|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
no oczywiscie czekamy na foty
![]() a ja na obiad wszamalam 2 golabki oj ale czuje sie pelna ale czuje sie rozgrzeszona bo przed obiadem pocwiczylam 8 min buns[ale tak po lebkach bo cos skurcze mnie lapaly w biodrze]10 min skakanki troche rozciagania wiec jest ok a po obiedzie teraz mam taka ochote na cos slodkiego ale nie dam sie to bedzie nagroda dopiero jak schudne
|
#4172 |
|
Wtajemniczenie
|
NIe moge sie zabrac do cwiczen
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4174 |
|
Zadomowienie
|
Ojejku czy moje piękne oczka mnie mylą?? Czy ja widze tu mojego Telika
Ogromne gratulacje ale nie dal Ciebie tylko dla Twojego przyszlego meza ze znalazl sobie taka sliczna i fajna babeczke ![]() Blondee ale fajnie ze jestes nawet nie wiesz jak sie cieszę... Onaella ![]() Kurcze jak sie ciesze ,że staruchy wracaja na plaze...Ale się Ahcaczek ucieszy jak wroci znad morza i zobaczy Was wszystkie Ale ciiiicho nic jej nie powiemy ![]() I ja tez kochane wracam do Was pokornie od wrzesnia na stale na plaze Od dwoch tygodni jestem na diecie ktorej nie bede promowac ze wzgledu na znikomy pozytek dla zdrowia...Niestety musialam bo mam kilka pokazow(w tym bielizny),sesji,wazny casting i musialam szybko stracic znaczaco na wadze...Narazie cierpie czytajac te SB pysznosci i mam nadzieje ze niebawem i ja bede mogla wrocic...Narazie jestem na "Diecie Nic" |
|
|
|
#4175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak nic nie zastapi tych z orzechami makadamia, albo z karmelem i orzechami pekan![]() Cytat:
a wlasnie, a gdzie kasiaczek i przebojowa carmelova? no i przedewszystkim co tam z ahcak??nedda
|
|
|
#4176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiaczek na szczescie jest caly czas z Nami BTW.Kasiaczku zapomnialam powiedziec...Jestes absolutnie przeboska na tym zdjeciu!Ahcak sie smazy na plazy(to mi sie zrymowalo ) we Władysławowie..Tej to dobrze Mysle ze jak tylko wroci to wam sama opowie co u niej...Ja Wam moge powiedziec ze swojej strony ze wyglada slicznie i szczuplutko![]() Blondee a co z naszym klubem Kochana??Chcaialm Ci przypomniec ze jestes prezesem i zaniedbujesz swoje obowiązki ![]()
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie chcę mieć tej @ bo mam brzuszek jak bym była w 4 miesiącu
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje Bikiniary!
Stęskniłam się... No bo nie miałam kiedy na forum zaglądać Ale już jestem, jedynie nie mam siły nadrabiać zaległości (to ponad 10 stron! ). Nowe twarze widzę przybyły, ale i Telik jest, i Blonndee, i Nedda, i PriVativ, i Onaella, i Marzenka, i Domi, i wogóle wszystkie Fajnie tak A ja dziś wstałam o 12.43 Szok! Już dawno tyle nie spałam, będzie ponad 12h... Do tego jakaś taka wieeelka się czuję i ciężka, chyba przez @... Bo okazało się, że dopiero teraz przyszedł, wcześniej były plamienia Dziwne u mnie to jest ![]() Poza tym od HH mi się mięśnie w górnej części brzucha wyrobiły i troszkę to dziwnie wygląda Dlatego umyśliłam sobie, że teraz HH co drugi dzień, na przemian ze skakaniem na gumowej piłce Bo przypadkiem tak mnie coś któregoś dnia naszło sobie poskakać... i skakałam tak przez 45min Rano się nie mogłam podnieść, takie zakwasy mi się porobiły na udach i plecach, że aż mi się to spodobało Muszę jeszcze włączyć skakankę... Tak przy okazji: macie może jakiś ciekawy zestaw ćwiczeń na dolne partie brzucha?
|
|
|
|
#4179 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a za tą diete to w tyłek dostaniesz, o ile w koncu dojdzie do spotkania Sb ![]() stlaaasznie sie ciesze ze jestes Cytat:
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Rozeznanie
|
Kaszkiecik długo Cie tu nie widziałam
![]() Drugi dzien na Ifazie z Tz okazjue sie całkiem, całkiem niezły ![]() Paprak ja tez mam cos lenia do cwiczen, ale zabiore sie za siebie i wezme skakanke i jakos pojdzie
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
]z naszym klubem... hmm, moje cycki sa coraz brzydsze, wiec spokojnie nadal do niego naleze a w sprawach 'co z tym zrobic' nic nowego![]() aaa, moge wam pokazac jak sie pod koniec wakacji roztylam. ale opalenizna troszke wyszczupla optycznie ![]() ku przestrodze, zeby nie grzeszyc! bo bedzie tak jak ze mna
|
|
|
#4183 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie skonczylam cala serie 8 minut uff
Teraz troche sie chlapne i zmykam na miasto. Jade zobaczyc nowa kolekcje Victoria's Secret Supermodel Obsessions Collection. Nie tyle kolekcja mnie interesuje co Adriana Lima i Doutzen Kroes na zywca Mozna popasc w kompleksy Milego wieczoru i checi do cwiczen |
|
|
|
#4184 |
|
Konto usunięte
|
Jezeli to jest roztycie to ja sie tu nie bede pokazywac ;P Moze wagowo podobnie ale proporcje zupelnie inne
![]() Jestem juz po obiedzie - nalesniki owsiane o smaku piernika z serkiem homo, gdyby ktoś chciał przepis, wiadomo gdzie ![]() Zmobilizowałyscie mnie, ide na ten basen wieczorem
|
|
|
|
#4185 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do cwiczen to mozesz wzmacniac dolne partie miesni brzucha takze przy uzyciu pilki-Kladąc sie na niej na plecach-kolana ugiete-cale stopy na podlodze-wykonywac klasyczne brzuszki proste i skosne.Ja też sie ciesze Kaszkieciku ze jestes ![]() Cytat:
Ja tez sie ciesze i mam nadzieje,że zostaniemy tu jak najdluzej...Kombinujesz cos jeszcze ze strukturą?Cytat:
Oby Wam sie udalo wytrwawac... Apropo tego dietowania z TZ to mam taki pomysl na skuteczne "cwiczenie"na uda :P Ekhem,Ekhem...A jakie przyjemne No ale nic juz jestem ciiicho
|
|
#4186 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8758116]Jezeli to jest roztycie to ja sie tu nie bede pokazywac ;P Moze wagowo podobnie ale proporcje zupelnie inne
![]() Zmobilizowałyscie mnie, ide na ten basen wieczorem [/quote]w miare ok nozkami zaslonilam i tak widoczny troche tlusty brzuchol. jak na zalaczonym obrazku, faldka na faldce a najgorsze, ramiona/rece ukrylam za soba nie ma to jak sztuczki ale niestety widac, ze przytylam, nawet tz ostatnio zauwazyl![]() widze, ze tu ogolna mobilizacja, jak zawsze, az mnie sie zachcialo isc pobiegac, albo pograc na sciance
|
|
#4187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blondee wygladasz super ,ale opalenizna...Jak tys to zrobila Kobieto? Reaktywujmy klub chociaz ja nie mam pomyslu co mpoge zrobic by poprawic stan...Zuzyl;am cale rozowe serum Eveline do biustu i roznicy jak nie bylo tak nie ma... ![]() Specjalnie dla Kaszkiecika i Domi zainspirowalyscie mnie jako przyszlego instruktora :P i znalazlam bardzo fajne cwiczenia z pilka ze zdjeciami i dokladnymi opisami. http://www.sdw.pl/arch.php?archid=k001&page=1 Niech Nasza Kochana Wiola przemowi do Nas A nie tylko podgląda :P
|
|
#4188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co, do budy z kompleksami ![]() ja jak kupilam ten matis to uzylam kilka razy wiec nawet nie wiem. musze sie zmusic do systematycznosci w tej kwestii bo tak jak z dieta i cwiczeniami daje rade tak z wcieraniem kremow ni cholery nie wspomne juz o kupienkiu super kremu wyszczuplajacego lancome za 200zl i uzyciu go sporadycznie kilka razy...
