![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
dziewczynki jedziemy zaraz z Tomkiem do orkiestry ustalic reszte spraw i dograc do konca zeby potem tylko telefonicznie sie skontaktowac przed samym slubem.POtem zapraszamy koncowke gosci i chyba tylo......... kiedys Wam oppwiem jaka moja tesciowa jest i co jej kiedys zrobie... p...s. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
Właśnie niedawno wstałam po wczorajszej imprezce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę się troszeńkę ogarnąć, bo zaraz idę do mamy (niestety sama z wiadomych względów) na niedzielny obiadek ![]() ![]() Jak ktoś by reflektował to mogę coś dla Was skubnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Hej Robaczki
![]() Cytat:
U mnie też czarninka... ![]() Ja się właśnie probują pozbierać po wczorajszej imprezce...byliśmy z jeszcze jedna parą...pierwszy raz tyle wypiłam, tj dwie pięćdziesiątki i dwa piwka ![]() i z tego powodu mi w główce szumiało... ![]() Jestem niewyspana i zmęczona...i ciągle piecze mnie ciałko po solarce.. ![]() A @ wciąż brak...bo tak sobie próbuję ją wykrakać przed ślubem, bo jak nie teraz, to wypadnie w dniu ślubu... ![]() Cytat:
Butki są naprawdę fajne.. ![]() Kasienko focik sukienusi pliz ![]() ![]() Edycjon toverek co Ty chcesz teściówce zrobić?? ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-24 o 14:06 Powód: bo toverek coś teścioqwej zrobi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Wtajemniczenie
|
Hmm toverku mieszkam w takim dziwnym bloku- kwadratowym- u mnie w Raciborzu są na klatce półpiętra a tu na każdym półpiętrze mieszkania
![]() ![]() Ps. Co do teściowej...nie daj sobie wejść na głowę bo jak teraz odpuścisz potem będzie już tylko gorzej ![]() Izka mnie też zżera ciekawość jaka ta kiecka od Kasieńki... Grr na naszej klasie Paskuda jest a tu się nie ujawnia ![]()
#1475 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Heheheh dobre
![]() ![]() Witam w niedzielne popoludnie. Powiem Wam ze wczorajszy wieczor byl the best.... O 21 przyszla moja swiadkowa zapytala czy jestem gotowa i zawiazala mi oczy. Wsadzila mnie do auta i wywiozla.... WMysalam ze na szpilkach ktore ubralam polamie sobie po ciemku nogi i nagle uslyszalam orientallna muzyke.... Chustka opadla a ja zobaczylam tancerke od TANCA BRZUCHA i sale pelna 15 kobitek... Normalnie szok ![]() ![]() Lece na obiadek a zdjecia doloze jak juz do mnie splyna ![]() Buziaki jestem taka szczesliwa do tego same dobre informacje dzis... ale o tym pozniej |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
Daget
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1478 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam moje zniecierplaki
![]() Cytat:
![]() Nie widzę na żywe oczka tych Twoich ślicznych paluszków, więc mogę być nieobiektywna. Nie jestem striptiserką <stylistką paznokci czy czymś w tym rodzaju ![]() Jak ja idę na paznokcie to nie interesuje mnie co ta kobieta ze mną robi! Ważny jest efekt końcowy, w którym widać że jest super starannie to zrobione i że się trzyma. Widząc Twe pazurki myślę, że mogłoby być dużo lepiej za taką cenę!!! Tylko tyle. Kwestia tego , czy Ci się trzymają, czy powietrze nie podchodzi i czy Ci się podobają! Wklejam moje pazurki ostatnie i zaznaczam, że wcale nie uważam je za idealnie zrobione. Cały czas zmuszam koleżankę do większych starań!!! Oooo... taka jestem małpa! ![]() Cytat:
