymać nie mogę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Poszalałam dzisiaj i skończyłam pranie. Poszło 5 pralek ale na krótkich programach bo wszystko nowe ale różne kolory. Za to mój rożek z hubi world, który wydawał mi się taki porządny przegrał z pralką. Za to jego kolega z soboty ze smyka, najtańszy jaki był wygląda po praniu jak przed. Chyba zmieniłam ulubieńca.
Za to teraz dostałam jakichś skurczy. Boli mnie jakby cała szyjka, okolice pęcherza. Kłuje, ciśnie, boli. Ciężko opisać. Położyłam się i czekam. Mam teorię, że dziewczyna się tam wbija bo przy okazji mało nie wyjdzie przez brzuch. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2771 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
gratuluje 3kg ![]() Ciekawe jaka wagę będą miały nasz wątkowe dzieci jak się urodzą ![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Jaki masz rożek, bo ja też mam z hubiworld, jakiś najtańszy i nic nie ucierpiał w praniu. Trzymam kciuki, żeby szybko przestało boleć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Misiaq współczuję tego bólu, bo znam go doskonale. Żeby chociaż szyjka sie ciut skracala no
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
O tak, wino! Z tym, że u mnie koniecznie białe. Albo różowe. Pewnie po jednej lampce będę leżała pod stołem, po takim okresie abstynencji
Albo gin z tonikiem ️ I dobry, świeży tatar. I zupa pomidorowa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2775 | ||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Cytat:
Ale już nie mogę się doczekać sushi, tatara i może w końcu będę mogła muli spróbować ![]() Mi się kończy pierwsze pranie, miałam sypialnie ogarniać ale coś mnie plecy w krzyżu bolą tak jak zawsze przed okresem i leżę jak wałek jak mąż wroci to zagonie go do pomocy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
winko, tatar
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Mi sie czasami tez chce Palic, serio... ale jednocześnie fajki mi tak śmierdzą, ze bleeee! Choc sama bym slimka miętowego przypalila
![]() Ja tez nie pale od testu, czyli 5kwietnia. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2779 | |||
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
to tak na początek trochę tego się nazbierało Cytat:
Cytat:
rosną ładnie te nasze dzieciaczkiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Smarfetka a jak u Ciebie szyjkowe sprawy? Chetnie oddam nawet 2cm. Do konca miesiaca wystarczą.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Dokładnie. Arya gratuluje 3kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Ja też nie palę od pozytywnego testu, początek był mega ciężki, a później zaczęłam wymiotować
tż też rzucił dlatego w ogóle nie myślę czy mi się chce czy nie, a śmierdzą okrutnie jak gdzieś wyczujęWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
Do tego mam w tym samym kolorze kokon, minky itd cały zestaw. I wszystko po praniu po stronie minky jest ok ale po stronie kwiatów zmięte strasznie. A rożek dodatkowo jak by w środku wypełnienie się porozchodziło trochę. Myślałam, że to norma ale wrzuciłam ten ze smyka i wyprał się super Ale nadają się oba także spoko.. No musiałam wyprać tak czy siak. Koleżanka mi ostatnio opowiadała, że prała te rzeczy na 90 stopni. Jakoś sobie nie umiem nawet tego wyobrazić co by się z tym stało. Ja już dawno odpuściłam wysokie temp. Tylko tetry, ręczniki kąpielowe i rzeczy używane prałam powyżej 60. Resztę najczęściej na takich krótkich programach 30-40 minutowych. Z tym, że co mogę to prasuję a tu też temp odkaża.No właśnie miałam iść do spożywczaka ale muszę wystopować przez ten ból. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Tatar to moje marzenie! Uwielbiam
Sushi robiłam z pieczoną ryba więc luzik, ochota została zaspokojona Chociaż najbardziej to bym chciała zjeść tortille czy pizzę z sosem czosnkowym i nie mieć później zgagi ![]() Mój tz się śmieje, że jak wrócę do domu po porodzie to na tacy będą stały wszystkie moje zachcianki podobnie było jak wyrwalam ósemkę, miałam szczękościsk i nie mogłam jeść przez tydzień. Najzwyklejszy schabowy celebrowalam jak kawiorWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawitkowskiego polecam odpalić z youtube
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Moj maz nie pali od 1 września.
I sobie postanowilismy , ze nasze dzieci nie beda pamietaly nas z papierosem. ![]() Ja paliłam sporo, ok pol paczki dziennie, maz tak 2-3szt. I palilismy oczywiście tylko na zewnątrz nigdy przy dziecku itd. Slaby widok jak widze mamuske z wozkiem i fają... bleeee nigdy w zyciu tak nie szlam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#2788 | |||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() mam nadzieję, że się dogoliłam wszędzie Oglądałam i jego i inne filmiki. Tylko bardziej się przeraziłam tym, że mam dwie lewe ręce i nie będę umiała ![]() normalnie się popłakałam wczoraj, jak oglądałam jakiś filmik ze szpitala jak położna ubierała dziecko 2h po porodzie, a ono tak strasznie płakało i mi go szkoda było że mu krzywdę robi głupia baba ![]() Cytat:
może już ma jeśli patrzeć na te błędy usg.Ja szczerze liczę, że mój jednak jeszcze nie osiągnął 3 kg przeraża mnie myśl o dziecku ponad 4 kg ![]() Ja pitole, na 100% nie dam rady urodzić ![]() Cytat:
Dzięki Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Ivi pierwsza miała 3 kg ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Rzeczywiście, przepraszam ze nie zakodowalam. W sumie to możesz zbierac sily na POROD. Będzie dobrze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

-część 4.

Nic nie płaciłam, to w ramach abonamentu.
ale wiesz co jak tak przegladalam ten 2 tom to mysle ze warto kupic. Sama na pewno sie czegoś istotnego dowiem,lub odświeżę wiedzę
a ja pytalam , dlaczego CC u was?
wiesz co, u mnie cc że względu na problemy z zajściem w ciążę...nie chce opisywać tu na forum.. wogóle to zaraz Ci wyśle prywatną wiadomość

na necie jest spis treści, zobacz sobie tam sa opisane dzialy. Na mamydlamamy. Pl
. No i dzisiaj mam taką ochotę na energetyka... Mam ochotę się popłakać

ja się porodu boje jeszcze zanim w ciąży byłam
może powinnam zainwestować w jakiś poradnik ?
bo mam wrazenie, że nie pamiętam 

gratuluje 3kg 

️

tak jak zawsze przed okresem
i leżę jak wałek 

przeraża mnie myśl o dziecku ponad 4 kg