![]() |
#4441 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() Okej, zaraz link leci. ![]() Ja wiem ![]() No, i jego neverending story ![]() A może to takie wołanie o pomoc do nas? ![]() A do jakiego? Mam nadzieję, że ino na jakąś kontrole ![]() Cytat:
![]() To weś mi też znajdź jakiś zawód ![]() Cytat:
![]() będę szukać ![]() śliczne ciapki ![]() ![]() ![]() ![]() To musisz ich tam powalić na kolana na tym spotkaniu ![]() A mój kumpel ze szkolnej ławy nie zdał i mnie osierocił i teraz będę siedzieć sama i nie mam nikogo prawie w klasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
No Plot całkiem całkiem ten Twój latino lower
![]() ![]() A zawodu nie znalazłam i chyba nie prędko znajdę :/
#4443 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i znalazłaś już coś ![]() ![]() Cytat:
śliczny kiciu ![]() a ja dalej swoją skakaneczke męcze ![]() Cytat:
musicie na jakiś kompromis iść ![]() zlukałam ![]() ![]() ![]() ![]() mi też nie ![]() ![]() dla niego rzeczywiście neverending ![]() nie pomyślałam ![]() ![]() do dermatologa bo mi sie uczulenie odnowiło ![]() ![]() ![]() ![]() ten ala' Ryan ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pooglądam później Masse, teraźniejszy w ogóle mi sie nie podoba. ![]() Ostatnio to wszystkie zaczęłyśmy mieć 'ochote' na Nicka. Źle się z nami dzieje. ![]() Fajna bluzka, ja tak jak Plot ją widzę z czarną spódnicą. Do kolan albo trochę za kolana, jakąś prostą bez udziwnień. Tylko nie wiem czy na wesele w czarnym wypada. ![]() Co prawda ja tam za dużo wspólnego z miłością nie mam, ale wypiję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę go zlustrować. Ale jak wpisuję w google to zegarki mi wyskakują. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w czwartek. ![]() Cytat:
![]() Musisz sobie znaleźć innego fagasa, nie ma wyjścia. ![]()
![]() |
#4445 |
Zadomowienie
|
Plot ja też chce linka, a co!
![]() Wiem, że kociaki słodkie, ale niestety jak skończą 3-4 miesiące to opuszczają mnie ![]() A co do przyjaciółek, to ja też straciłam jedną, z którą przyjaźniłam się 8 lat. Też przez chłopaka. Co prawda gadamy ze sobą, ale to już nie to samo, widziałam ją ostatnio kilka mies temu:| Plot szukaj innej ofiary do ławki^^ Może ktoś się do Was dołączy ![]() Lunka nie bój się miłości ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee tam, nie dla mnie takie rajcujące zabawy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zadomowienie
|
Eetam czasem trzeba pocierpieć
![]() ![]() EDIT: Ale się denerwuję przed jutrem ![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-08-25 o 19:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 |
Raczkowanie
|
Wy lecicie na Nicka bo to taki typ jaskiniowca :P
![]() ![]() Ja tam kocham Masse! Choć oczywiście Ferdka bardziej ![]() Co do tej holenderskiej miłości-ja ostatnimi czasy naprawde nie mam z nią za wiele wspólnego ![]() ![]()
#4449 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widziałam go już wcześniej u Bałtroczyka. ![]()
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozatym teraz przez wakacje pracował na basenie i ma seksy opalony tors ![]() Cytat:
![]() mój chyba też niezbyt, nie wiem co się ze mną dzieje ![]() ![]() ![]() masz jakieś doświadczenia? ![]() ![]() ![]() oczywiście że ratujemy ![]() ja też musze chyba iść do dermatologa znów, bo mi się znów coś dzieje też ![]() ![]() no pewnie, że najlepiej, taki świeży pogląd na świat mają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może ktoś dojdzie, ale i tak będę tęsknić ![]() Cytat:
![]() ![]() Ofiary, niczym jak na tym jaskiniowym polowaniu na Nicka ![]() Jej, ale historia wzruszająca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Hello! Wiecie, że miałam dziś mieć wolne, bo nie miało być prądu w pracy a zadzwonili, że jest i musiałąm iść do pracy
![]() Świetaśne kociaczki... chciałabym takiego ale nas nie ma całymi dniami w chałupie i by wszystko było zdemolowane na bank... Bluzka jest czarna ( nie ma jak zdjęcia z komórki ) i też myślałam o czarnej spódnicy, choć niby na wesele nie można w czarnym ale przecież na bluzce są wzorki... Tylko się łamię czy długa czy krótsza, niby długa mnie wydłuży nieco ale już sama nie wiem. Jak ja nie lubię mieć takich problemów, nie ma jak portki i jakaś koszulka i luzik. Nat nie nerwuj się, bedzie ok ![]() Najlepiej się siedzi z facetami, całe 5 lat studiów przesiedziałam z kumplem z LO w jednej ławie i przy jednym palniku na laboratoriach różniastych ![]()
#4454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja do lekarza się nie wybieram, ale jak sobie przypomnę seksownego pielęgniarza, który rok temu codziennie dawał mi zastrzyki w d*** to od razu się ciepło robi ![]() ![]() Wiem, że wzruszająca ![]() ![]() ![]() No wiesz ale teraz mamy erę NASZEJ KLASY. Możesz przywłaszczyć sobie miano babci^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Wtajemniczenie
|
A właśnie, Jo, jak tam ta praca w banku?
