Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 11:17   #601
wszełka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość

suspense - nie lubisz spodniczek? kiedys tez mialam takie podejscie, ale kurcze teraz mam w szafie wiecej spodnic niz spodni!
Uwielbiam spódnice mam ich chyba z 15 a spodni 4 pary

Eh... smutno mi jakoś teraz, widzę że znajomi mnie olewają kompletnie Koleżanka której często nie ma w szkole ( bo niby chora itp) to zawsze wtedy wyłącza telefon a ja się martwię i dzwonie, piszę do niej smsy, a teraz wróciła z Anglii i ma mnie gdzieś Nie mam zamiaru się znowu odzywać pierwsza, niech ona trochę pomyśli, ale kurcze głupio mi że z moich 4 dobrych znajomych tak naprawdę to tylko kolega jest naprawdę szczerzy i martwi się jak coś za długo milczę. Eh... Nie lubię takich sytuacji...

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:22   #602
ksh
Zakorzenienie

Dzień dobry

Redds jest pyszny Ale Desperados mi już nie smakuje, choć tak wiele ludzi sie nim zachwyca.

Wszeła - masz rację, lepiej już nie odzywać się pierwszą, skoro taka sytuacja to nie pierwszyzna... Taka prawda, że czasem już niektórym ludziom zaczyna być ciężko nawet porozmawiać i spotkać się ze starymi znajomymi Najlepiej się tym nie przejmować Dlaczego akurat na Tobie musi się odbijać głupota innych
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:22   #603
Neszikaa
Zadomowienie

wszełka - widzisz, masz chociaz tego kolege a kolezanka sie nie przejmuj, pewnie juz niedlugo zacznie jej ciebie brakowac to sama wyciagnie reke. Moja przyjaciolka, jedyna jak mam, tez nigdy sie sama nie odezwie. Ale ona to jest zapatrzna wswojego TZ

Ma moze, ktos zwas vademecum do biologii 2008 z operonu? Bo patrzylam na 2009 i kosztuje 6 dych. Masakra jak dla mnie i zastanawiam sie teraz czy nie kupic uzywanego.. chyba nie powinno byc az takich roznic.
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:26   #604
wszełka
Zakorzenienie

Cytat:
wszełka - widzisz, masz chociaz tego kolege a kolezanka sie nie przejmuj, pewnie juz niedlugo zacznie jej ciebie brakowac to sama wyciagnie reke. Moja przyjaciolka, jedyna jak mam, tez nigdy sie sama nie odezwie. Ale ona to jest zapatrzna wswojego TZ

Ma moze, ktos zwas vademecum do biologii 2008 z operonu? Bo patrzylam na 2009 i kosztuje 6 dych. Masakra jak dla mnie i zastanawiam sie teraz czy nie kupic uzywanego.. chyba nie powinno byc az takich roznic.
Często kurcze jest właśnie tak jak przyjaciółka znajdzie sobie TŻta to amen, nie ma kontaktu

Ja nie mam, ale właśnie chciałabym sobie kupić tylko no cena tego vademecum 2009 jest duża za duża

Blogowo

Stary 2008-08-25, 11:34   #605
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Często kurcze jest właśnie tak jak przyjaciółka znajdzie sobie TŻta to amen, nie ma kontaktu
no i właśnie to jest dziwne, że tak jest ja jakos mam TŻ, ale jak któraś ze znajomych chce się spotkać, to nie ma problemu. owszem, czasami jest tak, że jestem już umówiona i nie mogę, ale to zawsze zaproponuję od razu jakiś termin czy sama się odzywam z dzień później. poza tym moim zdaniem przebywając non stop tylko i wyłącznie ze swoim TŻ można zgłupieć. jaki by on nie był wspaniały. po prostu sądzę, że dobra koleżanka też jest w życiu potrzebna.
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:36   #606
paula007
Zakorzenienie

Dzień dobryyyyyyy

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
ja po mieście nie jeżdże na miesięcznych, bo mi się nie opłaca. wiem, że to dziwnie brzmi, ale taka prawda. nie jeżdżę jednym numerem autobusu, tzn jeśli jadę rano, to jednym, ale on rzadko jeździ i wracając nie mam jak nim wrócić. musiałabym mieć bilet na wszystkie linie i wyszłoby mi drożej niż jak jeżdżę na jednorazowych zresztą ostatnio i tak rano z mamą jeżdżę, więc już w ogóle...
Oj, ale ja nie jeżdżę po mieście tylko do miasta i nie mam wyboru. Niestety.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:40   #607
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
no i właśnie to jest dziwne, że tak jest ja jakos mam TŻ, ale jak któraś ze znajomych chce się spotkać, to nie ma problemu. owszem, czasami jest tak, że jestem już umówiona i nie mogę, ale to zawsze zaproponuję od razu jakiś termin czy sama się odzywam z dzień później. poza tym moim zdaniem przebywając non stop tylko i wyłącznie ze swoim TŻ można zgłupieć. jaki by on nie był wspaniały. po prostu sądzę, że dobra koleżanka też jest w życiu potrzebna.
Ja staram sie zachowywac tak samo. Wiadomo, ze zwiazek to zwiazek a przyjaźń to przyjaźń. Nie wiem jakmozna postawic wszystko na jedna karte.

Dzien dobry Paula
On the top of the world.

Wakacje
Stary 2008-08-25, 11:45   #608
ladylajla
Zakorzenienie

Hej, macie jeszcze miejsca dla chętnych na maturę 2009? to i ja dołączę
Zdaję:
polski R
niemiecki prawdopodobnie P
historia R
wos R

kiedyś już tu naskrobałam ze 2 posty, ale daawno. dlatego darujcie, ale chyba nie nadrobię zaległości tak szybko, zwł., że wracamy do szkoły...po raz ostatni..
Stary 2008-08-25, 11:47   #609
Anuu
Zakorzenienie

A ja się wykąpałam, zrobiłam sobie nawet peeling z kawy
I z czystej ciekawości założyłam spódnicę mojej mamy, za czasów młodości, taką wysoką, szarą i długości przed kolano. I...wlazłam w nią:P To się chyba nazywa spódnica ołówkowa, czy jakoś tak
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 12:02   #610
sydunia
Zakorzenienie

ja potrzebuję kupić sobie teraz jakąś jednolitą grubszą spódniczkę do kolan czy ciut przed. i jeszcze zeby niedroga była
Stary 2008-08-25, 12:17   #611
nicRu
maszyna, nie człowiek

a ja od rana zmagam się z bólem żołądka, który mnie strasznie i okropnie niepokoi...
Stary 2008-08-25, 12:19   #612
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
a ja od rana zmagam się z bólem żołądka, który mnie strasznie i okropnie niepokoi...
wziąć tabletki, leżeć i nie ruszać się!
Stary 2008-08-25, 12:29   #613
wszełka
Zakorzenienie

Cytat:
Leż i trzymaj się

Znalazłam śliczne sandałki na obcasie mojej mamy, tylko jak je zmierzyłam to okazało się że mam za szeroką stopę do takich bucików I co ja będę miała sobie kupić na studniówkę gdybym w tych wyglądała ładnie to już bym miała jedną rzecz na studniówkę

Blogowo

Stary 2008-08-25, 12:58   #614
naana
Raczkowanie

GG do naana

Dzień dobry

Jejku, dopiero wstałam i dalej się czuję nie wyspana..te wakacje mnie wykończą

25 sierpnia
naana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 13:01   #615
sydunia
Zakorzenienie

nicRu na problemy żołądkowe dobrze jest pić coca-colę
Stary 2008-08-25, 13:07   #616
zanetka007
Wtajemniczenie

Wszełka rozumiem Cię bardzo dobrze.
W te wakacje też Mi się wszystko popierdzieliło...
Koleżanka jedna z lepszych(teraz już nie), z którą znam się od przedszkola wyjechała do lo do innego miasta.W 1kl spotykałyśmy się co weekend,Ja jeździłam do niej; nic się szczególnie nie zmieniło.
Ale za to gdzieś od marca tego roku wszystko zaczęło się zmieniać.
Nie wiem kiedy skumplowała się bardziej z inną z Naszych koleżanek, no ale jakoś to Mi nie przeszkadzało. Ale później coraz rzadziej się spotykałyśmy. Ona niby nie przyjeżdżała do domu, bo to koniec roku. Później kiedyś Mnie oszukała, ale sama się przyznała, i wtedy zaczęłam ograniczać do niej zaufanie.
Później było już coraz gorzej. Np kiedy w pt do niej pisałam sms czy przyjechała do domu i czy się zob to potrafiła odpisać dopiero w nd wieczorem, że była w domu owszem, ale zmęczona była...
A później zaczęło wychodzić: Mi mówiła, że nie przyjeżdżała do domu, a od tamtej koleżanki dowiadywałam się, że były razem na koncercie; nie przyjeżdżała do domu, a od kumpla dowiedziałam się, że była na 18 znajomego oczywiście w Naszym mieście.
Na początku wakacji się do niej odezwałam, to pisała, że koniecznie musimy się spotkać, że nadrobić stracony czas itp
I później przypadkiem odezwała się do Mnie na gg to chamsko powiedziałam, że skoro już jedzie z tamtą koleżanką do swojego brata do Krk to niech Mi kartke wyślą. Przysłały i od tamtej pory ani widu ani słychu...
Więc pomyślałam sobie, że skoro jej nie zależy i z własnej woli się nie odezwie to Ja też nie bd się już więcej narzucać!
Boli, ale nikt nie obiecywał, że nie bd bolało.

Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale lepiej z siebie coś wyrzucić niż gotować się w środku.

Na szczęście mam inne porządne i zaufane osoby.

Cytat:
I to jest postawa a nie zmiana o 180st.

Ladylajla witam

Cytat:
Mnie też od rana męczy, ale ból brzucha. A okres był niedawno więc chyba owulacja się zbliża...

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 13:15   #617
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Leż i trzymaj się

Znalazłam śliczne sandałki na obcasie mojej mamy, tylko jak je zmierzyłam to okazało się że mam za szeroką stopę do takich bucików I co ja będę miała sobie kupić na studniówkę gdybym w tych wyglądała ładnie to już bym miała jedną rzecz na studniówkę
Ja mam taki problem z każdymi butami, bo mam za szeroką stopę do wszystkich. Moja mama nieraz sobie kupuje fajne buty ale co z tego jak się w nie nie wbijam

Nie wiem co będę dziś robić... na razie zjem śniadanie
Stary 2008-08-25, 13:38   #618
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry :Cmok:

O matko! Juz zdazylam tutaj namarudzic Myslalam, zetylko w poprzednie czesci

suspense - nie lubisz spodniczek? kiedys tez mialam takie podejscie, ale kurcze teraz mam w szafie wiecej spodnic niz spodni!

Tyle tu o szampanie, a ja nie moge sobie z chiny przypomniec jego smaku! Podobno Reds smakuje jak szampan (tak mowi moja kumpela, ktora nie pije z tego powodu Redsa) jesli tak to jest pyszny

Zaraz lece z TŻ po ksiazki i jakies duperele do szkoly...
Hmm, nigdy nie powiedziałabym że Redd's smakuje jak szampan!

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Redds jest pyszny Ale Desperados mi już nie smakuje, choć tak wiele ludzi sie nim zachwyca.
Mi średnio smakuje Desperados, bo jest dla mnie zbyt gorzki.. Na początku fajny słodziutki, ale potem..

Cytat:
Leż sobie w łóżku i weź jakąś tabletkę

Wszełka, ja też nie lubię takich sytuacji. Wszyscy zawsze myślą że to Ty do nich przyjdziesz, więc sami się nie starają.. Smutne to

A ja idę zrobić obiad
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 14:13   #619
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Organizm wyobraź sobie, że dopiero teraz dostrzegłam, że na Twoim avatarze jest wiewiórka

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 14:50   #620
Aga2890
Rozeznanie

GG do Aga2890

Neszikaa
"Ma moze, ktos zwas vademecum do biologii 2008 z operonu? Bo patrzylam na 2009 i kosztuje 6 dych. Masakra jak dla mnie i zastanawiam sie teraz czy nie kupic uzywanego.. chyba nie powinno byc az takich roznic."

Nie będzie praktycznie w ogóle różnicy, co najwyżej zrobią inny kolor wykresów albo coś w ty stylu;p tak bynajmniej jest jeżeli chodzi o wos (chyba że się rząd zmienił :P ] , bo dużo osób z klasy ma vademecum do wosu i sprawdzali xD

A co do wydawnictwa operon, to cenią się strasznie bynajmniej można wywnioskować to z ceny;p do historii kosztuje jakoś 7 czy 8 dych:P

Aga2890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 14:51   #621
Aga2890
Rozeznanie

GG do Aga2890

Sorka, że nie zacytowałam;p ale coś mi nie wyszło heheehe
Aga2890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 15:05   #622
miskaa5
Rozeznanie

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-08-25 o 16:06
miskaa5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 15:59   #623
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Organizm wyobraź sobie, że dopiero teraz dostrzegłam, że na Twoim avatarze jest wiewiórka
Hehe

Ja mam dzisiaj jakiś pechowy dzień.. Najpierw rozlałam wodę odcedzając makaron tak, że miałam szafki do wycierania.. Po obiedzie wzięłam się za zmywania.. Zamiast ściągnąć łyżkę z patelni, to ją zostawiłam i oczywiście woda na nią trafiła i znów miałam szafki, piec i siebie do mycia.. Jestem genialna

Zabieram się za sprzątanie, mam nadzieję że nic mi się nie przydarzy..
Stary 2008-08-25, 16:00   #624
nicRu
maszyna, nie człowiek

Uuf, posiedziałam spokojnie, poleżałam przed tv, na śniadanko tylko jogurcik i już nie boli Chociaż tyle. Niestety mama nakryła mnie z książką i musiałam się przyznać, ze sprawdzałam, czy pamiętam, co to indukcja matematyczna... o___o
Chyba jeszcze poleżę, bo to mi wygląda na objaw jakiejś ciężkiej choroby.
Stary 2008-08-25, 16:06   #625
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez miskaa5 Pokaż wiadomość
spam
O jejku! Ile jeszcze takich postów napiszesz?
-------
Co do Operonu:
Dzisiaj kupiłam testy do polskiego i biologi- matura 2008 (razem 52zł) :O
Jakiś czas temu kupiłam Vademecum do polskiego- matura 2008 (46zł) :O

W maju odkupiłam używane (jakoś w ogóle nie widać) Vademecum z chemii, testy maturalne i testy dla ucznia z chemii (30zł komplet- bo używane) - nie wiem z którego to jest roku, bo mi się nie chce sprawdzać (xD), ale myślę, że się dużo nie zmieniło.

Ceny masakra- oczywiście za nowe książki

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 16:06   #626
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miskaa5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli któraś z was miała by ochotę zostać trendsetterką i mieć możliwość otrzymywania darmowych kosmetyków (to wcale nie jest trudne;p) to proszę o kontakt na maila: miska@poczta.pl-prześle zaproszenie-to jest całkowicie darmowe, pozdrawiam serdecznie
Jeśli się dobrze orientuję to chodzi tu o to, że Ty zgłaszasz 10 osób i za to dostajesz kosmetyki. A te osoby, żeby dostać też muszą 10 zarejestrować.
Po Mojemu to jest reklama i narusza zasady...

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 16:13   #627
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Cytat:
Napisane przez ewelina090 Pokaż wiadomość
ja tez jestem w trakcie nauki obslugi eyelinera caly czas wychodzila mi ta kreska troche za gruba albo krzywa ale wczoraj wyszla mi juz ladna
A ja na jednej powiece zawsze zrobię ładną, na drugiej już wychodzi jakieś nie-wiadomo-co

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
O, ja o szkole zacznę myśleć w niedzielę wieczorem. Teraz nie mam czasu.
Ja dopiero w poniedziałek w niedzielę wieczorem jeszcze impreza

Cytat:
A jeśli masz dużo czasu do urodzin, można w tajemnicy zorganizować imprezę
Bardzo fajny pomysł, nigdy o tym nie pomylałam

Cytat:
Ja właśnie przechodzę zmianę- kiedyś ubranie się w spódnicę graniczyło z cudem (łącznie z weselami itp), a teraz sama się rozglądam. Narazie co prawda zaopatrzyłam się jedynie w czarną ołówkową sukienkę, ale to już coś

Cytat:
Dołączam do tych ludzi! Właśnie zostałaś publicznie potępiona za nie-lubienie desperadosa Heh swoją drogą desperadosa kupiłam pierwszy raz na jakiejś dziadoskiej stacji benzynowej, gdzie oprócz tego były tylko grześki i papierosy a jak poszłam 2 tyg później na dyskotekę i poprosiłam babkę przy barze o desperadosa to popatrzyła na mnie jakbym powiedziała conajmniej: "to napad otwieraj kasę i ręce do góry", przewrócila oczami i powiedziała, że nie mają "czegoś takiego"

Cytat:
wszełka
ja kupowałam nowe 2007, dałam za nie ok 40 zł, ale po porównaniu z nastepnym i poprzednim to naprawdę niewiele się zmienia z roku na rok. Wynalazłam identyczne na allegro- narazie jest za 13,50 http://www.allegro.pl/item418305918_...d_1.html#photo
o i 2008 jest http://www.allegro.pl/item423189700_...on_od_1zl.html

Cytat:
Tak się ostatnio tym zainteresowałam jak to jest, że mam 2 dobre koleżanki, obie z chłopakami obecnie. i jedna nawet jeśli jest zafascynowana jakimś nowym (wiadomo jak to jest na początku ) to znajdzie czas, zadzwoni, napisze SMSa no ogólnie nie zmienia się. Za to druga (po pół roku jej trochę przeszło na szczęście) jak znalazła sobie chłopa to traktowała mnie jak 5 koło... Jak już łaskawie się ze mną spotkała to cały czas o jednym w kółko, jak zaczynałam mówić coś o sobie to wywracała oczami, ostentacyjnie zaczynała pisać smsy- brakowało tylko ziewania. Aż w końcu spasowałam zachowywałam się zupełnie tak jak ona i po jakimś czasie powoli wracała do normalności. Jeszcze ma czasem takie odje*y ale którtkie urwanei kontaktu i się tak nie zachowuje... Ludzka psychika jest zaiste zagadką
ania2510 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 16:21   #628
Anuu
Zakorzenienie

U mnie też się dziś sprzątanie pokoju szykuje, a mi się tak strasznie za to zabierać nie chce!:P
A muszę ogarnąć, po organizować i pomyśleć co mi do szkoły jest potrzebne oO
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...
Znacie jakiś dobry sposób na odchudzenie się?
Stary 2008-08-25, 16:26   #629
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
U mnie też się dziś sprzątanie pokoju szykuje, a mi się tak strasznie za to zabierać nie chce!:P
A muszę ogarnąć, po organizować i pomyśleć co mi do szkoły jest potrzebne oO
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...
Znacie jakiś dobry sposób na odchudzenie się?
Silna wola i wytrwałość są połową sukcesu Ja sobie jeszcze odpuszczam, całe wakacje jako tako się trzymałam, to ostatni tydzień poszaleję. Znając życie w czasie szkoły schudnę sama, bez żadnych starań.
Stary 2008-08-25, 17:07   #630
Neszikaa
Zadomowienie

Aniu - dziekuje ale jakos nie lubie z allegro kupowac, poszukam najpierw w antykwariatach. Chociaz dzisiaj widzialam geografie uzywana operonu i kosztowała 30 złotych podreczniki tez, a nowe w ksiegarni 2 zlote drozsze

Anuu - moze hula-hop

nicRu - trzymaj sie

sydunia - a z ta cola to napowaznie?
zanetka - to faktycznie niefajna kolezanka, az mi wstyd, ze kiedys sie zachowalam podobnie..

Kupiłam prawie wszystkie ksiazki, oprocz wlasnie 3 do biologii. Jeszcze popoludniu zeszyty. ale dla mnie to zawsze jest frajda, jak dla malej dziewczynki
On the top of the world.

Wakacje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości