Panny Młode 2009 cz. V - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-26, 12:07   #1111
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Kliwia, świetne zdjęcia, profesjonalne Dziwnie mają z tymi obrączkami i pierścionkami, wolę obrączki w polskim stylu.

Madzia, boshhh jaka wredna ta jego siostrunia. Z TŻtem też bym sobie ostro pogadała.

Od rana siedzę w necie i szukam jakiegoś miejsca na urlop, myślałam już też o Słowacji, bo ponoć tanio i fajnie, ale nie mamy samochodu i jakoś tak w ciemno załatwiać to nie chcemy. Chyba skusimy się na Mazury, tylko czy pogoda we wrześniu dopisze??
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:19   #1112
kliwia
Zakorzenienie

anula to tez mówiłam mojej siostrze czy może miec obrączkę - teoretycznie może. Bo z takim pierścionkiem to nie widać czy mężźatka czy nie.

a z tymi mazurami to bym nie ryzykowała, bo może być zimno i burzowo wichrowo
słowacja tym roku to już ostatni dzownek na tani wyjazd. od stycznia euro będą mieć.
Niestety żadnego miejsca na wyjzad polecić nie potrafię.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:27   #1113
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anula to tez mówiłam mojej siostrze czy może miec obrączkę - teoretycznie może. Bo z takim pierścionkiem to nie widać czy mężźatka czy nie.

a z tymi mazurami to bym nie ryzykowała, bo może być zimno i burzowo wichrowo
słowacja tym roku to już ostatni dzownek na tani wyjazd. od stycznia euro będą mieć.
Niestety żadnego miejsca na wyjzad polecić nie potrafię.
Kurcze, te mazury to rzeczywiście nie bardzo, poza tym właśnie szukałam kilka ofert i wszystko to takie wsie gdzie cisza i spokój a my potrzebujemy trochę czegoś innego, jakiejś rozrywki. Nie chcemy się nudzić.
Stary 2008-08-26, 13:01   #1114
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
6 dni istnienia wątku, 36 stron i ponad 1000 postów.... nawet nie probuję za wami nadążać....
heheja tez ledwo daje rade

Cytat:
Napisane przez paooolka23 Pokaż wiadomość
hmm dopisuje sie do watku 5 wrzesnia 2009
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A witamy,witamy Ja sobie dzisiaj uświadomiłam,że do śłubu zostało mi 9 m-cy I mówię do do Tzta,że jeszcze 9 m-cy,a on mnie pyta,czy w ciąży jestem???!!!
hahaha dobre DD
Stary 2008-08-26, 13:25   #1115
anuulaa
Wtajemniczenie

Właśnie uaktualniłam swoją listę gości i wyszło mi 121osób, nie jest źle. Myślę, że w 100 os. się zmieścimy.
Stary 2008-08-26, 14:45   #1116
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A my nadal szukamy fotografa. Kilka osób się do mnie odezwało, będę przeglądać oferty, zapytam o ceny i szybciutko trzeba się decydować.
Stary 2008-08-26, 14:57   #1117
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Witam

za mną pierwszy krok
Tj podpisałam umowę o salę (www.dolinazab.pl) na 12/09/2009
rozumiem ze teraz kolej na orkiestre i fotografa??
Dziewczyny podpowiedzcie co jeszcze trzeba załatwiac na początku bo póki co to zielona jestem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 14:58   #1118
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jaga a Ty jak sie w ogole czujesz?Pecherz ciagle dokucza?
A dziekuje nie mam co narzekac. W sumie to pecherz od tugodnia mi tak nie dokucza, jak potrafil kiedys, no i gdybym nie zrobila badania moczu to bym nawet nie przypuszczala, ze mam te ropomocz.

Madzialenka, to rzeczywiscie poinda z tej szwagierki. No i nie rozumiem tej dwulicowosci Twego TZ, skoro sam mowil ze on zaniesie folet a ty stolik a ona odstawi samochod, po czym ma pretensje, ze nie chcialas nia niec tego fotela. Niech sie sam zdecyduje! No i moj facet, jako honorowy nie pozwolilby mi dzwigac takich ciezarow. Sam mowi, ze od tego jest on!

kliwia, fajne te fotki, tylko rzeczywiscie te buty jakos nieciekawie dobrane. Zeby chociaz jeszcze jakas wstawke miala w sukni w kolorze tych butow to by sie dalo przelknac, ale tak, to niekoniecznie... No i ten piasek na stolach ksztalcie kregu mi sie nie podoba, bo to mi wyglada jakby ktos "czekolade" (w domysle mam co innego ) na srodku stolu rozmazal. A tusza bym sie nie przejmowala. Co komu sie odoba. Ja tez szczypiorkiem nie jestem.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 15:07   #1119
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Byłam dziś złożyć wymówienie i na koniec mi powiedzieli, ze jak bym chciała wrócić to drzwi stoją otworem
w czwratek mam kolejna rozmowe
A co do ślubu, ostatnio zastanawiam się co do tych nauk przedmałżeńskich,.

No i czekam na TZ jak wróci z pracy.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 15:16   #1120
martucha84
Zakorzenienie

[Madzialenka... nie mam slow.. ubilabym.. po czym jak tz sie zapyta czemu sie nie odzywasz zrobilabym mu awanture, bo tylko czytajac puszczaja mi nerwy, wiec na zywo bym pozabijala...

Cytat:
Napisane przez paooolka23 Pokaż wiadomość
hmm dopisuje sie do watku 5 wrzesnia 2009
witaj jak przygotowania?

Cytat:
cz.3.

i pomijam tuszę PM !! i się nie przejmowała że jej gdzieś wyłązi co nieco!
Aha. zwróćcie uwagę na buty

1. fajny pomysł na ozdobę
2. tort!
wowww... totalnie nie moj styl no ale..

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Witam

za mną pierwszy krok
Dziewczyny podpowiedzcie co jeszcze trzeba załatwiac na początku bo póki co to zielona jestem
tak teraz zespol fotograf kamera (jelsi masz) potem kosciol no i z gorki

ja juz po pracy.. pokolorowalam kubusie ale wrzuce wieczorkiem bo mam na swoim telefonie i musze je na kompa wrzucic.. ale wyszly slicznie, batrdzo mi sie podobaja
Stary 2008-08-26, 15:16   #1121
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam

za mną pierwszy krok
Witaj,
Najważniejsza jest sala, zespół, fotograf i kamerzysta jeśli takiego chcecie mieć. Warto też zrobić sobie nauki przedmałżeńskie, żeby mieć już to później z głowy. My chcemy już podejśc do kancelarii, żeby zapisać się już na konkretną godzinę.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Byłam dziś złożyć wymówienie i na koniec mi powiedzieli, ze jak bym chciała wrócić to drzwi stoją otworem

Lepiej zróbcie, my już w styczniu zrobiliśmy i mamy z głowy. Później możecie nei mieć czasu, coś wypadnie i na ostatnią chwilę to też nie dobrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 17:14   #1122
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

za mną pierwszy krok
witaj dokładnie masz rację z tym co teraz trzeba załatwić, można dodatkowo kamerzysty zacząć szukać jeśli chcecie mieć film z tej uroczystości

Cytat:

ja tez myśle teraz o naukach, ale zależy mi na konkretnym kościele i czekam kiedy tam się ode odbędą, wiem że jakoś na jesieni.
Powodzenia na rozmowie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 17:18   #1123
jaga_2001
Zakorzenienie

w mojej parafii zaczynaja sie 21 wrzesnia TZ juz "odbebnil" a mnie samej jakos tak sie nie chce samej... Glupio bede sie tak czuc sama wsrod par...

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-26, 17:29   #1124
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki! Nie było mnie 2 dni, a tu tylko 5 stron do nadrobienia? Co jest? No tak, Kasi nie ma i popscene

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
(...)
co do tesciowej to hmm raz dobrze raz zle ale bardziej lubi swoja druga przyszla synowa niz mnie a tesciu ostatnio zapomnial jak mam na imie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
O kurcze! teściu w dechę
Moje relacje są bardzo poprawne-chociaż dla mnie to wszystko takie sztuczne!
Wyobrazacie sobie mowić do teściów "mamo", "tato" ? Ja jakoś nie.
Ja nie będę miała oporów Chyba, że sie przeliczę i jak przyjedzie co do czego, to jednak mnie zatka
Nawet na ten temat ostatnio rozmawiałam z moim tatą.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ale mnie wzięło na oglądanie zdjęć z wakacji

http://niusia89.dl.interia.pl/my.JPG
http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0464.JPG
Fajne zdjęcia Jaki Twój TŻcik przystojny

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, worcilam od lekarza rodzinnego, by pokazac mu moje badanie moczu. No i okazalo sie, ze mam ropomocz. Jeszcze troche a nabawilabym sie sepsy... A wiadomo jak to moze sie skonczyc... Tak wiec nie nalezy lekcewazyc zadnych objawow, tylko jak najszybciej wybierac sie do lekarza!
O Jezu! Jaguś
Ja zachorowałam na sepsę jak miałam pół roczku Wyszłam z tego, bo pewnie mam jeszcze cos do zrobienia na tym świecie

Madzialenka, gratuluję pracy A z Twoim TŻem bym pojechała równo!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
No moi rodzice na pewno będą brali pożyczkę, rodzice TŻ mają już odłożoną kasę. A my będziemy mieli swoich jakieś 10tyś.
Moi rodzice też będa brali pożyczkę na wesele... Samo wesele nieźle kosztuje, a do dochodzi ubranie dla pięciu osób (ja się w to nie wliczam, bo suknie planuję sobie kupić sama).

paooolka23, teliku witajcie w naszym gronie

kliwia, hmmm... ślub w amerykańskim stylu, to nie moje klimaty

Cytat:
(...)
a my wczoraj zamowilismy zespol
Gratuluję Jeśli to ten, którego stronę internetową pokazywałaś, to tym bardziej gratuluję

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
Lepiej zróbcie, my już w styczniu zrobiliśmy i mamy z głowy. Później możecie nei mieć czasu, coś wypadnie i na ostatnią chwilę to też nie dobrze.
My też mamy nauki zrobione, dzień skupienia i wizyty w poradni. Załatwiliśmy to wszystko w maju, a dzis TŻ szedł odebrać zaświadczenie

Jaguś, niech TŻ idzie z Tobą na nauki! Razem przeżywa sie to całkiem inaczej Bo jak Ty się tam niby będziesz czuła wśród samych par...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 17:55   #1125
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
w mojej parafii zaczynaja sie 21 wrzesnia TZ juz "odbebnil" a mnie samej jakos tak sie nie chce samej... Glupio bede sie tak czuc sama wsrod par...
A my nauki odbębniliśmy na wiosnę(rok przed ślubem)I fajnie,bo teraz mamy z głowy.Zoatały spotkania w poradni i spowiedz.
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:16   #1126
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Jaguś, niech TŻ idzie z Tobą na nauki! Razem przeżywa sie to całkiem inaczej Bo jak Ty się tam niby będziesz czuła wśród samych par...
Tez sie wlasnie zastanawiam, czy nie wyciagnac TZ. Moze przeciez siedziec ze mna, ale placic za kurs nie musi przeciez, bo papierek juz ma. No i ten papierek to tak na prawde to na lewno zrobil. W szkole, na religii ksiadz sie zapytal, czy ktos chce sobie "zalatwic" nauki przedmalzenskie. Chodzic nie trzeba bedzie, tylko zaplaca po 25 zl i beda miec swistek na reku. TZ tak zrobil. Ale nie pomyslal o przyszle zonce, ze sama bedzie musiala chodzic.
Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A my nauki odbębniliśmy na wiosnę(rok przed ślubem)I fajnie,bo teraz mamy z głowy.Zoatały spotkania w poradni i spowiedz.
Fajnie Ci. Ja mialam w maju robic, ale akurat 1 spotkanie przypadlo na moje urodziny i nie poszlam.

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-26, 18:24   #1127
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam kochane dziekuje, ze choc wy mnie rozumiecie. bo osattnio czuje sie jakbym zawsze nie miała racji i robiła cos źle

a wiec z siostrą TZ "nie znamy sie" a przynajmiej tak sie zachowujemy. wczoraj TZ przyszedł po 24 połozyl sie w łózku . odsunął poduszke ode mnie, odwrócił sie do mnie tylkiem i zasnał. myslałam ze padne. az mnie żołądek rozbolał. w drodze do pracy cisza a w pracy na pierwszej przerwie poszłam sobie do łazienki. wraca, a tam TZ czeka na mnie tam gdzie zawsze siedze. pytal sie jak tam mi praca idzie a ja mu tylko"dobrze" i w ogóle półslowkami mowiłam. niestety na pozostalych 2 przerwach nic. po powrocie do domu usiadłam w pokoju. TZ przyszedł i sie pyta co bede jadła to zrobi obiad wiec mu powiedziałami zrobił teraz pojechal z kolega na piłke i nie wiem kiedy bedzie. ale ja jestem umwoiona na wieczór z koleznaka tylko czekam az z pracy wróci i i de do niej (to pietro wyzej) niech tamta sama sobie siedzi.
a najlepsza byla akcja: jedziemy samochodem i siostra TZ mowi aby on dal jej tel to pusci sygnałka na komróke doszefa aby on oddzwonił bo ma sprawe do niego. ja patrze a ta zamaist puscic sygnałka do niego to zadzwoniła i gada (a wiadomo ze to kosztuje nieźle) wiec mówie na głos, ze ona miała chyba tylko sygnał puscic. jak skonczyla gadac to TZ dal jej mała z***kę hehe
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wspolczuje takie przyszlej szwagierki
no i Twoj TZ nie mial racji mowiac ze zawsze trzyma strone tego kto ma racje bo w tym wypadku to ona wymyslala i przeciez na poczatku Twoj TZ sam wymyslil zeby zrobic tak jak Ty chcialas wiec go nie rozumiem tez ;/
a ile ta smarkula ma lat?
ona ma 19 lat (zdala teraz mature) wkurzona jestem na TZ bo kurde zawsze to ja jestem ta zła. mimo, ze sam najpierw dal taka propozycje.
Cytat:
madzia ohohohohooooo Tż lekko nie wiedział co powiedzieć chyba na Twój atak o swoje racje. Też bym zarzuciła focha i odliczała dni do wyjazdu tej małpy. Dobrze, że po ślubie nie musicie z nią mieszkać, bo to by była katastrofa dla małżeństwa.
Ale jak już Tż się skapnie, że masz focha i coś z tym zrobi, to mu na spokojnie powiedz jeszcze raz - dokładnie co było nie tak z tymi meblami, i to że trzyma zawsze stronę osoby która ma rację też było w tym wypadku błędne.

Może jego siora to jakaś pier dolona księżniczka? Normlanie zadźgałabym małpę
bo ona jest chyba taka księzniczką. normalnie tak mnie wkurza ze to głowa mała. nie trawie jej kompletnie. a pamietam jak mówila, ze jak nie usiadzie przy stoliku dla młodych na naszym weselu to nie idzie czyzby miało jej wiec nie byc
Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
SZOK!!!
Ale malpa!
A z TŻetem też bym się rozmowila-albo przy najblizej okazji zrobila tak jak on-choć raz zlekcewazyc, przyznac rację koledze a nie jemu.
dobry pomsył napewno przy najblizszej okazji wykorzystam
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
. Musisz z Tż o tym pogadać. Tymczasem ciesz się, że za miesiąc już jej nie będzie
odliczam dni do tego dnia
Cytat:
Madzia mnie mozesz prosić o zaparkowanie, chętnie pojeżdzę autem.
nie ma sprawy. bede pamietała
Cytat:
wiem wiem tylko to mialo inaczej zabrzmiec chodzilo mi o to ze juz przestala sie czepiac o ta prace i ile ona tych pieniedzy nie zarobila jak madzia dostala ta prace
jak narazie nic nie mowi. ale wiecie jaka byla jej reakcja ze ide do tej pracy?? jakby jakies nieszczescie sie stalo hehe
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
[Madzialenka... nie mam slow.. ubilabym.. po czym jak tz sie zapyta czemu sie nie odzywasz zrobilabym mu awanture, bo tylko czytajac puszczaja mi nerwy, wiec na zywo bym pozabijala...

\
ja tez myslałam, ze wczoraj to TZ utłuke ale postawnowilam strzelic focha bo myslałam ze zrobie mu krzywde
Cytat:
Madzialenka, gratuluję pracy ..
dzieki

dziewczyny ja juz nie wiem co robic co ja mam powiedziec temu TZm a by on w koncu przejrzał na oczy??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:32   #1128
jaga_2001
Zakorzenienie

Trzeba sie tylko lydzic, ze sa przejzy na oczy, gdy mu siostrunia jakis numer wywinie... Z drugiej zas strony... WIesz, to jego siostra, do tego mlodsza, za ktora on, bez rodzicow czuje sie odpowiedzialny.

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-26, 18:46   #1129
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Tez sie wlasnie zastanawiam, czy nie wyciagnac TZ. Moze przeciez siedziec ze mna, ale placic za kurs nie musi przeciez, bo papierek juz ma. No i ten papierek to tak na prawde to na lewno zrobil. W szkole, na religii ksiadz sie zapytal, czy ktos chce sobie "zalatwic" nauki przedmalzenskie. Chodzic nie trzeba bedzie, tylko zaplaca po 25 zl i beda miec swistek na reku. TZ tak zrobil. Ale nie pomyslal o przyszle zonce, ze sama bedzie musiala chodzic.
koniecznie go ze sobą weź niech sobie posłucha trochę nie zaszkodzi to na pewno a ty sama nie będziesz siedzieć. Właśnie się dowiedziałam, że w tym moim wybranym kościele nauki są w październiku, muszę tylko zorientować się kiedy dokładnie i pójdziemy z Tż jak będzie nam pasowało

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja juz nie wiem co robic co ja mam powiedziec temu TZm a by on w koncu przejrzał na oczy??
jeszcze dziś bądź obrażona, a jutro z nim pogadaj o tym, chociaż licze, że do jutra on sam sobie przemyśli wszystko i pierwszy będzie chciał pogadać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 18:47   #1130
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze ja rozumiem ze on moze czuc sie za nia odpowiedzialny, ale to nie znaczy ze zawsze musi mnie krytykowac. bardzo mi jest z tego powodu przykro bo naprawde czuje sie jakbym non stop cos źle robiła
edit:
Baja najgorzej ze on dzis pojechał grac w piłke i do kolegów do innego miasta na mecz (bo oni maja polską TV ) i nie wiem kiedy wroci. byc moze ja juz bede spała

tylko boje sie, ze ja mu znowu powiem, ze non stop trzyma strone siostry i TP a ten dalej mi bedzie mówił, ze ona mialam racje

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:56   #1131
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bo ona jest chyba taka księzniczką. normalnie tak mnie wkurza ze to głowa mała. nie trawie jej kompletnie. a pamietam jak mówila, ze jak nie usiadzie przy stoliku dla młodych na naszym weselu to nie idzie czyzby miało jej wiec nie byc
wiesz z tego co czytam to raczej ślubu(bo on na pewno chce ja miec w dniu ślubu przy sobie) nie będzie niż Twój Kamil stanie po Twojej stronie musisz to sobie z nim wyjaśnić bo póki co to wygląda tak jakby to oni by;i parą nie obraź się ale tak to wygląda z boku-pogadaj z TZ i niech się ta kret***a od Was trzyma jak najdalej bo widzę, ze lubi mieszać między wami

Magda powtarzaj jej codziennie kilka razy o za 30 dni jedziesz! później za 29 i tak codziennie jej wyliczaj za ile wyjeżdza i mów to dosadnie i kilka razy dziennie aż ją to z równowagi wyprowadzi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 19:05   #1132
atomufka
Zakorzenienie

Witam dziewczyny! Ostatnio chwalilam sie Wam mieszkankiem , a teraz chyba sie z niego wyprowadzimy!Zla jestem jak nie wiem...kolejny raz zepsul sie prysznic,a tu mamy takie power shower czyli na prąd,wczoraj rano biorac prysznic cos zaczelo sie z niego dymic!Zaczelam krzyczec i wolac Tz ..tak sie zdenerwowalam...bo przeciez polaczenie prad + woda....masakra.Zadzwonil smy do wlasciciela i powiedzial ze dzis kogos przysle.Oczywiscie nikt nie przyszedl...wiec nie mam jak sie myc a glowe musze myc w kuchni! Dodam ze to nie pierwszy raz,tylko chyba juz z 3 razy bylo to zepsute!

Tak wiec zadecydowalismy z Tz ze idziemy ogladac mieszkania,bo za taka sama kase albo i taniej znajdziemy ladniejsze mieszkanie z dwoma lazienkami.A ten koles niech sie wypcha!
Madzialenka ta laska to jakas rozkapryszona gowniara!Powinnas ja ustawic