Mi portki i koszulka nie wystarczają nigdy, codziennie mam dylemat co ubrać ![]() E tam ![]() ![]() Ale miałaś szczęście, że nie trafiła Ci się jakaś wstrętna pielęgniara ![]() Kurde, ale że co to ta miłość jest ta złamana? Czy to jakaś inna, bo zgubiłam się ![]() Idź, popatrzysz przynajmniej na ciasteczko, a my Cie tu potem pocieszymy więc luz ![]() No tak, jaka ja stara, cofam się do ery kamienia łupanego, czyli wszystko się sprowadza do tego że ja i Nick jesteśmy sobie przeznaczeni ![]() ![]() a propo starości, to nasz wątek ma chyba już rok nie? nawet ponad rok, przegapiłyśmy rocznicę ![]() Macie Kevina Kleina/Christiana Kliena w nju her stajl http://www.xpb.cc/viewpicture.asp?id=265328 http://www.xpb.cc/viewpicture.asp?id=265238 http://www.xpb.cc/viewpicture.asp?id=264702
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plociak nie martw się chyba każda z nas nigdy nie ma się w co ubrać ![]() Z poprzedniego meczu "leczyłam się" pół roku więc nie będę ryzykować ![]() No właśnie, on wynalazł koło, Ty ogień = idealna para ![]() Za niedługo będziemy świętować 5000 post^^ Rezerwuję sobie założenie nowego wątku! ![]() Fuj, ale Kimi wyglądał gorzej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No niestety taka nasza rasa ![]() ![]() ![]() Oj, to faktycznie kiepsko, ale pomyśl, że piłkarze to flirciarze i taki to nic nie wart ![]() ![]() Jesteśmy aż tak ucywilizowani? ![]() A musimy zakładać nowy? ![]() ![]() ![]() No szybciej, ale też częściej je obcinają ![]() ![]() Edit: ja Cię cium cium Natuś, bo chyba mi sie śpi trochę. ![]() ![]() ![]() no to cium cium ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
Plotku mi tez wyslij linka
![]() Kurcze, nawet duzo nie zdaze napisac, bo zaraz musze leciec do lozka... Musze wstac przed 8 i isc do lekarza :/ Zreszta jestem taka zmeczona, ze zaraz padne... Chyba z 6razy wychodzilam z domu i mam juz dosc. A najbardziej wkurzylo mnie to, ze chodzilam ponad 2godz z kuzynka po galerii, a ona nic nie kupila, bo albo kolor nie ten, albo zly kroj, eh... Nast razem nie doradzam :P Kuzynka wymyslila, zeby brat sciagnal nam Mgle, jakis niby horror. Dzis byl wyjatkowy dobry i sciagnal, tylko ze nie zauwazyl, iz ten film jest z 1980r i byl beeznadziejny ;/ Myslalam, ze zasne... Zmarnowalam 2godz, a teraz zmykam. Dobranoc, pchelki na noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o pracę w banku to czekam na odpowiedź a to może zająć nieco czasu, także nadal sprzedaję książki (sezon podręcznikowy niestety i roboty od zawalenia)
Mówcie dzióbki co ze spódnicą, bo tylko Plot i Kaś sie wypowiedziały i jest 1:1 długa do krótszej Zapomnialam napisać, że jakoś w miarę wytypowałam Walencję, jeszcze nigdy nie zdobyłam tylu punktów...
#4460 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On ma nos jak Kimi, serio. ![]() (btw. ciacho, ciacho. ![]() Cytat:
![]() Albo ciemna zieleń? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja 11 ( ![]() A ogólnie to jestem na 1564 miejscu. ![]()
![]() |
#4461 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie denerwuj sie ![]() Cytat:
bingo ! ![]() żałuj dziewczyno żałuj ![]() Cytat:
serio pamiętasz ? ![]() nie oglądałam ![]() masz absolutną racje Kaś ![]() Cytat:
![]() ![]() w zwisach ![]() mam ![]() no to ratujmy ![]() <żółwik> ![]() ![]() hm to kiepa ![]() seks z nim byłby kolejną nieprzemyślaną rzeczą w całym tym nieprzemyślanym związku ![]() eee, za moich czasów takie rzeczy już były to jak za Twoich mogły nie być ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eee, nie jest tak źle, widziałam gorsze okazy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Raczkowanie
|
Eeee Klein wcale nie wyglada tak źle
![]() ![]() NO. Tez musze isc do dermatologa z tym moim ryjkiem,choć od kiedy nie pije mleka i przede wszystkim-nie jem pomidorów [sic!] to jest lepiej. Ja opowiadam się za spódnicą mniej więcej do kolan i właśnie w jakimś innym niż czarny kolorze-np ten wspomniany przez Kaś ciemny zielony ![]() Natt nie denerwuj się przed spotkaniem ![]() ![]() ![]() Jo- jakie Ty konczyłaś studia? ![]() Bosz-horror z 1980? ![]() Plot-czy on jest ratownikiem? ![]()
#4463 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a wiecie co??? może na uczelni dostanę stypendium naukowe! ale jaja by były ![]() mam średnią 4,41 więc może się załapię! ale na razie dużych nadziei sobie nie robię, żeby w razie czego się nie rozczarować... Cytat:
![]() a tak po prostu za nic to nie lubię Nicka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i tak serio mówiąc, nie wiem co Wy w nim widzicie ![]() pijesz też za to, żeby miłość i do Ciebie w końcu zapukała ![]() Cytat:
![]() ale człowiek potrafi rozum stracić od miłości ![]() Natalka, piękne te kocięta! a z króliczkiem się zaprzyjaźniły? Dagna! w 10 trafiłaś! ![]() ![]() Cytat:
Jo, wydaje mi się, że jeśli założysz czarną spódnicę to ogólnie będziesz wyglądać trochę za ciemno; za "smutne" takie ubranie jak na wesele... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Ach Plot, ach Plot - dziewczyna ratownika, sialala.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może znowu uczcimy Nicka wstawiając jego zacne oblicze na nasze av'y? ![]() ![]()
![]() |
#4465 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Ciężko było mi się rozstać z Jokerem, ale na zachętę mam Nicka i seksi szczotę.
![]() ![]()
#4467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja lubie czarny ![]() Cytat:
mówisz masz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
hihi
![]() szczerze mówiąc nie wiem jak to zrobiłam ![]() najtrudniejszy egzamin na roku napisałam na 5 i miałam drugi najlepszy wynik na roku (2 pkt mi zabrakło do maxa) a znów najłatwiejszy egzamin, pamiętacie zapewne, musiałam poprawiać ![]() ja rzadko chodzę w czarnym bo mam jasną karnację, jeśli założę ciemne ciuchy wyglądam jak śmierć ![]() no ale do tej bluzki Jo, raczej inny kolor spódnicy nie będzie pasował...już nie wiem sama co jej dpradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja cały czas w czarnym pomykam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja też zanim coś kupie, najpierw robie rozeznanie i z 3 razy wracam z niczym ![]() weś, Mgła beznadziejna, w ogóle nie straszna, bardziej takie psychologiczne, wkurzała mnie taka jedna baba zagorzała katoliczka jakaś psycholka, że to przeznaczenie i w ogóle głupia była ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O, Kaś dobrze prawi - ciemna zieleń, albo jakieś bordo by było fajne ![]() Ja mam na klucz, więc jak coś to z łokcia i klik klik zameczek. ![]() A na ile możliwych? ![]() Cytat:
![]() ja się boję, że mnie Kaś napadnie jak będę próbowała go ratować ![]() oj ![]() ![]() kiepa ![]() e, coś Ty, właśnie takie nieprzemyślane spontany są najprzyjemniejsze ![]() ![]() może moja klasa się w tajemnicy przede mną spotkała przed szkołą i dlatego oni są tacy zgrani, a ja z nimi nie? ![]() no naprawdę, nasza klasa jest chyba jakoś od roku, a ja już 2 lata chodze do LO, więc jak to możliwe ![]() ![]() Cytat:
A ja lubie mleko ![]() Ale fajnie, też tak kce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja widziałam takich przydrożnych włoczęgów i wyglądają tak samo jak Nick, tylko są mniej firmowo ubrani, i to co od nich czuć to perfuma to to nie jest ![]() ... on na tym basenie sprząta ![]() ale pasuje mi rola dziewczyny ratownika ![]() Cytat:
![]() a może skoro idzie szkoła to zróbmy sobie avy z naszymi łośkami w plecaczkach tak jak chłopczyki z tej reklamy Mastercard co tańczą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.