Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-27, 12:03   #3451
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Co do gorsetów przy dużym biuście to jestem na nie, powinnaś mieć taką sukienkę pod którą włożysz porządny stanik, który będzie wszystko trzymał czyli taki na szerszych ramiączkach i najlepiej, żeby był z miękką miseczką. Z własnego doświadczenia mogę ci polecić minimazery z Triumpha np. Ladyform Soft, ja noszę takie na codzień pod suknię też sobie taki kupiłam i jestem z nich bardzo zadowolona, wszystko się trzyma i optycznie biust wygląda na mniejszy przynajmniej o 1 rozmiar.

Tak jak wcześniej napisałam polecam ci minimazer, biust wygląda na mniejszy no i wszystko trzyma się jak trzeba.

Załączam przykładowe zdjęcie, powinnaś pomyśleć o sukience o zbliżonym kroju- góra dekolt lekko w szpic, ale na ramiączkach, żebyś mogła założyć pod spód porządny stanik. Talia nie powinna być wyraźnie zaznaczona, bo będzie to nieładnie wyglądać. Spódnica najlepiej gładka tzn. bez żadnych drapowań, w kształcie litery A z długim trenem, który dodatkowo cię wydłuży.
Sukienka bardzo ładna ale z tym, że do dużego biustu trzeba mieć stanik na grubszych ramiączkach się nie zgodzę. Panuje jakieś błędne przekonanie, że stanik trzyma się na ramiączkach. A to nie prawda prawidłowo dobrany stanik trzyma się na obwodzie!!!. Polecam zajrzeć na forum lobby biuściastych. Tam dziewczyny z dużym biustem znajdą odpowiedź jak dobrze dobrać stanik. Ja mam duży biust i ciężko mi dobrać cokolwiek ale sukienkę mam bez ramiączek (wiadomo, że góra jest szyta jak gorset i optycznie zmniejsza mi biust). Zajmuje to godziny ślęczenia na allegro i ebayu ale się opłaca. W Polsce ciężko kupić coś jak się ma pod biustem 60, ale jak się człowiek uprze, że w tym jedynym dniu ma wyglądać jak sobie zamarzy to nie ma bata

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 12:07   #3452
egwene6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Co do gorsetów przy dużym biuście to jestem na nie, powinnaś mieć taką sukienkę pod którą włożysz porządny stanik, który będzie wszystko trzymał czyli taki na szerszych ramiączkach i najlepiej, żeby był z miękką miseczką. Z własnego doświadczenia mogę ci polecić minimazery z Triumpha np. Ladyform Soft, ja noszę takie na codzień pod suknię też sobie taki kupiłam i jestem z nich bardzo zadowolona, wszystko się trzyma i optycznie biust wygląda na mniejszy przynajmniej o 1 rozmiar.

Tak jak wcześniej napisałam polecam ci minimazer, biust wygląda na mniejszy no i wszystko trzyma się jak trzeba.

Załączam przykładowe zdjęcie, powinnaś pomyśleć o sukience o zbliżonym kroju- góra dekolt lekko w szpic, ale na ramiączkach, żebyś mogła założyć pod spód porządny stanik. Talia nie powinna być wyraźnie zaznaczona, bo będzie to nieładnie wyglądać. Spódnica najlepiej gładka tzn. bez żadnych drapowań, w kształcie litery A z długim trenem, który dodatkowo cię wydłuży.
Jeżeli chodzi o staniki to według mnie najlepsze dla dużego biustu są firmy Freya i Fantasie - dzięki nim mam chyba po raz pierwszy w życiu dobrze dobrany stanik - jak poszłam do sklepu i zaczeli mi dopasowywac to początkowo się zszokowałam bo z rozmiaru 75 DD lub E który w Polsce kupowałam w Triumphach i innych firmach nagle zrobiło się 70FF a wygląda na to że w innych modelach będę musiała się przesiąśc w 65 FF lub G - wydawało mi się że to monstrualne rozmiary ale teraz nie zamieniłabym ich na żadne inne bo komfort noszenia jest zupełnie nieporónywalny a i biust wygląda znacznie lepiej.

Jeśli chodzi o ten krój sukienki to podoba mi się ale martwię się tym że jak zupełnie nie zaznaczę talii to będę wyglądała na 10 kg cięższą No cóż muszę poprzymierzac znacznie więcej modeli niż do tej pory a tu jak na złośc musiałam przełożyc jutrzejszą wizytę w salonie na piątek bo jutro idę do pracy - ech, uroki pracowania na zlecenie

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 12:11   #3453
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez Gosiczek Pokaż wiadomość
A nie planujecie starych samochodów? tak ostatnio rozmyślałam o jakimś starym (ale nie stylizowanym na stary) samochodzie. myślałam też o prywatnym samochodzie - Reanult Laguna.
wszystko zależy od kosztów.

Może wiecie gdzie można stare samochody wypożyczyć i jaki jest koszt?
Ja bym bardzo chciała jechac starym samochodem. Marzyła mi się czerwona Warszawa która można wypozyczyć w Lublinie ale jednak po zastanowieniu doszłam do wniosku że to zbędny wydatek jak dla mnie. Znajomi mają różne samochody i na pewno cos sie wybierze Zreszta nasz przyjaciel zaoferował pomoc w tej sprawie, takze pewnei dopieor przed weselem będe wiedzieć
Linka do tej czerwonej Warszawy
http://www.auto-slub.pl/auta_do_slubu_samochody_3_3

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 12:58   #3454
BladaBlondyna z KOLOROWE
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ToJaJak Pokaż wiadomość
''

Ogromne dzięki za polecenie, jestem zachwycona podejściem do klienta, solidnością, cena i jakością realizacji, również gorąco polecam
Co do Kwiaciarni na Kolorowej, to oby nie ta naprzeciw Żabki, w przejściu (świetliku). Robiłam tam kwiaty miesiąc temu i nic nie słyszałam o dowożeniu do domu. Owszem, ceny korzystne, ale - jak się okazało - kosztem bukieciku. Kiedy zobaczyłam mój na godzinę przed ślubem (przywiózł ją mój TŻ) to z wrażenia porwał mnie śmiech. Wiązaneczka wielkości niewiele większej od garści (choć podkreślałam, że ma być większa). WYglądało to komicznie. Pasowałaby pewnie świetnie, ale dla dziecka. Co jeszcze? Pani na własną rękę zmodyfikowała mój wybór kwiatów (nie konsultując tego ze mną). Zasadniczo miałam pełne prawo wycofać się z tzw. umowy kupna-sprzedaży, ale... dobre sobie, na godzinę przed ślubem. Jak teraz przechodzę obok tej Kwiaciarni to dopiero mnie bierze złość. SZCZERZE ODRADZAM kwiaciarnię na KOLOROWEJ naprzeciw Żabki (to jest właśnie chyba Kolorowa 26 - nie pamiętam bo ze złości wyrzuciłam wizytówkę i blankiet od blado wyglądającej Blondyny).[/quote]

W zwiazku z I-szym przypadkiem takiej opinii klienta zamieszczam zdjęcie opisywanej wiązanki CENA 100 zl (slownie sto złotych brutto)
Z opinią klienta się nie dyskutuje , wiec pozostaje mi posypać glowę popiolem ....i przeprosić
(mimo że modyfikacje majace na celu dodanie klasy i elegancji (rezygnacja z odcieni różu)wiazance byly omawiane telefonicznie/ inne aspekty zamowienia pozostawię bez opisu z szacunku dla kienta)
Dokopać na forum jest łatwo .... bo duże grono jednak zadowolonych klientów już tu nie zaglada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC4.jpg (32,3 KB, 85 załadowań)
BladaBlondyna z KOLOROWE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 13:00   #3455
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Moim subiektywnym zdaniem ta wiązanka jest całkiem ładna, taki standard jeśli chodzi o bukiety ślubne.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 13:06   #3456
Ciepiel
Przyczajenie

Witam
Żeby nie łamać regulaminu forum nadmienię tylko że panowie też tu zaglądają ;-)

Grzegorz Ciepiel
Stary 2008-08-27, 13:07   #3457
tola3804
Zakorzenienie

A moim subiektywnym zdaniem, to osoby polecające tą kwiaciarnię zdaje się miały jakoś tak podejrzanie mało wypowiedzi na forum, co mogłoby sugerować reklamę tej kwiaciarni. I proszę - jedna negatywna opinia i od razu pojawia się oburzona właścicielka (?) Aż strach już napisać coś na tym forum...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 13:08   #3458
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciepiel Pokaż wiadomość
Witam
Wpadłem na to forum gdyż kilkakrotnie już słyszałem że moc tkwi w "Lubelskich Pannach Młodych"

Pozdrawiam wszystkie Panny i Panie Młode

Grzegorz Ciepiel
No niestety ale to typowa reklama, która na wizażu jest płatna... Proszę się zapoznać z regulaminem.

edit: oczywiście cytując powieliłam reklamę Już się poprawiłam

Edytowane przez tola3804
Czas edycji: 2008-08-27 o 13:44
tola3804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 13:12   #3459
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Wg mnie każdy, kto jest krytykowany powinien móc się obronić.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 13:21   #3460
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Wg mnie każdy, kto jest krytykowany powinien móc się obronić.
Oczywiście z tym się zgadzam. Ale nie zmienia to faktu, że tym forum bardzo interesują się "osoby z branży" i często podszywają się pod potencjalne przyszłe panny młode. Dobrze, że ta Pani wypowiedziała się pod nickiem pozwalającym na prawidłowe jej zidentyfikowanie.
Stary 2008-08-27, 13:25   #3461
BladaBlondyna z KOLOROWE
Przyczajenie

Właśnie: dlatego że jest jeden negatyw tym bardziej boli, informacje o takich sprawach jak bumerang wracają w telefonach od zdziwionych stałych klientów,
pozytywy są od ludzi zarejestrowanych w 2006r. ...
myślę że nalezy uciąć tą dyskusję -czasu nie da się cofnąć
LOGOUT
BladaBlondyna z KOLOROWE jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 13:34   #3462
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BladaBlondyna z KOLOROWE Pokaż wiadomość
Właśnie: dlatego że jest jeden negatyw tym bardziej boli, informacje o takich sprawach jak bumerang wracają w telefonach od zdziwionych stałych klientów,
LOGOUT
Opinia jednej zarejestrowanej w 2006, posty: sztuk 4. Opinia drugiej zarejestrowanej w 2008, posty: sztuk 4. No, ale nie istotne. Tak jak miała prawo wypowiedzieć się niezadowolona klientka, tak też miała prawo wypowiedzieć się Pani.
Stary 2008-08-27, 13:39   #3463
egwene6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BladaBlondyna z KOLOROWE Pokaż wiadomość
LOGOUT
Niestety jeśli pracuje się w branży która zajmuje się działalnością usługową to trzeba się liczyc z faktem że nie da rady zadowolic 100% klientów - niestety tak już jest że zdarzają się nieporozumienia, rozbieżności zdań i oczekiwań i to jest naturalne. Wydaje mi się że nikt rozsądny nie sugeruje się jedną negatywną opinią - gorzej jeśli jest ich więcej.

Moim zdaniem najgorszym elementem tej sytuacji jest pani reakcja - nie rozumiem jak można czuc się urażonym i święcie oburzonym tylko dlatego że ktoś wyraził krytyczną opinię. Aż strach pomyślec co by było gdyby klientka pofatygowała się z tą opinią do pani firmy - ja na pewno nie chciałabym dodawac takiego elementu do i tak wielkiego przedślubnego stresu.
Moja rada na przyszłośc - z pokorą przyjąc krytykę osoby dla której idealny bukiet był naprawdę istotną kwestią a nie tylko kolejnym zamówieniem w szeregu. Jak dla mnie to dopiero pani posty skutecznie zniechęciły mnie do skorzystania z pani usług.

12.09.2011
Stary 2008-08-27, 13:42   #3464
wika5891
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Zupelna racja Jak mawiała Scarlet O'Hara "Pomysl o tym jutro"

A jak juz musisz to proponuje rozejrzeć się pierwsze za miejscem na wesele
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 tutaj masz skarbnice wiedzy na temat lokali, sukni, kamerzystów fotografów itd

Dzięki , od wczoraj śpię z telefonem, mieszkam w aucie a ten moj wariat nadal jest optymistą . Trzymajcie kciuki
wika5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 13:43   #3465
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wika5891 Pokaż wiadomość
Dzięki , od wczoraj śpię z telefonem, mieszkam w aucie a ten moj wariat nadal jest optymistą . Trzymajcie kciuki
Napisz więcej szczegółów: jakiej sali szukasz, na ile osób etc. Dziewczyny na pewno coś pomogą.
Stary 2008-08-27, 13:46   #3466
wika5891
Przyczajenie

TOLA ja szukam WSZYSTKIEGO !!!! i sposobu jak o tym powiedzieć rodzicom, niby dobrze zarabiamy i kasa to nie problem ...ale
Stary 2008-08-27, 13:48   #3467
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wika5891 Pokaż wiadomość
TOLA ja szukam WSZYSTKIEGO !!!! i sposobu jak o tym powiedzieć rodzicom, niby dobrze zarabiamy i kasa to nie problem ...ale
Zacznij od sali, potem jakoś pójdzie.
Stary 2008-08-27, 13:48   #3468
wika5891
Przyczajenie

Znikam , nwet nie mam czasu właczyć kompa. Paweł juz czeka pod domem pa pa pa
Stary 2008-08-27, 16:40   #3469
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Sukienka bardzo ładna ale z tym, że do dużego biustu trzeba mieć stanik na grubszych ramiączkach się nie zgodzę. Panuje jakieś błędne przekonanie, że stanik trzyma się na ramiączkach. A to nie prawda prawidłowo dobrany stanik trzyma się na obwodzie!!!. Polecam zajrzeć na forum lobby biuściastych. Tam dziewczyny z dużym biustem znajdą odpowiedź jak dobrze dobrać stanik. Ja mam duży biust i ciężko mi dobrać cokolwiek ale sukienkę mam bez ramiączek (wiadomo, że góra jest szyta jak gorset i optycznie zmniejsza mi biust). Zajmuje to godziny ślęczenia na allegro i ebayu ale się opłaca. W Polsce ciężko kupić coś jak się ma pod biustem 60, ale jak się człowiek uprze, że w tym jedynym dniu ma wyglądać jak sobie zamarzy to nie ma bata
Zgadzam sie z Toba w 100 procentach. Gorset zmniejsza biust i wydaje mi sie se jakos lepeiej wyglada cala sylwetka w takim moelu jescze tylko dobrze wycieta w tali i jest ekstra .Z mojego doswiadzcenia wiem ze bardzo dobrze podtrzymuje biust gorset i bardzo ladnie go uwydatnia (bez ramiaczek).
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 16:43   #3470
kajka270
Raczkowanie

Dziewczyny ponawiam swoje pytanie odnośnie fryzjera. Jakbyście mogły zdradzić gdzie i u kogo się czeszecie na swój ślub
Stary 2008-08-27, 17:10   #3471
Joasia***
Rozeznanie

Hej dziewczyny, jak miło znów sie znaleźć w waszym gronie
Widzę, że jeszcze żadna ze swieżych mężatek nie umieściła zdjęc, ojj a myślałam że jak wróce z urlopu to będzie co oglądać...choc przyznam się szczerze że namachałyście sporo, czytałam dłuuuugo ale doczytałam
witam nowe wizażanki, fajnie że was ciągle przybywa, będzie sie z kim dzielić wiadomościami, oj będzie
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 17:18   #3472
AgaOp
Raczkowanie

Ale żeście dziewczyny naskrobały Co do gorsetów,to ja nie do końca się zgodzę,że przy dużym biuście one świetnie leżą.W moim przypadku było odwrotnie,dlatego też mam suknię jednoczęsciową i na dodatek tak jest zrobiona góra,że nie muszę zakładać stanika,co mnie zdziwiło przy moim rozmiarze,ale nawet ku mojemu zaskoczeniu idealnie się trzyma to i owo
Jeśli chodzi o fryzjera to ja już polecałam fryzjera chyba na ulicy czwartaków,nawet zdjęcia załączałam.Osobiście zamierzam się tam czesać na plener
Stary 2008-08-27, 17:27   #3473
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to dopiero pani posty skutecznie zniechęciły mnie do skorzystania z pani usług.
ooo dokładnie tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 19:36   #3474
Daisy_80
Raczkowanie

Gdie mogę kupić królicze uszka na panieński (taka jakby opaska na głowę)?? Dość późno obudziłam się z tym zamiarem.. kupiłabym na allegro, ale teraz nie zdąże.. Na sobotę mi potrzebne. Sa może jakieś sklepy(nie sex shopy) w Lublinie gdzie coś takiego dostać ??

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 20:23   #3475
madzia66
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponawiam swoje pytanie odnośnie fryzjera. Jakbyście mogły zdradzić gdzie i u kogo się czeszecie na swój ślub
Kilka razy polecany był na tym forum fryzjer " U Ani" w lublinie na ulicy Fabrycznej. Ja słyszałam o nim same pozytywne opinie. Nawet dzisiaj spotkałam koleżankę, która 3 tyg. temu miała ślub i również była bardzo zadowolona ze swojej fryzurki. Nie wiem tylko czy znajdziesz u nich miejsce ponieważ są raczej oblegani w soboty. Ja też zamierzam się czesać właśnie w tym miejscu i jestem pewna, że się nie zawiodę.
madzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 20:25   #3476
AgaOp
Raczkowanie

Jako że 13 wrzesień coraz bliżej pora podsumować całe przygotowania.Ciągle mi się wydaje,że o czymś zapomniałam i ze przypomne sobie o tym dzień przed ślubem Powiedzcie,czy zostało coś co powinnam dopisać do tej listy?
Załatwione:
-sala(meny,ciasta,alkohole ,poprawiny i noclegi,dekoracje)
-zespół
-kamerzysta
-fotograf
-suknia i welon do odbioru
-buty
-obrączki
-podwiązki i reszta
-biżuteria
-TŻ ubrany cały jedynie spinek brak
-podziękowania dla Rodziców
-bukiet
-fryzjer
-makijaż
-paznokcie
-winietki na stoły
-księga gości
-samochód do ślubu i jego dekoracja
-sukienka na poprawiny(butów brak jak na razie )
-transport dla gości to akurat działka TZ więc nie załatwione
-w kościele z grubsza uzgodnione
Jak na ten moment to nie wiem co z dekoracją domu Chrzestnego,z którego będę wychodzić z tych kokardek-przypinek zrezygnowaliśmy...Co jeszcze???
Stary 2008-08-27, 20:47   #3477
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

No i wróciłam z podroży poślubnej - ale żal było zostawiać za sobą piękna Gran Canarię...

Krótko i zwięźle na temat organizacji wesela:
POLECAM:
- sala bankietowa w Dysie - bardzo polecam super jedzenie, z właścicielką można się dogadać
- suknia - Papa Michel - suknia szyta pode mnie, panie bardzo miłe, doradzają, nie narzucając swojego zdania - ogólnie bardzo miła obsługa (w trakcie wyboru w salonie i szycia w zakładzie), suknie na każdą kieszeń
- fryzjerka Iwonka z małego zakładu na I-go Maja - fryzura taka jaką chciałam, bez problemu wytrzymała do końca imprezy
- makijaż - Berta Stępkowska - super makijaż, po próbnym miałam kilka uwag, które uwzględniła przy wykonywaniu ślubnego - trzymał się bez zarzutu do rana, Berta stwarza super atmosferę - ważne dla dziewczyn, które się stresują
- fotograf - p.Zomer - mogę polecić jeszcze przed odebraniem zdjęć (spodziewam się oszałamiającego efektu ) - stwarza bardzo miłą atmosferę przy przygotowaniach, jak i później podczas pleneru

Jeśli chodzi o kwiaty, a konkretnie mój bukiet to owszem zrobiony był ładnie, ale wystarczył jeden jego upadek (na zdjęciach plenerowych) i praktycznie mało co z niego zostało Kwiat z butonierki męża odpadł w połowie zabawy weselnej
Jedyne co pięknie się utrzymało to dekoracja samochodu Korzystałam z usług kwiaciarni Gabriela w Realu

Jeśli chodzi o kamerzystę, to wypowiem się dopiero po odebraniu filmu

Wklejam kilka fotek - amatorskich
1. Mąż i żona
2. Makijaż i bukiet
3. Dekoracja samochodu

Zdjęć mało, bo nie mam ich prawie w ogóle (trochę tylko bratowa porobiła) - więcej wrzucę jak odbiorę od fotografa

I jeszcze prośba do przyszłych panien młodych - proszę niech któraś z Was skopiuje listę z mojego podpisu i niech się nią zajmuje - ja raczej mniej już się będę udzielać w tym wątku, a i obowiązki małżeńskie trochę czasu zajmą więc nie będę mogła uaktualniać listy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg my.jpg (68,0 KB, 182 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet i maikjaz.jpg (83,7 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja auto.jpg (54,2 KB, 89 załadowań)

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 21:16   #3478
egwene6
Rozeznanie

miss.hot najserdeczniejsze gratulacje Wyglądałaś cudownie, promienna i piękna jak księżniczka
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

12.09.2011
Stary 2008-08-27, 21:17   #3479
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

hej widze, że zaczeła sie dyskusja n/t kawiaciarni na kolorowej, dlatego tez zdecydowałam sie napisać

2 dni temu dostałam wiadomość na gg
(25-08-2008 10:23)
witam , prowadzisz fajny spisik uslug weselnych , mam gorącą prośbę o wklejenie linku kwiaciarni: www.kolorowa26.pl - z gory dziękuje
odpisałam;
wioleta (25-08-2008 15:30)
witam mam pytanie odnośnie tej kwiaciarni do listy dodajemy sprawdzone, polecane przez uzytkowników usługi, a niestety nie wiem kim Ty jestes ???
i uzyskałam odpowiedz;
witam, podaję link do naprawdę przypadkowo znalezionej wypowiedzi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1618
myślę ze historia wpisow i poruszane tematy dają wiarygodność ze nie są fabrykowane ze wzgledu na kwiaciarnię
pozdr.

Już mialam dodac tą kwiaciernię do listy w sumie post był przekonywujący, ale teraz mam mieszane uczucia, i tak szczeze to już sie pogubiłam co do wiarygodnosci wiec prosze Was o żeletną opinię, jesli ktoś kozystal z usług
pozdrawiam

ps. Miss Hot śliczna z Was para i również dołączam sie do prośby o to by któraś z Was skopiowała posta i przejeła rolę z dodawaniem usług, w końcu zawsze jesteście na bieżąco ja już mniej
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 01:04   #3480
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
miss.hot najserdeczniejsze gratulacje Wyglądałaś cudownie, promienna i piękna jak księżniczka
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Co by sie nie powtarzać przyłączam sie do postu GRATULACJE!!!!

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości