|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
Nigdy nie stosowałam żadnych takich tabletek, a mimo to zaufania do nich nie mam Apropo fioła... ja ostatnio mam bzika na punkcie kupowania przypraw - nieważne, czy będę używać, czy nie - w zanadrzu muszą być. Zwłaszcza te ostrrreee
|
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieważne właśnie, że nie użyję najprawdopodobniej ale kupuje.
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Lepsze takie niż inne.
|
|
|
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
dołączam się do Was dzisiaj mój pierwszy dzień. mam nadzieję, że wytrwam
|
#4238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kaszkiecik wczoraj cos pisałas, ze zamiast tortu prezentem bedą batoniki - czybyś miała dzisiaj urodzinki? Jesli tak to wszystkie najcudowniejszego A ja dzisiaj z ciekawosci sie zmierzyłam i po 1cm poleciało, a pod biustem i w talii to nawet wiecej niz 1cm ![]() Marzenko widze, ze wir szkolny Cie pochlanał... ehhh...tesknie troche za tymi czasami... Ja wczoraj dostałam terminy zjazdów i co - 6 zjazdow na semestr ![]() A niedlugo bedzie sniadanko - chyba twarozek nat. z kakao i platkami migdałow, orzechami i slonecznikiem (taki mix ), bo wczoraj zrobilam i nie zdazylam zjesc...Have a nice day
|
|
#4239 | |
|
Konto usunięte
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja dzis jakas taka slaba i zdolowana, wczoraj zreszta tez. Nie wiem co sie dzieje ![]() Cytat:
Depresja gangstera?? przesilenie jesienne w sierpniu??ech z TZ tez nie najlepiej Kicha trzeba sie wziasc za siebie i koniec. |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zadomowienie
|
Skąd ja to znaaam...
![]() Cytat:
![]() Aaa właśnie, gratuluję zmądrzenia wagi. Może wyczuła, że jeszcze trochę a poleci za okno i zwątpiła z terroryzowania. Zaraz jadę do Krakowa na zakupy. W końcu kupię sobie dżinsy w które zdołam wejść, obecnie niestety tylko jedne spodnie do kolan mają taką właściwość. xD I muszę też upolować jakąś białą bluzkę, przy okazji jakieś z krótkim rękawem... ![]() Już czuję, że zgrzeszę kawą... W ogóle podczas tej drugiej pierwszej fazy w moim życiu jakoś nie mam takiego wrażenia chudnięcia jak za pierwszym razem. ciuchy jak opięte były tak są. Może to też kwestia tego, że w każdym dniu zdarzy się jakiś grzeszek, w poniedziałek u koleżanki tak nam sie fajnie wspominało Grecję, że aż złapałam ten klimat i przestałam się przejmować odchudzaniem (naleśniki, ciasto... zielona herbataa! ). Jeeej, tam jadłam właściwie wszystko i w ogóle nie myślałam o tym co i ile, a czułam, że chudnę. Tęsknie okropnieeee, za rok też tam jedziemy! ![]() Aha! Szerry, witam!
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Dziś trzeci dzionek I fazy i już czuję się taka oczyszczona. Naprawdę warto robić sobie od czasu do czasu takie okresy I-fazowe albo dni II-fazowe przeplatać I-fazowymi Już zjadłam śniadanko - omlet z 2 jajek ze szczypiorkiem i pieczarkami, pomidor, trochę żółtej papryki. Przed śniadankiem wypiłam zieloną herbatkę, a teraz zaparzam czerwoną ![]() szerry - witaj. Powodzenia! Życzę Wszystkim miłego dnia!
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja właśnie konsumuję śniadanie {grahamsko, z żółciakiem i pomidorem }Jeszcze siedzę w piżamie, bo mi się ubrać nie chce Cytat:
Samych owocnych dni, wróć bez owoców z białkiem! ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8767204] Depresja gangstera?? przesilenie jesienne w sierpniu??ech z TZ tez nie najlepiej Kicha trzeba sie wziasc za siebie i koniec.[/quote] Co się tam dzieje? Ojejkuuu, buziak od Marzenki! ![]() Cytat:
![]() Buziaki ![]() PS. Właśnie, Kaszkieciku, czy te ciasteczka za tort, to sprawka urodzinek?
|
||
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry
![]() milego dnia wszystkkim. kaszkiecik jka wyszly batoniki??no wlasnie czy to urodzinki
|
#4244 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję spadków cm Mi ostatnio coś nie chcą lecieć... ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8767204]Czesc dziewczyny ![]() Ja dzis jakas taka slaba i zdolowana, wczoraj zreszta tez. Nie wiem co sie dzieje ![]() Kaszkieciku te batoniki chodzą za mna od dłuższego czasu, widziałam je na paru blogach kulinarnych. Myslę ze uzycie mleka odtłuszczonego i niesłodzonego bedzie ok. Ja jakos tak nie mam natchnienia na nic ostatnio, z wielkim trudem wczoraj pomalowałam paznokcie. Depresja gangstera?? przesilenie jesienne w sierpniu??ech z TZ tez nie najlepiej Kicha trzeba sie wziasc za siebie i koniec.[/quote] Będzie dobrze, głowa do góry! A batoniki zrobiłam i wyszły bardzo smaczne Mama juz mi część zabrała i wzięła sobie do pracy Ja wszamię z jogurtem na śniadanie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trochę potańczyłam z samego rana, bo mi humorek dopisuje![]() Cytat:
Batoniki jak juz pisałam wyszły smaczniutkie
|
|||||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszkieciku to wszystkiego naj, naj, najlepszego!
![]() ![]()
|
|
|
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
HAPPY BIRTHDAY Kaszkieciku!
![]() Wczoraj udalo mi sie nie zgrzeszyc rolada z ciasta francuskiego, za to wypilam jakies pol piwa. ![]() Moglo byc gorzej. :P Zaraz sprobuje pocwiczyc, ale nie wiem jak to bedzie, bo mam zakwasy w udach. Milego dnia wszystkim starym i nowym plazowiczkom zycze!!!
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszkieciku - sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam kaszkiecik! Wszystkiego NAJ, NAJ, spełnienia marzeń!
Czyli dziś jak świętujesz?A które to urodzinki?
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaszkiecik wszystkiego naj i przede wszystkim osiągnięcia celu wagowego
![]() A teraz pytanie za 100 punktów - na I fazie można serek waniliowy? Bo siedze w pracy a tu czas na przekąske nadszedł!
|
|
#4250 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz troche nadrobilam...
Marzenko i Cykado---SLICZNIE wygladacie!
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
Kaszkiecik wszystkiego najlepszego
![]() Ja po śniadanku - 2 kromki grahamka przypieczone w piekarniku mm + sałata, polędwica, ogórek, 2 jajka na twardo i pomidorki koktajlowe a potem z 4 zawijasy z sałaty i tego co zostało Ale na obiad będzie źleee... babcia robi knedle ze śliwkami :x nie dam do nich tłuszczu, ani bułki, więc może jakoś przetrwam potem chyba na rower ![]() Miałam się dziś zważyć, bo jakaś się chudsza czuję, ale akurat @ musiałam dostać W sumie to dziwne, że chudsza, zazwyczaj to się jest przypakowanym przed @ ![]() Za to się zmierzyłam i... zostało mi już tylko po 2cm zrzucić w każdym z wymiarów Biust: 93cm Talia: 71cm Pod pępkiem: 91cm (było 93cm) Biodra: 99cm (było 100cm) będzie 97cm Udo: 58cm (nie wiem ile było) będzie 57cm
|
#4253 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
batoniki, ale one chyba nie dokońca I fazowe więc ja muszę czekać ![]() Cytat:
|
|
|
#4254 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Myślę nad rozpoczęciem diety SB. MAm jednak pytanie. Czy posiłki można komponować dowolnie w obrębie dozwolonych produktów czy raczej trzeba się trzymać tych przykładowych jadłospisów, które często są podawane np w przypadku I fazy SB?
|
|
|
|
#4255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak cos to my tu z checia poznamy nowe dania
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4257 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga, uwaga...wstawiam wam............siebie.
![]() Jak mowilam w spodniach, poniewaz w nich jeszcze w miare dobrze wygladam. :P Troche kamufluja moja grubsza prawa strone, ale ja to i tak widze. Bez spodni jest duzo gorzej. Bok w prawym udzie jest straszny. Tak samo moja plaska pupa. Te spodnie robia jeszcze fajny tylek, ale tak naprawde jak sie przyjzycie, to material na tylku sie marszczy i pomimo paska spodnie moge odciagnac od siebie na min. 10cm. Boczki na brzuchu nie sa spowodowane uciskiem spodni, bo one wlasnie wcale nie uciskaja. W sumie nie wiarygodne te zdjecia, bo bez spodni wygladam duuuuzo gorzej. Moze kiedys sie odwaze to wam pokaze. ![]() Sorry za kiepskie zdjecie przodu, ale robilam te zdjecia wczoraj na szybko i nie sprawdzalam jakosci.
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
Fruity - na pewno polowa osob ma juz kompleksy
Super figurka!! Ja nie wiem dlaczego tak narzekasz. Moim zdaniem wszystko jest OK. A jakie masz ładne łydki!!
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Fruity - ale Ty jesteś szczuplutka.... A jakie masz szczupłe i zgrabne nogi..
Można popaść w kompleksy...
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
|
Rece i lydki akurat sa chude. Ale boki na udach sa naprawde straszne, tym bardziej ze ewidentnie jeden jest o 3cm grubszy i to widac golym okiem niestety.
Ale moze poprzez cwiczenia to jakos zmienie, a jak nie, to sie z tym pogodze. Ale dopiero wtedy. ![]() Plus spodnie nie pokazuja cellulitu na udach z tylu, a niestety mam do tego duza predyspozycje. I cale kolana sa w duzych bliznach. Ach kiedys napewno zrobie zdjecia dla Was na prawie golasa, to zobaczycie. ![]() Dziekuje Wam za mile slowa.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

mam na tym punkcie fioła :P jak kiedyś jeden koleś zapytał się mnie co ma mi kupić, to kazałam mu kupić bajerancki długopis
Nigdy nie stosowałam żadnych takich tabletek, a mimo to zaufania do nich nie mam
Apropo fioła... ja ostatnio mam bzika na punkcie kupowania przypraw - nieważne, czy będę używać, czy nie - w zanadrzu muszą być. Zwłaszcza te ostrrreee 
wystarczy Marzena 
dołączam się do Was 

Znalazłam takowy przepis:
Tak na jakiś czas może być, nie?

{grahamsko, z żółciakiem i pomidorem
Mi ostatnio coś nie chcą lecieć...
Mama juz mi część zabrała i wzięła sobie do pracy 

jak świętujesz?
(nie wiem ile było) będzie 57cm