nie mogę się doczekać!! ![]() Cytat:
Cytat:
płakam z Was ![]() Już piszę: 1.Patrz poniżej- pkt 2 ![]() ![]() Ukaszek wypił kilka piwek no i naturalnie się wygłupialiśmy. Pod blokami, w środku nocy przy dźwiękach muzyki z auta poczęliśmy tańczyć ![]() Co skończyło się tym, że mój pijak mnie wygiął tak, że aż mnie powalił na beton!!! Przygniótł mi w dodatku rękę swoją grabią i mam całego Łokietka zdartego ![]() Ależ byłam zła!!! A teraz to tylko się śmieję <choć boli jak cholera> ![]() Ale najlepsze jest to: Godzina 1.30 w nocy wchodzę po ciemku do domu <pijana z obitym łokietkiem>, wbijam do łazienki, patrzę w lustro a tam co???? ![]() Cały ryjec Kasi czerwony od drinów- łącznie z jęzorem i zębami ! ![]() Prawie się popłakałam ze śmiechu! Chciałybyście to zobaczyć!!! ![]() 2. Byłam w piątek wieczorkiem na super imprezce grilowej ze znajomymi- i to ma być ta niby rewelacyjna nowość ![]() 3. Byliśmy wczoraj w kinie na "Przebudzeniu"- coś świetnego! Polecam!!! Niebanalna fabuła!!!!!!!!!!!!!! ![]() 4. A to za chwilkę ![]() 5. Kupiliśmy napoje, trochę soków- Costa, woda staropolanka gaz i niegaz, no i naturalnie pepsi, cola, fanta i sprite. Kupiliśmy też już trochę rzeczy na wesele <bo jak wiecie mamy kucharkę i musimy wszystko sami kupić i zwieźć na salę>. Ufff... byliśmy na zakupach pół dnia ![]() Cytat:
Opowiadaj! A co do wieczorku... ![]() ![]()
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Kasiu no tak sobie próbuję Ciebie sobie wyobrazić z tym czerwonym ryjkiem
![]() ![]() Poza tym widzę wieczór naprawdę pełen wrażeń No i dawaj te zdjęcia!!!!!
#1480 |
Zakorzenienie
|
Widgeciku przed kim tak tam klęczysz na tym avku??
![]() Oki- moja sukiena! tam gdzie łepek ucięty- znaczy że paszteciarska mina! ![]() Nie zwracajcie uwagi na moje kwadratowe cycoliny ![]() Muszę kupić chyba taki stanior koktajlowy, bo duży dekoldzik w niej. I nie miejcie mi za złe, że takie paskudnej jakości zdjęcia... Aparat pozyczyłam Lukasza siostrze, więc robione telefonem. ![]() Czekam na refleksje ![]()
#1481 |
Zakorzenienie
|
Fiu, fiu, śliczna kieca, nie wspomnę już o tej laseczce co w nią jest ubrana
![]()
#1482 |
Wtajemniczenie
|
Au Wow auaaa
![]() ![]() ![]() Kasieńka a ty pozujesz jak zawodowa modelka ![]()
#1483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczynki ![]() eee tam modelka! To były zdjęcia specjalnie dla Was to dlatego tak mi się miska cieszy! ![]() ![]() editek: chciałam tylko powiedzieć, ze nie do końca chciałam sukienki takiej studniówkowej ![]() no ale nic innego nie znalazłam, a ta była... z trenem :P nie jest zła chyba?? buzi ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-24 o 18:51 Powód: skleroza pospolita :] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Wtajemniczenie
|
A ile takie toto kosztowało?? Bo jak mnie krawcowa pogoni z gorsetem i go nie uszyje to będe musiała coś znaleźć w kolorze czerwonego wina
![]()
#1485 |
Zakorzenienie
|
Izulek 300 zł za nią dałam.
