|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Oby, oby.
![]() Cytat:
Wcześniej miałam za łopatki
|
|
|
|
|
#4202 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dla mnie to dobrze, bo wiem, że ćwiczenia coś dają... No i musiałam znaleźć coś zamiennego do HH, bo nie chcę mieć aż tak umięśnionych górnych partii brzucha... ![]() Cytat:
Cytat:
Odnośnie tych plamień, to może dlatego, że jeszcze chyba nieregularny @ mam Bo miesiączkuję dopiero drugi rok, a tabletek anty nie biorę Poczekam, może się ustabilizuje...I dzieki za pomysł na te ćwiczenia z piłką ![]() Cytat:
To ja się biorę za te ćwiczonka, dzięki wielkie! ![]() Cytat:
Po prostu super! I na pewno pojawi się na wadze to 68! Trzymam kciuki ![]() Wiecie co? Naszła mnie ochota na takie batoniki z różnych ziaren... Znalazłam takowy przepis:Składniki: 397 g mleka zagęszczonego słodzonego (ja dałabym niesłodzone, też podobno można) 250 g płatków owsianych górskich 75 g wiórków kokosowych 100 g suszonej żurawiny (nie dam, bo jak patrzyłam, to ma cukier taka z torebki) 125 g mieszanki nasion (pestki słonecznika, dyni, sezam, siemie) 125 g niesolonych fistaszków Przepis: Mleko skondensowane podgrzać w garnuszku, ale nie do zagotowania. W misce wymieszać wszystkie suche składniki, dolać ciepłego mleka, dobrze wymieszać. Formę o wymiarach 23 x 33 cm wyłożyć papierem do pieczenia, na to wyłożyć przygotowaną mieszankę, wyrównać powierzchnię. W zależności od tego, jakie lubi się batony można masę lekko ugnieść: bez tego dla mnie były zbyt miękkie. Ale też nie ugniatać masy na siłę, bo wtedy zrobią się kamyczki, nie batony. Piec ok. 1 godziny w temperaturze 130oC. Po wyjęciu i przestudzeniu pokroić na 16 prostokątnych batoników. Jak sądzicie, da radę? Jedynie trochę przeraża mnie mleko skondensowane, ono ma 17% tł. Tak na jakiś czas może być, nie?
|
|||||
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na tej pilce to jak skakalas?na zwyklej do pilatesu czy takiej co dzieci skacza "z rogami"i na rozszerzonych nogach czy zlaczonych?bo ja tez czesto sobie skacze ale raczej to jak na niej siedze przed kompem hehe i nie dlugo wiec zakwasow nie mam
|
|
#4204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mi depresja mineła po tych dropsach
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
Marzenko, fryzurka super
Anetunia jak masz ochote na jakies cukierki to sa takie chyba z Alpenlibe z czekolada bez cukru... 2 dzien fazy I zaliczam do udanych
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj zobaczyłam w odbiciu i powiedziałam "eee, laska"
|
|
|
|
#4207 |
|
Konto usunięte
|
no dobra
moja nowa fryzura i Bazyl na dokladke to juz wiecie jak wygladam
|
|
|
|
#4208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w sumie ostatnio patrzac w lustro usmiecham sie, wiec jest dobrze (choc wiadomo do idealu daleko.......) uda nadal grube, ale jakies miesnie sie fajnie wyrobily Nie moge doczekac sie soboty albo poniedziałku, bo mam nadzieje, ze jakies kg poleca...Edit: Cykado bardzo ładnie wygladasz I figurke z tego, co widac tez masz super
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Domi pewnie, że Cykada ma śliczną figurkę
ona już na utrzymaniu ![]() A Cykado ślicznie wyglądasz! Piękna kobieta z Ciebie.
|
|
|
|
#4210 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki dziewczyny
W orginale fryzura ma dłuższy przód, który najlepiej wygląda wyprostowany. Wlosy zdarzyly sie juz pofalować więc wyladowały za uszami Tak teraz patrze na to ostatnie zdjecie: Bazyl wyglada na nim jak lalka
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8762006]no dobra
moja nowa fryzura i Bazyl na dokladke to juz wiecie jak wygladam [/quote]Miło Cię zobaczyć ![]() Fajna fryzurka, a Ty jaka szczuplutka
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
no cykada jaka ty piekna kobieta jestes a figurka jaka sliczna
a ta fryzurka ci naprawde pasuje poprostu sliczniemarzenka i tak trzymac ja tez sie do lustra smieje bo wtedy lepiej wygladam hihi no a poza tym wszystkie lustra w domu mam takie ze widze najwyzej od pasa w gore hihi wiec nog nie zobacze i moze dlatego sie jeszcze nie zalamalam
|
#4213 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki Majka i Morelka, co do mojej figury to z góry jestem zadowolona, gorzej z udami, ale taka najwyrazniej moja uroda
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i codziennie długie spacery. Od HH rozbudowały mi się mięśnie pod stanikiem, czyli górna partia brzucha chyba... Wcześniej miałam tam tłuszczyk, teraz jest twarde, czyli mięśnie Na piłce skaczę tak, żeby mięśnie na udach czuć Nogi mam złączone w udach, ale im niżej, tym szerzej je rozstawiam... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale trochę boli po paru minutach skakania Bo skaczę dość "intensywnie" i energicznie... Dziś dosłownie mnie nosiło, gdy puściłam głośniej muzykę i prócz skakania sobie potańczyłam jakieś wygibasy Ale ja skakałam i tańczyłam i biegałam po pokoju dopóki miałam siłę... Teraz ledwo na nogach stoję ![]() Gratki! Przeszłabym i ja na I fazę, ale chyba nie wytrzymałabym bez owsianki i owoców Cytat:
Trzymaj tak dalej, to jest najważniejsze! [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8762006]no dobra moja nowa fryzura i Bazyl na dokladke to juz wiecie jak wygladam [/quote]Boskie włoski i figurka i wogóle ślicznie! ![]() A mi się pieką w piekarniku te batoniki, co wrzuciłam przepis Taki sobie prezent jutro zrobię, zamiast tortu, a co! Lecem oglądać Monka, może jeszcze zajrzę później! Buziaki
|
||
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Dzie sią syscy?
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marzenkaja jestem
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja się cieszę, że jesteście.
Nedda ja tak patrzę w Twój podpis i Ty chudzielec normalnie jesteś! Boże, jak ja bym chciała takie wymiary.
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do chudzielca jeszcze sporo brak...Juz nie moge sie doczekac powrotu do Was na plaze...Narazie nie spie i denerwuje sie zbizajaca sesja i pokazem...Bleee...
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie juz niema hihi odmeldowuje sie ide sie pluskac w wannie i do lozeczka dobranoc
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wymiary,aahh
|
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocie osiagnelas juz tak wiele,że napewno mozesz osiagnac wszsytko masz silna wole i rosadek ktorej nie jedna dorosla kobitka moze Ci zazdroscic...Dla takiej osobki pare cm to nie problem.Jesli tylko zechcesz zgubisz ![]() "Małymi kroczkami,dogonimy marzenia..."
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz jestem ale wybieram się spać
![]() Nedda źle się wyraziłam - miałam na myśli partie poniżej stanika a powyżej pępka, a na podstawie tej fotki, to będzie chyba mięsień brzucha prosty Jakoś tak, w każdym razie ja potraktowałam to jeszcze jako brzuch... lepiej zamieszczę przykładowe zdjęcie, hihi Jakby co, to wybaczcie błąd ![]() P.S. Oj, podoba mi się taka figura...
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Apropopo osiągania efektów itd. to ja po wczorajszej Tamilee Web i hh dzisiaj nie mogę się gibać na boki. Tamilee Web sobie odpuściłam, ale oczywiście hh był aa, bolą boczki, to chyba się spalają. ![]() A dziewczynki, ja tak wywalę jak głupia. Znacie jakiś domowy sposób na przyspieszenie wzrostu paznokci? ![]() edit: Kaszkieciku jaka babka z Twojego załącznika lalka barbi. Na moje oko to mięsień górny brzucha
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo to figura (albo chociaż jej zarys) to mi się marzy...O! Ja też chcę poznać tajemną recepturę na wzrost paznokci , bo ścięłam i żałuję... Kocham długie pazurki!!! ![]() Hmmm... a na czym polegają ćwiczenia Tamilee Web? Może się skuszę, czy coś
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- brzuch - pośladki - ręce - nogi - ciało i ja robiłam sobie na brzuch Takie filmiki z ćwiczeniami, po 30 minut
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ciekawe te ćwiczenia są? Niestety się szybko nudzę, więc chętnie urozmaicę HH i piłkę
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
No jak ćwiczenia :PP
|
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro znowu mam dużo łażenia
Od rana muszę posprzątać w domku, później na szybkie zakupy. Następnie do Gustpola (aah, uwielbiam kupować papiernicze rzeczy! ! mam na tym punkcie fioła :P jak kiedyś jeden koleś zapytał się mnie co ma mi kupić, to kazałam mu kupić bajerancki długopis ), ale dalej.. później muszę lecieć do apetyki po to Deco, na solarkę wpadnę i się wypytam babeczki co i jak i przylezę do Was
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Nie poznają Cię w tej szkole 

wystarczy Marzena 

Ale dla mnie to dobrze, bo wiem, że ćwiczenia coś dają... No i musiałam znaleźć coś zamiennego do HH, bo nie chcę mieć aż tak umięśnionych górnych partii brzucha... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A co do cwiczen to mozesz wzmacniac dolne partie miesni brzucha takze przy uzyciu pilki-Kladąc sie na niej na plecach-kolana ugiete-cale stopy na podlodze-wykonywac klasyczne brzuszki proste i skosne.
Bo miesiączkuję dopiero drugi rok, a tabletek anty nie biorę 

Znalazłam takowy przepis:

Nie moge doczekac sie soboty albo poniedziałku, bo mam nadzieje, ze jakies kg poleca...

No i codziennie długie spacery. Od HH rozbudowały mi się mięśnie pod stanikiem, czyli górna partia brzucha chyba...
Przeszłabym i ja na I fazę, ale chyba nie wytrzymałabym bez owsianki i owoców