|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Witajcie kochane bikiniary
Onaella- wsakujesz na I? bedzie nam razniej ![]() wczoraj miałam rozpocząc ćwiczenia... ale jakoś straszny leń mnie ogarnął i :upa dziś uderzam z drugiej strony- solarium chociaz optycznie bedzie lepiej ![]() Miłego dzionka
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8749859]Wczorajszą wizytę u fryzjera moge zaliczyć do bardzo udanych
Skróciłam długość dość konkretnie i porządnie wycieniowałam, podoba mi sie :yupi:Musze tylko zainwestowac w prostownice bo nie zapanuje nad koncówkami ![]() Dziś w planach ćwiczeniowych mam basen. nagle znalazłam mobilizacje gdy zbliża się przerwa na czyszczenie [/quote]Gratuluje udanej wizyty u fryzjera, ale prostownicy to może nie kupuj bo ona robi siano z włosów wiem bo sama walcze z efektami prostowania. Lepiej płaska szczotka i mleczko prostujące na dole masz przykładowy zestaw to mleczko jest niby do prostowania na gorąco (prostownicą) ale ze szczotką i suszarką też jest fajneKobiety ratujcie czy wy też miałyście taki beznadziejny humor w pierwszej fazie?
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja wlasnie probuje docisnac w siebie sniadanie ale to chyba nie ma sensu oj za duzo tego zrobilam hehe no nic chwile odpoczne i ruszam do cwiczen i niech ta pogoda sie wreszcie poprawi! milego dnia
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
hej:P ja za jakies 15 minutek bede jadla sobie przekaske:P orzeszki ziemne i papryke czerwona
![]() wiecie co? melduje ze wczoraj cwiczylam wieczorem 40minut!!!!!! nie grzeszylam wcale,niejadlam juz nic po 17 a dzis co?? cm wiecej w udach i pupie!!!!!!! Nosz KUr***. Nie cwicze!!!!!! Nie bede cwiczyc i koniec!!!. Dzis ide po te DECO czy jak mu tam.. juz niemam sily
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
yyyyy dziewczyny orzeszki ziemne mozna?? i ile??
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 2 moze to miesnie ci napuchly po wczorajszych cwiczeniach
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny napiszcie czy mozna orzeszki ziemne i ile
a kolacjie jem o 17-18nto zle??
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Privativ - już Ci wklejałam tę tabelkę....
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...960&w=81384984
|
#4149 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje kochana
Dziewczyny a mozna ocet jablkowy naturalny pic na SB?? ja pilam go jak zaczynalam sie odchudzac.. bardzo dobrze na mnie wplywal..pilam rano i wieczorem lyzeczke na pol szklanki mienralnej... CHciala bym wrocic do tego....
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Ocet jabłkowy - na I fazie odpada, bo jest owocowy, a czy później można - nie wiem.
Czytałam o oczyszczających właściwościach takiego octu, ale także o tym, że on może zakwaszać organizm i nie można pić go zbyt wiele (raz dziennie-rano, chyba łyżka na szklankę wody) i przez niezbyt długi okres czasu i trzeba robić przerwy
|
#4151 |
|
Wtajemniczenie
|
Privativ nie martw sie. Mi niby ubylo po 1cm z ud, za to 1cm doszedl na biodra. Po co sie stresujesz i ciagle mierzysz. Zostaw centymetr przynajmniej na tydzien.
Cykada moze sie nam pokazesz w nowej fryzurce? Ja prostuje wlosy od ponad roku odkad mam boba. W sumie tylko z przodu konce, bo sie wywijaja. Ale wlosy mam nadal takie jakie mialam. Nic sie nie pogarsza. Ale ja tez co pare miesiecy podcinalam i skracalam ciagle mojego boba. Plus najlepsze co kiedykolwiek stosowalam to serum keratynowe do wlosow z MAZIDEL. Ale z tym dopiero niedawno zaczelam. Ale goraco polecam.Ja cwiczylam po samej kawie TW-buns. I kurcze wytrzymalam zaledwie 3 cwiczenia (a ona robi chyba 5-6 plus powtorka wszystkich) a sie napocilam, jak bym marathon przebiegla. Potym jeszcze 8 min abs robilam-ale tam tez robie jakies 5-6 min, bo nie podobaja mi sie niektore cwiczenia i ich nie robie. :P I tak sie zle po tym cwiczeniu poczulam. Tz mowil, ze bylam biala na buzi. Myslalam, ze zemdleje. Wiec zrobilam szybko omlecik z serkiem topionym, pomidorkiem i papryka. Pierwszy omlet na SB, ktory mi smakowal. I wypilam dla odmiany do zielonej, czerwona herbate. Ale zielonej i tak dzisiaj duzo bedzie, bo uwielbiam. ![]() Musze zmyc teraz podlogi i wreszcie pod prysznic. Milego dnia wszystkim!