Jest z takiej grubej satyny niegniotącej się. Myślę, że dużo nie przepłaciłam- patrząc na to, że w sklepach kompletnie nic nie ma :/
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
Myślę że cena bardzo ok- wykorzystać ją możesz nie raz
![]() ![]() Ps. A wypełnienie części stanikowej nawet bez biustonosza prezentuje się... conajmniej nieźle ![]()
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Hymmm... Przed fotografka... Hihihihi... Bo profesjonalny fotograf nie dal rady 15 kobitom i uciekl
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do informacji to... Wyobrazcie sobie ze pol roku temu moja kuzynka powiedziala ze jej na weselu nie bedzie bo urodzila dzidziusia miesiac temu i twierdzila ze nie dadza rady przyjechac 500 km. A dzis zadzwonila jej mama i mowi ze Madzia jej ryczy do sluchawki ze chce przyjechac a to przeciez juz za pozno ![]() ![]() Dostalam @ wiec moge isc do fryzjera w tygodniu i juz nie musze sie stresowac ze wypadnie mi w dzien slubu. Chrzestny zwiozl mi wczoraj do domu zastawe na 12 osob... sliczna granatowo-zlota. Jestem pod wrazeniem. A jutro mam ostateczna przymiarke... Juz nie moge sie doczekac. Dzis tak myslalam ze juz za tydzien o tej porze bede 100% zona... I ze spelnia sie kolejne z moich marzen. Znalazlam mezczyzne, ktory chce abym byla jego ZONA. Tak mnie jakos wzielo na sentymenty.... A dla Izus wklejam zdjecia moich kolejnych piorkowych ozdob... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Wtajemniczenie
|
Daget to serduszko z piórkami na zdjęciu numer dwa jest bossskie
![]()
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-08-24 o 19:20 Powód: przez "piórko z serduszkami " |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
kakusia słońce, widzę Cię
![]() Jak tam humorek, lepszy cokolwiek?
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest bardzo proste.... Serduszko wyciete z plaskiego nizebyt grubego styropianu. Serduszka przyklejone tylko z jednej strony na klej w sztyfcie brzuszkami do styropianu a w boki powbijane pojedyncze serduszka. ( smarujesz serduszko klejem czesciami) Mama nadzieje ze w miare sensownie to wytlumaczylam Kolejna wiadomosc.... Nasz przyjaciel bedzie nam mowil kazanie ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-24 o 20:05 Powód: bo marzenia sie spelniaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
kasienka!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TWOJA SUKIENKA JEST BOOSSSSSSSSSSKA
![]() ![]() ![]() dziewczynki spokojnej nocy... p.s.ciekawe jak tam nasze swiezo upieczone MEZATKI.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczęta
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gosiunia moje gratulacje! Wracaj szybciutko wypoczęta bo czekamy niecierpliwie na relacje ![]()
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Na pewno wszystko Wam opowiem, ale siedzę niemal na walizkach i nie mam czasu na dłuższą relację
![]() ![]()
#1496 |
Zakorzenienie
|
Czesc Aguniu
![]() ![]() Humorek taki sobie, weekend spedzilam u kolezanki pod Krk wiec nie myslalam o problemach i moglam sie zrelaksowac ![]() ![]() ![]() A no i bylam z TZtem, tam trzeba bylo robic pozory, wiec rozmawialismy ze soba tak ogolnie, ale powrot gdy juz bylismy sami to rzezni ciag dalszy... Ale zyje ![]() Dziekuje za troske ![]() BTW No i tez czekam na relacje swiezo upieczonych mezatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do stresów, to tak jak już pisałam- olej to i rób swoje, po prostu! To ma być Twój dzień a nie całej rodzinki, i albo to zrozumieją, albo na drzewo z nimi ![]()
![]() |
#1498 |
Wtajemniczenie
|
Kakusia uszy do góry, buźka na zaczepy i szeeeroki uśmiech
![]() ![]() Właśnie zamówiłam tablice rejestracyjne na autko "Iza ![]() A co tam- szczypta humoru musi być ![]() ![]()
#1499 |
Zakorzenienie
|
Witam Was króliczki!!!
![]()
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki za wsparcie Agus... Ach bo to wszystko bylo juz takie malo realne...
Cytat:
![]() Ale zes sie rozpisala, nie pogadasz????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.