|
|
#4171 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia" cz. II
Ja już po seansie.
Agnieszka daje dobre rady jarusiowi i zdziwiona, że była Jarka mu nie ugotowała. Taka mądra, a Pączkom oddawała wypłatę. I to dobrowolnie ![]() hehe. Nie pamięta wół...Ten ojciec z synem mnie chwycili za serce ️ zycze im jak najlepiej![]() Ten nowy pan mnie rozśmieszył- ten jego tekst 'matka skorpion to nie mozE być nic dobrego' ![]() Robert się wziął za pucowanie okien. Dobrze, bo nic ciekawego do powiedzenia nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4172 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ojciec z synem spoko, ale ciężko będzie o dziewczynę, która się zainteresuje. Facet ok, ale jajek z marchewką nie spróbuję. Z resztą brzmi to dosyć dwuznacznie. ![]() Robert może i nie ma zbyt wielkiej inteligencji, ale w porę dał sobie spokój z Sylwią jak poznał rodzinkę. W sumie podobnie mogło być z Elvisem, a Sylwia chciała siebie pokazać, że to ona odrzuciła zaloty. |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i z umalowaną twarzą, a nie jakieś tam... Lubię tego chłopa, bo nie pije, dba o dom, w robota odkurzającego zainwestował, nawet dywany myje ale niestety pierniczy 3 po 3. Jaruś kosza zniósł mężnie, podał grabę i poszedł. No klasa ![]() Aga gwiazdorzy, a przemądrzały sposób mówienia z powtórzeniami i ustami w ciup zapożyczyła od oblecha Ananasa. No i: spotyka się ze znajomym zapoznanym w inernecie, być może nawet kiedyś się spotkają ![]() Tata i syn smuteczek, zwłaszcza starszego pana żal. Choć zachęta dla ewentualnej synowej, że nie będzie traktowana jak służba, taka trochę mało zachęcająca. No fajnie, że nie jak służąca, ale to jakby oczywiste? No i ta sierotka na przystanku... Mam nadzieję, że ktoś blisko ma na niego oko, bo tacy cisi, zakompleksieni, wyśmiewani przez rodzinę faceci to potencjalni samobójcy. Żal człowieka, bo widać, ze dobre serce ma, a z takim "dzikim" podejściem nigdy nikogo nie znajdzie. |
|
|
|
|
#4174 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Polscy mężczyźni są w czołówce. 15 osób dziennie popełnia w Polsce samobójstwo, a 12 z nich to... mężczyźni. |
|
|
|
|
#4175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
właśnie tak jest np na wsiach jak sobie chłopak nie może dziewczyny znaleźć i tam mu nie wychodzi i jest cichy spokojny taki to się rodzina naśmiewa jak np na wesele sam przyjdzie to już plotkują po rodzinie że żadna go nie chce i się śmieją po cichu wiem bo to przerabiałem
|
|
|
|
#4177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
tak na wsi to np kobiety z okolicy są bardzo zainteresowane np jak facet jest taki cwaniak wygadany i szpanuje jak się wozi z kolegami to ma powodzenie a jak jest taki cichy spokojny jak ten Arkadiusz z programu czy inny to mało która się zainteresuje ja to sam przerabiałem to wiem
Edytowane przez RR33 Czas edycji: 2019-11-25 o 19:43 |
|
|
|
#4179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). No cóż, świat współczesny wciska w ramy nas wszystkich, a kto się nie mieści, dla tego brakuje krzesełka w zabawie. |
|
|
|
|
#4180 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko tyle, że ludzie bardziej znudzeni, to i wścibscy. Chociaż i miastowi o sąsiadach z bloku potrafią wiedzieć więcej niż najbliższa rodzina. ![]() Czy można mieć pretensje do kobiet o ich wybory? Nie sądzę. W końcu mężczyzna też ma jakieś tam kryteria wyglądu i zachowania. Nie lubię np. wulgarnych dziewczyn, agresywnych, feminazistek, rozwiązłych. Także kobieta może np. nie lubić cichych czy zamkniętych w sobie. Nie sądzisz? |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e34a1c06f5f164a7b72d1a6 48546881dcad63643_5ee55a7 2d6212;87360664]W święta kolejny rok z rzędu maraton serialu, począwszy od Wigilii do drugiego dnia świąt od 19:00 do 1:00 w Polsat Play.[/QUOTE]Od którego odc ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4182 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najnowszy odcinek na serialnet: https://serialnet.pl/ogladaj-online/...-1-odcinek-188. |
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e34a1c06f5f164a7b72d1a6 48546881dcad63643_5ee55a7 2d6212;87364432]Jeszcze nie ma na ten temat informacji, być może będzie wiadomo w najbliższych dniach
![]() Najnowszy odcinek na serialnet: https://serialnet.pl/ogladaj-online/...-1-odcinek-188.[/QUOTE]Dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś na wykładach z filozofii profesor sprzedał mi nam studentom pewną radę którą staram się kierować w moim życiu. "Jeśli szukasz interesującego partnera, sam musisz być interesujący.Jeśli szukasz wyjątkowego partnera, sam musisz być wyjątkowy." Żadna atrakcyjna i interesującą kobieta nie przyjdzie do takich brudasów i nierobów. Ci którzy sobą coś prezentują, dawno kogoś znaleźli i zniknęli z tego programu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
do fryzjera co tydzień yyy co to za wymysły
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Najbardziej chore podejście to " oni to powinni.. a ja nic nie muszę, jestem jaki jestem, ale oni to powinni to to i to"
|
|
|
#4188 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka przeżywa tego Pączka już kolejny odcinek, a Pączek do innej mówi "skarbie". Nudny wątek się zrobił.
Syn z ojcem wydają się w porządku. Oby syn szybko znalazł odpowiednią kandydatkę. Arkadiusz szuka panny, która ma małe zainteresowanie u płci męskiej i na dodatek chce młodszą. Ma wymagania ![]() Robert przynajmniej sprząta sam, to kandydatka nie musi się martwić porządkami
|
#4190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet ostatnio w Vlogbox na TTV koleś mówił że chodzi do fryzjera 4x w miesiacu Kolorek plus podcięcie https://www.instagram.com/_coconut_king_/?hl=pl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fehn Czas edycji: 2019-11-26 o 11:16 |
|
|
|
|
#4191 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Uważam, że masz na myśli świrów, a nie normalnych facetów. |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Piekasz nie pije, dba o dom, ale nie ma nic ciekawego do powiedzenia a wymagania ma z kosmosu. Mogl brac Kinge a nie narzekac. Wedlug mnie, pasowali do siebie.
Stefan jest spoko, ale suostra robi mu antyrreklame. Gdybym byla nim zainteresowana, to mysle, ze towarzystwo tej kobiety, skutecznie by mnie odstraszylo. Starszemu panu i jego synowi, zycze powodzenia. Agnieszka faktycznie robi sie nudna i monotematyczna. Niby Paczek jej juz nie obchodzi a ciagle o nim mowi, jak by liczyla na powrot. Zamiast sie rozejsc jak ludzie, to przez nastepny rok, beda sobie tylki obrabiac w TV. |
|
|
|
#4193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem w czym by Ci miała przeszkadzać siostra Stefana. Nie wygląda na osobę, która by za wami chodziła i zupełnie nie miała swojego życia. Starszy Pan i jego syn ok, ale jeśli Piekasz nie ma nic ciekawego do zaoferowania, to co może dać Marcin? Właśnie. Agnieszka jest zawiedziona z jednego powodu: ona ciągle wierzy, że gdyby nie mama Pączusia, to by było z nim cudownie i żadnych problemów. Odrzuca np. wizję matkowania Pączkowi. Tak by moim zdaniem było, bo teraz wokół syna obrabia prawdziwa mamuśka, a potem by jej rola spadła na dziewczynę/żonę. |
|
|
|
|
#4194 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dla mnie Agnieszka nadal tęskni za pączkiem.
Jezu, ona nawet mlaska i wywraca oczami tak, jak on. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stefan mieszka z Karina pod jednym dachem (chyba, ze cos przeoczylam), wiec dziwne, zeby jego potencjalna partnerka, nie miala z nia stycznosci a laska jest niezle swirnieta. Uwazam, ze mialby wieksze szanse, gdyby siostra nie wystepowala w programie. Marcin jest nowy, moze sie jeszcze rozkreci, natomiast Robert odkad pamietam, powtarza ciagle to samo. Wymagania tez ma z kosmosu. Zaden z niego Adonis a najchetniej umowilby sie z modelka, pytanie jaka by go chciala. Cytat:
Mysle, ze oboje za soba tesknia, ale Paczek nie porzuci wygodnego zycia u boku mamusi a Agnieszka nie wytrzymalaby tam na dluzsza mete, wiec to nie ma sensu. Tylko niepotrzebnie obgaduja siebie nawzajem. |
||
|
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
A pamięta ktoś z was Wojtka z Kamyka ciekawe czy poznał kobietę
|
|
|
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
Widzieliście fotki karyny z flagą ze sfastyką, wibratorami i bronią? Wyznaje też miłość AH. Są na wykopie dodane tydzień temu.
|
|
|
|
#4198 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba przyznać że Karyna ma niezły arsenał tych dildosów |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
"Pączek erotoman kiedyś pracował we Włoszech wziął się za chlanie, wyp*er*olili z roboty wrócił do rodzinnego domu, stara widząc pijusa zagroziła pewnie,że go wyrzuci z domu jak nie przestanie chlać,a jak znajdzie robotę to profilaktycznie musi całe siano oddawać starej. A że ta zachlajmorda na to przystała znalazł robotę w OCHRONIE i jak oddaje nadal to siano to jest spoko. "
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

️ zycze im jak najlepiej