|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
a spodni 4 pary Eh... smutno mi jakoś teraz, widzę że znajomi mnie olewają kompletnie Koleżanka której często nie ma w szkole ( bo niby chora itp) to zawsze wtedy wyłącza telefon a ja się martwię i dzwonie, piszę do niej smsy, a teraz wróciła z Anglii i ma mnie gdzieś Nie mam zamiaru się znowu odzywać pierwsza, niech ona trochę pomyśli, ale kurcze głupio mi że z moich 4 dobrych znajomych tak naprawdę to tylko kolega jest naprawdę szczerzy i martwi się jak coś za długo milczę. Eh... Nie lubię takich sytuacji...
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Redds jest pyszny Ale Desperados mi już nie smakuje, choć tak wiele ludzi sie nim zachwyca. Wszeła - masz rację, lepiej już nie odzywać się pierwszą, skoro taka sytuacja to nie pierwszyzna... Taka prawda, że czasem już niektórym ludziom zaczyna być ciężko nawet porozmawiać i spotkać się ze starymi znajomymi Najlepiej się tym nie przejmować Dlaczego akurat na Tobie musi się odbijać głupota innych
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
wszełka - widzisz, masz chociaz tego kolege
![]() a kolezanka sie nie przejmuj, pewnie juz niedlugo zacznie jej ciebie brakowac to sama wyciagnie reke. Moja przyjaciolka, jedyna jak mam, tez nigdy sie sama nie odezwie. Ale ona to jest zapatrzna wswojego TZ ![]() Ma moze, ktos zwas vademecum do biologii 2008 z operonu? Bo patrzylam na 2009 i kosztuje 6 dych. Masakra jak dla mnie i zastanawiam sie teraz czy nie kupic uzywanego.. chyba nie powinno byc az takich roznic.
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam, ale właśnie chciałabym sobie kupić tylko no cena tego vademecum 2009 jest duża za duża
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakos mam TŻ, ale jak któraś ze znajomych chce się spotkać, to nie ma problemu. owszem, czasami jest tak, że jestem już umówiona i nie mogę, ale to zawsze zaproponuję od razu jakiś termin czy sama się odzywam z dzień później. poza tym moim zdaniem przebywając non stop tylko i wyłącznie ze swoim TŻ można zgłupieć. jaki by on nie był wspaniały. po prostu sądzę, że dobra koleżanka też jest w życiu potrzebna.
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyyyyyy
Cytat:
|
|
#607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzien dobry Paula
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, macie jeszcze miejsca dla chętnych na maturę 2009? to i ja dołączę
![]() Zdaję: polski R niemiecki prawdopodobnie P historia R wos R kiedyś już tu naskrobałam ze 2 posty, ale daawno. dlatego darujcie, ale chyba nie nadrobię zaległości tak szybko, zwł., że wracamy do szkoły...po raz ostatni..
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wykąpałam, zrobiłam sobie nawet peeling z kawy
![]() I z czystej ciekawości założyłam spódnicę mojej mamy, za czasów młodości, taką wysoką, szarą i długości przed kolano. I...wlazłam w nią:P To się chyba nazywa spódnica ołówkowa, czy jakoś tak
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
ja potrzebuję kupić sobie teraz jakąś jednolitą grubszą spódniczkę do kolan czy ciut przed. i jeszcze zeby niedroga była
|
|
|
|
#611 |
|
maszyna, nie człowiek
|
a ja od rana zmagam się z bólem żołądka, który mnie strasznie i okropnie niepokoi...
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam śliczne sandałki na obcasie mojej mamy, tylko jak je zmierzyłam to okazało się że mam za szeroką stopę do takich bucików I co ja będę miała sobie kupić na studniówkę gdybym w tych wyglądała ładnie to już bym miała jedną rzecz na studniówkę
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jejku, dopiero wstałam i dalej się czuję nie wyspana..te wakacje mnie wykończą ![]() 25 sierpnia ![]()
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu na problemy żołądkowe dobrze jest pić coca-colę
|
|
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wszełka rozumiem Cię bardzo dobrze.
