|
|
#2521 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
Cytat:
Wiecznie sama jeśli chodzi o faceta, za to, znalazła dwie psiapsie których celem życiowym jest również dobrze prezentować się na zdjęciu profilowym. I dodatkowo aby wzbudzać w sobie wzajemnie podziw. Z tego co wiem, szuka majętnego, ustawionego już pana, najlepiej aby był 20-30 lat starszy (ona ma 31) i rowniez - na pewno nie może być Polakiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale co w tym zlego? Nie kazdy musi byc w zwiazku. Z dwojga zlego lepiej “poszukiwac” idealu niz brac kogos kto sie nie podoba, byle zwiazek byl. Niektorzy naprawde nie sa w stanie sie zauroczyc jesli kandydat nie spelnia xyz wymagan. Sama mam krejzi wymagania, no ale i tez fajnie jest mi samej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2523 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to jest jak najbardziej realny scenariusz. Szukasz X to nie dasz sie rozkojarzyc Y. Zakochanie to w duzej mierze wybor, mozna sie w kims zauroczyc ale to olac jesli wiadomo, ze nic z tego nie bedzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2526 | |||||
|
Konto usunięte
|
że tak sie cofnę do porzednich stron- mi się bardzo podobają takie kobiece kształty jakie maja te modelki plus size , Sophia Loren, Ewa Farna itp. pewnie wpływ na to moje upodobanie ma całokształt, ładne buzie no i zazdrośc, bo sam takich pełnych kształtów nie mam. moj TZ za to o Ewie mówi, ze 'za gruba dla niego", chociaż sam jest ulany (i nie- specjalnie mi się taki jego kształt nie podoba, ale rzucac prze to go nie będę)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moze po prostu powinienes, krewet, odłozyc kase na zakup kobiety-robota? albo sobie plakat jakis na ścianie powiesić... Cytat:
to ja będę mogła odkroić schabik ![]() a jak jest szczupła to moze przytyć - i to chyba w obecnych czasach zdecydowanie częstsze zjawisko |
|||||
|
|
|
#2527 |
|
Konto usunięte
|
Krewet, a co byś zrobił, gdybyś znalazł kobietę 8/10,która by Cię zechciała, był z nią powiedzmy 2 lata, a ona potem by się zmieniła? Nie przez własną winę, na przykład przez ciążę, jakieś choroby hormonalne, cukrzycę czy co tam wpływa na wagę. Rzuciłbyś ją, bo by Cię obrzydzała, czy byś ją kochał taką jaka jest?
|
|
|
#2528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet jakim by nie był adonisem od kilku lat pisze to samo i nie ma dziewczyny także dla mnie wszystko jasne i raczej nic się nie zmieni. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-02-03 o 13:23 |
|
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, wyobraziłam sobie jak Krewet wpatruje się z niepokojem ile ziemniaków nakłada sobie jego wybranka (jeśli taką kiedyś znajdzie), żeby mu czasem 2 kg nie przytyła xD Albo czy na randce nie zamówi hamburgera z frytkami.
Też preferuję szczupłe (ale nie patykowate) sylwetki, nie lubię wyraźnych "brzuszków", ale to jest dla mnie grube przegięcie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2020-02-03 o 13:28 |
|
|
|
#2530 |
|
Rozeznanie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87557351]Krewet, a co byś zrobił, gdybyś znalazł kobietę 8/10,która by Cię zechciała, był z nią powiedzmy 2 lata, a ona potem by się zmieniła? Nie przez własną winę, na przykład przez ciążę, jakieś choroby hormonalne, cukrzycę czy co tam wpływa na wagę. Rzuciłbyś ją, bo by Cię obrzydzała, czy byś ją kochał taką jaka jest?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Pomijając nadwagę, bo łatwiej schudnąć, nawet przy chorobach metabolicznych niż np. odzyskać włosy, gdy pojawi się łysienie androgenowe albo plackowate, to są choroby nieuleczalne, a pojawiać się mogą w każdym wieku, często po ciąży. Wtedy ze ślicznotki z burzą włosów zostaje kobieta z prześwitami i kilkoma kłaczkami na krzyż. Sama mam taki problem i jestem na grupie wsparcia, gdzie często pojawiają się młode, śliczne dziewczyny, które w krótkim czasie zostają półłyse i żadna terapia nie działa. Oczywiście są peruki, ale czy to by takiego amanta nie obrzydzało? Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-03 o 13:32 |
|
|
|
#2531 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Krewet, co Ty na to? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyna będzie musiała mieć w domu wagę kuchenną i wszystko ważyć, nie daj boże 100 g za dużo co krewet powie. Aj, można się pośmiać . ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Jakie wymagania? Kurde brakuje stewardesy. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-02-03 o 13:36 |
||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87557394]
Jakie wymagania? Kurde brakuje stewardesy.[/QUOTE] Chociazby takie jak z posta pandemonium. Czy jakiekolwiek inne. Mi na przyklad facet, ktory nie wyglada jakby chodzil na silownie 4-5x w tyg nie bedzie sie podobal i koniec, nie przeskoczysz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2534 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zresztą gdzieś z rok albo dawniej temu pamiętam że krewet (do spółki z galakty) się oceniali (nie wiem czy w tym temacie). Galakty twierdził, że jest 9/10, a krewet ustalił swoją ocenę na poziomie 8/10. Więc w mojej opinii ma jak najbardziej prawo uderzać do pan 8/9/10. I nie widzę w tym nic zdrożnego ani dziwnego. Przystojny facet chciałby atrakcyjnej kobiety. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tu widać znajomości się wykruszają na etapie pisania, laski są niechętne nawet do pierwszego spotkania. No to mi empirycznie nie wygląda na 8/10. |
|
|
|
|
#2536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale co z tego, że niektórzy 8/9 skoro nawalone w garze. Nie ma tu ratunku. |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba juz wszyscy sie zgodzili, ze wyglad nie jest najwiekszym problemem kreweta. Ja tam po nim nie cisne o wymagania, niech sobie ma tak jak i kolezanka pandemonium. Tylko ze bycie wizualna 10 nie zawsze idzie w parze z atrakcyjna osobowoscia. Raczej logiczne, ze te dziewczyny 8/9/10 chca cos wiecej poza wygladem u faceta, a z tym juz gorzej w niektorych przypadkach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ładne to ujęłaś atrakcyjna osobowość. Krewet ma odpychająca tu jest rozwiązanie na wszystkie problemy tego gościa. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-02-03 o 14:31 |
|
|
|
|
#2539 |
|
BAN stały
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87557599]No galakty faktycznie to b. przystojny facet.
Ale co z tego, że niektórzy 8/9 skoro nawalone w garze. Nie ma tu ratunku.[/QUOTE]O, gdzieś wrzucał swoje zdj? Czy się z nim spotkałaś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tajemnica, nie musisz wszystkiego wiedzieć. |
|
|
|
|
#2541 | |
|
BAN stały
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87557615]Tajemnica, nie musisz wszystkiego wiedzieć.[/QUOTE]Wspomniałaś, zapytałem. Trzeba bylo od razu napisać, że łączy Was intymna relacja, to bym nie dopytywal
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2542 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87557606]Ładne to ujęłaś atrakcyjna osobowość. Krewet ma odpychająca tu jest rozwiązanie na wszystkie problemy tego gościa.[/QUOTE]
A ja myślę, że on ma rację twierdząc, że to jaki jest marudny nie wychodzi tak od razu, na pierwszej randce. I nie widzę w tych jego niepowodzeniach nic szokującego ani potwierdzającego teorię odpychającego charakteru. Facet po prostu ma konkretne wymagania i nie trafił jeszcze na dziewczynę, która by jednocześnie je spełniała i na niego poleciała, no zdarza się. Im bardziej się ma wyśrubowane wymagania, tym dłużej się zazwyczaj szuka, żadne tu odkrycie Ameryki. Po prostu musi rozglądać się dalej i tyle.
|
|
#2543 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
No to czas na kolejny esej:
Ava Cytat:
Niby dlaczego przeciętny facet miałby iść na jakieś ustępstwa pod względem doboru potencjalnej partnerki??? Wystarczy to, że nierzadko trzeba iść na kompromis "z życiem" w kwestii kariery zawodowej i to najczęściej z powodu zderzenia się ze ścianą własnych ograniczeń. Teraz iść na kolejną ugodę "z życiem" i to tylko po to żeby nie być samemu, bo "miłość"? Bo bujanie w obłokach, niedojrzałość? Absolutnie nie ma na to zgody. Powtórzę raz jeszcze -> przeciętny. Zdążyłem się zorientować, że na tym portalu przebywa może nie tyle co elita, ale klasa na wyższa, więc takie twierdzenia mogą się wydać niezrozumiałe/niedopuszczalne. Dochodzą też bardziej "przyziemne" powody czemu gość nieatrakcyjny (w szeroko rozumianym znaczeniu) startuje do "Pięknej": 1) "Brzydka" ma zazwyczaj te same/zbliżone wymagania, co "Piękna". 2) "Kosz" od "Pięknej" jest mniej "upokarzający". Andziulllka666 Cytat:
Ty być może nie, ale po prostu widzę, że dla kobiet 35+ (dokładnie napisałem jakie roczniki mam na myśli) uroda faceta jest często sprawą drugorzędną. Ja sam nie mogę narzekać na wygląd, bo obiektywnie jestem 6/10 (mógłbym dobić do siódemki, ale szkoda mi czasu i pieniędzy na to), ale po swoich kontaktach z kobietami w takim zauważyłem, że nie była to cecha priorytetowa, a już na pewno ułatwiająca cokolwiek. Dodam do tego, że połowa była nastawiona sceptycznie na kontakt ze względu na mój wiek (wątpię żeby to stanowiło jakiś test na ile jestem zdeterminowany). Czy edan chwalił się "dużą" ilością ogólnie na forum to nie mam pojęcia, ale w tym wątku napisał, że zdarzają się takie sytuacje i co więcej wspomniał, że jednej z Pań niespecjalnie się podobał, a i tak udało mu się ją sobą zainteresować. Zatem można wnioskować, że nie odrzuciła go od razu. Dała mu czas się wykazać stąd napisałem, że wygląda to "inaczej". U młodszych zapomnij. Quasimodo to już tak trochę niepełnosprawność. A właśnie edan: Cytat:
Cytat:
To w końcu mężatki, czy jednak nie? ![]() AleKosmos Cytat:
Jeśli to drugie to trochę za dużo historii w stylu "Eeee!!! A mój mąż bije i katuje mnie oraz nasze dzieci! Przed ślubem było ZUPEŁNIE inaczej! Tyle lat razem i traktował mnie dobrze... Co się stało?" W takich sytuacjach nie mogę się nie uśmiechnąć ironicznie pod nosem i stwierdzić "Widziały gały, co brały". Tym bardziej, że obecnie dana para jest ze sobą dość długo pod jednym dachem nim formalnie przejdzie do etapu "rodziny". IMO to nawet nie trzeba mieszkać razem, wystarczy obserwować jak kto się zachowuje w towarzystwie i na jakichś wspólnych wyjściach, czy wyjazdach. Nikt nie jest tak dobrym aktorem. sublips (w sumie powinnaś być na początku) W kwestii seksu zdania nie zmienię, macie łatwiej -> i ze względu na to, że znacznie mniej to wywołuje jakichś niezdrowych emocji w porównaniu z facetami jak i anatomię Jakkolwiek mam świadomość, że w Twoich oczach i wielu innych kobiet może to być błaha sprawa, bo są w życiu poważniejsze kwestie.Cytat:
Cytat:
Wiem, że kobiety wywołują wzajemnie na sobie presję, a jak którejś coś nie wyjdzie w życiu to potrafi być skrajnie toksyczna. Konflikt "nienasycone singielki" vs. "Matki Polki" to już ogólnie w obecnej chwili komedia. Moim zdaniem nikt nie powinien być "stygmatyzowany" za posiadanie dzieci, czy ich brak. To jest zbyt indywidualny i odpowiedzialny temat by kogokolwiek nim szachować w relacjach międzyludzkich, a co dopiero politycznie. Cytat:
Z jakichś przyczyn ogólny "duch epoki" był taki, że rodzina bardzo szybko wypychała panny do związku małżeńskiego. Ledwo koniec szkoły zawodowej, czy średniej (o wyższej już nie wspomnę), a zewsząd presja na założenie rodziny. Niezależnie, czy to była wieś, czy miasto. Kobieta w wieku 25 lat, a bez męża i dzieci = Persona non grata. krewet Kiedy kolejne randki?
Edytowane przez 866741d337d799a721b94dc9758099e2b0452970_5e49d78231647 Czas edycji: 2020-02-03 o 15:18 |
||||||||
|
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Mnie lekko bawi takie podejście jak tej wspomnianej koleżanki, bo jakie jest prawdopodobieństwo, że mieszkając i pracując w Polsce na zwykłym stanowisku, sama nie będąc ani majętną, ani zadbaną, obiektywnie atrakcyjną dziewczyną, nie wyróżniającą się wybitną bystrością, znajdzie przystojnego, bogatego, wysokiego bruneta, lekarza i nie Polaka. Uważam, że jest to lekko nie realne i dla mnie jest to oznaka oderwania od rzeczywistości. Po prostu bawi mnie konkretna wyidealizowana wizja faceta/kobiety i taka ramka, w którą musi się idealnie wpasować. Wydaje mi się, że normalnie ludzie mają "zawiasy" wg których dobierają partnerów, jedne rzeczy są dla nich do zaakceptowania, a inne nie, a nie wymyślą sobie konkretny obrazek i szukają identycznego odzwierciedlenia w rzeczywistości, nawet jeśli jest to bardzo mało prawdopodobne. Ich prawo oczywiście.
No i czy jest w tym miejsce na miłość i spontaniczność? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2545 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 |
|
BAN stały
|
[1=866741d337d799a721b94dc 9758099e2b0452970_5e49d78 231647;87557745]
A właśnie edan: a tu: Źródło => https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=682 To w końcu mężatki, czy jednak nie? ![]() [/QUOTE] Ale Ty nie umiesz czytać, czy o co chodzi? Masz przecież dwa cytaty, z których jasno wynika, że część (większa) była mężatkami, część (trochę mniejsza) nie była mężatkami, ale była w pewnej relacji (z ogólnej liczby pań pozostających w relacji z innym nieznanym mi panem), co razem dawało większą część pań (spośród ogólnej liczby pań). Co nie zmienia faktu, że liczba mężatek do ogólnej liczby pań jest w mniejszości, niż pozostałe. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2020-02-03 o 15:32 |
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Czytacie w ogóle takiego tasiemca? Ja zescrollowalam
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2548 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2549 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ona była ładna, po prostu, zanim się nie roztyła. Cytat:
Dużo argumentów na nie. Te implanty są rzadko robione, przesuwają się, dają ryzyko infekcji ( a ja miałbym w sobie 3 naraz bo jeszcze bródka), no i lekarz nie dał mi nawet szansy zobaczyć jak by to mniej więcej wyglądało, oczywiście wiem, że efekt może się różnić od symulacji. Niemniej, było to mało profesjonalne. Jeszcze jedną kwestią jest to, że miał tylko dwa rozmiary - tak na oko, jeden nie dałby dużej różnicy, a drugi za dużą. No i dlatego chciałem zobaczyć jak by to mniej więcej wyglądało. No i mam jeszcze widocznie asymetryczną twarz, to nie wiem czy to by tej asymetrii nie pogłębiło gdyby dać dwa takie same implanty po bokach. Z wypełniaczami można zaliczać wpadki, ale tutaj byłby grubszy problem. Zresztą wypełniacze dają spoko efekt i ogólnie są skuteczne, ale wszystko zależy od wyjściowej bazy. Ja miałem na tyle słabą szczękę, że trzeba by było tam wstrzyknąć pewnie jeszcze raz tyle, żeby uzyskać efekt chada. Cytat:
Dobra, i co z tymi studiami? Z jakiego powodu facet może odrzucić kobietę i nie spadnie na niego fala krytyki? Istnieje w ogóle taki powód, czy trzeba zawsze brać tę, która akurat się napatoczy, bo inaczej jest się świnią? Spójrz na to z innej strony. Facet ma 30 lat, nie ma zobowiązań, nie ma dzieci, nie musi się bawić w rozwody. Wszystko ma swoje dwie strony. Lepiej mieć czystą kartę, poznając kobietę swoich marzeń... albo taką no, w miarę. Ludzie, w ogóle o czym my rozmawiamy. Tutaj apel do pozostałych też. Ja odrzuciłem 3 kobiety na 8 z którymi się spotkałem. To dla was dużo? Przecież to mniej niż połowa. Cytat:
Normalny, to normalny. Nieulany, w miarę wysoki (180+), wiadomo, że jeśli ktoś ciężko pracuje na siłowni to jest to handicap, ale tutaj już mamy coś ponad normalność. Podobnie u kobiet. Normalną kobiecą sylwetką powinna być i jest sylwetka szczupła. Czasy są jednak takie, że nadwagi jest coraz więcej i powoli staje się to dobrem zarezerwowanym tylko dla najlepszych samców. Tak jak w przypadku mężczyzn, jeśli kobieta ma ładnie wyrobione ciało na siłowni, oznacza to, że ma ponadprzeciętną sylwetkę. Ale ja tam wezmę z pocałowaniem rękę kobietę, która na siłownię nie chodzi, sam nie chodzę. Ten słynny skinny fat mi nie przeszkadza, szczególnie, że nie widać tego na twarzy. Cytat:
No chcecie chadów. Gdybyście nie chciały, to nie byłoby tej całej dyskusji. Ja nie odrzucam masowo kobiet. Wy już wymyślacie jakichś kolegów, co to w każdej znaleźli wady. Ja nie chcę tego robić, ale sorry, to są wady nie do przejścia, to co ja widzę. Cytat:
Słuchaj, ja bym bardzo chciał żeby to był tylko mój indywidualny gust. Ale widzę jaka konkurencja jest. Cytat:
No, mnie rozwala ten tekst o intuicji. Jeden facet startuje z dobrej pozycji i dostaje pozytywną atencję na start, a drugi już od początku ma kłody pod nogi rzucane. Cytat:
Starałbym się pomóc, nie tylko mentalnie ale też finansowo. Gdyby nic to nie dało, to bym się ulotnił, ale nie od razu, żeby nie było jej przykro. Cytat:
Peruka może być. Cytat:
Nie musi chodzić na siłownię. A stylu remizianej dziołchy nie mają nawet laski, które faktycznie na te dyskoteki chodzą. Styl o którym piszesz rozpłynął się gdzieś na przełomie poprzednich dekad. Tego już nie ma. Cytat:
No, tak jak pisałem. Nie mam do siebie żalu o brak powodzenia u kobiet, bo całe mnóstwo mnie odrzuca i nawet nie mam na to wpływu. Owszem, zdarzało się, że obwiniałem się o to, że jakaś dziewczyna odeszła, ale to stare dzieje. Dziś widzę tylko rzucanie kłód pod nogi, albo w ogóle nie odpisywanie. Sprawa przegrana na starcie. Cytat:
Nie będzie w najbliższym czasie. Ciężko mi z tym. To jest nie do pomyślenia wszystko. Chyba żadna nie jest mnie warta. |
||||||||||||
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

to ja będę mogła odkroić schabik 

nie wychodzi tak od razu, na pierwszej randce. I nie widzę w tych jego niepowodzeniach nic szokującego ani potwierdzającego teorię odpychającego charakteru. Facet po prostu ma konkretne wymagania i nie trafił jeszcze na dziewczynę, która by jednocześnie je spełniała i na niego poleciała, no zdarza się. Im bardziej się ma wyśrubowane wymagania, tym dłużej się zazwyczaj szuka, żadne tu odkrycie Ameryki. Po prostu musi rozglądać się dalej i tyle.
Ty być może nie, ale po prostu widzę, że dla kobiet 35+ (dokładnie napisałem jakie roczniki mam na myśli) uroda faceta jest często sprawą drugorzędną. 
Jakkolwiek mam świadomość, że w Twoich oczach i wielu innych kobiet może to być błaha sprawa, bo są w życiu poważniejsze kwestie.
Wiem, że kobiety wywołują wzajemnie na sobie presję, a jak którejś coś nie wyjdzie w życiu to potrafi być skrajnie toksyczna. Konflikt "nienasycone singielki" vs. "Matki Polki" to już ogólnie w obecnej chwili komedia. Moim zdaniem nikt nie powinien być "stygmatyzowany" za posiadanie dzieci, czy ich brak. To jest zbyt indywidualny i odpowiedzialny temat by kogokolwiek nim szachować w relacjach międzyludzkich, a co dopiero politycznie.