Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.71 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-02-04, 11:28   #4711
korinka3
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.71

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
mój mi zawsze dokucza ( jak coś szukam w tych kosmetycznych szufladach ) ,że jakbym tam bardziej pokopała to i bursztynową komnatę albo zaginiony pociąg z Wałbrzycha bym znalazła
jakie to złośliwe
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-04, 11:59   #4712
aniyam
Zakorzenienie

GG do aniyam
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.71

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
jakie to złośliwe

no nie ale muszę się przyznać, że był moment, iż miał rację, ale już ogarnęłam wszystko i zapasy stopniały

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-04, 12:22   #4713
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
no nie ale muszę się przyznać, że był moment, iż miał rację, ale już ogarnęłam wszystko i zapasy stopniały
ale tego już nie muszą wiedzieć
Stary 2020-02-04, 12:49   #4714
aniyam
Zakorzenienie

GG do aniyam

Cytat:

otóż to

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-04, 17:41   #4715
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
hehe bo IG to zlo

u mnie się nabierało w grudniu kolorówka czyli podkłady, cienie, kredki itp a w styczniu zrobiłam porządek w pomadkach i już mam wszystko na czysto i ban na zakupy ustowych i cieniowych [COLOR="Silver"]

chyba też muszę zacząć tak robić

O matulu niektórzy to naprawdę

Jeszcze dodatkowo jak wyjezdzam to pomadki czasem jako roze na policzki zuzywam. forma kremowa ale zima na nartach sie sprawdza super. i szybko sie zuzywa.....

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
ja za radą Cansady zaczełam zwozić kosmetyki do nowego domku - ostatnio tż to przenosił i pyta co takie ciężki? a ja że książki przecież mu nie powiem że kosmetyki na 2021-2022rok

Dobre rady Cansady.

Ja musialam lazienke opanowac bo sporo klientow przychdzi ogladac. tylko kilka kosmetykow mam w lazience, reszta dwie duze torby na zakupy w szafie.....TZ do dzis nie wierzy gdzie ja to wszystko chomikowalam w takiej niewielkiej lazience. TALENT!

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Ja to zawsze wymowka, musze na zapas przywozic z PL bo tutaj na wsi to albo drogo albo na polnoc trzeba jechac...

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

W koncu mi laptop smiga, dwa dnie sie meczylam z chromium...co za dziadostwo, przestrzegam jak sie zainstaluje z innymi programami. Bardzo ciezko odinstalowac ze wszystkimi wtyczkami. Grrrrrrr.....
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-04, 20:30   #4716
Karola 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

E no rozwalilas system, nie za duzo tego dobra....
ja pomadki zuzywam na wieczorne drinki,...ide na taras wymalowana na drinka wieczorem, na inne wyjscia nie mam sily, ew jak dzis na pizze lokalnie. TZ pyta gdzie sie wybieram....

mam dola....za duzo na glowie, w dodatku mam info dzis ze nasz dobry przyjaciel musi miec ponowna operacje kregoslupa, bardzo powazna.

I dodatkowo ludzie mnie wkurzaja...kloca sie przez telefon ze PODOBNE domy sa w okolicy tansze....no to idz i kup, kuzwa dom bez garazu na dwa samochody, mniejszy bez drogiej/duzej kuchni, marmurowych podlog, bez okien porzadnych i bez drzwi antywlamaniowych, wyzej w gorach gdzie cena spada jak temperatura zima.......Skasowalam ich i zablokowalam, D**e tylko zawracaja. Ja rozumiem ze cena dla niektorych jest za wysoka, no ale zeby zaczynac klotnie i dyskujsje na temat rynku....nosz kuzwa ja sobie na dobra sprawe moge dom wystawic za milion...kto mi zabroni...
trzymaj sie mój znajomy to mowiø ze "swiat jest pelen po...ow" i mia racje

Cytat:
Rozumiem doskonale, też miałam taką jedną babkę ... również zablokowałam

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Cytat:
Za denko brand. Ja zamiast czytac wole piano obrazkowe.

Moje denko.

Pianka nacomi to bubel roku. Krem vichy wygralam do testow. U mnie na szyje kompletna porazka. Wysyp niesamowity, zuzylam na dekolt. Krem bandi do rak tez mozna sobie podarowac
hmm wiem fotki lepsze ale przy dwolatku i kocie przekopujacym szafy to trzymanie pojemnikow jest nierealneno i za male mieszkanie zeby schowac a Tz o ile kupna nowych kolejnych nie komentuje to pustych smieci by chyba nie zdzierzyl

Cytat:
hehe bo IG to złooooo

u mnie się nabierało w grudniu kolorówka czyli podkłady, cienie, kredki itp a w styczniu zrobiłam porządek w pomadkach i już mam wszystko na czysto i ban na zakupy ustowych i cieniowych

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

chyba też muszę zacząć tak robić

O matulu niektórzy to naprawdę

a kolejne pomadki kusza

przepraszam za brak polski znaków ale Mlody przestawil znowu ø
Karola 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-05, 10:21   #4717
korinka3
Zakorzenienie

Dzień dobry u nas dzisiaj w końcu nie pada, ale od rana głowa mnie boli a dzisiaj znowu intensywny dzionek
Dziewczyny mam pytanie, szafy pax z ikei, polecacie? na co zwrócić uwagę? Potrzebuję w ilości 3sztuk, a docelowo 4 do garderoby- ale to później.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Jeszcze dodatkowo jak wyjezdzam to pomadki czasem jako roze na policzki zuzywam. forma kremowa ale zima na nartach sie sprawdza super. i szybko sie zuzywa.....

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Dobre rady Cansady.

Ja musialam lazienke opanowac bo sporo klientow przychdzi ogladac. tylko kilka kosmetykow mam w lazience, reszta dwie duze torby na zakupy w szafie.....TZ do dzis nie wierzy gdzie ja to wszystko chomikowalam w takiej niewielkiej lazience. TALENT!

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Ja to zawsze wymowka, musze na zapas przywozic z PL bo tutaj na wsi to albo drogo albo na polnoc trzeba jechac...

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

W koncu mi laptop smiga, dwa dnie sie meczylam z chromium...co za dziadostwo, przestrzegam jak sie zainstaluje z innymi programami. Bardzo ciezko odinstalowac ze wszystkimi wtyczkami. Grrrrrrr.....
Stary 2020-02-05, 11:49   #4718
cansada
Zakorzenienie

3dobry...u nas wczoraj tornado jakies przeszlo. Nie pamietam takich wiatrow. Na tarasach wszystkie fruwalo I przynioslo mam burze piaskowa. Tragedia. Caly dom zasypany pylem. Sprzatanie mnie czeka kilkugodzinne.
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-05, 12:23   #4719
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
3dobry...u nas wczoraj tornado jakies przeszlo. Nie pamietam takich wiatrow. Na tarasach wszystkie fruwalo I przynioslo mam burze piaskowa. Tragedia. Caly dom zasypany pylem. Sprzatanie mnie czeka kilkugodzinne.
Stary 2020-02-05, 12:24   #4720
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Dzień dobry u nas dzisiaj w końcu nie pada, ale od rana głowa mnie boli a dzisiaj znowu intensywny dzionek
Dziewczyny mam pytanie, szafy pax z ikei, polecacie? na co zwrócić uwagę? Potrzebuję w ilości 3sztuk, a docelowo 4 do garderoby- ale to później.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Ja polecam
Na co zwrócić uwagę... To zależy na czym Ci zależy Mnie się tam przede wszystkim podoba to, że możesz na początek kupić drążek i dwie półki, a później na spokojnie się zastanowić co jeszcze będzie Ci potrzebne. Podeślę Ci jak u mnie wygląda szafa, robiliśmy rok temu i oprócz ubrań mam też miejsce na perfumy, kosmetyki, drukarkę, odkurzacz automatyczny, pościel, ręczniki itp.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-05, 12:48   #4721
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
Ja polecam
Na co zwrócić uwagę... To zależy na czym Ci zależy Mnie się tam przede wszystkim podoba to, że możesz na początek kupić drążek i dwie półki, a później na spokojnie się zastanowić co jeszcze będzie Ci potrzebne. Podeślę Ci jak u mnie wygląda szafa, robiliśmy rok temu i oprócz ubrań mam też miejsce na perfumy, kosmetyki, drukarkę, odkurzacz automatyczny, pościel, ręczniki itp.

: love:
Stary 2020-02-05, 13:36   #4722
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja polecam

Również chętnie zobaczę jak wygląda Twoja szafa <3
Ja np kompletnie nie mam wizji na kuchnię, niby wiem czego oczekuję. Z jednej strony chciałabym stosunkowo mało mebli mieć, bo jest ona w formie aneksu kuchenego. Do tego mam spiżarnię. Obawiam się, że skończy się jak zawsze, czyli wezmę za dużo mebli i będę kupować za dużo dziadostwa do kuchni, a chciałabym tego uniknąć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-05, 14:44   #4723
Angel_007
Shopping Queen

Skoro wątek nam się robi taki wykończeniowy a nie kosmetyczny to zapytam czy któraś się wybiera na 4 Design Days do Katowic w najbliższą sobotę?
Miałam jechać z bratem i mężem, ale brata złapała grypa i jeden bilet mi się niestety zmarnuje. Szkoda Mam nadzieję, że chociaż coś fajnego znajdę i się zainspiruję
Stary 2020-02-05, 14:50   #4724
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro wątek nam się robi taki wykończeniowy a nie kosmetyczny to zapytam czy któraś się wybiera na 4 Design Days do Katowic w najbliższą sobotę?
Miałam jechać z bratem i mężem, ale brata złapała grypa i jeden bilet mi się niestety zmarnuje. Szkoda Mam nadzieję, że chociaż coś fajnego znajdę i się zainspiruję
Nie wiedziałam nawet że jest ;( ale jesteśmy cały weekend na budowie. Daj znać jak coś wpadnie Ci w oko.
Stary 2020-02-05, 14:56   #4725
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Ja np kompletnie nie mam wizji na kuchnię, niby wiem czego oczekuję. Z jednej strony chciałabym stosunkowo mało mebli mieć, bo jest ona w formie aneksu kuchenego. Do tego mam spiżarnię. Obawiam się, że skończy się jak zawsze, czyli wezmę za dużo mebli i będę kupować za dużo dziadostwa do kuchni, a chciałabym tego uniknąć

Napisałam Ci wiadomość

Co do kuchni to jak masz już jakiś plan to go sobie wydrukuj w formie widoku mebli od frontu i wpisz ołówkiem co będziesz miała w każdej szufladzie czy szafce. Jak masz spiżarnię to też sobie rozrysuj co i jak będzie mniej więcej ułożone. Pozwoli Ci to z jednej strony uniknąć sytuacji, że nie masz miejsca np. na robot kuchenny, ale też jakieś drobiazgi typu nożyczki, klipsy do woreczków, olejki do ciast itp. małe rzeczy, a z drugiej unikniesz robienia szafek, które zostaną niewykorzystane. Weź pod uwagę jakie sprzęty, garnki, zastawę zamierzasz zostawić, a czego się pozbyć. Ile masz opakowań, które przechowujesz otwarte (mąki, makarony itp.) i jakie sprzęty zamierzasz kupić w najbliższym czasie (ja np. nie przewidziałam miejsca na robot planetrany i teraz nie mam gdzie go w kuchni schować :/ )
Stary 2020-02-05, 15:09   #4726
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Polecam
Mamy te szafy w garderobie przy sypialni, z tym że trzymamy tam tylko ubrania i dodatki (żadnych kurtek czy butów), a poza tym tylko deskę do prasowania z żelazkiem i parownicę stojącą.
Robiliśmy jakiś rok temu, a że akurat w ikei było promo na te szafy i dodatki do nich, to chcieliśmy zrobić jak najbardziej na gotowo. Zrobiliśmy sobie w domu projekt w tym ich specjalnym programie. Ja rozplanowywałam swoją stronę, co i gdzie będę trzymać, a Tż swoją. Konkretnie, gdzie bielizna, sukienki, spodnie, garnitury, koszulki, swetry, bluzy, piżamy, paski, torebki, itp. Potem tylko w sklepie babka nam sprawdziła czy wszystko jest ok, czy będzie to miało sens w praktyce, czy zachowane są odp odległości, czy zgadza się ilość półek, zawiasów, prowadnic, itp. Sami wszystko przywoziliśmy, a potem Tż sam to montował, łącznie z systemem oświetlenia do tych szaf.
Fajne jest to, że możesz sobie zmacać w sklepie różne rozwiązania zastosowane w tych szafach, pomyśleć co dla Ciebie jest praktyczne. Wszystko jest dostępne i łatwe do zmiany, więc nawet po jakimś czasie, jak uznasz, że gdzieś chcesz zmienić półki na drążek, dodać listwę oświetlenia, jakieś przegródki, itp. to da się to zrobić bez problemu
Dodam, że mamy te szafy otwarte i tylko w dwóch węższych miejscach mamy drzwi z lustrami.

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Warto oglądać projekty - i zdjęcia, ale i takie na żywo, jak w ikei i innych sklepach. Zobaczysz, co Ci się podoba, podpatrzysz praktyczne rozwiązania Pomyśl czy chcesz mieć szafki wiszące, czy wolisz więcej szuflad czy szafek z półkami, czy piekarnik w słupku/na wysokości, czy mikrofala zabudowana, czy chcesz mieć barek (a jeśli tak to wyższy czy na równi z blatami?), ile blatu roboczego, żeby nie było za mało, jak duży zlew, czy lodówka z kostkarką (bo niektóre potrzebują doprowadzenia wody), czy chcesz np lodówkę na wino, itp.
Świetnie, że macie spiżarnię, u nas to był jeden z warunków przy wyborze projektu, nie wyobrażam sobie już jej nie mieć
Ze swojej strony bardzo polecam "samowysuwającą" się szufladę z koszami na śmieci - można ją otworzyć udem/kolanem - bardzo praktyczne, kiedy się ma zajęte/brudne/mokre ręce. Nie ma dnia, abym z tego nie korzystała

Edytowane przez Aleksa_888
Czas edycji: 2020-02-05 o 15:19
Aleksa_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-05, 18:10   #4727
korinka3
Zakorzenienie

Dziękuję bardzo dam znać co ustalislimy w Ikei dzisiaj. Teraz dentysta i ikea za niedługo chce też szafę w garderobie. Ale raz że nie wiem co chce, A dwa że kasa...

Stary 2020-02-06, 08:53   #4728
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam Ci wiadomość

Co do kuchni to jak masz już jakiś plan to go sobie wydrukuj w formie widoku mebli od frontu i wpisz ołówkiem co będziesz miała w każdej szufladzie czy szafce. Jak masz spiżarnię to też sobie rozrysuj co i jak będzie mniej więcej ułożone. Pozwoli Ci to z jednej strony uniknąć sytuacji, że nie masz miejsca np. na robot kuchenny, ale też jakieś drobiazgi typu nożyczki, klipsy do woreczków, olejki do ciast itp. małe rzeczy, a z drugiej unikniesz robienia szafek, które zostaną niewykorzystane. Weź pod uwagę jakie sprzęty, garnki, zastawę zamierzasz zostawić, a czego się pozbyć. Ile masz opakowań, które przechowujesz otwarte (mąki, makarony itp.) i jakie sprzęty zamierzasz kupić w najbliższym czasie (ja np. nie przewidziałam miejsca na robot planetrany i teraz nie mam gdzie go w kuchni schować :/ )
Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Polecam
Mamy te szafy w garderobie przy sypialni, z tym że trzymamy tam tylko ubrania i dodatki (żadnych kurtek czy butów), a poza tym tylko deskę do prasowania z żelazkiem i parownicę stojącą.
Robiliśmy jakiś rok temu, a że akurat w ikei było promo na te szafy i dodatki do nich, to chcieliśmy zrobić jak najbardziej na gotowo. Zrobiliśmy sobie w domu projekt w tym ich specjalnym programie. Ja rozplanowywałam swoją stronę, co i gdzie będę trzymać, a Tż swoją. Konkretnie, gdzie bielizna, sukienki, spodnie, garnitury, koszulki, swetry, bluzy, piżamy, paski, torebki, itp. Potem tylko w sklepie babka nam sprawdziła czy wszystko jest ok, czy będzie to miało sens w praktyce, czy zachowane są odp odległości, czy zgadza się ilość półek, zawiasów, prowadnic, itp. Sami wszystko przywoziliśmy, a potem Tż sam to montował, łącznie z systemem oświetlenia do tych szaf.
Fajne jest to, że możesz sobie zmacać w sklepie różne rozwiązania zastosowane w tych szafach, pomyśleć co dla Ciebie jest praktyczne. Wszystko jest dostępne i łatwe do zmiany, więc nawet po jakimś czasie, jak uznasz, że gdzieś chcesz zmienić półki na drążek, dodać listwę oświetlenia, jakieś przegródki, itp. to da się to zrobić bez problemu
Dodam, że mamy te szafy otwarte i tylko w dwóch węższych miejscach mamy drzwi z lustrami.

Warto oglądać projekty - i zdjęcia, ale i takie na żywo, jak w ikei i innych sklepach. Zobaczysz, co Ci się podoba, podpatrzysz praktyczne rozwiązania Pomyśl czy chcesz mieć szafki wiszące, czy wolisz więcej szuflad czy szafek z półkami, czy piekarnik w słupku/na wysokości, czy mikrofala zabudowana, czy chcesz mieć barek (a jeśli tak to wyższy czy na równi z blatami?), ile blatu roboczego, żeby nie było za mało, jak duży zlew, czy lodówka z kostkarką (bo niektóre potrzebują doprowadzenia wody), czy chcesz np lodówkę na wino, itp.
Świetnie, że macie spiżarnię, u nas to był jeden z warunków przy wyborze projektu, nie wyobrażam sobie już jej nie mieć
Ze swojej strony bardzo polecam "samowysuwającą" się szufladę z koszami na śmieci - można ją otworzyć udem/kolanem - bardzo praktyczne, kiedy się ma zajęte/brudne/mokre ręce. Nie ma dnia, abym z tego nie korzystała
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie rady. Też sobie wydrukowałam kuchnie i wszystko poopisuje nie wpadłam na to

Byliśmy wczoraj w Ikei i te 3 na luzie zmieszczą się w naszym budżecie - jeszcze zostanie w weekend wymierzę garderobę i sobie zaprojektuje, zrobię tak jak mi podpowiedziałyście- same drążki i półki na razie, a później sukcesywnie, będę dokładać, nie mam na razie wizji na 100% muszę tam pomieszkać, poużywać i zdecydować
Fajnie Was mieć
Stary 2020-02-06, 09:57   #4729
Werxx3
Rozeznanie

GG do Werxx3

Ostatnio na wątku bardzo mieszkaniowo Przy okazji zapytam, pralka prawdopodobnie wydaje ostatnie tchnienie, jaką polecacie?
Werxx3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-06, 10:08   #4730
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Werxx3 Pokaż wiadomość
Ostatnio na wątku bardzo mieszkaniowo Przy okazji zapytam, pralka prawdopodobnie wydaje ostatnie tchnienie, jaką polecacie?
Od kilku lat mam beko (już drugą, bo pierwszą mysz nam uśmierciła) i jest super, zwłaszcza dla posiadaczy siersciuchow. Mam też Whirlpoola i nie polecam.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-06, 10:11   #4731
Agunia001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Także polecam - teraz każdy kosz na śmieci z przyzwyczajenia trącam kolanem i jestem zbulwersowana że się nie otwiera
a także oświetlenie podszafkowe na dtyuk - ja macham ręką i się zapala - bardzo sobie chwalę
polecam także gniazdka w blacie takie hmm zakręcane - że można je zamknąć i nie widac jak są nieużywane
oraz zmywarkę samo otwierającą się po skończeniu programu (w sumie to ona się uchyla sama ale wiecie - ta para świeżo po zmywaniu jest odprowadzana)
i w temacie zmywarki - zwróć uwagę czy model jaki chcesz nie ma wyświetlania stanu pracy laserem na podłodze (taki czerwony napis jaki program, ile do końca itd) - bo wtedy listwy pod szafkami będą musiały być inaczej ułożone - u nas np musili wycinać kawałek listwy bo ten napis ucinało..
oraz przeszklen szafki na kieliszki czy kubki podswietlane od wewnątrz - ja mam białe meble a te szafki przeszklone od środka jasno szare podświetlane pięknie wyglądają
i wzmacniane szuflady - chyba normalnie mają 20-25kg a ja wzięłam od 50kg i mogę całązastawę tam wrzucić bez stresu że się obwieszą
i szuflady w szufladach - zapomniałam jak to się nazywa ale w normalnej szufladzie w środku jest jeszcze jedna płytsza - super miejsce na trzymanie folii aluminowej czy herbat
Agunia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-06, 10:34   #4732
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba moja wina
Ja mam i kocham LG - zabieram ją ze sobą do nowego domku <3

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Agunia001 Pokaż wiadomość
Także polecam - teraz każdy kosz na śmieci z przyzwyczajenia trącam kolanem i jestem zbulwersowana że się nie otwiera
a także oświetlenie podszafkowe na dtyuk - ja macham ręką i się zapala - bardzo sobie chwalę
polecam także gniazdka w blacie takie hmm zakręcane - że można je zamknąć i nie widac jak są nieużywane
oraz zmywarkę samo otwierającą się po skończeniu programu (w sumie to ona się uchyla sama ale wiecie - ta para świeżo po zmywaniu jest odprowadzana)
i w temacie zmywarki - zwróć uwagę czy model jaki chcesz nie ma wyświetlania stanu pracy laserem na podłodze (taki czerwony napis jaki program, ile do końca itd) - bo wtedy listwy pod szafkami będą musiały być inaczej ułożone - u nas np musili wycinać kawałek listwy bo ten napis ucinało..
oraz przeszklen szafki na kieliszki czy kubki podswietlane od wewnątrz - ja mam białe meble a te szafki przeszklone od środka jasno szare podświetlane pięknie wyglądają
i wzmacniane szuflady - chyba normalnie mają 20-25kg a ja wzięłam od 50kg i mogę całązastawę tam wrzucić bez stresu że się obwieszą
i szuflady w szufladach - zapomniałam jak to się nazywa ale w normalnej szufladzie w środku jest jeszcze jedna płytsza - super miejsce na trzymanie folii aluminowej czy herbat
czy takie cuda mają w Ikei?
Stary 2020-02-06, 10:35   #4733
Werxx3
Rozeznanie

GG do Werxx3

Cytat:
to chyba moja wina

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

A mogę wiedzieć jaki model?
Stary 2020-02-06, 10:44   #4734
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba moja wina

Też mam LG. Moja ma juz 10 lat i pompa zaczyna głośno chodzić. Direct drive dalej działa bez zarzutu. Teraz chyba chciałabym opcję z suszarką.
Stary 2020-02-06, 10:44   #4735
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
A mogę wiedzieć jaki model?
podam Ci wieczorem ok?
Stary 2020-02-06, 10:49   #4736
Werxx3
Rozeznanie

GG do Werxx3

Cytat:
podam Ci wieczorem ok?
Nie ma sprawy
Stary 2020-02-06, 10:53   #4737
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Treść usunięta
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-06, 10:57   #4738
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Też mam LG. Moja ma juz 10 lat i pompa zaczyna głośno chodzić. Direct drive dalej działa bez zarzutu. Teraz chyba chciałabym opcję z suszarką.
ja suszarkę będę miała osobno

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Nie ma sprawy

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;87565969]Treść usunięta[/QUOTE]
fajne to jest

za wymarzoną oferte
Stary 2020-02-06, 11:01   #4739
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Napisane przez Agunia001 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%
Dodałabym do tego jeszcze szuflady i szafki z cichym domykiem. Niesamowita wygoda, tylko później jak jestem u kogoś to trzaskam jakbym była na coś wkurzona

Co do planowania kuchni to ja byłam ostatnio na "jeździe próbnej" Bluma. Super sprawa, pani była bardzo fajna i dużo nam podpowiedziała mimo, że właściwie wszystko miałam opracowane i przemyślane wcześniej. Mam ich szuflady i zawiasy od 5 lat, sprawdzają się mega dobrze. IKEA też robi na ich prowadnichach
Teraz tylko szukam sensownej firmy, która mi zrobi tak jak chcę, a nie tak jak oni chcą... Czy to jest takie dziwne, że robiąc szafki na wymiar chcę móc zadecydować również o ich wysokości, a nie tylko szerokości? Bo rozmawiając z firmami odniosłam wrażenie, że to jest jakieś wymaganie z kosmosu.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
to chyba moja wina

Szuflady w szufladach tak, ale udźwig 50kg i więcej nie Z tego co wiem to Blum ma szuflady z udźwigiem chyba do 65 kg.
Do IKEA zniechęca mnie tylko to, że mają prowadnice 50 cm, a w ich szafkach spokojnie zmieściłoby się 55cm. Wbrew pozorom traci się przez to mnóstwo miejsca. Z drugiej strony lepsza IKEA niż jakieś szuflady no name bez pełnego wysuwu.
Stary 2020-02-06, 11:03   #4740
Kusum
Zakorzenienie

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;87565969]Treść usunięta[/QUOTE]

Znam ten ból Zrezygnowaliśmy z budowy domu. Mieszkania strasznie podrożały w ostatnich latach. Mąż nie chce zmienić nawet osiedla, a u nas już nic nie budują Nie chce robić remontu, bo będziemy zmieniać. Chwilowo utknęliśmy.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości