|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
czemu?
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4023 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie nie
![]() Czasem wydyma mi go od byle czego ![]() Ale tak z doświadczenia wiem ze dla mnie nie wskazane z dozwolonych rzeczy sa: masło orzechowe , orzechy, ogórki, jogurty naturalne, krowie mleko, owoce. Z reguły albo zjem ich za duzo albo/i mam po nich problemy z trawieniem, a w rezultacie mnie wydyma ![]() Zrezygnuje wiec z tego całkowcie na tydzien i powinno byc lepiej, na odmiane postaram sie jesc wiecej ryb, białego miesa, a mleko w owsiance zastapie tylko sojowym. Do tego woda z cytryną co rano
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie czasami tak wywali brzuch, że wyglądam jak w VI m-cu ciąży i temu zazwyczaj towarzyszy ból. Nie wiem od czego tak mi się robi, ale chyba jak zjem za dużo np. owoców albo namieszam - warzywa, serek, owoce itd.
ja postanowiłam odstawić hormony. Mam nadzieję (wierzę), że będzie dobrze bez nich i miną mi wszystkie niepożądane objawy, złe samopoczucie i uciekną te nadprogramowe 1-2 kg
|
#4025 |
|
Konto usunięte
|
Czasem potrafi wywalic tak od niczego lub zwyczajnie z nerwow
![]() Maja jezeli masz sie lepiej czuc to odstaw :echm: O ile pamietam łykasz bo miesiączka ci zanikła?? Ja boje sie ze gin kaze mi wrocic, dalej nie mam @, moje jajniki podobno śpią, a śluzówka wcale nie wygląda jakby chciała krwawić. Jezeli nie dostane @ do następnej wizyty (11 wrzesnia) a jajniki będą wyglądać tak samo "podejmiemy decyzje o sposobie leczenia". Przez te moje hormony i brak biustu czuje sie czasem jak jakas nie do konca wartosciowa baba
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Cykada - tak ja się borykam z nieregularnymi miesiączkami od ponad 2 lat.
Przez ponad pół roku nie było wcale @, później b.nieregularnie - co 2 m-ce albo i rzadziej. Teraz przez kilka m-cy pojawił się w miarę normalnie, a ostatnio znów zniknął na 3 m-ce... Można oszaleć... U mnie też endometrium takie jakby wcale go nie było ![]() Od dziś biorę ziołowe kropelki Gynex. mam nadzieję, że będzie dobrze
|
#4027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to było jakies 10 kg temua muszę się z wami podzielić czymś ważnym telik bedzie żonką za rok dziś podpisuję umowę na sale na wesele na datę 12 wrzesień 2009 aaale bedzie odchudzanko ![]() buziolki
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
telik - gratulacje! Moja data jest podobna, wystarczy przestawić cyferki, no i 2 lata wcześniejsza
We wrześniu tego roku - pierwsza rocznica
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Teliczku gratki, gratki!
Ale tak w ogóle, to chcesz się odchudzać z kości na ości?
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Teliczek nam kiedyś opublikował zdjęcie i to była laseczka, że hohoho i na naszej klasie też tylko wyglądu pozazdrościć
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę zobaczyć
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Łorety ja nawet nie wiem czy to w tym wątku jest.
Jak będzie pani Telik to się do niej zgłoś.
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj na obiad kurczaka i do tego zielona sałata, pomidor, cebulka? coś dodać jeszcze?
|
#4037 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zależy oczywiście jakie lampy są w solarium, kiedy zmieniane itp potem z każdą wizytą możesz zwiększać czas o 1-2minCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję
|
|
#4038 |
|
Rozeznanie
|
Hello
Jeju, jeju, nie bylo mnie tylko pol niedzieli i tyle do nadrobienia Zaczne od poczatku: Kasiaczek wygladasz super, extra!! Ja waze obecnie ok. 69kg i nie wygladam tak super jak Ty...fakt, jestem chyba nizsza Ale brzuszek i uda sa naprawde godne pozazdroszczenia Aha, ja tez planuje do konca pazdziernika wazyc 60kg Ciekawe Kasiu, czy nam sie uda i czy to jest realne?? Hmmm...Mamy 2 miesiace...Telik witam ponownie i gratuluje ustalenia daty slubu Marzenko na pewno w poniedzaiłek nie jedna osoba Cie nie pozna ![]() Ja wczoraj wieczorem mialam grilla i nie obylo sie bez grzechow...ale to nic ![]() Od dzisiaj jestem na I fazie z TZ Nie wiem czy uda mu sie wytrwac, ale na razie jest OK Co chwile tylko pyta: a to moge? a czemu tego nie moge? a to moge? I tak w kolko Ale jestem dobrej mysli, bo przyda mu sie zrzucic troszke brzuszka (mam nadzieje, ze jakies 10kg). Miłego dnia
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny uduscie mnie
wczoraj tak nagrzeszylam ze dzis napewno na wadze nie jest 55...nawet niewchodze... bede sie wazyla sopiero w srode. Wsumie sniadanie przekaska i obiad bylo Sb ale pomiedzy deser lodowy z bita smietana,popcorn w kinie,i shake waniliowy maly z MC i kesczze kolacja (nie duzo) ale wieczorem i nie SB nielicze wczorajszego dnia do SB dzis jest wiec dalej 7 dzień. Dzs poki co ok... nawet ochoty grzeszyc niemam takie mam wyzuty sumienia powiedzcie mi jak to jest w jeden dzien mozna przytyc... bez sensu a sporo wczoraj pocwiczylam,no chyba ze nieprzytylam (wkoncu sie nie wazylam ale widze po udach) .Moze tez byc ze uda po cwoczeniahc mi puchna bo puchly kiedys dlatego przestalam cwiczyc,ale przeciez nie moge niecwiczyc coagle bo nigdu mi zbedne cm z nich nie schudna MAcie jakis sposob by uda zeszczuplaly,albo sprawdzone cwiczenia albo cos?? w ogooe polecacie jakis suplement diety?? LInea moze??? kurde musze wmiare szybko pozbyc sie z 2 cm w udzie A co sadzicie o tym specyfiku http://www.allegro.pl/item418593076_..._cellulit.html dobry jest?? mam ochote to zamowic... pomozcie
