![]() |
#31 | |
Witchdoctor
|
Dot.: Givenchy, Chanel, zapachy...
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
lalicja - wg dekalkulatora tego cuda jeszcze nie zrobili... 10.2008
![]() Co nie jest ważne, bo i tak ten fiolet nie dla mnie. Dzięki za wnikliwe czytanie ![]() princeska69 - fajne rzeczy miałaś... ech, poczekam na dokładkę droga A - coś tam wykukałam, spojrzę później i skrobnę u Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko:
8. Sephora - mały (9cm) wysuwany pędzel do różu. 19 . Oriflame róż 2570 Love. Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271089
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
tomama - sporo, ale nic na siłę - pozwól, że się namyślę
![]() allie - także samo, kusisz, kusisz, jeszcze zajrzę. vilandra - dzięki rance kliknęłam właśnie Shimmer Diora na Tru, zatem rozświetlacze odpadają, ale korci mnie EL puderek - tyle, że sam Arpeż to będzie za mało... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha, co powiesz na Klorane i troszkę Haushki? Jeśli przeginam, nie będę Ci nic wpychać na siłę, tylko się jeszcze raz zastanowię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie baza chanela
![]() moj watek jest nieaktualny ale moge oddac: -Nuxe Tonific Fermete -Clinique AAE -EL Lucidity ( chyba) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ranko, nieba Ci przychylę
![]() Ale ujędrniacze na razie mam ze 3 i wcale się nie smaruję (a potem zażalenia, że nieskuteczne, hehhe), AAE mnie uczula jak pieron - też mam do oddania, a Twój EL dla mnie za ciemny. Narobiłaś mi smaka tym Tonifikiem, łooj... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
datakalkulator posiada wiele błędów, o czym często mówione było na forum. Pozdrawiam
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zauważyłam. Mam puder Lancome o stażu dwóch tysięcy lat. Zamiast dać go na wymiankę opchnę na Allegro w dziale Artefakty - Rzym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272002 Pozatym poza watkiem moglabym oddac filtr Avene w spraju do buzki 100ml SPF50 Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bazę?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Pojęcie nie mam, na 2-3 próby? W życiu go nie używałam, ale czas zacząć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Doktora H. właśnie dostałam na próbę, nie wiem, jak nam się ułoży. Sęk w tym, że nie potrzebuję niczego konkretnie, wszystko jakieś gdybanie. Bo jak co do czego przychodzi, to albo mam i wiem, że mało zużywam, albo zużywam dużo i mam zachomikowane. Kremy pod oczy i do rąk, na to jestem pies. I błyszczyki, bo próbuję - z marnym skutkiem jak na razie, przekonać się do tego draństwa. I zapachy różne, niekoniecznie topowe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11880 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm, ochra? Spróbowałabym, póki mam ciemne włosy ![]() A co byś za nią chciała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam paletke Clinique z bronzerem i rozem i dodatkowo miniaturka blyszczyka, zuzycie niewielkie, aczkolwiek w starszym zielonkawym opakowaniu, zaraz dokopie sie do fotki to wkleje Z blyszczykow mam Revlona, w jasno rozowym cielistym kolorze, daje duzy polysk bez kolorku w zasadzie, jest go ok 50%, standardowo porysowany od noszenia w torebce razem z masa innych gratow ![]() Nie wiem czy wypada proponowac i traktowalabym to raczej jako gratis, ale mam rowniez maczek Clinique w kolorze 01, cieplym, z tym ze po ostatniej podrozy samolotem sie pokruszyl, a zuzycie bylo jego niewielkie, cudnie rozswietla kosci policzkowe Moge rowniez zaproponowac ok 90ml zelu hialuronowego, jako dodatek do kremow jest swietny, zatrzymuje wode w naskorku, rowneiz dobry jako baza pod makijaz, utrwala uhm co jeszcze moze wieczorem w domku spojrze to cos wyszukam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2008-08-28 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Contax - wolałabym wymienić na coś czego naprawdę potrzebuję - kusisz diorglamem, ale dla mnie za zimny
![]() marea - zastanów się, co konkretnie możesz mi zaproponować, a ja się wtedy przymierzę. Maczek odpada, bo zapycha, żel mam w nadmiarze... i, szczerze mówiąc, gwp Klinika też, w dużej ilości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może dcoś u mnie za to?
10. Elisabeth Arden 5th avenue EDP 15ml Prawie cały, z 5 razy użyty, na oko zostało 13-14ml. Jest kartonik, otwarte toto w maju. 11. Lanvin Arpege 30ml. Tu problem, bo butelka nieprzejrzysta. Chlupie sporo, conajmniej 20 ml. Otarta pozłotka z logo - jeździł w kosmetyczce. 27. Mogę się podzielić słynnym Pate Grise Payot, bo nigdy nie zużywam do końca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koniczynko, fajne te kolczyki, ale nie umiem się połapać, które masz aktualnie. Robisz je na srebrnych biglach? Ja mam mnóstwo koralików, kamyków i narzędzia, ale dopóki dziecina się nie zainstaluje w przedszkolu, nic nie zrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Posty 1, 2, 3, 4.
Tam było napisane że dokładka na str6, ale ja przeniosłam te kolczyki na pierwsza stronę i zapomniałam usunąć ten wpis, stąd pewnie to zamieszanie, już poprawiłam ![]() Kolczyki moge też zrobic na zamówienie. PS. Robię biżuterie przy dwulatku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znac jak ty to widzisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.