![]() |
#1111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Kliwia, świetne zdjęcia, profesjonalne
![]() Madzia, boshhh jaka wredna ta jego siostrunia. Z TŻtem też bym sobie ostro pogadała. Od rana siedzę w necie i szukam jakiegoś miejsca na urlop, myślałam już też o Słowacji, bo ponoć tanio i fajnie, ale nie mamy samochodu i jakoś tak w ciemno załatwiać to nie chcemy. Chyba skusimy się na Mazury, tylko czy pogoda we wrześniu dopisze?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
anula to tez mówiłam mojej siostrze czy może miec obrączkę - teoretycznie może. Bo z takim pierścionkiem to nie widać czy mężźatka czy nie.
![]() a z tymi mazurami to bym nie ryzykowała, bo może być zimno i burzowo wichrowo ![]() słowacja tym roku to już ostatni dzownek na tani wyjazd. od stycznia euro będą mieć. Niestety żadnego miejsca na wyjzad polecić nie potrafię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj z nami ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie uaktualniłam swoją listę gości i wyszło mi 121osób, nie jest źle. Myślę, że w 100 os. się zmieścimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
A my nadal szukamy fotografa. Kilka osób się do mnie odezwało, będę przeglądać oferty, zapytam o ceny i szybciutko trzeba się decydować.
#1117 |
Wtajemniczenie
|
Witam
za mną pierwszy krok Tj podpisałam umowę o salę (www.dolinazab.pl) na 12/09/2009 rozumiem ze teraz kolej na orkiestre i fotografa?? Dziewczyny podpowiedzcie co jeszcze trzeba załatwiac na początku bo póki co to zielona jestem ![]()
#1118 |
Zakorzenienie
|
A dziekuje nie mam co narzekac. W sumie to pecherz od tugodnia mi tak nie dokucza, jak potrafil kiedys, no i gdybym nie zrobila badania moczu to bym nawet nie przypuszczala, ze mam te ropomocz.
![]() Madzialenka, to rzeczywiscie poinda z tej szwagierki. No i nie rozumiem tej dwulicowosci Twego TZ, skoro sam mowil ze on zaniesie folet a ty stolik a ona odstawi samochod, po czym ma pretensje, ze nie chcialas nia niec tego fotela. ![]() kliwia, fajne te fotki, tylko rzeczywiscie te buty jakos nieciekawie dobrane. Zeby chociaz jeszcze jakas wstawke miala w sukni w kolorze tych butow to by sie dalo przelknac, ale tak, to niekoniecznie... No i ten piasek na stolach ksztalcie kregu mi sie nie podoba, bo to mi wyglada jakby ktos "czekolade" (w domysle mam co innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1119 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś złożyć wymówienie i na koniec mi powiedzieli, ze jak bym chciała wrócić to drzwi stoją otworem
![]() w czwratek mam kolejna rozmowe ![]() A co do ślubu, ostatnio zastanawiam się co do tych nauk przedmałżeńskich,. No i czekam na TZ jak wróci z pracy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
Zakorzenienie
|
[Madzialenka... nie mam slow.. ubilabym.. po czym jak tz sie zapyta czemu sie nie odzywasz zrobilabym mu awanture, bo tylko czytajac puszczaja mi nerwy, wiec na zywo bym pozabijala...
witaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja juz po pracy.. pokolorowalam kubusie ale wrzuce wieczorkiem bo mam na swoim telefonie i musze je na kompa wrzucic.. ale wyszly slicznie, batrdzo mi sie podobaja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najważniejsza jest sala, zespół, fotograf i kamerzysta jeśli takiego chcecie mieć. Warto też zrobić sobie nauki przedmałżeńskie, żeby mieć już to później z głowy. My chcemy już podejśc do kancelarii, żeby zapisać się już na konkretną godzinę. Lepiej zróbcie, my już w styczniu zrobiliśmy i mamy z głowy. Później możecie nei mieć czasu, coś wypadnie i na ostatnią chwilę to też nie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez myśle teraz o naukach, ale zależy mi na konkretnym kościele i czekam kiedy tam się ode odbędą, wiem że jakoś na jesieni. Powodzenia na rozmowie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
w mojej parafii zaczynaja sie 21 wrzesnia
![]() ![]() ![]()
#1124 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet na ten temat ostatnio rozmawiałam z moim tatą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zachorowałam na sepsę jak miałam pół roczku ![]() ![]() Madzialenka, gratuluję pracy ![]() ![]() Cytat:
paooolka23, teliku witajcie w naszym gronie ![]() kliwia, hmmm... ślub w amerykańskim stylu, to nie moje klimaty ![]() Gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaguś, niech TŻ idzie z Tobą na nauki! Razem przeżywa sie to całkiem inaczej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1127 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam kochane
![]() ![]() a wiec z siostrą TZ "nie znamy sie" a przynajmiej tak sie zachowujemy. wczoraj TZ przyszedł po 24 połozyl sie w łózku . odsunął poduszke ode mnie, odwrócił sie do mnie tylkiem i zasnał. myslałam ze padne. az mnie żołądek rozbolał. w drodze do pracy cisza ![]() ![]() ![]() ![]() a najlepsza byla akcja: jedziemy samochodem i siostra TZ mowi aby on dal jej tel to pusci sygnałka na komróke doszefa aby on oddzwonił bo ma sprawe do niego. ja patrze a ta zamaist puscic sygnałka do niego to zadzwoniła i gada (a wiadomo ze to kosztuje nieźle) wiec mówie na głos, ze ona miała chyba tylko sygnał puscic. jak skonczyla gadac to TZ dal jej mała z***kę hehe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie ma sprawy. bede pamietała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzieki ![]() dziewczyny ja juz nie wiem co robic ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Trzeba sie tylko lydzic, ze sa przejzy na oczy, gdy mu siostrunia jakis numer wywinie... Z drugiej zas strony... WIesz, to jego siostra, do tego mlodsza, za ktora on, bez rodzicow czuje sie odpowiedzialny.
![]()
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze dziś bądź obrażona, a jutro z nim pogadaj o tym, chociaż licze, że do jutra on sam sobie przemyśli wszystko i pierwszy będzie chciał pogadać |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja rozumiem ze on moze czuc sie za nia odpowiedzialny, ale to nie znaczy ze zawsze musi mnie krytykowac. bardzo mi jest z tego powodu przykro bo naprawde czuje sie jakbym non stop cos źle robiła
![]() edit: Baja najgorzej ze on dzis pojechał grac w piłke i do kolegów do innego miasta na mecz (bo oni maja polską TV ) i nie wiem kiedy wroci. byc moze ja juz bede spała ![]() tylko boje sie, ze ja mu znowu powiem, ze non stop trzyma strone siostry i TP a ten dalej mi bedzie mówił, ze ona mialam racje |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Magda powtarzaj jej codziennie kilka razy o za 30 dni jedziesz! później za 29 i tak codziennie jej wyliczaj za ile wyjeżdza i mów to dosadnie i kilka razy dziennie aż ją to z równowagi wyprowadzi ![]()
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny! Ostatnio chwalilam sie Wam mieszkankiem , a teraz chyba sie z niego wyprowadzimy!Zla jestem jak nie wiem...kolejny raz zepsul sie prysznic,a tu mamy takie power shower czyli na prąd,wczoraj rano biorac prysznic cos zaczelo sie z niego dymic!Zaczelam krzyczec i wolac Tz ..tak sie zdenerwowalam...bo przeciez polaczenie prad + woda....masakra.Zadzwonil smy do wlasciciela i powiedzial ze dzis kogos przysle.Oczywiscie nikt nie przyszedl...wiec nie mam jak sie myc a glowe musze myc w kuchni! Dodam ze to nie pierwszy raz,tylko chyba juz z 3 razy bylo to zepsute!
Tak wiec zadecydowalismy z Tz ze idziemy ogladac mieszkania,bo za taka sama kase albo i taniej znajdziemy ladniejsze mieszkanie z dwoma lazienkami.A ten koles niech sie wypcha! Madzialenka ta laska to jakas rozkapryszona gowniara!Powinnas ja ustawic ![]() Kaska gdzie bylas tyle czasu ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-08-26 o 19:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzialenka, oni oboje zaczynaja Toba manipulowac. Ona to juz najwiksza manipulatorka. Nie daj sie kobieto! Bo bedziesz miala przesrane cale zycie... Moj tez powoli zaczyna mna manipulowac. Podczas rozmow odwraca kota ogonem, ale ja nie daje sie, bo jak teraz sie dam, to po slubie bedzie jeszcze gorzej. Madzialenka, jak cie znow ta malpa wkurzy to jej powiedz, zeby z Ciebie zeszla. Daj jej do wiwatu. Jak sie zezlosci, to juz jej sprawa. Jak pobiegnie do brata na skarge to jej wytknij jeszcze, ze 18 lat juz dawno skonczyla i ze powinna dorosnac a nie za brata plecami stawac. ![]()
![]() |
#1134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niom to oni tz tez sie spodobali i juz wplacilismy zaliczke
![]() |
#1135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jego siostrę olewaj jak się tylko da, no chyba, że do niej to nie dotrze, to wtedy z nią też musiałabyś pogadać. Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-08-26 o 20:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Magda ja bym sie do niego nieodzywala, jutro tez nie, co z tego ze wroic jak bedziesz spac, poducha na bok i dupa do niego, a jutro totalna olewka, a jak zapyta co jest to bym mu powiedizala co na ten temat mysle.. nic sama niech on zacznie.. a lasce bym gadala co chwile cos ironicznego..
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
no fakt fotograf i zespół dużo w twoim wypadku wyjdzie, a gdzie cała reszta, oj głowa mała od tych wydatków jakie nas czekają. Ale z drugiej strony warto, w końcu ślub i wesele ma się raz w życiu.
Baja masz rach rację, w końcu raz w życiu wychodzi się za mąż ![]() dobrej nocy dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, znalazłam dziś obrączki moich marzeń
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to dobrze ze moj tz wyznaja zasade zawsze po swojej stronie - nawet jak sie z czyms niezgadza co mowie to publicznie najczesciej przy jgo mamie czy bratowej (tej ktorej nielubie) staje po mojej stronie a potem delikatnie jak jestesmy sami mowi mi ze cos nie tak... i tak powinien twoj tz robic.. a zreszta to teraz nic niepowinien bo dal ciala na calosci... Cytat:
rybulka popscene jest na wakacjach ![]() a to moje dziela i jak wam sie podobaja Zdj_cie001a.jpg Zdj_cie002.jpg trzeba jeszcze wyciac.. ale dzis juz niezdazylam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.