|
|
|
#4189 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie zjadlammoja niby kolacje... wsumie obiadu dzis niebylo bo niebylam wstanie zrobic sobie nic,dlatego moze cos wszamie o 19 jeszcze ale watpie. Co proponujecie tak pozno zjesc?? teraz zjadlam serek wiejski plaster sera topionego i pol papryki.. Deco dzis niekupilam bo niema;/ nale zamowilam i juytro juz bede miala
|
#4190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wedle życzenia ![]() ....Witam Was bardzo serdecznie, przebiłam sie przez zaległe posty, ale naskrobałyście. U mnie stara bieda, nie schudłam ale i nie przytyłam W poniedziałek mam zamiar spotkać sie z wagą. Wierzę, ze cos jednak drgnęło....Znów jestem zmęczona a to dopiero wtorek Dodatkowo łapie mnie przeziebienie, łeeeeeBlonndee fajnie, ze wracasz na plaże. Buzialeńki
|
|
#4191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)... troche mu ciezko, bo On zył głownie na slodyczach, schabowych, frytkach, kebebach itp a tu nic z tych rzeczy, ale dzielnie sie trzyma...Z niektorych rzeczy nie rezygnuje, np. herbata, bo czrwonej nie znosi...ale dobre i toLece cwiczyc Sorki Neddus, ale poki, co na skaknce, hihi ![]() P.S. Wrocilam do picia Colon C i chyba zaczyna działac
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi, żeby zgubić to co przyszło nie potrzebnie to ze 3 miesiące pierwszej fazy by się przydało ![]() ale nie wiem ile dam radę, narazie ta moja pierwsza faza to tak trochę bardziej 2 przypomina. Np na obiad oczywiście nie odmówiłam sobie 2 kęsów bułki czosnkowej, a rano co się napiłam - coca - coli wrr....... Ale będzie lepiej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedobra dziewczynka. Ja przyznaje że moja i TŻta I faza dzisiaj też została splamiona grzechem po 2 krążki dropsa zjedliśmy (około 25 kalorii na łeb) będę się kajać przed wagą za to
|
|
|
#4194 |
|
Rozeznanie
|
Oj, juz po czesci cwiczen...
![]() Ok. 19 zrobie sobie kolacyjke - mam ochote na omleta z szynka albo twarozek homo z kakao i orzechami hmm....
|
#4195 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie mogę sie zmobilizować do aktywnosci fizycznej, czuję sie wyczerpana, prawie zasypiam...MASAKRA! Jejciu ja juz chcę piątek....Co sie ze mną dzieje????
Na kolacje mialam zjeść jeszcze wieśniaczka ale odpuszczę sobie, nie mam apetytu.
|
#4196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry.
