![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
Posłuchaj , ja wykopałam w zapasach jeden wolny flakon z atomizerkiem 10 ml , więc może jeden zapach w tej ilości Cię usatysfakcjonuje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Okroiłam ciut swoję potrzeby i z twojego wątku przygarnęłabym bazę Daxa i compact Loreala chyba nr 23 o ile dobrze pamiętam. I teraz tak - Boots już raczej nie do wziecia bo dogaduję się na wymiankę z inną wizażanką , Joko tez w negocjacjach za rzecz na której mi zależy I cóż teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Idiaminko, sprawdzilam sobie wczoraj amorka w perfumerii i ulotnil sie z mojej skory zanim doszlam do domu
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
perfumove love
|
To super
![]() ![]() Teraz kwestia Lacoste... Bo Coco M. edp 13ml oddasz tylko za Coco edt? 30ml Lacoste nie wchodzi w grę? Poza tym podobają mi się jeszcze takie dwie opcje: Escada S (mogłabym dorzucić w tym przypadku np. 5ml Crystal Noir i próbasa np Darling) Chanel Inimitable i może jakaś odlewka do 10ml Happy Summer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
darling nie lubię a za duuuuużo crystal noir oddałabym i escadę i tusz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Crystal Noir uwieeelbiam i nie oddam, ale dysponuję odlewką 2ml (z możliwością zwiększenia jej do 5ml z mojego flakonika), odlałam kiedyś dla jednej wizażanki i nasza wymiana nie doszła do skutku. Także mogę Ci dorzucić tak czy inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
W takim razie nie będę Cie męczyła o Crystal Noir /ale zakosiłabym Ci chętnie wszyyyystko co do kropli ![]() Co do tuszu to chyba raczej dojdzie do wymianki z Sofcikiem /ale jeszcze ostatecznej decyzji nie mam / Może jeszcze coś wypatrzysz. A Happy mogę oddac równowartośc w ml Lacosty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
``CLARINS AFTER SUN SHIMMER OIL ``SWEDISH BEAUTY BRONZE BODIES SUNLESS oraz na pierścionku z palca wskazującego i środkowego pierwszy od góru ale czy mogłabyś zmierzyć linijką ich przekrój wewnątrz (kurcze nie wiem jak to nazwac ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo Cię przepraszam , ale wycyganiłam połówkę bazy daxa od psiapsiółki. Starczy mi na bardzo długo bo używam od wielkiego dzwonu. Za kompakt loreala mogę Ci odda pierścionki jeśli będa Ci pasowały / nawet wszystkie / A ich średnicę od wewnętrznej strony wymierzyłam jak najdokładniej i napisałam na zdjęciu poniżej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
- CHANEL INIMITABLE MASCARA noir. Pełnowymiarowy produkt, używana od trzech dni . Nie umiem jednak malowac rzęs silikonowymi szczoteczkami / czekałam dośc dlugo ale niestety wymiana nie doszła do skutku wiec znów jest do wziecia /
-Joko Winter Glamour podwójne cienie nr 844 Alhambra Night / ciemna śliwka+złoto mocno mieniące się /Ubytek ok.20% chętnie zgarnęłabym te rzeczy od Ciebie Idiaminko, a u mnie co chcialabyś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Irsin , byłam zainteresowana tuszem lancome, z tym że mój chanel jest w trakcie negocjacji. Cień jest wolny . Nic innego Cię nie zainteresowało ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może chciałabyś za Allure nową Escadę Magnetic Beat 25 ml z pudełkiem + Moschino I love love ok. 15/30 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może masz coś poza wątkiem? Jakieś balsamy, kremy do twarzy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- Lip Gloss By H&M Calypso Dream tuba 14 ml / ubytek 2 % / Różowofuksjowy transparentny z mikrodrobinkami w róznych mieniacych się kolorach. - Essence Lipgloss kolor nr 12 LovingMe . Bledoróżowy przejrzysty z liliowym refleksem , bez drobinek 5 /6 ml - Ernest Quartz duży prostokątny zegarek / 4,5 x 3,5 cm pasek szer. 2,5 cm/ cała tarcza obwiedziona mieniącymi brylancikami. czarny pasek o fakturze skóry krokodyla. Na baterie. Stan idealny. ? ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Idiaminko podoba mi sie to:
-TONI&GUY no- kinks smoothing balm for sleeker, straighter looks.Specyfik profesjonalnie prostujący włosy. 50 ml saszetka z zakręcanym korkiem. Nie używany i zaplombowany. http://i14.ebayimg.com/05/i/000/d4/4b/c29a_1.JPG - Loreal Studio Hot Curl termoelastyczny spray do loków do stosowania z lokówką i suszarką. 100 / 150 ml. Zgubiłam zatyczkę ale w niczym to nie przeszkadza. - Ce-Ce of Sweden Salon . Cold Blond Conditioner. Odżywka niwelująca żółty odcień włosów blond. 200/300 ml - Elseve Energia i Blask. Krem rozświetlający z proteiną perły. Bez spłukiwania ,z mikrodrobinkami. 110/200 ml - IWOSTIN PURRITIN emulsja matująca / skóra wrażliwa ,tłusta , skłonna do zmian trądzikowych / hypoalergiczny. Tuba 60/75 ml jednak pozostal mi tylko StarGloss bo Miracle poleci do innej wizazanki, zapomnialam o tym napisac w watku i przeniesc go do wymienionych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierścionki będą pasowały ![]() a może znajdziesz coś jeszcze za SWEDISH BEAUTY BRONZE BODIES SUNLESS(ale się uparłam na niego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.