Kaska gdzie bylas tyle czasu?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-08-26 o 19:08 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 19:22   #1133
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze ja rozumiem ze on moze czuc sie za nia odpowiedzialny, ale to nie znaczy ze zawsze musi mnie krytykowac. bardzo mi jest z tego powodu przykro bo naprawde czuje sie jakbym non stop cos źle robiła
edit:
Baja najgorzej ze on dzis pojechał grac w piłke i do kolegów do innego miasta na mecz (bo oni maja polską TV ) i nie wiem kiedy wroci. byc moze ja juz bede spała

tylko boje sie, ze ja mu znowu powiem, ze non stop trzyma strone siostry i TP a ten dalej mi bedzie mówił, ze ona mialam racje
To mu wytknij, ze to byl jego pomysl, ze sam chcial dzwigac fotel, Ty stol, a ona miala zaparkowac... A Ty w tym momencie stawalas po jego stronie, czli tak jak jest miedzy malzonkami...Wiec jesli to Ty nie mialas racji to i on tez i ze w danym momencie robi z siebie blazna.

Madzialenka, oni oboje zaczynaja Toba manipulowac. Ona to juz najwiksza manipulatorka. Nie daj sie kobieto! Bo bedziesz miala przesrane cale zycie... Moj tez powoli zaczyna mna manipulowac. Podczas rozmow odwraca kota ogonem, ale ja nie daje sie, bo jak teraz sie dam, to po slubie bedzie jeszcze gorzej.

Madzialenka, jak cie znow ta malpa wkurzy to jej powiedz, zeby z Ciebie zeszla. Daj jej do wiwatu. Jak sie zezlosci, to juz jej sprawa. Jak pobiegnie do brata na skarge to jej wytknij jeszcze, ze 18 lat juz dawno skonczyla i ze powinna dorosnac a nie za brata plecami stawac.

AV by jaga_2001
Stary 2008-08-26, 19:33   #1134
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Witam

za mną pierwszy krok
witamy!! i dziewczyny juz ci podpowiedzialy
Cytat:
Gratuluję Jeśli to ten, którego stronę internetową pokazywałaś, to tym bardziej gratuluję
niom to oni tz tez sie spodobali i juz wplacilismy zaliczke
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 19:38   #1135
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
edit:

nie możesz jednak tej sytuacji zostawić bez żadnego echa, tu konieczna jest rozmowa, porozmawiaj z Tż, powiedź, że ci strasznie źle, że potrzebujesz jego wsparcia, że nie rozumiesz jego zachowania itd.
A jego siostrę olewaj jak się tylko da, no chyba, że do niej to nie dotrze, to wtedy z nią też musiałabyś pogadać.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Magda powtarzaj jej codziennie kilka razy o za 30 dni jedziesz! później za 29 i tak codziennie jej wyliczaj za ile wyjeżdza i mów to dosadnie i kilka razy dziennie aż ją to z równowagi wyprowadzi
aż tak bym nie pogrywała, po co się zniżać do poziomu tej smarkatej, raz po raz można jej zasugerować, że już długo jej tu nie będzie i z ironią w głosie jej powiedzieć, że będzie wam jej brakowało, ale nic więcej. raczej zlewać ją niż reagować na jej prowokacje. Myślę, że ona czerpie radość z tego, że może namieszać w związku Madzi, po co jej dawać tę satysfakcję, lepiej czasem odpuścić. Natomiast zachowania Tż Magda nie powinna zostawiać bez wyjaśnienia.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! Ostatnio chwalilam sie Wam mieszkankiem , a teraz chyba sie z niego wyprowadzimy!Zla jestem jak nie wiem...kolejny raz zepsul sie prysznic,a tu mamy takie power shower czyli na prąd,wczoraj rano biorac prysznic cos zaczelo sie z niego dymic!Zaczelam krzyczec i wolac Tz ..tak sie zdenerwowalam...bo przeciez polaczenie prad + woda....masakra.Zadzwonil smy do wlasciciela i powiedzial ze dzis kogos przysle.Oczywiscie nikt nie przyszedl...wiec nie mam jak sie myc a glowe musze myc w kuchni! Dodam ze to nie pierwszy raz,tylko chyba juz z 3 razy bylo to zepsute!

Tak wiec zadecydowalismy z Tz ze idziemy ogladac mieszkania,bo za taka sama kase albo i taniej znajdziemy ladniejsze mieszkanie z dwoma lazienkami.A ten koles niech sie wypcha!
Powodzenia w szukaniu tańszego i ładniejszego mieszkanka

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-08-26 o 20:26
Stary 2008-08-26, 20:53   #1136
martucha84
Zakorzenienie

Magda ja bym sie do niego nieodzywala, jutro tez nie, co z tego ze wroic jak bedziesz spac, poducha na bok i dupa do niego, a jutro totalna olewka, a jak zapyta co jest to bym mu powiedizala co na ten temat mysle.. nic sama niech on zacznie.. a lasce bym gadala co chwile cos ironicznego..
Stary 2008-08-26, 20:55   #1137
n.ik.a
Zadomowienie

no fakt fotograf i zespół dużo w twoim wypadku wyjdzie, a gdzie cała reszta, oj głowa mała od tych wydatków jakie nas czekają. Ale z drugiej strony warto, w końcu ślub i wesele ma się raz w życiu.

Baja masz rach rację, w końcu raz w życiu wychodzi się za mąż
dobrej nocy dziewczyny
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 21:11   #1138
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Magda ja bym sie do niego nieodzywala, jutro tez nie, co z tego ze wroic jak bedziesz spac, poducha na bok i dupa do niego, a jutro totalna olewka, a jak zapyta co jest to bym mu powiedizala co na ten temat mysle.. nic sama niech on zacznie.. a lasce bym gadala co chwile cos ironicznego..
O tak podpisuje sie pod tym obiema rękami. Strzeliłabym focha na maksa. A na tamtą patrzyłabym z góry - w końcu Madzia jesteś madrzejsza od niej

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 21:16   #1139
jupik
Rozeznanie

Dziewczyny, znalazłam dziś obrączki moich marzeń TŻ powiedział, że możemy je zamówić (oczywiście nie teraz, wolę poczekać jeszcze trochę do ślubu). Jakiejś niemieckiej czy austriackiej firmy, laserowo robione z białego złota z palladem, podobno to lepszy stop jest. SĄ ŚLICZNE!!!Matowe z cienkimi lśniącymi brzegami. Nie mam fotek niestety, ale w mojej wersji jest pośrodku takie maleńkie wcięcie w kształcie oka położonego na ukos z maleńkim diamencikiem. I najlepsze, że znaleźliśmy je w tym samym sklepie, w którym znaleźliśmy mój ukochany pierścionek zaręczynowy widać to mój "szczęśliwy" jubiler

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 21:29   #1140
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
O tak podpisuje sie pod tym obiema rękami. Strzeliłabym focha na maksa. A na tamtą patrzyłabym z góry - w końcu Madzia jesteś madrzejsza od niej
no tak.. bo laska se pogrywa ja to bym poprostu olewala a jak juz to niegoraczkuj sie tak bo i tak przeciez wyjezdzasz... i zlewa... a jemu dalabym ostra bure.. to z nia sie hajta czy z toba..
jak to dobrze ze moj tz wyznaja zasade zawsze po swojej stronie - nawet jak sie z czyms niezgadza co mowie to publicznie najczesciej przy jgo mamie czy bratowej (tej ktorej nielubie) staje po mojej stronie a potem delikatnie jak jestesmy sami mowi mi ze cos nie tak... i tak powinien twoj tz robic.. a zreszta to teraz nic niepowinien bo dal ciala na calosci...

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znalazłam dziś obrączki moich marzeń TŻ powiedział, że możemy je zamówić (oczywiście nie teraz, wolę poczekać jeszcze trochę do ślubu). Jakiejś niemieckiej czy austriackiej firmy, laserowo robione z białego złota z palladem, podobno to lepszy stop jest. SĄ ŚLICZNE!!!Matowe z cienkimi lśniącymi brzegami. Nie mam fotek niestety, ale w mojej wersji jest pośrodku takie maleńkie wcięcie w kształcie oka położonego na ukos z maleńkim diamencikiem. I najlepsze, że znaleźliśmy je w tym samym sklepie, w którym znaleźliśmy mój ukochany pierścionek zaręczynowy widać to mój "szczęśliwy" jubiler
szkoda ze nie masz fotek, ale napewno sa piekne...

rybulka popscene jest na wakacjach

a to moje dziela i jak wam sie podobaja

Zdj_cie001a.jpg

Zdj_cie002.jpg

trzeba jeszcze wyciac.. ale dzis juz niezdazylam a i jutro jescze kubusia pszczolke poprawie - dodam ciemnejszego zeby zrobic go bardziej przestrzennego tak tak tamtego w lisciach (uszka mu poprawie, brzuszek) - bo dzis juz niedalam rady

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości