![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
cześć dziewczyny
![]()
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć i Czołem, kluski z rosołem ![]() ![]()
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Skarby
![]() Ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzień z TŻ-tem,na działce ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że ginekolożka będzie fajna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() skoro tak ładnie prosicie to wrzucam kilka fotek ![]() ![]() 1 - widok z samolotu - już w Turcji 2- port w Alanyi nocą 3 - port i mury obronne w dzień 4 - w meczecie 5 - w naszym wypożyczonym jeepie 6 - zachód słońca nad morzem śródziemnym ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Raczkowanie
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii!
cześć Dziewczyny! jak ja tu Was dawno nie czytałam! prawie dwa tygodnie! aaaaaaaaaa! ![]()
#1056 |
Zakorzenienie
|
i druga porcja
![]() 1-5 - widoki z jeep safari 6 - bonus romantico ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia super foty
![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Rozeznanie
|
Ewuśka swietne zdj a jaki jęzor heheehe
![]() Hello Malinko i cher, dobry wieczor Agness ![]() Iiiiiiiiiii...........Dob ranoc ![]() ![]()
#1059 |
Zakorzenienie
|
Podziękowawszy
![]() ![]() miłych snów Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
Ewusia, ale super, że urlopik taki udany
![]() ![]() ![]() a poza tym to fajnie, ze juz do nas wrocilas ![]() ![]() ![]() Ja wlasnie wrocilam z imprezki. tak wiem, pisalam ze musze sobie zrobic maly odwyk, no ale... ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ewcia super fteczki!fajnie,ze wrocilas juz. Widze ze z TZtem sielanka ![]() hello laleczki, jade do pracy wlasnie,troche niedomagam jeszcze ale nie moge juz lezec bo mi placy odpadna.Goraczka minela,mam kaszel i katar teraz ale pewnie wszystko wylazi ze mnie to dlatego. odezwe sie pozniej, milego dnia! ![]()
![]() |
#1062 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry:cmok:
Cytat:
A wiesz...kupilam sobie ja a teraz mi sie juz bardziej krecone podobaja:D coz...najwyzej bedzie raz tak ,raz tak:rolleyes: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze ze juz lepiej z Toba:) Milego dnia:cmok: |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
musze rzucic ten tłuszcz z brzucha i bioder wiec chcac czy nie chcąc musze ćwiczyc
![]() a ze mam wakacje,i to jeszcze miesiac to wykorzystuje ten czas ![]() A co do bitej śmietany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam od dentysty-załozyl mi jakies lekarstwo na to dziąsło co mnie boli,kazał zrobic przeswietlenie i przyjsc w srode za tydzien. Zrobiłam zakupy spozywcze, i wróciłam do domku. Dzis mieszkanie ciiiche i spokojne,bo bratowej i bratanicy nie ma ![]() ![]() ![]() Ide poćwiczyć ![]()
#1064 |
Gość
|
Oj... ma się do nadrabiania.
Ojciec mnie wczoraj wieczorem od kompa odgonił. To pisać nie mogłam, a dziś się wylegiwałam do 11.00 A więc Guten Tag! I później odpowiem ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Lolcia - ej zrobiłaś mi ochotę na rosół
![]() ![]() Ewuś - bomba ![]() ![]() ![]() Mercy - ![]() yerba - a miałam iść ale nie poszłam, do 2giej czytałam książki ![]()
#1066 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a dziękować ![]() ![]() ale śliczna pogoda dziś ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Wtajemniczenie
|
no wiec tak. Potrzebne sa:
- tortille (ja kupilam takie o smaku chilli i salsy alb moga byc zwykle) -zolty ser tarty -2 duze pomidory -kawalek mieska z kurczaka -2 papryki czerowne kurczaka kroimy w kosteczke i podsmazamy(doprawiamy sola,pieprzem.oregano,prz yprawami mexykanskimi-teraz ich wszedzie pelno). Papryke w kosteczki i pomidory i tez podsmazamy az zmiekna. 1 placek tortilli smarujemy salsa albo sosem pomidorowym,na to drobno sypiemy sera,kurczaka i papryke i znowu teoszke sera na koniec i przykrywamy wszystko drugim plackiem.Patrzcie tylko zeby za grube nie bylo. patelnie smarujemy olejem(moze byc na sucho tez jesli macie nieprzywierajaca) i jak sie nagrzeje to kladziemy tortille z nadzieniem i smazymy ok 30 sek i potem przekladamy na druga strone.Mozna przykryc przykrywka zeby w srodku wszystko swieze bylo. Ja wlozylam potem na pare minut do pikarnika te co juz sie usmazyly zeby nie ostygly jak robilam nastepne. Wyszlo przepychotka. ![]() ![]() Polecam bo naprawde proste i przepyszne. tu jest link do przepisu na ktorym ja bazowalam http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/wszystkie/...-i-serem,10062 no czas i pora moja droga ![]() ![]() hej laleczki, ja juz po lunchu,posiedze na necie troche i wracam do roboty. czuje sie lepiej ogolnie i to mnie niezmiernie cieszy ![]() mam takie pytanie,moze sie ktoras bedzie znala. na slubie sa zawsze podziekowania dla Rodzicow i zwyczajem jest,ze sie kupuje kosze kwiatow ale ja tak myslalam czy by nie zamowic takeich fajnych koszy stylowych upominkowych z jakims alkoholem/czekoladkami itp ![]() ![]() co sadzicie?
#1068 | |||
Zakorzenienie
|
Ewciu ja już pisałam na nk,ale powtórze,zdjęcia odlotowe
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No proszę jak się rozbestwiła ![]() Mogę CI zaproponować z torebki ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kosza,to myślę ,że to sprawa indywidualna i lepszy na pewno kosz smakołyków niżeli kwiaty ![]() A pierwszy taniec już wyćwiczony? ![]()
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
I'm back!
![]() wróciłam już kilka dni temu, ale jakoś nie mogę się wbić z powrotem w wątek ![]() Ewuś śliczne zdjęcia ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Gość
|
Agness - ja takich wyznań ci zazdroszę (heh
![]() Agolek - żeś mi smaka narobiła, w domu rosół się na obiad gotuje, a ty tu takie przepisy zapodajesz.... nie pogadasz. ![]() ![]() ![]() Taniec wyćwiczony? Kosz smakołyków dobra rzecz, mój brat tak miał na ślubie i zestaw do herbatki bardzo się przydaje (choć rodzice go nie używają ![]() ewuś - zdjęcia cudowne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do kosza,znalazlam www.slodkiebukiety.pl wieczorem wybiore jakies 2 ![]() takie do 200 zl,nie wiecej. Co sadzicie?
![]() |
#1072 |
Gość
|
Wyglądają niesamowice agolku.
![]() Na pewno przepisa spróbuję. Dziś, żeśmy dostali książkę kuchnia niemiecka (moja jest ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
cześć!
przepraszam, że nie odpowiadam na wszystkie wasze posty, ale na razie próbuję się wkręcić z powrotem w temat ![]() spałam dziś do 11.30. wyspałam się za wszystkie czasy! potem trochę zakupów, a wieczorem ognisko ![]() agolek wychodzisz za mąż? gratuluję! a bukiety są wspaniałe! Ewu zdjęcia świetne! to dobrze, że wyśmienicie się bawiłaś! agness wyznań zazdroszczę, zazdroszczę bo Tż-ta nie mam :P orzeszku solarium? :P ze słoneczka jeszcze skorzystaj! gratuluję motywacji do ćwiczeń. mi się kompletnie nie chce. udanego dnia Dziewczyny!
![]() |
#1074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tej motywacji Dziewczyny to normalnie dzisiaj az sie pobeczałam jak sie patrze na swój brzuch i biodra ![]() nigdy sie tego nie pozbęde ![]() pozostaje mi chyba nic nie jesc,to wtedy schudne ![]()
![]() |
#1075 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Orzeszku jaki tluszcz? Wiesz co? nie osłabiaj mnie;/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Raczkowanie
|
sie wie
![]() choc trzeba przyznac, ze ja nieco przeginam, zwlaszcza ze moja praca magisterska lezy i czeka na niewiadomo kiedy, a ja baluje.... 100% ze nie zdaze obronic sie we wrzesniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia w nauce Ewuś ![]() Cytat:
![]() A co do tych słodkich bukietów to świetny pomysł moim zdaniem ![]() Ależ miałam dziś dzionek zalatany ![]() ![]() ![]() Dobranoc laski. No i odezwę się dopiero po weekendzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() witaj i wbijaj się w wątek, ale już ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty się nie nawet, jak nie we wrześniu to w październiku... u mnie to nawet w listopadzie się bronią czasami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() popołudnie mi minęło pracowicie a wieczór wręcz przeciwnie, bo byłam u TŻ-a i właśnie wróciłam ![]() ![]() a teraz idę spać ![]() miłych snów ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewuś po zdjęciach widzę, że wczasy udane
![]() ![]() ![]() ![]() Yerba korzystaj póki możesz ![]() ![]() ![]() Orzeszku a Tobie to ![]() ![]() Agolku taki kosz z łakociami to super pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-08-28 o 09:40 Powód: :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |||
Wtajemniczenie
|
to raczej TZtowi gratulowac,ze taka wspaniala zone bedzie mial
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry, ja juz gotowa do wyjscia,cos mnie dalej neka to chorobsko...kaszle jak niewiem..na szczescie jutro piatek i sobie bede mogla odpoczac(chociaz tak nie calkiem bo mamy duzo rzeczy do pozalatwaiania..) pogoda beznadziejna,najchetniej bym w domu zostala.. milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#1080 |
Gość
|
Guten Tag dziewczyny
![]() Potem wam odpiszę Miłego dnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.