Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-11-26, 11:12   #721
Smarfetka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ️- część 5

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Ja sobie na takie tematy z bliskimi kolezankami rozmawiam a nie w pracy dziwni sa ludzie ,serio

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jak ludzie nie maja swojego życia to wtryniaja nos w czyjeś niestety ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 11:13   #722
PatiPee
Zakorzenienie

Tak w temacie. Haha. Dobra , maz przyjechal , zwijamy sie do tego szpitala. No nie wiem co mnie tam tak stresuje no ;D kolezanka mowila ze doktor ja badal i chyba to.... taki smieszny stres pod koniec drugiej ciazy - głupie ,co?
20191126_121149.jpg

Stary 2019-11-26, 11:52   #723
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagaLena84 Pokaż wiadomość
Ale Ci zrobiła psikusa!!! Szalona dziadzia
Tak w ogóle to Dzień dobry!
Za wizytujące mamusie.
No i tak w ogóle moglaby któraś zacząć rodzić. W nocy co się budziłam to sprawdzałam czy może któraś zaczęła

Haha też tak robiłam dzisiaj w nocy

Black, to Ci dziecię numer wykręciło. No ale tak na prawdę to miało jeszcze czas się przekręcić, więc nic jej zarzucić nie możesz.

Po wizycie u gin wszystko ok. Wyniki dobre. Widoków na poród brak skurczy ktg nie wykazało.
Za tydzień gin będzie jeszcze raz mierzyć małą. Oby mała została...

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 11:54   #724
midusia86
Zakorzenienie

Mamy Grudniowe 2019 - część 5

Ja również nie rodzę - na dzisiejszym KTG skurczów równe ZERO, co i bez tego sprzętu wiedziałam . Położna „zważyła” dziecia na jakieś 3,5kg. Na pocieszenie (lub nie ) dla dziewczyn z główkami maluchów bardzo nisko mam info, że jeżeli nie ma żadnego dodatkowego owinięcia pępowina, to takie dzieciaki rodzą się raczej bardzo szybciutko
Stary 2019-11-26, 12:03   #725
Alicjazkrainyczaroww
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ola0731 Pokaż wiadomość
Ja do tej pory pracowałam z większą ilością kobiet. Uwierzcie mi to był hardcore. A najgorsza była święta 6 (kumplowaly się w 6) i to co tam się wyczynialo to przechodzilo ludzkie pojęcie.

Jakoś w połowie zeszłego roku robily sobie jakieś badania jak tam wygląda u nich sytuacja z ewentualnym zajściem w ciążę (nie wnikalam za bardzo jakie robiły badania) ale po tym to chyba ze 3 miesiące nie było innego tematu, jak ten że absolutnie nie chcą mieć jeszcze dzieci ( a cała 6 już po 30). Potem jedna z nich zaszła w ciążę i się zaczęło wymadrzanie co najlepsze dla dzieci jakby wszystkie rozumy pozjadaly.

W nowej pracy bezpośrednio współpracowałam z 3 chłopakami i to najlepsze co mi się trafiło

Zazdroszczę, u mnie ani jednego faceta. Wiecznie jakieś obgadywanie i nieporozumienia. W dodatku siedziałam w pokoju z taką "najmadrzejsza", która nie umiała po cichu załatwić sprawy, kazdy musiał wiedzieć, że coś jej się nie podoba, albo ktoś coś spieprzyl. Ona jedyna nieomylna.. Na samą myśl o powrocie aż mi się odechciewa. No i oczywiście w kwestii wychowywania dzieci to wszystko jest złe, jeśli ona robiła inaczej

Cytat:
Tak w temacie. Haha. Dobra , maz przyjechal , zwijamy sie do tego szpitala. No nie wiem co mnie tam tak stresuje no ;D kolezanka mowila ze doktor ja badal i chyba to.... taki smieszny stres pod koniec drugiej ciazy - głupie ,co?
Załącznik 7698973

Kciuki będzie ok, daj znać później.

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Haha też tak robiłam dzisiaj w nocy

Black, to Ci dziecię numer wykręciło. No ale tak na prawdę to miało jeszcze czas się przekręcić, więc nic jej zarzucić nie możesz.

Po wizycie u gin wszystko ok. Wyniki dobre. Widoków na poród brak skurczy ktg nie wykazało.
Za tydzień gin będzie jeszcze raz mierzyć małą. Oby mała została...

Super, że z małą ok ile teraz waży?

Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez midusia86 Pokaż wiadomość
Ja również nie rodzę - na dzisiejszym KTG skurczów równe ZERO, co i bez tego sprzętu wiedziałam . Położna „zważyła” dziecia na jakieś 3,5kg. Na pocieszenie (lub nie ) dla dziewczyn z główkami maluchów bardzo nisko mam info, że jeżeli nie ma żadnego dodatkowego owinięcia pępowina, to takie dzieciaki rodzą się raczej bardzo szybciutko
Dziewczyny co jest z Wami, żadna nie rodzi?

Alicjazkrainyczaroww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 12:19   #726
misiaq002
Zadomowienie

Cytat:
Ja sobie na takie tematy z bliskimi kolezankami rozmawiam a nie w pracy dziwni sa ludzie ,serio

Ooooj ja się podpinam pod to, że z koleżankami nawet nie porozmawiasz o tym o czym rozmawiają w pracy

Pracowałam najpierw w mieszanym składzie faceci kobietki i w biurze open space i tam przeważały ploty. Oooj wiecie jak faceci plotkują, gorzej niż baby! Później zmieniłam dział i wpadłam najpierw do 3 osobowego pokoju a następnie 5 osobowego z samymi babami. Uwierzcie mi.. Znam nawet rozmiary przyrodzeń ich mężów.. Jak opowiadałam mężowi w domu codzienne porcje ploteczek to on normalnie codziennie czekał na nową dawkę. Ale w tym mieszanym składzie było łatwiej. Chciałam to się stawałam anonimowa. Tu gdzie teraz jestem panuje bardzo "przyjacielska" relacja dziewczyn i po 1 zero skrępowania na każdy temat. A dla mnie jednak praca jest oddzielona grubą linią od życia rodzinnego i nigdy tego nie łączę. Więc nie zawsze mam chęć opowiadać o sprawach prywatnych. A po 2 zawsze muszę być słodko pierdząca i kochana dla każdej co bym przypadkiem żadnej nie uraziła

Pomijam codzienne ocenianie wyglądu i przytyczki jeśli zdaży Ci się za dobrze wyglądać

Dziewczyny faktycznie nuda na tym wątku. Jak od niedzieli nie ruszymy z kopyta to wstyd!

misiaq002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 12:21   #727
Mylukier
Raczkowanie

Wstałam dziś o 11.30 . Tak mi żal piesków, że musiały wstrzymywać, ale w sumie mnie nie budziły więc chyba nie było tak źle... Co do ludzi z pracy to ja też pracowałam zazwyczaj z samymi babami :p. W obecnej pracy nie zdążyłam ich poznać bo popracowałam w niej miesiąc bez jednego dnia ... Tyłek mam już chyba obrobiony

Mylukier jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-11-26, 12:29   #728
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alicjazkrainyczaroww Pokaż wiadomość

Super, że z małą ok ile teraz waży?

Dzisiaj gin nie mierzyła. Mówiła, że za tydzień będzie szacować ponownie wagę. Dwa tyg temu szacowała ją na 3200g w dniu TP.

mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 12:46   #729
Ola0731
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mylukier Pokaż wiadomość
Wstałam dziś o 11.30 . Tak mi żal piesków, że musiały wstrzymywać, ale w sumie mnie nie budziły więc chyba nie było tak źle... Co do ludzi z pracy to ja też pracowałam zazwyczaj z samymi babami :p. W obecnej pracy nie zdążyłam ich poznać bo popracowałam w niej miesiąc bez jednego dnia ... Tyłek mam już chyba obrobiony

Zaszalalas
Cytat:
Napisane przez misiaq002 Pokaż wiadomość
Ooooj ja się podpinam pod to, że z koleżankami nawet nie porozmawiasz o tym o czym rozmawiają w pracy

Pracowałam najpierw w mieszanym składzie faceci kobietki i w biurze open space i tam przeważały ploty. Oooj wiecie jak faceci plotkują, gorzej niż baby! Później zmieniłam dział i wpadłam najpierw do 3 osobowego pokoju a następnie 5 osobowego z samymi babami. Uwierzcie mi.. Znam nawet rozmiary przyrodzeń ich mężów.. Jak opowiadałam mężowi w domu codzienne porcje ploteczek to on normalnie codziennie czekał na nową dawkę. Ale w tym mieszanym składzie było łatwiej. Chciałam to się stawałam anonimowa. Tu gdzie teraz jestem panuje bardzo "przyjacielska" relacja dziewczyn i po 1 zero skrępowania na każdy temat. A dla mnie jednak praca jest oddzielona grubą linią od życia rodzinnego i nigdy tego nie łączę. Więc nie zawsze mam chęć opowiadać o sprawach prywatnych. A po 2 zawsze muszę być słodko pierdząca i kochana dla każdej co bym przypadkiem żadnej nie uraziła

Pomijam codzienne ocenianie wyglądu i przytyczki jeśli zdaży Ci się za dobrze wyglądać

Dziewczyny faktycznie nuda na tym wątku. Jak od niedzieli nie ruszymy z kopyta to wstyd!

No właśnie jakoś żadna nie chce rodzić. wyjdzie na to że będziemy bardzo terminowym wątkiem albo wyjątkowo przenoszonym bo jak czytałam październikowy i listopadowy to tam juz w terminie pojedyncze rodziły

Ola0731 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:03   #730
PatiPee
Zakorzenienie

Mamy wagę 3400 , do Terminu 17dni. Kto da wiecej, kto da wiecej? no synu daje Ci tydzień albo inaczej sobie pogadamy. Myslalam, ze mnie dr zbada , ale niestety, tylko usg zrobila. Jestem zapisana i podlegam juz pod ich opiekę. Mam sie zglosic w TP jesli nie urodze do tego czasu. Szacowana waga max 3800 w TP. 🥺

Stary 2019-11-26, 13:08   #731
voice_of_silence
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy wagę 3400 , do Terminu 17dni. Kto da wiecej, kto da wiecej? no synu daje Ci tydzień albo inaczej sobie pogadamy. Myslalam, ze mnie dr zbada , ale niestety, tylko usg zrobila. Jestem zapisana i podlegam juz pod ich opiekę. Mam sie zglosic w TP jesli nie urodze do tego czasu. Szacowana waga max 3800 w TP. 🥺

To ja się podpinam. 3800 jest dla mnie satysfakcjonujące Waga identyczna jak mojego smyka.

Ja mam dzisiaj taki zjazd nastroju, że ani mi się pisać nie chce.

Coco Chanel

Wyzwanie czytelnicze 2019
voice_of_silence jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-11-26, 13:09   #732
misiaq002
Zadomowienie

Cytat:

Nooo kolejna uchodowała pięknego kluseczka Idziemy podobnie ale u Ciebie chociaż się "coś" dzieje

Wiecie co gdzieś czytałam kiedyś, że duże dziecko czasem łatwiej urodzić. Bo jest mocniejsze i mocniej napiera do wyjścia..

To mówicie, że zaczęłyście zabawy z laktatorem? Jak długo?

Stary 2019-11-26, 13:11   #733
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy wagę 3400 , do Terminu 17dni. Kto da wiecej, kto da wiecej? no synu daje Ci tydzień albo inaczej sobie pogadamy. Myslalam, ze mnie dr zbada , ale niestety, tylko usg zrobila. Jestem zapisana i podlegam juz pod ich opiekę. Mam sie zglosic w TP jesli nie urodze do tego czasu. Szacowana waga max 3800 w TP.

Słuszna waga

Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:15   #734
PatiPee
Zakorzenienie

Dzis sie dowiedziałam ze jak nie urodze to 21.12 mam byc na wywolaniu. Ku pokrzepieniu rzeczywiście... to bylaby chyba najgorsza wizja.
Mowilam o tym czopie , to sie śmiała, noo ze lepiej jakby teraz sie urodzil bo jest w pelni gotowy. I to tyle wiec i ja nie mam jakichs super info.
Ale ale.
Rozmawialysmy glownie o moim poprzednim porodzie ile godzin, ze vacuum i takie tam.
Dowiedziałam sie, ze raczej sie nie zdaza by drugi porod tez kończył sie zabiegowo i to mnie podnioslo na duchu.
Mowila,ze drugie porody sa krotsze i lzejsze. Powiem wam, ze po tych ciezkich partych podnioslo mnie to na duchu i jakos sie chyba nie boję az tak mocno.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Nooo kolejna uchodowała pięknego kluseczka Idziemy podobnie ale u Ciebie chociaż się "coś" dzieje

Wiecie co gdzieś czytałam kiedyś, że duże dziecko czasem łatwiej urodzić. Bo jest mocniejsze i mocniej napiera do wyjścia..

To mówicie, że zaczęłyście zabawy z laktatorem? Jak długo?

Ja dzis znow będę "testowac" . Wiem ,ze do porodu mam jeszcze wiele dni, ale on jest duzy, i nisko... i boli jak chodzę.