W te wakacje też Mi się wszystko popierdzieliło... Koleżanka jedna z lepszych(teraz już nie), z którą znam się od przedszkola wyjechała do lo do innego miasta.W 1kl spotykałyśmy się co weekend,Ja jeździłam do niej; nic się szczególnie nie zmieniło. Ale za to gdzieś od marca tego roku wszystko zaczęło się zmieniać. Nie wiem kiedy skumplowała się bardziej z inną z Naszych koleżanek, no ale jakoś to Mi nie przeszkadzało. Ale później coraz rzadziej się spotykałyśmy. Ona niby nie przyjeżdżała do domu, bo to koniec roku. Później kiedyś Mnie oszukała, ale sama się przyznała, i wtedy zaczęłam ograniczać do niej zaufanie. Później było już coraz gorzej. Np kiedy w pt do niej pisałam sms czy przyjechała do domu i czy się zob to potrafiła odpisać dopiero w nd wieczorem, że była w domu owszem, ale zmęczona była... A później zaczęło wychodzić: Mi mówiła, że nie przyjeżdżała do domu, a od tamtej koleżanki dowiadywałam się, że były razem na koncercie; nie przyjeżdżała do domu, a od kumpla dowiedziałam się, że była na 18 znajomego oczywiście w Naszym mieście. Na początku wakacji się do niej odezwałam, to pisała, że koniecznie musimy się spotkać, że nadrobić stracony czas itp I później przypadkiem odezwała się do Mnie na gg to chamsko powiedziałam, że skoro już jedzie z tamtą koleżanką do swojego brata do Krk to niech Mi kartke wyślą. Przysłały i od tamtej pory ani widu ani słychu... Więc pomyślałam sobie, że skoro jej nie zależy i z własnej woli się nie odezwie to Ja też nie bd się już więcej narzucać! Boli, ale nikt nie obiecywał, że nie bd bolało. Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale lepiej z siebie coś wyrzucić niż gotować się w środku. Na szczęście mam inne porządne i zaufane osoby. Cytat:
Ladylajla witam ![]() Mnie też od rana męczy, ale ból brzucha. A okres był niedawno więc chyba owulacja się zbliża...
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co będę dziś robić... na razie zjem śniadanie
|
|
|
#618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszełka, ja też nie lubię takich sytuacji. Wszyscy zawsze myślą że to Ty do nich przyjdziesz, więc sami się nie starają.. Smutne to ![]() A ja idę zrobić obiad
|
|||
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
Organizm wyobraź sobie, że dopiero teraz dostrzegłam, że na Twoim avatarze jest wiewiórka
|
#620 |
|
Rozeznanie
|
Neszikaa
"Ma moze, ktos zwas vademecum do biologii 2008 z operonu? Bo patrzylam na 2009 i kosztuje 6 dych. Masakra jak dla mnie i zastanawiam sie teraz czy nie kupic uzywanego.. chyba nie powinno byc az takich roznic."Nie będzie praktycznie w ogóle różnicy, co najwyżej zrobią inny kolor wykresów albo coś w ty stylu;p tak bynajmniej jest jeżeli chodzi o wos (chyba że się rząd zmienił :P ] , bo dużo osób z klasy ma vademecum do wosu i sprawdzali xD A co do wydawnictwa operon, to cenią się strasznie bynajmniej można wywnioskować to z ceny;p do historii kosztuje jakoś 7 czy 8 dych:P |
|
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Sorka, że nie zacytowałam;p ale coś mi nie wyszło heheehe
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-08-25 o 16:06 |
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj jakiś pechowy dzień.. Najpierw rozlałam wodę odcedzając makaron tak, że miałam szafki do wycierania.. Po obiedzie wzięłam się za zmywania.. Zamiast ściągnąć łyżkę z patelni, to ją zostawiłam i oczywiście woda na nią trafiła i znów miałam szafki, piec i siebie do mycia.. Jestem genialna ![]() Zabieram się za sprzątanie, mam nadzieję że nic mi się nie przydarzy.. |
|
|
|
|
#624 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Uuf, posiedziałam spokojnie, poleżałam przed tv, na śniadanko tylko jogurcik i już nie boli
Chociaż tyle. Niestety mama nakryła mnie z książką i musiałam się przyznać, ze sprawdzałam, czy pamiętam, co to indukcja matematyczna... o___oChyba jeszcze poleżę, bo to mi wygląda na objaw jakiejś ciężkiej choroby.
|
#625 |
|
Zadomowienie
|
O jejku! Ile jeszcze takich postów napiszesz?
------- Co do Operonu: Dzisiaj kupiłam testy do polskiego i biologi- matura 2008 (razem 52zł) :O Jakiś czas temu kupiłam Vademecum do polskiego- matura 2008 (46zł) :O W maju odkupiłam używane (jakoś w ogóle nie widać) Vademecum z chemii, testy maturalne i testy dla ucznia z chemii (30zł komplet- bo używane) - nie wiem z którego to jest roku, bo mi się nie chce sprawdzać (xD), ale myślę, że się dużo nie zmieniło. Ceny masakra- oczywiście za nowe książki
|
|
#626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po Mojemu to jest reklama i narusza zasady...
|
|
|
#627 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w niedzielę wieczorem jeszcze impreza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak poszłam 2 tyg później na dyskotekę i poprosiłam babkę przy barze o desperadosa to popatrzyła na mnie jakbym powiedziała conajmniej: "to napad otwieraj kasę i ręce do góry", przewrócila oczami i powiedziała, że nie mają "czegoś takiego" ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item418305918_...d_1.html#photoo i 2008 jest http://www.allegro.pl/item423189700_...on_od_1zl.html Cytat:
) to znajdzie czas, zadzwoni, napisze SMSa no ogólnie nie zmienia się. Za to druga (po pół roku jej trochę przeszło na szczęście) jak znalazła sobie chłopa to traktowała mnie jak 5 koło... Jak już łaskawie się ze mną spotkała to cały czas o jednym w kółko, jak zaczynałam mówić coś o sobie to wywracała oczami, ostentacyjnie zaczynała pisać smsy- brakowało tylko ziewania. Aż w końcu spasowałam zachowywałam się zupełnie tak jak ona i po jakimś czasie powoli wracała do normalności. Jeszcze ma czasem takie odje*y ale którtkie urwanei kontaktu i się tak nie zachowuje... Ludzka psychika jest zaiste zagadką
|
|||||||
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się dziś sprzątanie pokoju szykuje, a mi się tak strasznie za to zabierać nie chce!:P
A muszę ogarnąć, po organizować i pomyśleć co mi do szkoły jest potrzebne oO Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce... ![]() Znacie jakiś dobry sposób na odchudzenie się?
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie jeszcze odpuszczam, całe wakacje jako tako się trzymałam, to ostatni tydzień poszaleję. Znając życie w czasie szkoły schudnę sama, bez żadnych starań.
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
Aniu - dziekuje
podreczniki tez, a nowe w ksiegarni 2 zlote drozsze ![]() Anuu - moze hula-hop ![]() nicRu - trzymaj sie sydunia - a z ta cola to napowaznie? zanetka - to faktycznie niefajna kolezanka, az mi wstyd, ze kiedys sie zachowalam podobnie.. Kupiłam prawie wszystkie ksiazki, oprocz wlasnie 3 do biologii. Jeszcze popoludniu zeszyty. ale dla mnie to zawsze jest frajda, jak dla malej dziewczynki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

a spodni 4 pary
Koleżanka której często nie ma w szkole ( bo niby chora itp) to zawsze wtedy wyłącza telefon a ja się martwię i dzwonie, piszę do niej smsy, a teraz wróciła z Anglii i ma mnie gdzieś

Ale Desperados mi już nie smakuje, choć tak wiele ludzi sie nim zachwyca.
masz rację, lepiej już nie odzywać się pierwszą, skoro taka sytuacja to nie pierwszyzna... Taka prawda, że czasem już niektórym ludziom zaczyna być ciężko nawet porozmawiać i spotkać się ze starymi znajomymi
i zastanawiam sie teraz czy nie kupic uzywanego.. chyba nie powinno byc az takich roznic.
zresztą ostatnio i tak rano z mamą jeżdżę, więc już w ogóle...

a jak poszłam 2 tyg później na dyskotekę i poprosiłam babkę przy barze o desperadosa to popatrzyła na mnie jakbym powiedziała conajmniej: "to napad otwieraj kasę i ręce do góry", przewrócila oczami i powiedziała, że nie mają "czegoś takiego"