|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Załączam zdjęcia ewentualnych propozycji ale nie jestem pewne i przekonana że dobrze bys wyglądała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia jutro u fryzjera i na makijażu - trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, zdaję sobie sprawę że czekam mnie długi proces wybierania metodą prób i błędów ale chyba powinnam już do tego przywyknac bo od zawsze mam problem z dopasowaniem ubrań do mojej figury - od staników poczynając a na koszulach kończąc - zdaje się że mało kto szyje na takie dziwolągi ![]() ![]()
![]() |
#3424 |
Rozeznanie
|
Ech...a teraz jeszcze niepotrzebnie stworzyłam posta pod postem i nie mogę się go pozbyc.... To chyba nie mój dzień
![]()
#3425 |
Raczkowanie
|
Tak po chwili namysłu proponuje bys przymierzyła sobie ta suknie nr.2. Ona jest z kolekcji PapaMichel a salon jest na Lipowej w Lublinie. To juz nawet nie chodzi o samą suknię tylko o ta góre bo myśle że podkreśliłaby ładna talie odzielając tą 30 cm różnicę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mi się wydaje że właśnie tak zwany V-neck jak w tym modelu będzie najlepszy. Niestety nie uśmiecha mi się latanie na przymiarki do Polski ![]()
![]() |
#3427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 |
Raczkowanie
|
Opadły mi nerwy i postanowiłam napisać o małym koszmarze przedślubnym jaki wczoraj przeżyłam. Godzina 16 dzwoni mama, że przed chwila zadzwoniła do domu kobieta z salonu, w którym miałam się czesać na ślub, z wiadomością, że fryzjerka, która mi robiła próbna fryzurę odchodzi z pracy i nie ma mnie kto czesać
![]() ![]() Kobieta uspokoiła mnie trochę swoim podejściem, bo od dwóch dni siedziała z książką telefoniczną i dzwoniła do ludzi o moim nazwisku (fryzjerka nie wzięła nawet nr tel. ode mnie przy zapisie :/ a mnie nawet do głowy nie przyszło że może coś takiego się zdarzyć). A dodam, że nazwisko mam bardzo popularne nawet na osiedlu ![]() Dobrze, że siostra - świadkowa postawiła na nogi wszystkie znajome i znalazła mi fryzjerkę, która akurat ma wolną sobotę i zamiast w salonie to uczesze mnie i ją prywatnie. I tym sposobem w sobotę jadę do Lublina na kolejną próbna fryzurę, bo mieszkam i pracuję we Włodawie więc i czasu na szukanie nowego fryzjera nie miałabym za bardzo. W pierwszej chwili chciałam wszystkim odradzić salon na Choinach, ale emocje opadły i tak sobie myślę że przecież mogłam pójść 6 września i dowiedzieć się że nie ma mnie i siostry kto czesać. To dopiero byłby szok. Zatem wypada mi podziękować pani Kasi za determinację w dzwonieniu. Szkoda że ona jest tak oblegana przez przyszłe panny młode, bo od początku chciałam sie do niej zapisać. Także dziewczyny, mam wrażenie że wszystkich i wszystkiego trzeba pilnować, dzwonić, być upierdliwym i 20 razy potwierdzać.
#3429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście model, który mierzyłam był o rozmiar za mały i gorset odstawał ponieważ miał wszyty stanik z miseczkami "może b" ale wyglądałam w niej mniej więcej tak: Czy mogłybyście i na ten temat wyrazić swoją opinię??? ![]() ja mam ciągłe wątpliwości...........:co nfused: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Rozeznanie
|
Zostały 3 dni - dziś po południu odbieram suknię, a wieczorem biegnę na wieczór panieński (troche późno, ale jakoś nie mogłam się zebrać wcześniej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze moje wrażenie było takie ze z gorsetem jest coś nie tak. miski wyglądają na bardzo duże i takie cięzkie, malusia przerwa i zaraz spódnica. Wogóle nie podkreśla talii i optycznie skraca w tłowiu. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki! też nad tym myślałam. dlatego spódnica będzie bardzo prosta i bez tych upięć. Mierzyłam taką i wyglądało dużo lepiej. ta była zbyt mała i te draperie wyszły za wysoko. A co do misek to one są naprawdę wielkie ale moje f tak wyglądają w każdym modelu. Masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Raczkowanie
|
egwene6 Ja osobiscie uwazam ze ladnie Ci w takim kroju. Jedynie co jest nie tak to nie podoba mi sie koronka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przymierzałaś sukienki z dekoltem w kształcie V? bo one raczej pasują tym dziewczynom które natura hojniej obdarzyła w oczy ![]() ja o wyborze sukni wolę nie myśleć bo to dopiero będzie horror by coś dobrac do mojej figury ;/
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() dawno u Was nie byłam...:/ są jakieś nowe dziewczyny? a może któreś planują ślub na 2010 rok? |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Rozeznanie
|
Madzia66 ta suknia powiększa ci biust - drapowanie na biuście i pogrubia w tali. Jeśli masz w rzeczywistości wyraźnie zarysowaną talie ta krój tej sukni to skutecznie ukrywa. Duzy biust powinien byc trzymany przez dość solidną, ale gładka konstrukcję.
Egwene 6, ładnie ci w tej sukni, ma piękny tren, ładny krój tylko w biuście jest niedopasowana, za bardzo odstaje. Ładnie się zachowuje REGINA, nie powiem. Jesli zastanawiałabym sie nad kupnem.wypozyczeniem sukni u nich wasze posty pozwoliłyby mi zmienic zdanie beZ większego namysłu. Bardzo sie cieszę, że wesele w KMICICU należało do udanych i wszystko przebiegło zgodnie z planem. Czy mogę prosić o jakieś zdjęcia kmicicowej PM? jak teraz wygląda ogródek, zmienili coś np. stoły, parasole? |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bandola a skąd wzięłaś ten powóz, przyznam, że to kusząca wizja - ja w powozie niczym królewna, naokoło moja wielka suknia, powiewający welon tle ![]() Itenko jesli wszystkie karnie stawimy sie na spotkaniu wizażowym (termin do dogadania, byle to był weekend) to nasze zwiedzanie targów będzie również miłym wydarzeniem towarzyskim. Ponieważ zamieściłaś swoją fotę w awatarze już nie jesteś anonimowe, będzie można cię zagadywać na Targach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to dziękuję Wam za te opinie. Utwierdzają mnie tylko w przekonaniu że to nie ta. Chyba zaryzykuję i połączę gorę z giselle, w której było mi dobrze, z takim dołem, chociaż nie wiem jak to będzie wyglądać w efekcie końcowym??? Góra wygląda podobnie tylko te opadające ramiączka tworzą szelkę na szyję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
nie dość, że zazdroszczę tym, które już niewiele przed, to jeszcze mam jakiś zły nastrój - mogłabym teraz ot tak - przed komputerem - zacząć płakać...
![]() madzia66 a nie myślałaś o szyciu od podstaw? |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A i hafty, które w salonie wyglądały bardzo ciekawie na zdjęciu wyszły jakos nieszczególnie jakby były brudne - spodobały mi się bo sprawiały że suknia wyglądała inaczej niż wszystkie - większośc ma albo koronki albo jakies swiecące elementy - co jest w porządku bo zwłaszcza koronki bardzo lubię ale mam już takie skrzywienie że suknię chciałabym jak najbardziej "moją" i różniącą się od ogółu ![]() ![]()
![]() |
#3442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Konie są rewelacyjne, pan nazywa sie Maciąg z Opola Lubelskiego
![]() |
#3443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgaduję że ślub miałaś w Lublinie?
![]() |
#3444 |
Zadomowienie
|
Tak w Lublinie
#3445 |
Raczkowanie
|
A jakimi samochodami (lub innymi pojazdami) planujecie jechać do ślubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Raczkowanie
|
A nie planujecie starych samochodów? tak ostatnio rozmyślałam o jakimś starym (ale nie stylizowanym na stary) samochodzie. myślałam też o prywatnym samochodzie - Reanult Laguna.
wszystko zależy od kosztów. Może wiecie gdzie można stare samochody wypożyczyć i jaki jest koszt? |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio w anonsach były oferty. albo na stronie "ślubiwesele" poszkaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.