|
|
#2581 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
Cytat:
mało ludzi wygląda nago perfekcyjnie. Załącznik 7706400Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2582 |
|
live your passion
|
Dla mnie również z twarzy całkiem ładna, a figura mniej mi się podoba. Zgadzam się z poprzedniczką, że biust jest i nogi długie pewnie też, ale szeroka talia psuje efekt.
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87558256]Niby kloc, ale wiele osób chciałoby być/być z takim "klocem". Ujęcie wiele zmienia. Gdyby na naszego kreweta spojrzeć w negliżu, pewnie też mało byłoby ochów i achów
mało ludzi wygląda nago perfekcyjnie. Załącznik 7706400Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ujęcie i może Photoshop. Nie odmawiam jej urody, jak dla mnie jest super atrakcyjną kobietą. Wydaje mi się, że my tu sobie tak oceniamy- to mi się podoba, a tamto nie, bardziej żeby podyskutować o preferencjach, a w normalnym życiu mamy inną miarkę niż do aktorek/modelek/celebrytek bo raczej nikt tak surowo nie ocenia zwykłych ludzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2584 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Za to figurę na tym ostatnim foto ktoś musiał chyba podrasować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak samo jak nie widzę nic w Bradzie Pitcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zadomowienie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87558290]Też tak uważam. Dlatego gusta są naprawdę różne. Jak już pisałam, bardziej niż Alessandra Ambrosio (uważam ją za strasznie brzydką, ze szczurowatą twarzą) podoba mi się Emma Watson
![]() Tak samo jak nie widzę nic w Bradzie Pitcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Oesu, tą Ambrosio ma straszną szczenę ;D Dla mnie też Emma jest śliczna. Ja preferuję delikatny i dosyć dziewczęcy, naturalny typ urody u kobiet, lubię np baby face, a wielu ludzi woli bardziej drapieżną, ostrą i seksi urodę. Dlatego nawet prześliczna dziewczyna w jednym typie urody będzie zwyczajna albo wręcz odpychająca dla kogoś kto ma inne upodobania. U facetów odwrotnie, lubię męskie sylwetki i rysy ale akurat nigdy nie wzdychałam za Pittem, a DiCaprio wręcz zawsze mnie odpychał, nie lubię typowej urody amerykańskiego chłopca czy Kena od Barbie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2020-02-03 o 18:11 |
|
|
|
#2588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli te mityczne chady istnieją, to on jest jednym z nich ![]() Ale i tak nie zamieniłabym swojego faceta na takiego chada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.bellazon.com/images/imag...8005&tid=40928 https://www.bellazon.com/images/imag...7996&tid=40928 |
|
|
|
|
#2590 |
|
Konto usunięte
|
Tokio ma świetna, oryginalna urodę. Ciało faktycznie takie sobie, ale nie wiem, jak się można czepiać jej twarzy. Ręce opadają
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2591 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie Bogiem zawsze będzie nieodżałowany Paul Walker
a z tych mniej typowych to Taylor Lautner, nieraz słyszałam że niby on "strasznie brzydki jest". Oczywiście to przesada ale myślę że chodzi właśnie o to że nie jest typowym przystojniakiem jak Walker tylko trzeba mieć do niego odpowiedni gust. Podoba mi się u faceta jeszcze "rosyjska uroda" w połączeniu z akcentem to już w ogóle
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87558386]Ale taki Oliver Quinn
Jeśli te mityczne chady istnieją, to on jest jednym z nich ![]() Ale i tak nie zamieniłabym swojego faceta na takiego chada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Masz na myśli Queen'a? Ja ogólnie mało interesuje się aktorami, celebrytami, nie mam żadnego insta, nie znam żadnych blogerek, dlatego sprawdzam kogo tu wypisujcie/ wklejanie Tak, Queen'a zdecydowanie bym brała! Oczywiście też bym nie zamieniła swojego i na tym polega miłość i związek Chociaż mój jest niczego sobie, myślę że w tej fantastycznej skali wyżej ode mnie z wyglądu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
W sumie racja. Moze to rzeczywiscie tak jest, ze podoba nam się to czego nie mamy - ja mam spore wcięcie w talii, szerokie biodra (ale to kwestia szerokiej miednicy, nie tłuszczu) i biust C, wiec teoretycznie powinnam byc zadowolona, a nie jestem.
|
|
|
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie mam takie wrażenie, że różnica pomiędzy laskami piszącym "mi się u facetów podoba to i to i to", a krewetem jest taka, że on nie przedstawia tych swoich warunków jako własne preferencje, tylko obwieszcza, że kobiety mają mało jeść, bo inaczej są "ulane", co nie jest obiektywnym opisem, tylko po prostu obraźliwym pojazdem i żadna normalna laska (nawet chudziutka) nie będzie chciała takiego bredzenia słuchać
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2597 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przeciez ona nie ma ładnej figury. Dawno takiego klocka nie widziałem. Zdecydowanie to nie jest sexy. I nie chciej takiej figury Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2020-02-03 o 18:33 |
|
|
|
|
#2598 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Konto usunięte
|
Zły watek
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2601 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ale wiecie, że na szerokość talii nie ma się za bardzo wpływu? Ja mam dość podobną figurę do Tokio i średnio przyjemnie czuję się czytając o byciu klockiem. Bardzo chętnie bym się zamieniła z jakimś „nieklockiem”, ale tak się nie da.
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie wole takie ciałka
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87558076]E tam, ja mogłam do 25. roku życia leżeć na kanapie a miałam naturalnie super ciało. Ale no właśnie, ten fart się kiedyś kończy i nawet z natury szczupłe dziewczyny jak ja kiedyś przestają wyglądać super nic nie robiąc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No dobra, to że nastolatki czy dwudziestoparolatki zazwyczaj mają super figurę bez wysiłku to żadne novum. Ja akurat zawsze musiałam się starać, żeby być szczupła czy umięśniona, a nie "normalna", ale mam też koleżanki, które przez to, że były pulchnymi dziećmi stały się też grubymi kobietami. I trudno im zrzucić, nie wystarczy "mniej jeść". Aczkolwiek - nie mówię o Tobie - dla mnie już po latach rozważań szczupła sylwetka jest przeceniana. To, że ktoś jest chudy czy szczupły, a szczególnie facet, nie oznacza automatycznie, że ma świetne ciało. Ale dla wielu mężczyzn wystarczy, że kobieta jest szczuplutka i myślę, że spory procent wolałby mieć dziewczynę nawet z anoreksją niż taką, która ma kilka kilogramów w zapasie. Cytat:
I jeszcze to, że dla mnie np. świetne ciało to nie jest jakiś must have. Nie przepadam za odstającym brzuchem u facetów, ale jak się z kimś umawiam, to patrzę na całokształt, a nie poszczególne części ciała. I dla mnie przeciętny facet serio jest w stanie nadrobić charakterem, inteligencją i poczuciem humoru. A posty kreweta brzmią tak, jakby oczekiwał laski z zaburzeniami odżywiania. [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87558150]A mnie w sumie zastanawia kwestia starzenia się. No bo nie potrzeba chorób, ale nawet najładniejsza kobieta kiedyś się zestarzeje i przestanie być atrakcyjna. Co wtedy? Ale myślę, że tak sobie krewet trochę gdyba, bo nigdy nie był zakochany, więc tego nie rozumie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No ja myślę, że w ogóle duża część ludzi nie jest zdolna do zakochania się. Znam sporo kobiet, dla których głównym kryterium jest kasa i sporo facetów, dla których głównym kryterium jest wygląd. Edytowane przez sublips Czas edycji: 2020-02-03 o 19:35 |
|
|
|
|
#2604 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie michele morrone jest jak bóg XD ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Szanuje Twoje zdanie, jednak ja zostaje przy swoim elve : ) |
||
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myslisz, ze wszyscy wypowiadajacy sie w watku maja idealne ciala? Na mnostwo rzeczy nie ma sie wplywu, ale to nie znaczy, ze z automatu musi sie podobac, zeby bylo milo. Nie ma sie czym przejmowac, tutaj nawet super modelki obrywaja. Taki lajf Swoja droga gdyby taka Tokio pocwiczyla troche silowo to korzystnie odbiloby sie to na jej sylwetce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TIAA, nas też coś łączy
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-02-03 o 19:41 |
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jest ze mną ![]() Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2608 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On jest jakiś strasznie spuchnięty
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
A słysząc CHAD mam w głowie Roberta Pattisona. Nie dlatego, że on jest dla mnie przystojny, ale tak mi się kojarzy ta szczęka, a za czasów Zmierzchu to był TAAAAAAK popularny i mega ultra przystojny.
Dla mnie ideał to taki młody Heath Ledger, taki np. Z "Zakochanej Złośnicy" czy "oblednego rycerza" albo Bon Jovi 450997.2.jpg74830.1.jpgoriginal.jpg Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

mało ludzi wygląda nago perfekcyjnie. 

Jeśli te mityczne chady istnieją, to on jest jednym z nich
a z tych mniej typowych to Taylor Lautner, nieraz słyszałam że niby on "strasznie brzydki jest". Oczywiście to przesada ale myślę że chodzi właśnie o to że nie jest typowym przystojniakiem jak Walker tylko trzeba mieć do niego odpowiedni gust. Podoba mi się u faceta jeszcze "rosyjska uroda" w połączeniu z akcentem to już w ogóle 

Chociaż mój jest niczego sobie, myślę że w tej fantastycznej skali wyżej ode mnie z wyglądu.
nie wychodzi tak od razu, na pierwszej randce. I nie widzę w tych jego niepowodzeniach nic szokującego ani potwierdzającego teorię odpychającego charakteru. Facet po prostu ma konkretne wymagania i nie trafił jeszcze na dziewczynę, która by jednocześnie je spełniała i na niego poleciała, no zdarza się. Im bardziej się ma wyśrubowane wymagania, tym dłużej się zazwyczaj szuka, żadne tu odkrycie Ameryki. Po prostu musi rozglądać się dalej i tyle.