Stary 2019-11-26, 13:16   #735
Emosz
Zadomowienie

Hejka

Black ale Ci mała zrobiła niespodziankę

U mnie w pracy na szczęście bardziej mieszany skład z przewagą facetów i w takim mi się świetnie pracuje. Nie ma fochów, jak trzeba to wszyscy skupiają się na pracy ale też świetnie potrafią rozładować atmosferę

Właśnie piekę babeczki marchewkowe na jutro dla córy do przedszkola z okazji urodzin, jutro planuje jeszcze zrobić pavlove tylko czy mi się uda skurczy u mnie brak, twardnienia brzucha są ale raz na jakiś czas, ale przy poprzednim porodzie nie miałam wcześniej jakiś bolesnych skurczy a dopiero jak się zaczęła akcja porodową

Mam zadziwiająco dużo energii, nie wiem skąd

Gratulacje wizyt, rzeczywiście strasznie spokojnie tu u nas

Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:19   #736
milawo
Wtajemniczenie

Bylam dzis na pedicure, zakupach spozywczych i ledwo zyje.
Jakos dziwnie slabo sie czuje.

milawo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:21   #737
misiaq002
Zadomowienie

Cytat:
Dzis sie dowiedziałam ze jak nie urodze to 21.12 mam byc na wywolaniu. Ku pokrzepieniu rzeczywiście... to bylaby chyba najgorsza wizja.
Mowilam o tym czopie , to sie śmiała, noo ze lepiej jakby teraz sie urodzil bo jest w pelni gotowy. I to tyle wiec i ja nie mam jakichs super info.
Ale ale.
Rozmawialysmy glownie o moim poprzednim porodzie ile godzin, ze vacuum i takie tam.
Dowiedziałam sie, ze raczej sie nie zdaza by drugi porod tez kończył sie zabiegowo i to mnie podnioslo na duchu.
Mowila,ze drugie porody sa krotsze i lzejsze. Powiem wam, ze po tych ciezkich partych podnioslo mnie to na duchu i jakos sie chyba nie boję az tak mocno.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Ja dzis znow będę "testowac" . Wiem ,ze do porodu mam jeszcze wiele dni, ale on jest duzy, i nisko... i boli jak chodzę.

Ale serio powiedz jak używasz? Przystawiasz na ileś minut czy jak? Też zacznę a co..

Stary 2019-11-26, 13:25   #738
gosiulam185
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 - część 5

Cytat:
Napisane przez midusia86 Pokaż wiadomość
To pocieszyłaś Czyli jak synuś ma główkę bardzo nisko i do tego jest mały, nie ma dużej głowy to mam duże szanse na szybki i mało męczący poród? Jeśli tak to ja się zgłaszam na weekend

gosiulam185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:26   #739
arya09
Zakorzenienie

Cytat:
Ale serio powiedz jak używasz? Przystawiasz na ileś minut czy jak? Też zacznę a co..

Ja wczoraj miałam sesje 15 minut dziś zdycham z termoforem na głowie i nic z siebie nie wykrzesam

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Mamy wagę 3400 , do Terminu 17dni. Kto da wiecej, kto da wiecej? no synu daje Ci tydzień albo inaczej sobie pogadamy. Myslalam, ze mnie dr zbada , ale niestety, tylko usg zrobila. Jestem zapisana i podlegam juz pod ich opiekę. Mam sie zglosic w TP jesli nie urodze do tego czasu. Szacowana waga max 3800 w TP.

No i super, waga w sam raz mój na 17 dni do ptp miał więcej także zazdro

arya09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:27   #740
PatiPee
Zakorzenienie

Misiaq no tak z 10min sie ssalo bawilam sie roznymi trybami i mocami.
Syn widzac moje sutki mowil ze są ble i sobie do brzucha ten laktator dostawial , komiczne to bylo.

Ja tez ide dzis na pedi na 18. Juz mi 3 razy termin zmieniala ale w koncu ide. Milawo robilas kolor czy tylko stopy? Ja mam piety ogarniete,sama robilam. Dzis mi zalozy maseczke jakas odzywcza i ewentualnie troche podrasuje ale glownie paznokcie zrobi.

Stary 2019-11-26, 13:31   #741
milawo
Wtajemniczenie

Cytat:
Misiaq no tak z 10min sie ssalo bawilam sie roznymi trybami i mocami.
Syn widzac moje sutki mowil ze są ble i sobie do brzucha ten laktator dostawial , komiczne to bylo.

Ja tez ide dzis na pedi na 18. Juz mi 3 razy termin zmieniala ale w koncu ide. Milawo robilas kolor czy tylko stopy? Ja mam piety ogarniete,sama robilam. Dzis mi zalozy maseczke jakas odzywcza i ewentualnie troche podrasuje ale glownie paznokcie zrobi.

Robilam full peeling maseczka masaz i hybryda.

milawo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:33   #742
black___raven
Raczkowanie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5

Cytat:
Napisane przez Mylukier Pokaż wiadomość

Przez moją najstarszą sukę notorycznie spóźniałam się na poranne zajęcia na studiach - mi dzwonił budzik, ona wbijała do łóżka na "jeszcze pięć minut" i kończyło się to zawsze jednakowo

Zrobiłam dzisiaj kluski z ziemniaków i twarogu (to chyba jakaś forma przejściowa między leniwymi a kopytkami ), przy okazji zabiłam maszynkę do mielenia, bo nie chciało mi się szukać tego elementu do przepychania masy, więc zaprawdę powiadam Wam - NIE PCHAJCIE W MASZYNKĘ TRZONKA OD TŁUCZKA do mięsa, to nie jest mądre

Może jednak dzisiaj już sobie poleżę, chyba za dużo wrażeń jak na jeden dzień...

A, jedyne pocieszenie na dzisiaj jest takie, że GBS ujemny. Przynajmniej tyle.
black___raven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:38   #743
misiaq002
Zadomowienie

To jeszcze jedno głupie pytanie... Jak się tak tym laktatorem bawicie 10 minut to coś leci? Bo nie bardzo wiem co zrobić jeśli by zaczęło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-11-26, 13:44   #744
Mylukier
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez black___raven Pokaż wiadomość
Przez moją najstarszą sukę notorycznie spóźniałam się na poranne zajęcia na studiach - mi dzwonił budzik, ona wbijała do łóżka na "jeszcze pięć minut" i kończyło się to zawsze jednakowo

Zrobiłam dzisiaj kluski z ziemniaków i twarogu (to chyba jakaś forma przejściowa między leniwymi a kopytkami ), przy okazji zabiłam maszynkę do mielenia, bo nie chciało mi się szukać tego elementu do przepychania masy, więc zaprawdę powiadam Wam - NIE PCHAJCIE W MASZYNKĘ TRZONKA OD TŁUCZKA do mięsa, to nie jest mądre

Może jednak dzisiaj już sobie poleżę, chyba za dużo wrażeń jak na jeden dzień...

Moje suki to też śpiochy na szczęście . Aż śmiać mi się chcę bo jak byłam mała to mama nie chciała sie zgodzić na psa bo "z psem trzeba codziennie o 5 rano wyłazić" taa... Moje przed 9 ciężko z łóżka wywalić... Jak chodziłam do pracy to w cale chętnie na ten poranny spacer nie wychodziły
Jak robicie sesyjski z laktatorem to odciąga Wam się mleko?

Mylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:45   #745
Ola0731
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez black___raven Pokaż wiadomość

Skąd ja to znam też tak popsułam maszynkę do mielenia mięsa

Ola0731 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 13:59   #746
midusia86
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 - część 5

Cytat:
Napisane przez gosiulam185 Pokaż wiadomość
To pocieszyłaś Czyli jak synuś ma główkę bardzo nisko i do tego jest mały, nie ma dużej głowy to mam duże szanse na szybki i mało męczący poród? Jeśli tak to ja się zgłaszam na weekend

Potwierdzenie od położnej, która przyjmuje porody nie do dziś Sama wielkość głowy tu nawet nie ma chyba znaczenia, ale praktycznie odpada ci cały proces „schodzenia” dziecka do kanału rodnego. No i to się dość trzyma kupy patrząc na mój pierwszy poród. Przy przyjęciu do szpitala główka była tak nisko, ze nie salo jej się zmierzyć na usg. Wyszła na 2 partym

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
To jeszcze jedno głupie pytanie... Jak się tak tym laktatorem bawicie 10 minut to coś leci? Bo nie bardzo wiem co zrobić jeśli by zaczęło

Odlać i zamrozić
Stary 2019-11-26, 14:09   #747
misiaq002
Zadomowienie

Rafi rodzi spójrzcie na fb w końcu coś się dzieje!

Stary 2019-11-26, 14:11   #748
PatiPee
Zakorzenienie

Misia mi nic nie lecialo ..ale tak mnie wieczorem suty bolaly ze szok. One bola ogólnie strasznie a po tej zabawie myslalam ze je sobie obetne 🥺 dlaczego ja mam takie wrazliwe piersi no juz wiem ze z Kp bedzie masakra

Stary 2019-11-26, 14:11   #749
black___raven
Raczkowanie

Uhuhuuuuu, kciuki! Ja mogę następna. Jestem wykończona, mogłabym to już mieć za sobą
black___raven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 14:14   #750
Alicjazkrainyczaroww
Rozeznanie

Cytat:
Rafi rodzi spójrzcie na fb w końcu coś się dzieje!

Ale czad

Alicjazkrainyczaroww jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości