|
|
#2641 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Z łaską Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Nie z łaską. Bym kochał ją itp.
|
|
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87559189]Kto to ten ostatni? Fajny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] [/QUOTE] Jakiś model Christopher Mason, ale podobają mi się jego codzienne, roześmiane fotki, a nie te studyjne, czy pozowane. |
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego cieszę się, że jestem sam. Nie wyobrażam sobie tłumaczyć się z takich rzeczy. A podobno kobiety lubią poczucie humoru, tsa...Takie jesteście. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Za wszystko... |
||
|
|
|
#2647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybacz krewet ale ta Twoja postawa zniechecilaby kazda kobiete w okolicy, nawet gdybys byl przystojniakiem. Wiec pogodz sie z tym ze masz problem ze znalezieniem idealnej laski skoro sam nie jestes chodzacym idealem. I skoro sam nie chcesz zanizac swoich wymagan to czemu te idealne kobiety mialy by swoje obnizac? Takie zycie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kto mówi o idealnej lasce? Dajcie mi szczupłą bez poważnych wad twarzowych, może mieć lekko cofniętą szczękę, nie przeszkadza mi to. Tylko żeby nie miała mocno krzywych zębów. Moja postawa jest taka jak należy i jeśli kobietom nie odpowiada, to świadczy to o nich. |
|
|
|
|
#2650 |
|
Raczkowanie
|
To chyba mój ulubiony wątek na całym Wizażu, tu padają takie "złote" stwierdzenia, że nabrałam ochoty na pójście na studia z socjologii tylko po to, żeby móc napisać pracę magisterską na ten temat. Naiwnie chcę wierzyć, że ten wątek to jeden wielki troll i ludzie naprawdę nie myślą, że ich nieudane życie uczuciowe to wina szczęki i tego, że kobiety lecą na chadów, a faceci na modelki, a cała reszta to podludzie, którzy czasem może znajdują partnera, ale tylko takiego "z braku laku".
|
|
|
|
#2651 | ||
|
live your passion
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
Jakbyś krewet dobrą brodę zapuścił, to nawet nie byłoby widać, czy masz szczękę taką czy siaką
|
|
|
|
#2653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Pinkieee Czas edycji: 2020-02-03 o 22:36 |
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-02-03 o 22:37 |
|
|
|
#2655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2656 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na co dzień masz małe szanse spotkać incela, bo to zjawisko raczej marginalne. Jednak żeby aż tak uprościć sobie świat, trzeba mieć dość słaby procesor. A jak nam wskazuje krzywa Gaussa, większość ludzi to raczej średniaczki, bardzo inteligentnych i bardzo głupich jest względnie mało. Poza tym incele prowadzą raczej ubogie życie społeczne. To jest bardziej zagadnienie dla psychologów, jak tych ludzi praktycznie przywracać do społeczeństwa i zapobiegać aktom agresji. Bo ten kij ma niestety dwa końce. Można sobie powiedzieć: a niech siedzi sam, jak głupi, kogo to obchodzi, ale nie masz pewności, że taki krewet kiedyś nie zrobi z tej swojej frustracji komuś przypadkowemu krzywdy. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Jeśli kloc nie ma negatywnego wydźwięku, to dzban to komplement. Edytowane przez megamag Czas edycji: 2020-02-03 o 22:48 |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2658 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+1 Cytat:
Bez kitu, krewet probowales? Moi faceci zawsze mieli zakaz golenia sie, bo nagle bez zarostu wygladali dziwacznie i nie wiedzialam w ktora strone patrzec. Broda bardzo dodaje. Ogolnie Celestine i krewet glosza takie same poglady (bez obrazy), juz naprawde pomijajac czy sa zasadne czy nie. Nie wiem z czego to wynika, ale z jej ust jakos to brzmi, a u niego takie poglady totalnie nie przechodza i powoduja lawine kontr. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2661 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale krewetowi chyba gesta broda nie rosnie, dlatego ukryć defektu nie może, no chyba ze pomylilam z innym wizazankiem.
|
|
|
|
#2662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ja tak czytam ten wątek i jestem coraz bardziej zdziwiona tymi porównaniami do jedynie słusznego kanonu urody męskiej/ damskiej. "Nie umówię się z nią bo ma krzywy zgryz/ kilka kilogramów za dużo". "Nie umówię się z nim, bo nie ma kwadratowej szczęki/ odpowiedniej budowy/ zarostu/ ...". Przecież każdy jest inny, każdemu podoba się coś innego w płci przeciwnej. Nie jesteśmy wykrojeni z jednego szablonu. Nieraz jest tak, że ktoś odbiega od ideału a piękno tej osoby objawia się dopiero w kontakcie bezpośrednim, w ruchach, w tym, jak patrzy, co mówi, czyli w języku ciała szeroko pojętym.
Kurczę, nie jestem ideałem ale wolę już być tym szczęśliwym, spełnionym i samoakceptującym się nie-ideałem, niż sfrustrowanym człowiekiem w pogoni za jakims ideałem swojego wyglądu. Stad też moje pytanie do Autora wątku kilka stron wcześniej, czy on chce być z kobietą, czy z jakąś bliżej nieokreśloną postacią z brazylijskich soap oper. No bo na logikę: jeśli dobrze się z kimś czuję, żywię do kogoś uczucia to naprawdę rzadki zarost i krzywy zgryz o moich uczuciach nie decydują. I z pewnością to nie wygląd idealnego samca spowodował, że związałam się z moim TŻtem. On ma MI się podobać a nie ogółowi społeczeństwa i ma spełniać MOJE upodobania a nie jakieś kanony urody.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#2664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz pretensje do kobiet, że byłeś odrzucany, ale sam też odrzucasz kobiety tylko dlatego, że nie są 10. Chociaż w sumie lepiej, że odrzucasz niż jakbyś się miał związać z desperacji z "nie-10" i wpędzić ją w depresję swoją wyczuwalną frustracją, że okrutny los ma dla ciebie tylko takie ochłapy. [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87558839]Ideałem mojego exa była Charlize Theron, też ja przypominałam w dokladnie 0% Ja bym jednak chciała, żebym to ja była ideałem swojego faceta albo przynajmniej blisko, więc zawsze mnie to gdzieś uwierało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dla mojego była Natalie Portman i nawet mi powiedział, że jej w ogóle nie przypominam, także było mi niezwykle miło. Nie mam ideału aktora, moimi ideałami zawsze były moje zauroczenia, ale w drugą stronę niestety już tak nie było. Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-04 o 08:06 |
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-02-04 o 09:26 |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Bym ją kochał ale jakby przytyła to bym ją rzucił, zostawił z dzieckiem, choroba, bo waży o 5 kg więcej.
Tak swoją drogą, gdy chodziłam na siłkę to ważyłam więcej, niż teraz, gdy jestem większą meduzką, mimo, że wtedy na pewno miałam mniej tkanki tłuszczowej. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2668 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O tak dokładnie. Tak bym kochał ją, ale jak utyje 200 gram , to rzucę ją . |
|
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ccce98bd1fb37e774261cb 8463420b8c7814618_5eb735f 295b28;87559909]Omg, to wrzuc swoje zdjecie, zobaczymy jaka figura mozna cie okreslic. Jakby ktos ci napisal, ze wygladasz jak kloc, to bys stwierdzila ze spoko? Mi by bylo przykro bardzo.[/QUOTE]
Przecież nikt tu osobiście nikomu nie pocisnął, wszyscy oceniali co się podoba, a co nie we wrzucanych osobach publicznych, co doskonale pokazuje jak różne mamy preferencje. Nikt nie skrytykował ani nie określił niczyjej figury stąd, więc dlaczego ma wrzucać swoje zdjęcie? Dostało się prawie każdym typom urody, grubym, puszystym, z szeroką twarzą, ulaną, z krzywym zębem, karynom, z za małym noskiem, klonom itd, więc każdy mógł poczuć się czymś urażony,a oburzenie jest tylko co do klocka. Wydaje mi się że każda w miarę dojrzała osoba zdaje sobie sprawę, że nie będzie podobać się w 100%, 100% ludzkości, tylko są różne preferencje. Nie trzeba brać tego do siebie, a jak się nie podoba dyskusja to po co wchodzić w ten wątek?. To już by nie można napisać, że nie podobają mi się grube osoby, z maćkiem itp. |
|
|
|
#2670 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Ale chady!
A podobno kobiety lubią poczucie humoru, tsa...

wybacz krewet ale ta Twoja postawa zniechecilaby kazda kobiete w okolicy, nawet gdybys byl przystojniakiem. Wiec pogodz sie z tym ze masz problem ze znalezieniem idealnej laski skoro sam nie jestes chodzacym idealem. I skoro sam nie chcesz zanizac swoich wymagan to czemu te idealne kobiety mialy by swoje obnizac? Takie zycie.