![]() Ja tu od rana nie jestem i co? I już 2 strony, a to gaduły no Ale.. ja tu wchodzę na forum i kogo moje oczęta widzą? Blondee, ooo raju Tyś to dopiero śliczna kobitka na tym zdjęciuu![]() A ja dziewuszki jak mówiłam, byłam u fryzjera. I w przeciwieństwie do Cykady od razu Wam zdjęcia wstawię (załącznik, welcome ). A właśnie apropopos Cykada wstaw zdjęcia, wstaw I chciałam Wam powiedzieć, że małego szoka miałam jak ściełam włosy, bo sporo wycieniowanego miałam i takie nagle "jajks, gdzie moje długie włosy" ![]() Zjadłam do tej pory 3 ładne posiłeczki i zaraz będzie grzeszonko, bo ciaaastka przyjdą Mam gorset na rozpoczęcie roku, to się najwyżej go ściśnie troszkę mocniej z tyłu Aaa! I jeszcze jedno. Ważyłam się dzisiaj. I już jest na wadze 70kg, a mam jeszcze @, więc może wcale nie przytyłam i będzie to moje 68. moje lenistwo nie zaprowadziło mnie wczoraj do apteki po Deco - jutro pójdę. A właśnie, Ewelinko brałaś już? )Cytat:
![]() Cytat:
![]() A no, że jestem. Ani razu Was nie opuściłam.. w przeciwieństwie do innych! Cytat:
Ś 9.00 II Ś 12.00 Ob 15.00 P 18.00 K 21.00 Wydaje mi się, że za wcześnie jesz tą kolację, krzywdę sobie robisz. ![]() Ulewa11 powodzenia na dietce! |
|||
|
|
|
#4197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale od tych 2 pań wolę Karolinę Kurkovą i Alessandrę Ambrosio ![]() ![]() Tak myślę, czy nie wskoczyć na I fazę.. ale nie chce mi się robić jedzonka tylko dla mnie no i bez owocków tak.. i bez owsianki nieeee, zostaję na II i tak niedużo jem II-fazowych rzeczy. Cykado właśnie zerkam na przepis Kocham naleśniki
|
|
#4198 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko jak Ty ślicznie wyglądasz !!!
Nie poznają Cię w tej szkole
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
anetuniaa ale przeciez z dodatkowych kcal na 1 fazie dozwolone jest az 75 [chyba ze to mi sie przysnilo hehe]wiec nie masz co sie martwic tymi dropsami
marzeniatko super fryzurka i tak masz dlugie wlosy to jakie dlugasne mialas wczesniej?
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Plażowiczki!
Ale nas tutaj dużo - i nowe i stare (nawet przeze mnie nieznane, ale to się nadrobi ) i te ze średnim stażem Bikiniary. Fajnie, że nas tak dużo, a z drugiej strony czy to ozn., że społeczeństwo sie nam roztyło? Nie, nie, to oznacza, że piękniejsza część społeczeństwa bierze się za siebie! Dziewczyny zrobiłam kurczaka a'la Strogonoff - polecam! Nadje się na I fazę, a jest pyszne. Podaje przepis, może ktoś skorzysta: Ugotować w bulionie pokrojoną na kawałki pierś z kurczaka (ja w bulionie grzybowym, ok. 400 ml wody) Poddusić na wodzie cebulkę i kilka pieczarek. Wymieszać wszystko (odleć połowę bulionu) Wymieszać 3 łyżeczki koncentratu z 3-4 łyżkami jogurtu naturalnego, posolić (podobno wtedy jogurt się nie zważy) i wlać do pieczarek i kurczaka. Całość podgotować kilka minut na małym ogniu i gotowe. Można doprawić np. pieprzem. Wyszło w smaku troszkę jak zupka pomidorowa, ale pyszne. Swoją drogą to zrobię (już się nie mogę doczekać ) taki bulion z jogurtem i koncentratem i ryżem brązowym (jak już będę na II fazce). Będzie super pomidorówka Idę po serek homo naturalny i orzeszki ziemne
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

Ogromne gratulacje ale nie dal Ciebie tylko dla Twojego przyszlego meza ze znalazl sobie taka sliczna i fajna babeczke 

) we Władysławowie..Tej to dobrze

Ale już jestem, jedynie nie mam siły nadrabiać zaległości (to ponad 10 stron!
). Nowe twarze widzę przybyły, ale i Telik jest, i Blonndee, i Nedda, i PriVativ, i Onaella, i Marzenka, i Domi, i wogóle wszystkie
Dziwne u mnie to jest
Dlatego umyśliłam sobie, że teraz HH co drugi dzień, na przemian ze skakaniem na gumowej piłce
Rano się nie mogłam podnieść, takie zakwasy mi się porobiły na udach i plecach, że aż mi się to spodobało 

a w sprawach 'co z tym zrobic' nic nowego
wrr.......
niedobra dziewczynka. Ja przyznaje że moja i TŻta I faza dzisiaj też została splamiona grzechem po 2 krążki dropsa zjedliśmy (około 25 kalorii na łeb) będę się kajać przed wagą za to 
wystarczy Marzena