|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
super jupik. A ten jubiler nie ma strony internetowej?
Martucha, fajne obrazki. ![]() MisQa, widze Cie, pokazuj pazury! Juz jest "pozniej"
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
martucha swietne
chce do przedszkola
|
|
|
|
#1143 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha śliczne
na pewno się dzieciom spodobają
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Witam w nowej czesci watku (rychlo wczas ale lepiej pozniej niz wcale). Jak jestem w Dabrowie to nie mam czasu na necie siedziec, bo zawsze Tż mnie gdzies ciagnie, albo jestem zmeczona po pracy. W ogole malo czasu zostaje jak sie pracuje teraz mam 4 dni wolnego (juz niestety tylko dwa ) i przyjechalam sobie do bielska na "wakacje" ale tez nie mam na nic czasu bo musze nadrabiac kontakty towarzyskie heheh ![]() Anuula poszukaj jakiegos last minute. Wlochy, Grecja, moze Chorwacja - tam jest cieplo i w miare tanio na pewno cos sie znajdzie
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo.. ale tak jak mowie pszczolkowy puchatek wymaga dopracowania - straszny pednat w tych sprawach ze mnie
![]() jaka tam zdolniacha - przerysowallam tylko ja tez zygam (sorki za okreslenie) puchatkiem - moje przedszkole jest jego imienia (coz za fanaberie) i wsyztko musi byc puchatkowe - kolory najki nawet filmy im puszczamy o puchatku az po ... no wiecie.. kazda dekoracja z puchatkiem nawet sale to postaci z bajki.. tragedia.. no ale coz.. w niepublicznym tak mozna..
|
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
[quote=jaga_2001;8764459]super jupik. A ten jubiler nie ma strony internetowej?
/quote] No własnie nie mam pojęcia, a głupia nie spisałam nazwy tych obrączek, a ten salon je sprowadza więc na ich stronie i tak ich nie ma. Taki ze mnie osioł że szok Martucha, fajne ozdoby
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
.. dzieci lubia misie, misie lubia dzieci... dobranoc;*
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
jupik, to jak bedziesz kiedy w poblizu jubilera to zajdz i sie zapytaj
![]() A ja teraz sobie siedze na wrzucie i slucham utowrow scotta joplina i sama mordka mi sie usmiecha. Jak to czasem niewiele trzeba do szczescia.
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja przy tym sympatycznym nuceniu mówię dobranoc Do jutra dziewczyny |
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaga, to Wy płacicie za nauki przedmałżeńskie?
![]() Oj Madzia, ja bym się do TŻa na pewno nie odzywała pierwsza Czekaj na jego inicjatywę, choć pewnie Ci bardzo ciężko, ale musisz wytrzymać ![]() atomufko, szkoda, że z tym mieszkankiem takie "cyrki"... Mam nadzieję, że znajdziecie ładne i bezawaryjne lokum Cytat:
jupiku, no te obrączki rzeczywiście muszą piękne ![]() Martus, śliczne rysunki! Dzieciaczki będą zachwycone ![]() I wiecie co? Ja zawsze lubiłam Prosiaczka I wiem, że popscene jest na wakacjach ![]() Samba, fajnie, że zajrzałaś My tu wszystkie o Tobie ciepło myślimy
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
Rybulka, są naprawdę wyjątkowe, od razu widać różnicę między nimi a tymi z Apartu czy Yesa, są inaczej zrobione po prostu. I chociaż są takie proste to mnie bardzo urzekły
pewnie w przyszłym tygodniu z moją mamą się wybiorę do miasta jej też pokazać jak wyglądają, to zrobię fotki albo spytam o stronę tej firmy, która je wykonuje. Bo niestety pamiętam tylko, że to coś na B było Kurczę, niby mam taką dobrą pamięć a w takich chwilach sklera mnie łapie<:/>
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z tego co widze to w wiekszosci parafii w Polsce tak jest... No i sie zastanawiam po co dawac na zapowiedzi? Moze ja nie chce abym byla wyczytywana na ambonie? Po co ktos z sasiadow ma wiedziec, ze wychodze za maz? ![]() Ja tez libilam Prosiaczka, ale najbardzie Klapouchego i zal mi zawsze go bylo, gdy mu ogonek odpadl i trzeba go bylo przypinac spowrotem Natomiast TZ lubil tygryska i tak na niego czasem mowie. Co ciekawego zauwazylam, to postaci z dzieciecyh bajek zawsze dobieramy do swoich osobosci.
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
Łazienka nabiera kształtów I ciemne figu też by ładnie dfo nich pasowały ![]() martucha nie przerysowałaś, tylko w ogóle w innej skali narysowałaś, nigdy tego nie potrafiłam supcio jest pszczółka ![]() do sali leżakowania lub odpoczynku, bo przeca teraz dzieciaki jak nie chcą to nie spią, polecam kubusia w szlafmycy z podusią w rączce!! (szukam i nic..... ![]() http://nuuda1987.spaces.live.com/pho...4D7874BB0!107/ |
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
Udało mi się znaleźć stronę z tymi obrączkami, które tak mi się podobają!
co prawda strona nie oddaje tego, jak wyglądają na żywo, ale to już cośhttp://www.breuning.com/interface2.html to te w smart line collection z numerkiem 3 u góry po lewej
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
kosmos, normalnie szalejecie!
nie bylo mn ie od piatku, bo wyjechalam, wrocilam, a tu tyle postow, ze ho ho!
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
jupik łądne bardzo
ile kosztują ?
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
hej nie odzywalam sie juz troche,bo wczoraj zmusilam Tż-ta zeby mi pomogl w usprzatnieciu balkonu-od remontu stalo tam wszystko-walki,srubki,kleje itd wyrzucilismy tez stary gumolit i mamy teraz gola ziemie ale chcemy plytki polozyc zeby bylo ladnie
i musze sie pochwalic dzisiaj bylismy w kancelarii parafialnej (zamias ksiedza byl pracownik kancelarii i zalatwil nas w 5 minut-dziwne to bylo,tak jakbysmy tasmowo lecieli-kolejka w sumie byla moze dlatego.kazalam mu napisac,zeby zaznaczyl ze chce naszego ulubionego ksiedza zeby to on odprawil msze i zapisal to heheh) i mamy zarezerwowany nasz termin na godz.15 moj Tż cos stwarzal,ze pozno (szkoda,ze tego w domu nie powiedzial tylko tam:P) ale wzielismy ta 15 bo jak dla mnie to w sam raz-trzeba sie przygotowac,blogoslawiens two itd a poza tym orkiestra gra 12 h wiec im powiem,zeby byli od 17-5 rano.dzis sie biore za okna bo juz dawno nie widzialy plynu do mycia:P choc tego nie lubie to niestety musze:P milego dnia
|
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
dzięki, ja się zakochałam![]() Tanie nie są, bo około 1800 zł za parę, zależy od tego, jaką szerokość się wybierze. Tylko że w drugim sklepie który je sprowadza(przy Starym Rynku) mieli te same za ponad 3 tysiące , więc zależy też od miejsca.
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
No to ładna różnica
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
co tam u Was nowego? |
|
|
|
#1163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no orkiestra najwazniejsza pozniej fotograf kamerzysta no i jesli wasz kosciol jest oblegany to polecam isc zaklepac godzine...my mielimy juz problemy bo byla nasza zajeta Cytat:
koszt to ok 1300-1400zł
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Jupik, ladne te obraczki.
![]() Mnie wpadly w oko z tej samej kolekcji, ale z numerem 6
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻtowi jeszcze się numer 10 podobał a nam obojgu 16.
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem mam tam jakis dzien wolny, ale to przewaznie jest dzien po nocce wiec do 15 spie, potem przychodzi Tż i ciagnie mnie na dwor Myslalam ze moze w pracy bede miala czas sobie posiedziec nooo ale niestety. Po pierwsze rzadko sie zdaza, zeby akurat nie bylo nic do roboty (najczesciej to nie mam czasu nawet zjesc 2 sniadania) a po drugie prawie wszystkie strony lacznie z wizazem a nawet rozkladem jazdy autobusow mam poblokowane A jednak zeby tutaj moc sie udzielac i byc na biezaco to trzeba zagladac codziennie, bo wy tak szybko piszecie ze zagladajac raz na pare dni juz nic sie nie wie ![]() Teraz to nie moge sie doczekac 1 wyplaty chcemy jechac z moim Tż do Chorzowa do wesolego miasteczka ![]() Cytat:
ale rzeczywiscie troche drogie
|
||
|
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi się strasznie spodobały te z nr 1, tyle że chciałabym z żółtego złotaCytat:
no cześć, gdzie ty się podziewasz? u mnie wszystko ok tłumacz mi się szybko dlaczego nas już nie odwiedzasz, co
|
|||
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
bo jakoś nie mam ostatnio nastroju na słuchanie o ślubach. TŻ od czerwca nie ma pracy i ciągle chodzi smutny i wściekły... wysyła CV itp itd.
|
|
|
|
#1169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu udało mi się załapać na staż, ale co będzie po nim to nie wiadomo. Tż na pewno coś znajdzie, niestety czasem trzeba długo czekać na fajną pracę Oby ten czas oczekiwania w jego przypadku był możliwie najkrótszy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

ale lepiej pozniej niz wcale). Jak jestem w Dabrowie to nie mam czasu na necie siedziec, bo zawsze Tż mnie gdzies ciagnie, albo jestem zmeczona po pracy. W ogole malo czasu zostaje jak sie pracuje
teraz mam 4 dni wolnego (juz niestety tylko dwa 

Martucha, fajne ozdoby
Do jutra dziewczyny

I z tego co widze to w wiekszosci parafii w Polsce tak jest... No i sie zastanawiam po co dawac na zapowiedzi? Moze ja nie chce abym byla wyczytywana na ambonie? Po co ktos z sasiadow ma wiedziec, ze wychodze za maz?