|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten krój sukienki to podoba mi się ale martwię się tym że jak zupełnie nie zaznaczę talii to będę wyglądała na 10 kg cięższą ![]() ![]()
![]() |
#3453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Linka do tej czerwonej Warszawy http://www.auto-slub.pl/auta_do_slubu_samochody_3_3
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() W zwiazku z I-szym przypadkiem takiej opinii klienta zamieszczam zdjęcie opisywanej wiązanki CENA 100 zl (slownie sto złotych brutto) Z opinią klienta się nie dyskutuje , wiec pozostaje mi posypać glowę popiolem ....i przeprosić (mimo że modyfikacje majace na celu dodanie klasy i elegancji (rezygnacja z odcieni różu)wiazance byly omawiane telefonicznie/ inne aspekty zamowienia pozostawię bez opisu z szacunku dla kienta) Dokopać na forum jest łatwo .... bo duże grono jednak zadowolonych klientów już tu nie zaglada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Moim subiektywnym zdaniem ta wiązanka jest całkiem ładna, taki standard jeśli chodzi o bukiety ślubne.
![]() |
#3456 |
Przyczajenie
|
Witam
Żeby nie łamać regulaminu forum nadmienię tylko że panowie też tu zaglądają ;-) Grzegorz Ciepiel
#3457 |
Zakorzenienie
|
A moim subiektywnym zdaniem, to osoby polecające tą kwiaciarnię zdaje się miały jakoś tak podejrzanie mało wypowiedzi na forum, co mogłoby sugerować reklamę tej kwiaciarni. I proszę - jedna negatywna opinia i od razu pojawia się oburzona właścicielka (?) Aż strach już napisać coś na tym forum...
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: oczywiście cytując powieliłam reklamę ![]() ![]()
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie każdy, kto jest krytykowany powinien móc się obronić.
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście z tym się zgadzam. Ale nie zmienia to faktu, że tym forum bardzo interesują się "osoby z branży" i często podszywają się pod potencjalne przyszłe panny młode. Dobrze, że ta Pani wypowiedziała się pod nickiem pozwalającym na prawidłowe jej zidentyfikowanie.
#3461 |
Przyczajenie
|
Właśnie: dlatego że jest jeden negatyw tym bardziej boli, informacje o takich sprawach jak bumerang wracają w telefonach od zdziwionych stałych klientów,
pozytywy są od ludzi zarejestrowanych w 2006r. ... myślę że nalezy uciąć tą dyskusję -czasu nie da się cofnąć LOGOUT |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem najgorszym elementem tej sytuacji jest pani reakcja - nie rozumiem jak można czuc się urażonym i święcie oburzonym tylko dlatego że ktoś wyraził krytyczną opinię. Aż strach pomyślec co by było gdyby klientka pofatygowała się z tą opinią do pani firmy - ja na pewno nie chciałabym dodawac takiego elementu do i tak wielkiego przedślubnego stresu. Moja rada na przyszłośc - z pokorą przyjąc krytykę osoby dla której idealny bukiet był naprawdę istotną kwestią a nie tylko kolejnym zamówieniem w szeregu. Jak dla mnie to dopiero pani posty skutecznie zniechęciły mnie do skorzystania z pani usług.
![]() |
#3464 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki , od wczoraj śpię z telefonem, mieszkam w aucie a ten moj wariat nadal jest optymistą . Trzymajcie kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Napisz więcej szczegółów: jakiej sali szukasz, na ile osób etc. Dziewczyny na pewno coś pomogą.
#3466 |
Przyczajenie
|
TOLA ja szukam WSZYSTKIEGO !!!! i sposobu jak o tym powiedzieć rodzicom, niby dobrze zarabiamy i kasa to nie problem ...ale
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3468 |
Przyczajenie
|
Znikam , nwet nie mam czasu właczyć kompa. Paweł juz czeka pod domem pa pa pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam swoje pytanie odnośnie fryzjera. Jakbyście mogły zdradzić gdzie i u kogo się czeszecie na swój ślub
![]()
![]() |
#3471 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, jak miło znów sie znaleźć w waszym gronie
![]() Widzę, że jeszcze żadna ze swieżych mężatek nie umieściła zdjęc, ojj a myślałam że jak wróce z urlopu to będzie co oglądać...choc przyznam się szczerze że namachałyście sporo, czytałam dłuuuugo ale doczytałam ![]() witam nowe wizażanki, fajnie że was ciągle przybywa, będzie sie z kim dzielić wiadomościami, oj będzie ![]()
#3472 |
Raczkowanie
|
Ale żeście dziewczyny naskrobały
![]() ![]() Jeśli chodzi o fryzjera to ja już polecałam fryzjera chyba na ulicy czwartaków,nawet zdjęcia załączałam.Osobiście zamierzam się tam czesać na plener ![]()
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Raczkowanie
|
Gdie mogę kupić królicze uszka na panieński (taka jakby opaska na głowę)?? Dość późno obudziłam się z tym zamiarem.. kupiłabym na allegro, ale teraz nie zdąże.. Na sobotę mi potrzebne. Sa może jakieś sklepy(nie sex shopy) w Lublinie gdzie coś takiego dostać ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Raczkowanie
|
Jako że 13 wrzesień coraz bliżej pora podsumować całe przygotowania.Ciągle mi się wydaje,że o czymś zapomniałam i ze przypomne sobie o tym dzień przed ślubem
![]() Załatwione: -sala(meny,ciasta,alkohole ,poprawiny i noclegi,dekoracje) -zespół -kamerzysta -fotograf -suknia i welon do odbioru -buty -obrączki -podwiązki i reszta ![]() -biżuteria -TŻ ubrany cały jedynie spinek brak -podziękowania dla Rodziców -bukiet -fryzjer -makijaż -paznokcie -winietki na stoły -księga gości -samochód do ślubu i jego dekoracja -sukienka na poprawiny(butów brak jak na razie ![]() -transport dla gości to akurat działka TZ więc nie załatwione ![]() -w kościele z grubsza uzgodnione Jak na ten moment to nie wiem co z dekoracją domu Chrzestnego,z którego będę wychodzić z tych kokardek-przypinek zrezygnowaliśmy...Co jeszcze???
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
No i wróciłam z podroży poślubnej
![]() ![]() Krótko i zwięźle na temat organizacji wesela: POLECAM: - sala bankietowa w Dysie - bardzo polecam ![]() ![]() - suknia - Papa Michel - suknia szyta pode mnie, panie bardzo miłe, doradzają, nie narzucając swojego zdania - ogólnie bardzo miła obsługa (w trakcie wyboru w salonie i szycia w zakładzie), suknie na każdą kieszeń ![]() - fryzjerka Iwonka z małego zakładu na I-go Maja - fryzura taka jaką chciałam, bez problemu wytrzymała do końca imprezy ![]() - makijaż - Berta Stępkowska - super makijaż, po próbnym miałam kilka uwag, które uwzględniła przy wykonywaniu ślubnego - trzymał się bez zarzutu do rana, Berta stwarza super atmosferę - ważne dla dziewczyn, które się stresują ![]() - fotograf - p.Zomer - mogę polecić jeszcze przed odebraniem zdjęć (spodziewam się oszałamiającego efektu ![]() ![]() Jeśli chodzi o kwiaty, a konkretnie mój bukiet to owszem zrobiony był ładnie, ale wystarczył jeden jego upadek (na zdjęciach plenerowych) i praktycznie mało co z niego zostało ![]() ![]() Jedyne co pięknie się utrzymało to dekoracja samochodu ![]() Jeśli chodzi o kamerzystę, to wypowiem się dopiero po odebraniu filmu ![]() Wklejam kilka fotek - amatorskich ![]() 1. Mąż i żona ![]() 2. Makijaż i bukiet 3. Dekoracja samochodu Zdjęć mało, bo nie mam ich prawie w ogóle (trochę tylko bratowa porobiła) - więcej wrzucę jak odbiorę od fotografa ![]() I jeszcze prośba do przyszłych panien młodych - proszę niech któraś z Was skopiuje listę z mojego podpisu i niech się nią zajmuje - ja raczej mniej już się będę udzielać w tym wątku, a i obowiązki małżeńskie trochę czasu zajmą ![]() ![]()
#3478 |
Rozeznanie
|
miss.hot najserdeczniejsze gratulacje
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]()
#3479 |
Rozeznanie
|
hej widze, że zaczeła sie dyskusja n/t kawiaciarni na kolorowej, dlatego tez zdecydowałam sie napisać
2 dni temu dostałam wiadomość na gg (25-08-2008 10:23) witam , prowadzisz fajny spisik uslug weselnych , mam gorącą prośbę o wklejenie linku kwiaciarni: www.kolorowa26.pl - z gory dziękuje odpisałam; wioleta (25-08-2008 15:30) witam mam pytanie odnośnie tej kwiaciarni ![]() i uzyskałam odpowiedz; witam, podaję link do naprawdę przypadkowo znalezionej wypowiedzi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1618 myślę ze historia wpisow i poruszane tematy dają wiarygodność ze nie są fabrykowane ze wzgledu na kwiaciarnię pozdr. Już mialam dodac tą kwiaciernię do listy w sumie post był przekonywujący, ale teraz mam mieszane uczucia, i tak szczeze to już sie pogubiłam co do wiarygodnosci wiec prosze Was o żeletną opinię, jesli ktoś kozystal z usług pozdrawiam ps. Miss Hot śliczna z Was para i również dołączam sie do prośby o to by któraś z Was skopiowała posta i przejeła rolę z dodawaniem usług, w końcu zawsze jesteście na bieżąco ja już mniej ![]()
#3480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.