|
#4152 |
|
Wtajemniczenie
|
ekhem... nie wiem czy mnie tu ktos pamieta
![]() powoli oswajam sie z decyzja powrotu na sb od 1wrzesnia [niech mnie ktos zmotywuje...]jak tam starsze siostry? pewnie juz wszystkie chude patyczki tylko ja slonikiem pozostalam
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
eh wlasnie zrobilam a6w i idem zjesc brzoskwinie albo inny owoc na 2 sniadanko
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() zjadłam na śniadanie 2 kromki z serekiem philadelfia(czy jak to tam) głupek ze mnie!na drugie śniadanie jogurt naturalny aha jeszcze się dzisiaj zważyłam-59 w sumie mam @ a wtedy puchnę troszkę więc możliwe, ze ważę 58 ale póki co nie wiem zważę się wpiątek jak już będzie po
|
#4155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, ze takie 'od tego i tego' a nie 'od dzis' jest zle, ale ja dopiero 1wrzesnia bede juz na spokojnie w miescie, domku, tryb zycia nie bedzie juz pociagowy, a do rozpoczecia roku bede miala miesiac wiec jeszcze zdaze schudnac no wlasnie widze priv, telika, marzenke bedzie razniej
|
|
|
#4157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wrócił ja ze starszych bikiniar a do patyka to mi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo brakuje, Jak stąd do Mongolii
|
|||
|
|
|
#4158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze juz na stale!ja nie wiem jak ja sie oducze jesc najcudowniejsze lody na swiecie haagen daz teraz kiedy w koncu sa w pl?no przestan, pewnie blizej niz mi udalo mi sie w wakacje nie wiem jak i kiedy zejsc do 57kg, ale czuje ze dzis jest duuuuuuuzo wiecej, az nie wchodze ze stresu na wage!taka przerwa a ja juz pozapominalam co moge a czego nie na 1fazie! musze sobie odswiezyc przewodnicze
|
|
|
#4159 |
|
Zadomowienie
|
witaj blondee
pamietam cie dosmkonalE ślicznotko moja:P fajnie ze wrocilas widze z dnia na dzien wiecej starszych plazowiczek![]() ale co do octu jablkowego to bardzo zaszkodzi jak choc raz na noc bede go pila?? bo juz kupilam;> pwiedzcie mi ktorej jecie kolacje? bo ja o 8 sniadanie o 11 2 sniadanie o 14-15 obiad i o 17-18 kolacje... potem juz nic;>
|
#4160 |
|
Przyczajenie
|
Hej, piszę pierwszy raz
Na diecie plaż południa jestem od ponad dwóch tygodni, a dokładniej od poniedziałku zaczęłam drugą fazę. Schudłam dużo, bo około 6 kg (bez ćwiczeń). Ale wczoraj na kolację zjadłam koszyczek malin, ponieważ BARDZO mi ich brakowało i dzisiaj mam wyrzuty sumienia :/ Mało tego, dzisiaj na śniadanie były dwie brzoskwinie i nektarynka, nie wspominając o kilku śliwkach. Ja po prostu jestem uzależniona od owoców!!! Mam nadzieję, że nic mi nie będzie... Ale na dzisiaj już koniec z owocami! Mam pytanie. Czy mogłabym przygotować na obiad (nie dzisiaj, ale za kilka/kilkanaście dni) kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym? Sos kupuje się w torebce Winiary "Pomysł na...". Trzeba tylko dokupić 500 g kurczaka i 200 ml śmietanki 12%, którą chciałabym zastąpić jogurtem (najlepiej 0%, chociaż nie mam pojęcia, czy coś z tego wyjdzie). W przepisie jest, aby usmażyć kurczaka na oleju, lecz ja mam zamiar na oliwie z oliwek. Mogę podać skład tego sosu w torebce, jeśli będzie trzeba Aha, są jeszcze inne potrawy, o które chciałabym się zapytać m.in. zapiekanka z szynką (50g żółtego sera - użyłabym takiego 17%, 100 ml śmietanki 12 % - jogurt, 125 g wędzonej szynki - szynka gotowana, 150 g makaronu - makaron razowy) i kurczak z papryką (500 g piersi z kurczaka, 200 ml śmietanki 12% - jogurt , średnia papryka). Czy któreś z tych dan mogłabym przygotować, czy to raczej wykluczone?
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najwiecej blonnika i najmniej cukru maja truskawkowe bodajze
|
|
|
|
|
#4163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: zle doczytalam, wybacz. Myslalam, ze masz na mysli pizze a nie zapiekanke
|
|
|
|
|
#4164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a zostajesz tydzień czy dwa? bo ja tylko chyba tydzień Cytat:
no my patykami nie jestesmy bo cały czas okupujemy to forum ![]() wracaj jak najszybciej ale kasiaczek sie ucieszy ![]() a ja własnie po lunchu pycha sałtaka grecka
|
|
#4165 |
|
Konto usunięte
|
Zgadzam sie z paparak ale z drugiej strony nie ma co popadać w przesade, od czasu do czasu mozna sobie pozwolic na takie rzeczy, zeby ułatwić sobie zycie. Czasem jestesmy tak zalatane i zabiegane ze po prostu brak sil i weny.
Ja dziś np. miałam ogromną potrzebę czegoś słodkiego ![]() Skonczylo sie na Macku i prince pollo z orzechami. I dobrze, ze sobie na to pozwolilam bo czuje ze w przeciwnym razie po powrocie do domu zjadlabym pół lodówki. Łapie mnie znow zmeczenie i dołek, a tu dopiero wtorek. Mam nadzieje ze moje ambitne basenowe plany nie ulegnal zmianie ![]() Rozwazam wklejenie zdjecia fryzury
|
|
|
|
#4166 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was
![]() Ulewa11 jeśli zmienisz składniki tak jak powiedziałaś to myślę, że bez problemu co jakiś czas możesz przyrządzić taki obiadek ![]() A ja dziś śniadanie zjadłam bardzo późno bo koło 12, zdążyłam przed zrobić dwie rundki do miasta była owsianka.A na obiad mam naszykowane dwa pojemniczki surówek buraczki i surówkę z białej kapusty. A oprócz tego, żeby białko było zjem dwa jajka sadzone. Później muszę pędzić do cioteczki, bo ta kupiła sobie laptopa, zamontowali jej internet, a ona nie umie jeszcze go uruchamiać
|
#4167 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8755546]Rozwazam wklejenie zdjecia fryzury
[/quote]Wklej to wszystkie plażowiczki się tak obetną
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8755546]Zgadzam sie z paparak ale z drugiej strony nie ma co popadać w przesade, od czasu do czasu mozna sobie pozwolic na takie rzeczy, zeby ułatwić sobie zycie. Czasem jestesmy tak zalatane i zabiegane ze po prostu brak sil i weny.
Ja dziś np. miałam ogromną potrzebę czegoś słodkiego ![]() Skonczylo sie na Macku i prince pollo z orzechami. I dobrze, ze sobie na to pozwolilam bo czuje ze w przeciwnym razie po powrocie do domu zjadlabym pół lodówki. Łapie mnie znow zmeczenie i dołek, a tu dopiero wtorek. Mam nadzieje ze moje ambitne basenowe plany nie ulegnal zmianie ![]() Rozwazam wklejenie zdjecia fryzury [/QUOTE]wklej koniecznie nowa fryzure ja zapuszczam juz tak dlugo , ze chetnie poogladam jakas inna fryzure dla odmiany
|
|
|
|
#4169 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo, BARDZO dziękuję za błyskawiczną odpowiedź
|
|
|
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
O Tak Cykadko
wklejaj, wszystkie jesteśmy bardzo ciekawe
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

Skróciłam długość dość konkretnie i porządnie wycieniowałam, podoba mi sie :yupi:
[/quote]

ale póki co nie wiem zważę się wpiątek jak już będzie po