|
#4040 |
|
Wtajemniczenie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/134420
zapraszam Kasiu A Marzeniątko po uszach dostanie za szerzenie herezji ![]() dla mnie 62 to nie dużo, patrze troche na siebie przez różowe okulary i wielu wad nie widze ja tam lubie u siebie boczki i cycki i dupe najgorsze to udziora i tłuszc na brzuchu załaczam foto z poprzednich wakacji przy wadze 64 uda obciełam bo nie mam odwagi ich pokazywać
|
#4041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twój Tż chudnie a mój musi przytyć z 10kg ![]() i kolejny raz powtarzam, że nie wiem jak to się stało ale zdjęcie jakoś tak wyszło, że wyglądam tak chudo chociaż w rzeczywistości tak nie jest. a najgorsze są moje grubaśne uda 58cm
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam zdjęcia
Teliczek ale z Ciebie laseczka
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, czytałam i czytałam wasz wątek, przewertowałam internet i postanowiłam do was dołączyć
, razem ze mną na SB przechodzi mój TŻ. Dzisiaj jest nasz pierwszy dzień I fazy. Mam nadzieję że wytrwamy oboje ![]() Acha gratuluję wam wszystkim wytrwałości, i trzymam za was kciuki.
|
|
#4044 |
|
Konto usunięte
|
Telik gratulacje
![]() A tak w ogole dziewczyny to wszystkie zdjecia jakie do tej pory byly tu wklejane sa swietne i w sumie to powinnysmy sie cieszyc z tego jak teraz wygladamy |
|
|
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
Telik masz swietne cialo!
Ja waze 60kg i tak nie wygladam. Ja od dzisiaj tez sie bardziej biore za siebie! Koniec z tym grzeszeniam codziennie. Na wage wciaz nie wchodze i przez dlugi czas nie wejde. Ale wczoraj znalazlam centymetr i sie zmierzylam wieczorem i dzisiaj rano. I bede co tydzien sie mierzyc. To jest przynajmniej wiarygodne. Tym bardziej jak sie robi wszystko, zeby bylo wiecej miesni w ciele. kaska masz cudowna figurke!! Tez taka chce! Kurcze jakbym tak wygladala to bym sie nie odchudzala. Masz piekne biodra i uda. Wszystko symetryczne, szczuplutkie. PIEKNIE!!
|
#4046 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kasiaczek pewnie, ze bedziemy sie wspierac Zobaczymy, co z tego wyniknie Ja obecnie jak juz pisałam waze ok. 69-70kg...wiec podobnie jak Ty Do boju, do boju![]() Telik i Kaska87 - super z Was laseczki - pozdzroscic
|
|
#4047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu full serwis i odpowiedź![]() Fajnie by było. A ostatnio spotkałam moją koleżankę i ona do mnie coś takiego "witam moje zmysłowe ręce" Cytat:
Dzisiaj już dietkuj ładnie, to będziesz wszystko okijo Żeby przytyć 1 kg, trzeba zjeść dodatkowo 9000 kcal do swojego zapotrzebowania energetycznego. Nie przytyłaś, nie bój sie! A suplement? Ja dzisiaj idę kupić Deco, a o Linei słyszałam, że taki pic na wodę. ![]() Cytat:
![]() A Ty Teliczku to nie na SB, ale na wybieg idź! Jakie fajne ciapcie! ![]() Ja też chcę takie buciki!! A tak w ogóle, to bardzo ładnie wyglądasz
|
|||
|
|
|
#4048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo śledzie po kartusku z olejem i choroba wie czym jeszcze Pozwoliłam śledzia z cebulą sobie zrobić tak jest chyba OK??Edit jakie wy śliczne na tych zdjęciach
|
|
|
#4049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałąbym się pozbyt boczków i będzie superCytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuję mam nadziję, że niedługo wkleje fotki przy wadze 55-53 mierzyłam się właśnie biodra było 95 jest 91 brzuch było 69 jest 67 ![]() udo było 55 jest 53
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Anetunia - witaj i powodzenia!
Telik, kasia - jesteście bardzo zgrabne fruity - mnie ważenie mobilizuje i pokazuje co robię źle lub dobrze (tzn. jakie jedzonko jak wpływa na wagę). Może jednak się zważ ![]() Privativ - trzymaj się dziś dzielnie, a o wczorajszym dniu nie myśl, na pewno nie przytyłaś od jednego dnia, najwyżej nie schudłaś, a te grzechy nie były masakryczne ![]() Cykada - jak się dziś trzymasz, bezgrzesznie po grzesznym weekendzie? Domi, Marzenka, kasiaczek - pozdrawiam! Właśnie skonsumowałam II śniadanko - sałatkę (sałata lodowa, pomidor, ogórek, rzodkiewka, papryka) z 4 małymi plastrami polędwicy drobiowej
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

od dzisiaj
wystarczy Marzena 

, orzechy, ogórki, jogurty naturalne, krowie mleko, owoce. Z reguły albo zjem ich za duzo albo/i mam po nich problemy z trawieniem, a w rezultacie mnie wydyma

ale to było jakies 10 kg temu

Ale tak w ogóle, to chcesz się odchudzać z kości na ości? 

chciałąbym się pozbyt boczków i będzie super