..::Dieta Plaż Południowych - część V ::.. - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-26, 13:52   #4171
zielonamorelka
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

no oczywiscie czekamy na foty
a ja na obiad wszamalam 2 golabki oj ale czuje sie pelna
ale czuje sie rozgrzeszona bo przed obiadem pocwiczylam 8 min buns[ale tak po lebkach bo cos skurcze mnie lapaly w biodrze]10 min skakanki troche rozciagania wiec jest ok a po obiedzie teraz mam taka ochote na cos slodkiego ale nie dam sie to bedzie nagroda dopiero jak schudne
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 13:56   #4172
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

NIe moge sie zabrac do cwiczen co dzien to gorzej.
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 14:05   #4173
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprak Pokaż wiadomość
NIe moge sie zabrac do cwiczen co dzien to gorzej.
podnosimy pupe i cwiczymy bo bez tego nawet najlepsza dieta nie bedzie super
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-26, 14:10   #4174
Nedda
Zadomowienie

Ojejku czy moje piękne oczka mnie mylą?? Czy ja widze tu mojego Telika Kochanie steskilam sie mocno za Toba Ogromne gratulacje ale nie dal Ciebie tylko dla Twojego przyszlego meza ze znalazl sobie taka sliczna i fajna babeczke

Blondee ale fajnie ze jestes nawet nie wiesz jak sie cieszę...

Onaella

Kurcze jak sie ciesze ,że staruchy wracaja na plaze...Ale się Ahcaczek ucieszy jak wroci znad morza i zobaczy Was wszystkie Ale ciiiicho nic jej nie powiemy

I ja tez kochane wracam do Was pokornie od wrzesnia na stale na plaze Od dwoch tygodni jestem na diecie ktorej nie bede promowac ze wzgledu na znikomy pozytek dla zdrowia...Niestety musialam bo mam kilka pokazow(w tym bielizny),sesji,wazny casting i musialam szybko stracic znaczaco na wadze...Narazie cierpie czytajac te SB pysznosci i mam nadzieje ze niebawem i ja bede mogla wrocic...Narazie jestem na "Diecie Nic" i czekam zestresowana konca sierpnia...
Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 14:12   #4175
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Zawsze mozesz sie przerzucic na sorbety haagen dazs. Pyszne i fat free Najwiecej blonnika i najmniej cukru maja truskawkowe bodajze
a nie widzialam ich ale i tak nic nie zastapi tych z orzechami makadamia, albo z karmelem i orzechami pekan
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
nnno nie wierze, Iza kochana wróciła
no my patykami nie jestesmy bo cały czas okupujemy to forum
wracaj jak najszybciej
ale kasiaczek sie ucieszy
wielce skruszona, z podkulonym ogonem
a wlasnie, a gdzie kasiaczek i przebojowa carmelova? no i przedewszystkim co tam z ahcak??
nedda
Stary 2008-08-26, 14:23   #4176
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
a

a wlasnie, a gdzie kasiaczek i przebojowa carmelova? no i przedewszystkim co tam z ahcak??
nedda
Carmi jest zagranica-pracuje ale mam nadzieje ze niebawem do Nas wroci...

Kasiaczek na szczescie jest caly czas z Nami BTW.Kasiaczku zapomnialam powiedziec...Jestes absolutnie przeboska na tym zdjeciu!

Ahcak sie smazy na plazy(to mi sie zrymowalo ) we Władysławowie..Tej to dobrze Mysle ze jak tylko wroci to wam sama opowie co u niej...Ja Wam moge powiedziec ze swojej strony ze wyglada slicznie i szczuplutko

Blondee a co z naszym klubem Kochana??Chcaialm Ci przypomniec ze jestes prezesem i zaniedbujesz swoje obowiązki

Stary 2008-08-26, 14:25   #4177
kaska87
Zakorzenienie

kurcze nie chcę mieć tej @ bo mam brzuszek jak bym była w 4 miesiącu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 14:28   #4178
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Witam moje Bikiniary! Stęskniłam się...
No bo nie miałam kiedy na forum zaglądać Ale już jestem, jedynie nie mam siły nadrabiać zaległości (to ponad 10 stron! ). Nowe twarze widzę przybyły, ale i Telik jest, i Blonndee, i Nedda, i PriVativ, i Onaella, i Marzenka, i Domi, i wogóle wszystkie Fajnie tak
A ja dziś wstałam o 12.43 Szok! Już dawno tyle nie spałam, będzie ponad 12h... Do tego jakaś taka wieeelka się czuję i ciężka, chyba przez @... Bo okazało się, że dopiero teraz przyszedł, wcześniej były plamienia Dziwne u mnie to jest
Poza tym od HH mi się mięśnie w górnej części brzucha wyrobiły i troszkę to dziwnie wygląda Dlatego umyśliłam sobie, że teraz HH co drugi dzień, na przemian ze skakaniem na gumowej piłce Bo przypadkiem tak mnie coś któregoś dnia naszło sobie poskakać... i skakałam tak przez 45min Rano się nie mogłam podnieść, takie zakwasy mi się porobiły na udach i plecach, że aż mi się to spodobało Muszę jeszcze włączyć skakankę... Tak przy okazji: macie może jakiś ciekawy zestaw ćwiczeń na dolne partie brzucha?
Kaszkiecik Lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 14:38   #4179
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Ojejku czy moje piękne oczka mnie mylą?? Czy ja widze tu mojego Telika Kochanie steskilam sie mocno za Toba Ogromne gratulacje ale nie dal Ciebie tylko dla Twojego przyszlego meza ze znalazl sobie taka sliczna i fajna babeczke

I ja tez kochane wracam do Was pokornie od wrzesnia na stale na plaze Od dwoch tygodni jestem na diecie ktorej nie bede promowac ze wzgledu na znikomy pozytek dla zdrowia...Niestety musialam bo mam kilka pokazow(w tym bielizny),sesji,wazny casting i musialam szybko stracic znaczaco na wadze...Narazie cierpie czytajac te SB pysznosci i mam nadzieje ze niebawem i ja bede mogla wrocic...Narazie jestem na "Diecie Nic" i czekam zestresowana konca sierpnia...
no witamy naszą piękność
a za tą diete to w tyłek dostaniesz, o ile w koncu dojdzie do spotkania Sb
stlaaasznie sie ciesze ze jestes

Cytat:
Napisane przez Kaszkiecik Lover Pokaż wiadomość
No bo nie miałam kiedy na forum zaglądać Ale już jestem, jedynie nie mam siły nadrabiać zaległości (to ponad 10 stron! ). Nowe twarze widzę przybyły, ale i Telik jest, i Blonndee, i Nedda, i PriVativ, i Onaella, i Marzenka, i Domi, i wogóle wszystkie Fajnie tak
A?
A witaj kaszkieciku, a widze że cel tuż tuż
Stary 2008-08-26, 14:42   #4180
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Cytat:
A witaj kaszkieciku, a widze że cel tuż tuż
No niby tuz tuż, ale jednak daleko Teraz już nawet nie zauważam, że dietkuję, hihi Trzymam kciuki za Ciebie i gratuluję przyszłego ślubu - dopiero teraz dopatrzyłam
Kaszkiecik Lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 15:20   #4181
Domi22
Rozeznanie

Kaszkiecik długo Cie tu nie widziałam ciekawe, co piszesz o tym skakaniu na pilce...mowisz, ze zaskwasy miałas na udach...hmm...a ja wlasnie szukam czegos skutecznego na uda

Drugi dzien na Ifazie z Tz okazjue sie całkiem, całkiem niezły Byłe tak dalej

Paprak ja tez mam cos lenia do cwiczen, ale zabiore sie za siebie i wezme skakanke i jakos pojdzie

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 15:24   #4182
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Carmi jest zagranica-pracuje ale mam nadzieje ze niebawem do Nas wroci...

Kasiaczek na szczescie jest caly czas z Nami BTW.Kasiaczku zapomnialam powiedziec...Jestes absolutnie przeboska na tym zdjeciu!

Ahcak sie smazy na plazy(to mi sie zrymowalo ) we Władysławowie..Tej to dobrze Mysle ze jak tylko wroci to wam sama opowie co u niej...Ja Wam moge powiedziec ze swojej strony ze wyglada slicznie i szczuplutko

Blondee a co z naszym klubem Kochana??Chcaialm Ci przypomniec ze jestes prezesem i zaniedbujesz swoje obowiązki
jakim zdjeciu? ja tez chce zdjecie! to czemu ja jej nie widze, no! [boshh, ale jestem zacofana]
z naszym klubem... hmm, moje cycki sa coraz brzydsze, wiec spokojnie nadal do niego naleze a w sprawach 'co z tym zrobic' nic nowego
aaa, moge wam pokazac jak sie pod koniec wakacji roztylam. ale opalenizna troszke wyszczupla optycznie
ku przestrodze, zeby nie grzeszyc! bo bedzie tak jak ze mna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foka2.jpg (64,5 KB, 53 załadowań)
Stary 2008-08-26, 15:25   #4183
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

Ja wlasnie skonczylam cala serie 8 minut uff Teraz troche sie chlapne i zmykam na miasto. Jade zobaczyc nowa kolekcje Victoria's Secret Supermodel Obsessions Collection. Nie tyle kolekcja mnie interesuje co Adriana Lima i Doutzen Kroes na zywca Mozna popasc w kompleksy

Milego wieczoru i checi do cwiczen
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 15:32   #4184
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Jezeli to jest roztycie to ja sie tu nie bede pokazywac ;P Moze wagowo podobnie ale proporcje zupelnie inne

Jestem juz po obiedzie - nalesniki owsiane o smaku piernika z serkiem homo, gdyby ktoś chciał przepis, wiadomo gdzie
Zmobilizowałyscie mnie, ide na ten basen wieczorem
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 15:36   #4185
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaszkiecik Lover Pokaż wiadomość
A ja dziś wstałam o 12.43 Szok! Już dawno tyle nie spałam, będzie ponad 12h... Do tego jakaś taka wieeelka się czuję i ciężka, chyba przez @... Bo okazało się, że dopiero teraz przyszedł, wcześniej były plamienia Dziwne u mnie to jest
Poza tym od HH mi się mięśnie w górnej części brzucha wyrobiły i troszkę to dziwnie wygląda Dlatego umyśliłam sobie, że teraz HH co drugi dzień, na przemian ze skakaniem na gumowej piłce Bo przypadkiem tak mnie coś któregoś dnia naszło sobie poskakać... i skakałam tak przez 45min Rano się nie mogłam podnieść, takie zakwasy mi się porobiły na udach i plecach, że aż mi się to spodobało Muszę jeszcze włączyć skakankę... Tak przy okazji: macie może jakiś ciekawy zestaw ćwiczeń na dolne partie brzucha?
Co do tych plamien...Bierzesz moze tabletki anty?One czasem je powodują...A co do piłki to powinnas miec jeszcze zakwasy w brzuchu bo dobrze by bylo skaczac spinac miesnie brzuchola A co do cwiczen to mozesz wzmacniac dolne partie miesni brzucha takze przy uzyciu pilki-Kladąc sie na niej na plecach-kolana ugiete-cale stopy na podlodze-wykonywac klasyczne brzuszki proste i skosne.

Ja też sie ciesze Kaszkieciku ze jestes

Cytat:
no witamy naszą piękność
a za tą diete to w tyłek dostaniesz, o ile w koncu dojdzie do spotkania Sb
stlaaasznie sie ciesze ze jestes

Niestety taka praca... Ja tez sie ciesze i mam nadzieje,że zostaniemy tu jak najdluzej...Kombinujesz cos jeszcze ze strukturą?

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
Kaszkiecik długo Cie tu nie widziałam ciekawe, co piszesz o tym skakaniu na pilce...mowisz, ze zaskwasy miałas na udach...hmm...a ja wlasnie szukam czegos skutecznego na uda

Drugi dzien na Ifazie z Tz okazjue sie całkiem, całkiem niezły Byłe tak dalej

Paprak ja tez mam cos lenia do cwiczen, ale zabiore sie za siebie i wezme skakanke i jakos pojdzie
Domiś jestes z TZ na Jedynce...?Ale super motywacja Oby Wam sie udalo wytrwawac... Apropo tego dietowania z TZ to mam taki pomysl na skuteczne "cwiczenie"na uda :P Ekhem,Ekhem...A jakie przyjemne No ale nic juz jestem ciiicho

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 15:40   #4186
blonndee
Wtajemniczenie

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8758116]Jezeli to jest roztycie to ja sie tu nie bede pokazywac ;P Moze wagowo podobnie ale proporcje zupelnie inne

Zmobilizowałyscie mnie, ide na ten basen wieczorem [/quote]
w miare ok nozkami zaslonilam i tak widoczny troche tlusty brzuchol. jak na zalaczonym obrazku, faldka na faldcea najgorsze, ramiona/rece ukrylam za soba nie ma to jak sztuczki ale niestety widac, ze przytylam, nawet tz ostatnio zauwazyl

widze, ze tu ogolna mobilizacja, jak zawsze, az mnie sie zachcialo isc pobiegac, albo pograc na sciance
Stary 2008-08-26, 15:44   #4187
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
jakim zdjeciu? ja tez chce zdjecie! to czemu ja jej nie widze, no! [boshh, ale jestem zacofana]
z naszym klubem... hmm, moje cycki sa coraz brzydsze, wiec spokojnie nadal do niego naleze a w sprawach 'co z tym zrobic' nic nowego
aaa, moge wam pokazac jak sie pod koniec wakacji roztylam. ale opalenizna troszke wyszczupla optycznie
ku przestrodze, zeby nie grzeszyc! bo bedzie tak jak ze mna
Widzę,że wątek opanaowala fala ujawniania sie w stroju kąpielowym Blondee wygladasz super ,ale opalenizna...Jak tys to zrobila Kobieto?
Reaktywujmy klub chociaz ja nie mam pomyslu co mpoge zrobic by poprawic stan...Zuzyl;am cale rozowe serum Eveline do biustu i roznicy jak nie bylo tak nie ma...

Specjalnie dla Kaszkiecika i Domi zainspirowalyscie mnie jako przyszlego instruktora :P i znalazlam bardzo fajne cwiczenia z pilka ze zdjeciami i dokladnymi opisami.

http://www.sdw.pl/arch.php?archid=k001&page=1

Niech Nasza Kochana Wiola przemowi do Nas A nie tylko podgląda :P

Stary 2008-08-26, 15:51   #4188
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzę,że wątek opanaowala fala ujawniania sie w stroju kąpielowym Blondee wygladasz super ,ale opalenizna...Jak tys to zrobila Kobieto?
2tygodnie w egipcie i tydzien na krecie aaaa, no i przez miesiac pracowalam w jastrzebiej gorze
a co, do budy z kompleksami

ja jak kupilam ten matis to uzylam kilka razy wiec nawet nie wiem. musze sie zmusic do systematycznosci w tej kwestii bo tak jak z dieta i cwiczeniami daje rade tak z wcieraniem kremow ni cholery
nie wspomne juz o kupienkiu super kremu wyszczuplajacego lancome za 200zl i uzyciu go sporadycznie kilka razy...
Stary 2008-08-26, 15:54   #4189
PriVativ
Zadomowienie

ja wlasnie zjadlammoja niby kolacje... wsumie obiadu dzis niebylo bo niebylam wstanie zrobic sobie nic,dlatego moze cos wszamie o 19 jeszcze ale watpie. Co proponujecie tak pozno zjesc?? teraz zjadlam serek wiejski plaster sera topionego i pol papryki.. Deco dzis niekupilam bo niema;/ nale zamowilam i juytro juz bede miala
Stary 2008-08-26, 16:00   #4190
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Reaktywujmy klub chociaz ja nie mam pomyslu co mpoge zrobic by poprawic stan...Zuzyl;am cale rozowe serum Eveline do biustu i roznicy jak nie bylo tak nie ma...

Specjalnie dla Kaszkiecika i Domi zainspirowalyscie mnie jako przyszlego instruktora :P i znalazlam bardzo fajne cwiczenia z pilka ze zdjeciami i dokladnymi opisami.

http://www.sdw.pl/arch.php?archid=k001&page=1

Niech Nasza Kochana Wiola przemowi do Nas A nie tylko podgląda :P

Wedle życzenia ....Witam Was bardzo serdecznie, przebiłam sie przez zaległe posty, ale naskrobałyście.
U mnie stara bieda, nie schudłam ale i nie przytyłamW poniedziałek mam zamiar spotkać sie z wagą. Wierzę, ze cos jednak drgnęło....Znów jestem zmęczona a to dopiero wtorek Dodatkowo łapie mnie przeziebienie, łeeeee

Blonndee fajnie, ze wracasz na plaże.

Buzialeńki
Stary 2008-08-26, 16:08   #4191
Domi22
Rozeznanie

Cytat:

Domiś jestes z TZ na Jedynce...?Ale super motywacja Oby Wam sie udalo wytrwawac... Apropo tego dietowania z TZ to mam taki pomysl na skuteczne "cwiczenie"na uda :P Ekhem,Ekhem...A jakie przyjemne No ale nic juz jestem ciiicho
Tak, tak...Tzta postanowilam wkrecic w SB (ach ten jego brzucholek taaaaaki duzy sie zrobil)... troche mu ciezko, bo On zył głownie na slodyczach, schabowych, frytkach, kebebach itp a tu nic z tych rzeczy, ale dzielnie sie trzyma...Z niektorych rzeczy nie rezygnuje, np. herbata, bo czrwonej nie znosi...ale dobre i to

Lece cwiczyc Sorki Neddus, ale poki, co na skaknce, hihi

P.S. Wrocilam do picia Colon C i chyba zaczyna działac

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-08-26, 16:10   #4192
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
kochana Eluś ja tez od wczoraj
a zostajesz tydzień czy dwa?
bo ja tylko chyba tydzień

mi, żeby zgubić to co przyszło nie potrzebnie to ze 3 miesiące pierwszej fazy by się przydało ale nie wiem ile dam radę, narazie ta moja pierwsza faza to tak trochę bardziej 2 przypomina. Np na obiad oczywiście nie odmówiłam sobie 2 kęsów bułki czosnkowej, a rano co się napiłam - coca - coli wrr.......
Ale będzie lepiej

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 17:21   #4193
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
mi, żeby zgubić to co przyszło nie potrzebnie to ze 3 miesiące pierwszej fazy by się przydało ale nie wiem ile dam radę, narazie ta moja pierwsza faza to tak trochę bardziej 2 przypomina. Np na obiad oczywiście nie odmówiłam sobie 2 kęsów bułki czosnkowej, a rano co się napiłam - coca - coli wrr.......
Ale będzie lepiej
A fee coca cola niedobra dziewczynka. Ja przyznaje że moja i TŻta I faza dzisiaj też została splamiona grzechem po 2 krążki dropsa zjedliśmy (około 25 kalorii na łeb) będę się kajać przed wagą za to

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 17:33   #4194
Domi22
Rozeznanie

Oj, juz po czesci cwiczen... super sie czuje
Ok. 19 zrobie sobie kolacyjke - mam ochote na omleta z szynka albo twarozek homo z kakao i orzechami hmm....

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-08-26, 17:49   #4195
Wiolka525
Rozeznanie

Niestety nie mogę sie zmobilizować do aktywnosci fizycznej, czuję sie wyczerpana, prawie zasypiam...MASAKRA! Jejciu ja juz chcę piątek....Co sie ze mną dzieje????
Na kolacje mialam zjeść jeszcze wieśniaczka ale odpuszczę sobie, nie mam apetytu.
Stary 2008-08-26, 18:11   #4196
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry.

Ja tu od rana nie jestem i co? I już 2 strony, a to gaduły no
Ale.. ja tu wchodzę na forum i kogo moje oczęta widzą? Blondee, ooo raju Tyś to dopiero śliczna kobitka na tym zdjęciuu

A ja dziewuszki jak mówiłam, byłam u fryzjera. I w przeciwieństwie do Cykady od razu Wam zdjęcia wstawię (załącznik, welcome ). A właśnie apropopos Cykada wstaw zdjęcia, wstaw I chciałam Wam powiedzieć, że małego szoka miałam jak ściełam włosy, bo sporo wycieniowanego miałam i takie nagle "jajks, gdzie moje długie włosy" Ale zmiana całkowita, w sumie sama na początku siebie nie poznałam w lustrze. Ahh, głupek ze mnie, wieeem
Zjadłam do tej pory 3 ładne posiłeczki i zaraz będzie grzeszonko, bo ciaaastka przyjdą ale dzisiaj sobie na to pozwolę, a co! Mam gorset na rozpoczęcie roku, to się najwyżej go ściśnie troszkę mocniej z tyłu

Aaa! I jeszcze jedno. Ważyłam się dzisiaj. I już jest na wadze 70kg, a mam jeszcze @, więc może wcale nie przytyłam i będzie to moje 68. (i jeszcze jedno moje lenistwo nie zaprowadziło mnie wczoraj do apteki po Deco - jutro pójdę. A właśnie, Ewelinko brałaś już? )

Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
eh wlasnie zrobilam a6w i idem zjesc brzoskwinie albo inny owoc na 2 sniadanko
Owoc to nie posiłek

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
aha jeszcze się dzisiaj zważyłam-59 więc wracam do normy po 2 dniach sb w sumie mam @ a wtedy puchnę troszkę więc możliwe, ze ważę 58 ale póki co nie wiem zważę się wpiątek jak już będzie po
Gratki, gratki, gratki!

Cytat:
no wlasnie widze priv, telika, marzenke bedzie razniej
A no, że jestem. Ani razu Was nie opuściłam.. w przeciwieństwie do innych!

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
pwiedzcie mi ktorej jecie kolacje? bo ja o 8 sniadanie o 11 2 sniadanie o 14-15 obiad i o 17-18 kolacje... potem juz nic;>
Ja zazwyczaj jem tak:
Ś 9.00
II Ś 12.00
Ob 15.00
P 18.00
K 21.00

Wydaje mi się, że za wcześnie jesz tą kolację, krzywdę sobie robisz.

Ulewa11 powodzenia na dietce!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05044.JPG (63,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05045.JPG (52,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05042.JPG (66,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05030.JPG (59,3 KB, 17 załadowań)

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:11   #4197
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Jade zobaczyc nowa kolekcje Victoria's Secret Supermodel Obsessions Collection. Nie tyle kolekcja mnie interesuje co Adriana Lima i Doutzen Kroes na zywca
ZAZDROSZCZĘ aaaaaa ja też chcę !!! Ale od tych 2 pań wolę Karolinę Kurkovą i Alessandrę Ambrosio

Tak myślę, czy nie wskoczyć na I fazę.. ale nie chce mi się robić jedzonka tylko dla mnie no i bez owocków tak.. i bez owsianki nieeee, zostaję na II i tak niedużo jem II-fazowych rzeczy.

Cykado właśnie zerkam na przepis Kocham naleśniki

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:15   #4198
asi_ula
Zadomowienie

Marzenko jak Ty ślicznie wyglądasz !!! Nie poznają Cię w tej szkole

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:17   #4199
zielonamorelka
Zakorzenienie

anetuniaa ale przeciez z dodatkowych kcal na 1 fazie dozwolone jest az 75 [chyba ze to mi sie przysnilo hehe]wiec nie masz co sie martwic tymi dropsami
marzeniatko super fryzurka i tak masz dlugie wlosy to jakie dlugasne mialas wczesniej?
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-26, 18:19   #4200
Majka232
Zakorzenienie

Hej Plażowiczki!

Ale nas tutaj dużo - i nowe i stare (nawet przeze mnie nieznane, ale to się nadrobi ) i te ze średnim stażem Bikiniary. Fajnie, że nas tak dużo, a z drugiej strony czy to ozn., że społeczeństwo sie nam roztyło? Nie, nie, to oznacza, że piękniejsza część społeczeństwa bierze się za siebie!

Dziewczyny zrobiłam kurczaka a'la Strogonoff - polecam!
Nadje się na I fazę, a jest pyszne.

Podaje przepis, może ktoś skorzysta:
Ugotować w bulionie pokrojoną na kawałki pierś z kurczaka (ja w bulionie grzybowym, ok. 400 ml wody)
Poddusić na wodzie cebulkę i kilka pieczarek.
Wymieszać wszystko (odleć połowę bulionu)
Wymieszać 3 łyżeczki koncentratu z 3-4 łyżkami jogurtu naturalnego, posolić (podobno wtedy jogurt się nie zważy) i wlać do pieczarek i kurczaka.
Całość podgotować kilka minut na małym ogniu i gotowe. Można doprawić np. pieprzem.
Wyszło w smaku troszkę jak zupka pomidorowa, ale pyszne.
Swoją drogą to zrobię (już się nie mogę doczekać ) taki bulion z jogurtem i koncentratem i ryżem brązowym (jak już będę na II fazce).
Będzie super pomidorówka

Idę po serek homo naturalny i orzeszki ziemne

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości