|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
|
|
|
#3452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten krój sukienki to podoba mi się ale martwię się tym że jak zupełnie nie zaznaczę talii to będę wyglądała na 10 kg cięższą No cóż muszę poprzymierzac znacznie więcej modeli niż do tej pory a tu jak na złośc musiałam przełożyc jutrzejszą wizytę w salonie na piątek bo jutro idę do pracy - ech, uroki pracowania na zlecenie
|
|
#3453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zreszta nasz przyjaciel zaoferował pomoc w tej sprawie, takze pewnei dopieor przed weselem będe wiedzieć ![]() Linka do tej czerwonej Warszawy http://www.auto-slub.pl/auta_do_slubu_samochody_3_3
|
|
|
#3454 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Kiedy zobaczyłam mój na godzinę przed ślubem (przywiózł ją mój TŻ) to z wrażenia porwał mnie śmiech. Wiązaneczka wielkości niewiele większej od garści (choć podkreślałam, że ma być większa). WYglądało to komicznie. Pasowałaby pewnie świetnie, ale dla dziecka. Co jeszcze? Pani na własną rękę zmodyfikowała mój wybór kwiatów (nie konsultując tego ze mną). Zasadniczo miałam pełne prawo wycofać się z tzw. umowy kupna-sprzedaży, ale... dobre sobie, na godzinę przed ślubem. Jak teraz przechodzę obok tej Kwiaciarni to dopiero mnie bierze złość. SZCZERZE ODRADZAM kwiaciarnię na KOLOROWEJ naprzeciw Żabki (to jest właśnie chyba Kolorowa 26 - nie pamiętam bo ze złości wyrzuciłam wizytówkę i blankiet od blado wyglądającej Blondyny).[/quote]W zwiazku z I-szym przypadkiem takiej opinii klienta zamieszczam zdjęcie opisywanej wiązanki CENA 100 zl (slownie sto złotych brutto) Z opinią klienta się nie dyskutuje , wiec pozostaje mi posypać glowę popiolem ....i przeprosić (mimo że modyfikacje majace na celu dodanie klasy i elegancji (rezygnacja z odcieni różu)wiazance byly omawiane telefonicznie/ inne aspekty zamowienia pozostawię bez opisu z szacunku dla kienta) Dokopać na forum jest łatwo .... bo duże grono jednak zadowolonych klientów już tu nie zaglada |
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Moim subiektywnym zdaniem ta wiązanka jest całkiem ładna, taki standard jeśli chodzi o bukiety ślubne.
|
|
#3456 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Żeby nie łamać regulaminu forum nadmienię tylko że panowie też tu zaglądają ;-) Grzegorz Ciepiel
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
A moim subiektywnym zdaniem, to osoby polecające tą kwiaciarnię zdaje się miały jakoś tak podejrzanie mało wypowiedzi na forum, co mogłoby sugerować reklamę tej kwiaciarni. I proszę - jedna negatywna opinia i od razu pojawia się oburzona właścicielka (?) Aż strach już napisać coś na tym forum...
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: oczywiście cytując powieliłam reklamę Już się poprawiłam
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2008-08-27 o 14:44 |
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie każdy, kto jest krytykowany powinien móc się obronić.
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście z tym się zgadzam. Ale nie zmienia to faktu, że tym forum bardzo interesują się "osoby z branży" i często podszywają się pod potencjalne przyszłe panny młode. Dobrze, że ta Pani wypowiedziała się pod nickiem pozwalającym na prawidłowe jej zidentyfikowanie.
|
#3461 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie: dlatego że jest jeden negatyw tym bardziej boli, informacje o takich sprawach jak bumerang wracają w telefonach od zdziwionych stałych klientów,
pozytywy są od ludzi zarejestrowanych w 2006r. ... myślę że nalezy uciąć tą dyskusję -czasu nie da się cofnąć LOGOUT |
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem najgorszym elementem tej sytuacji jest pani reakcja - nie rozumiem jak można czuc się urażonym i święcie oburzonym tylko dlatego że ktoś wyraził krytyczną opinię. Aż strach pomyślec co by było gdyby klientka pofatygowała się z tą opinią do pani firmy - ja na pewno nie chciałabym dodawac takiego elementu do i tak wielkiego przedślubnego stresu. Moja rada na przyszłośc - z pokorą przyjąc krytykę osoby dla której idealny bukiet był naprawdę istotną kwestią a nie tylko kolejnym zamówieniem w szeregu. Jak dla mnie to dopiero pani posty skutecznie zniechęciły mnie do skorzystania z pani usług.
|
|
#3464 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki , od wczoraj śpię z telefonem, mieszkam w aucie a ten moj wariat nadal jest optymistą . Trzymajcie kciuki |
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz więcej szczegółów: jakiej sali szukasz, na ile osób etc. Dziewczyny na pewno coś pomogą.
|
#3466 |
|
Przyczajenie
|
TOLA ja szukam WSZYSTKIEGO !!!! i sposobu jak o tym powiedzieć rodzicom, niby dobrze zarabiamy i kasa to nie problem ...ale
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3468 |
|
Przyczajenie
|
Znikam , nwet nie mam czasu właczyć kompa. Paweł juz czeka pod domem pa pa pa
|
|
|
|
#3469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam swoje pytanie odnośnie fryzjera. Jakbyście mogły zdradzić gdzie i u kogo się czeszecie na swój ślub
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, jak miło znów sie znaleźć w waszym gronie
Widzę, że jeszcze żadna ze swieżych mężatek nie umieściła zdjęc, ojj a myślałam że jak wróce z urlopu to będzie co oglądać...choc przyznam się szczerze że namachałyście sporo, czytałam dłuuuugo ale doczytałam witam nowe wizażanki, fajnie że was ciągle przybywa, będzie sie z kim dzielić wiadomościami, oj będzie
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
Ale żeście dziewczyny naskrobały
Co do gorsetów,to ja nie do końca się zgodzę,że przy dużym biuście one świetnie leżą.W moim przypadku było odwrotnie,dlatego też mam suknię jednoczęsciową i na dodatek tak jest zrobiona góra,że nie muszę zakładać stanika,co mnie zdziwiło przy moim rozmiarze,ale nawet ku mojemu zaskoczeniu idealnie się trzyma to i owo ![]() Jeśli chodzi o fryzjera to ja już polecałam fryzjera chyba na ulicy czwartaków,nawet zdjęcia załączałam.Osobiście zamierzam się tam czesać na plener
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Gdie mogę kupić królicze uszka na panieński (taka jakby opaska na głowę)?? Dość późno obudziłam się z tym zamiarem.. kupiłabym na allegro, ale teraz nie zdąże.. Na sobotę mi potrzebne. Sa może jakieś sklepy(nie sex shopy) w Lublinie gdzie coś takiego dostać ??
|
|
|
|
#3475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Jako że 13 wrzesień coraz bliżej pora podsumować całe przygotowania.Ciągle mi się wydaje,że o czymś zapomniałam i ze przypomne sobie o tym dzień przed ślubem
Powiedzcie,czy zostało coś co powinnam dopisać do tej listy?Załatwione: -sala(meny,ciasta,alkohole ,poprawiny i noclegi,dekoracje) -zespół -kamerzysta -fotograf -suknia i welon do odbioru -buty -obrączki -podwiązki i reszta ![]() -biżuteria -TŻ ubrany cały jedynie spinek brak -podziękowania dla Rodziców -bukiet -fryzjer -makijaż -paznokcie -winietki na stoły -księga gości -samochód do ślubu i jego dekoracja -sukienka na poprawiny(butów brak jak na razie )-transport dla gości to akurat działka TZ więc nie załatwione ![]() -w kościele z grubsza uzgodnione Jak na ten moment to nie wiem co z dekoracją domu Chrzestnego,z którego będę wychodzić z tych kokardek-przypinek zrezygnowaliśmy...Co jeszcze???
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
No i wróciłam z podroży poślubnej
- ale żal było zostawiać za sobą piękna Gran Canarię... ![]() Krótko i zwięźle na temat organizacji wesela: POLECAM: - sala bankietowa w Dysie - bardzo polecam - suknia - Papa Michel - suknia szyta pode mnie, panie bardzo miłe, doradzają, nie narzucając swojego zdania - ogólnie bardzo miła obsługa (w trakcie wyboru w salonie i szycia w zakładzie), suknie na każdą kieszeń - fryzjerka Iwonka z małego zakładu na I-go Maja - fryzura taka jaką chciałam, bez problemu wytrzymała do końca imprezy - makijaż - Berta Stępkowska - super makijaż, po próbnym miałam kilka uwag, które uwzględniła przy wykonywaniu ślubnego - trzymał się bez zarzutu do rana, Berta stwarza super atmosferę - ważne dla dziewczyn, które się stresują ![]() - fotograf - p.Zomer - mogę polecić jeszcze przed odebraniem zdjęć (spodziewam się oszałamiającego efektu ![]() Jeśli chodzi o kwiaty, a konkretnie mój bukiet to owszem zrobiony był ładnie, ale wystarczył jeden jego upadek (na zdjęciach plenerowych) i praktycznie mało co z niego zostało Kwiat z butonierki męża odpadł w połowie zabawy weselnej ![]() Jedyne co pięknie się utrzymało to dekoracja samochodu Korzystałam z usług kwiaciarni Gabriela w RealuJeśli chodzi o kamerzystę, to wypowiem się dopiero po odebraniu filmu Wklejam kilka fotek - amatorskich ![]() 1. Mąż i żona 2. Makijaż i bukiet 3. Dekoracja samochodu Zdjęć mało, bo nie mam ich prawie w ogóle (trochę tylko bratowa porobiła) - więcej wrzucę jak odbiorę od fotografa ![]() I jeszcze prośba do przyszłych panien młodych - proszę niech któraś z Was skopiuje listę z mojego podpisu i niech się nią zajmuje - ja raczej mniej już się będę udzielać w tym wątku, a i obowiązki małżeńskie trochę czasu zajmą
|
#3478 |
|
Rozeznanie
|
miss.hot najserdeczniejsze gratulacje
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#3479 |
|
Rozeznanie
|
hej widze, że zaczeła sie dyskusja n/t kawiaciarni na kolorowej, dlatego tez zdecydowałam sie napisać
2 dni temu dostałam wiadomość na gg (25-08-2008 10:23) witam , prowadzisz fajny spisik uslug weselnych , mam gorącą prośbę o wklejenie linku kwiaciarni: www.kolorowa26.pl - z gory dziękuje odpisałam; wioleta (25-08-2008 15:30) witam mam pytanie odnośnie tej kwiaciarni do listy dodajemy sprawdzone, polecane przez uzytkowników usługi, a niestety nie wiem kim Ty jestes ???i uzyskałam odpowiedz; witam, podaję link do naprawdę przypadkowo znalezionej wypowiedzi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1618 myślę ze historia wpisow i poruszane tematy dają wiarygodność ze nie są fabrykowane ze wzgledu na kwiaciarnię pozdr. Już mialam dodac tą kwiaciernię do listy w sumie post był przekonywujący, ale teraz mam mieszane uczucia, i tak szczeze to już sie pogubiłam co do wiarygodnosci wiec prosze Was o żeletną opinię, jesli ktoś kozystal z usług pozdrawiam ps. Miss Hot śliczna z Was para i również dołączam sie do prośby o to by któraś z Was skopiowała posta i przejeła rolę z dodawaniem usług, w końcu zawsze jesteście na bieżąco ja już mniej
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

No cóż muszę poprzymierzac znacznie więcej modeli niż do tej pory a tu jak na złośc musiałam przełożyc jutrzejszą wizytę w salonie na piątek bo jutro idę do pracy - ech, uroki pracowania na zlecenie 
Zreszta nasz przyjaciel zaoferował pomoc w tej sprawie, takze pewnei dopieor przed weselem będe wiedzieć 
....

za 4 dni
flejksy