|
|
#2551 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
|
|
|
|
#2552 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ale to były lata 90. Nie ma zdjęć aktualnych tej kobiety. A wyjątkowo wpadła mi w oko, jeśli chodzi o buzię. Cytat:
To nie tylko kwestia lekarza. Ich jest kilku na całą Polskę tak swoją drogą, wiadomo, że rhinoplastyka jest dużo popularniejsza. A ten miał dobrą opinię. No ale racja, nie wykluczam odwiedzić też innych. |
||
|
|
|
#2554 |
|
BAN stały
|
[1=866741d337d799a721b94dc 9758099e2b0452970_5e49d78 231647;87557834]Zdążyłeś już dwa razy edytować posta, ale cóż... pewnie moja wina, że nie potrafię stosować podwójnej negacji
Dodaj do ignorów Pana tasiemca.[/QUOTE]Ale który post edytowalem? Ten co raczyles zacytować w swoim poprzednim poście?Odniesiesz się do mojego pytania, czy dalej będziesz udawał głupiego? Czy, o zgrozo, nie udajesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2020-02-03 o 15:49 |
|
|
|
#2555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z opisu podejrzewam, że tobie potrzebna by była przede wszystkim operacja na szczękach, a nie implant. Ale rozumiem, że tu już faktycznie można się bać ryzyka. Za to genioplastyka z przesunięciem kości + implant z tytanu (u _dobrego chirurga_) nie wydają mi się ryzykowne. Ale to już zależy, jak bardzo chcesz i ile kasy jesteś w stanie wydać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Celestine, możesz mieć rację, szczególnie jeśli mówimy o operacjach dotyczących mężczyzn. To samo się tyczy medycyny estetycznej, tutaj akurat odwiedziłem wielu lekarzy.
Cytat:
Wiesz, łatwo tak o tym pisać. Ale przyznam, że nawet zastrzyków się kiedyś bałem. Pewnie i tak, koniec końców, będę coś jeszcze robić. |
|
|
|
|
#2557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten => https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2546 A po co mam się odnosić? Sam stwierdziłeś, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem, więc można wyciągnąć wniosek, że nie jestem w stanie odpowiedzieć. |
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W kazdym razie jakbyś zdecydowal się szukać za granicą to polecam Francję, pisz do mnie, moglabym z tobą nawet pójść na wizytę itp. gdybyś chciał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co by nie mówić, wypełniacze są bezpieczne i w rękach większości lekarzy, nie narobią szkód. No ale zgadzam się z przesłaniem. Cytat:
Dzięki. Mmm, no to stres byłby podyktowany nie tylko zabiegiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
A no to już nic nie poradzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
No ale ogólnie krewet nie jest jakimś wyjątkiem w swoich opiniach, że lubi kobiety ważące 50 kilo i że krągłości to tyłek i piersi. A krągła to jest Scarlett. Sporo mężczyzn tak twierdzi i dla nich już lekko pulchna kobieta jest grubaską, podczas gdy sami nierzadko mają maćka/ nie ćwiczą/ mają wysoki BF.
Mnie to już serio nawet nie dziwi, jak widzę kolejnego faceta, który nie ma nic absolutnie do zaoferowania, a ma wymagania jakby był królem wszechświata. A poza tym kocham to "wystarczy tyle nie jeść". Aby mieć fajną figurę, trzeba coś więcej niż być w deficycie/ na zerze kalorycznym. Kobiety nie muszą być umięśnione, ale jędrna i zgrabna sylwetka nie bierze się u większości z samego deficytu. Taka Adriana Lima, jak pamiętam z jej profilu, chociażby boksuje czy ćwiczy siłowo. To standard u modelek. A jak ja bym np. kierowała się przy doborze partnera tym, jaki ktoś ma brzuch, to chyba nigdy bym się z nikim nie umawiała, bo na palcach jednej ręki mogę policzyć tych, którzy mieli naprawdę zadbaną sylwetkę. Zazwyczaj - nawet ci najprzystojniejsi - hodowali sobie brzuch. |
|
|
|
#2563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2564 |
|
Konto usunięte
|
Woooow. Rzuciłbyś kobietę tylko dlatego, że trochę przytyła z powodu choroby i nie może/nie chce tego zrzucić? A do ilu kilo ma prawo zmienić się waga? Jest jakaś granica?
Wiesz co? Mój facet przytył w ciągu ostatnich kilku lat. Walczy z tym z różnymi efektami. Nie podoba mi się to jakoś bardzo, ale też nie przeszkadza, dopóki nie jest to chorobliwe (nie mówimy tu o wyglądzie Kalisza). A wiesz dlaczego? Bo go kocham. I nie odejdę od niego, bo jego ciało się zmieniło i nie jest już takie jak 10 lat temu, bo nadal ma cudowny charakter i jestem przy nim szczęśliwa. Jesteś w stanie sobie to wyobrazić, czy to dla Ciebie fantastyka? Aaa, i nie mów, że nie mam wyjścia, bo nikt lepszy optycznie mnie by nie zechciał. Zechciał, ale odmówiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez e36b38c1b02253f65e484b4d30ebb09d9d5f8578_646d4571ebe9e Czas edycji: 2020-02-03 o 17:14 |
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87558134]Woooow. Rzuciłbyś kobietę tylko dlatego, że trochę przytyła z powodu choroby i nie może/nie chce tego zrzucić? A do ilu kilo ma prawo zmienić się waga? Jest jakaś granica?
Wiesz co? Mój facet przytył w ciągu ostatnich kilku lat. Walczy z tym z różnymi efektami. Nie podoba mi się to jakoś bardzo, ale też nie przeszkadza, dopóki nie jest to chorobliwe (nie mówimy tu o wyglądzie Kalisza). A wiesz dlaczego? Bo go kocham. I nie odejdę od niego, bo jego ciało się zmieniło i nie jest już takie jak 10 lat temu, bo nadal ma cudowny charakter i jestem przy nim szczęśliwa. Jesteś w stanie sobie to wyobrazić, czy to dla Ciebie fantastyka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]A mnie w sumie zastanawia kwestia starzenia się. No bo nie potrzeba chorób, ale nawet najładniejsza kobieta kiedyś się zestarzeje i przestanie być atrakcyjna. Co wtedy? Ale myślę, że tak sobie krewet trochę gdyba, bo nigdy nie był zakochany, więc tego nie rozumie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie chciała tego zmienić, to w ogóle nie byłoby rozmowy i odszedłbym.
Gdyby chciała, to bym jej pomógł i wspólnie staralibyśmy się to zmienić. Nie wiem, ile może się zmienić waga, na pewno parę kg to już duża różnica. Cytat:
Jak mam się zakochać jak nie widzę ładnych nóżek? Edytowane przez krewet Czas edycji: 2020-02-03 o 17:18 |
|
|
|
|
#2567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie rozkminiam takich rzeczy. Gdybym się związał z 25latką, to kiedy by ten okres nastąpił? Za 20 lat? |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chłopie, dziewczyny mają rację. Ty chyba serio nie wiesz, czym jest miłość, taka prosta i bezproblemowa, na dobre i na złe. Bo ja Ty sobie to wyobrażasz? "będę Cię kochał i szanował, dopóki śmierć nas nie rozłączy albo nie przytyjesz"? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to one też nie wiedzą, jak ciągle gadają teksty celuj w laski ze swojej ligi. Przecież to czysta kalkulacja, gdzie miejsca na tę czystą, spontaniczną miłość? Same sobie przeczycie. Cytat:
No tak, bo laski zawsze są przy swoim misiu na dobre i na złe, nieważne co by zrobił. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Każda pomoc jest dobra. Niech się kobieta cieszy, że w ogóle chcę pomóc. |
|||
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Krewet (i pozostałe osoby) - a co sądzicie o tej pani? Ja mam z jej oceną problem - ciało super, ale w twarzy coś chyba nie tak...
https://ssl-gfx.filmweb.pl/p/52/66/715266/450899.1.jpg https://eldiariony.files.wordpress.c...trip=all&w=940 https://media.diariolasamericas.com/...0001652645.jpg |
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
senza_un_perche_nada, fajna szara myszka. Najlepsza fryzura na pierwszej fotce.
Cytat:
No dla mnie tak xD |
|
|
|
|
#2575 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie uważam jej za najpiękniejszą na świecie, choć ma coś w sobie. Ciekawa fryzura, może w innej byłoby jej korzystniej. Ogólnie jest bardzo atrakcyjna, a kazdy ma swój gust.Mi osobiście baaardzo podoba się Emma Watson, choć dla wielu jest bardzo przeciętna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2576 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z twarzy ani mi się podoba ani jakoś nie odstręcza. Taka typowa uroda jakich wiele na ulicy. Za to figura w ogóle mi się nie podoba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2578 |
|
BAN stały
|
Typowa figura młodego chłopca. A ja za chłopieca figura nie przepadam
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widze tej super figury, po prostu chuda dziewczyna bez wyraznej talii, taki klocek.
|
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie z twarzy śliczna, sylwetka mniej mi się podoba - wąskie biodra i szeroka talia, ale długie nogi, szczupła i z biustem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2020-02-03 o 17:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Dodaj do ignorów Pana tasiemca.

nie uważam jej za najpiękniejszą na świecie, choć ma coś w sobie. Ciekawa fryzura, może w innej byłoby jej korzystniej. Ogólnie jest bardzo atrakcyjna, a kazdy ma swój gust.