|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
cześć dziewczyny
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam jedwab bio-silk na dodatek gładkości,idealnie proste i zdrowe włosy ja sobie obecnie robiłam odwyk od prostowania,ale znowu powracam![]() Cześć i Czołem, kluski z rosołem ![]()
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Skarby
![]() Ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzień z TŻ-tem,na działce było cuudnie^^ się wyznań jak to mnie kocha i w ogóle nasłuchałam ... dobrze,że pogoda w miarę chociaż była,nawet se piwkiem zgrzeszyłam o,! ale smakowało,bo nie piłam chyba z 3-4 tygodnie piwa .Miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1054 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na miejscu już praktycznie tylko wydawaliśmy kasę na wycieczki, bo wszystko mieliśmy zapewnione Cytat:
![]() mam nadzieję że ginekolożka będzie fajna Cytat:
Cytat:
(inaczej musiałabym być straszną grzesznicą )skoro tak ładnie prosicie to wrzucam kilka fotek (oczywiście widoki, albo takie na których ejstem sama, bo Siss i TŻ-a nie będę publikować )1 - widok z samolotu - już w Turcji 2- port w Alanyi nocą 3 - port i mury obronne w dzień 4 - w meczecie 5 - w naszym wypożyczonym jeepie 6 - zachód słońca nad morzem śródziemnym
|
||||
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii!
cześć Dziewczyny! jak ja tu Was dawno nie czytałam! prawie dwa tygodnie! aaaaaaaaaa!
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
i druga porcja
![]() 1-5 - widoki z jeep safari 6 - bonus romantico
|
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia super foty
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
Ewuśka swietne zdj a jaki jęzor heheehe
![]() Hello Malinko i cher, dobry wieczor Agness ![]() Iiiiiiiiiii...........Dob ranoc
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Podziękowawszy
miłych snów Wam życzę
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Ewusia, ale super, że urlopik taki udany
a poza tym to fajnie, ze juz do nas wrocilas ![]() ![]() Ja wlasnie wrocilam z imprezki. tak wiem, pisalam ze musze sobie zrobic maly odwyk, no ale... ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn,ze ja mam go sobie,ze tak powiem wsadzic w ....? hmmm.mysle,ze wole standardowe metody...![]() Cytat:
potem wam napisze jak to sie robiEwcia super fteczki!fajnie,ze wrocilas juz. Widze ze z TZtem sielanka super!hello laleczki, jade do pracy wlasnie,troche niedomagam jeszcze ale nie moge juz lezec bo mi placy odpadna.Goraczka minela,mam kaszel i katar teraz ale pewnie wszystko wylazi ze mnie to dlatego. odezwe sie pozniej, milego dnia!
|
|
#1062 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry:cmok:
Cytat:
A wiesz...kupilam sobie ja a teraz mi sie juz bardziej krecone podobaja:D coz...najwyzej bedzie raz tak ,raz tak:rolleyes: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze ze juz lepiej z Toba:) Milego dnia:cmok: |
||||||
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
musze rzucic ten tłuszcz z brzucha i bioder wiec chcac czy nie chcąc musze ćwiczyc
![]() a ze mam wakacje,i to jeszcze miesiac to wykorzystuje ten czas ![]() A co do bitej śmietany Wczoraj było bez![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam od dentysty-załozyl mi jakies lekarstwo na to dziąsło co mnie boli,kazał zrobic przeswietlenie i przyjsc w srode za tydzien. Zrobiłam zakupy spozywcze, i wróciłam do domku. Dzis mieszkanie ciiiche i spokojne,bo bratowej i bratanicy nie ma ![]() ![]() Ide poćwiczyć
|
#1064 |
|
Gość
|
Oj... ma się do nadrabiania.
Ojciec mnie wczoraj wieczorem od kompa odgonił. To pisać nie mogłam, a dziś się wylegiwałam do 11.00 A więc Guten Tag! I później odpowiem |
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia - ej zrobiłaś mi ochotę na rosół
Ewuś - bomba ja też tak chce ale jęzorem powaliłaś mnie na kolana Mercy - yerba - a miałam iść ale nie poszłam, do 2giej czytałam książki
|
#1066 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a dziękować ![]() ale śliczna pogoda dziś a ja się muszę uczyć jutro już jadę do Kato, trzeba o uczelnie zahaczyć, o biblioteki... i znowu ten młyn ehhhhhhhhhhmiłego dzionka
|
|||||
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec tak. Potrzebne sa:
- tortille (ja kupilam takie o smaku chilli i salsy alb moga byc zwykle) -zolty ser tarty -2 duze pomidory -kawalek mieska z kurczaka -2 papryki czerowne kurczaka kroimy w kosteczke i podsmazamy(doprawiamy sola,pieprzem.oregano,prz yprawami mexykanskimi-teraz ich wszedzie pelno). Papryke w kosteczki i pomidory i tez podsmazamy az zmiekna. 1 placek tortilli smarujemy salsa albo sosem pomidorowym,na to drobno sypiemy sera,kurczaka i papryke i znowu teoszke sera na koniec i przykrywamy wszystko drugim plackiem.Patrzcie tylko zeby za grube nie bylo. patelnie smarujemy olejem(moze byc na sucho tez jesli macie nieprzywierajaca) i jak sie nagrzeje to kladziemy tortille z nadzieniem i smazymy ok 30 sek i potem przekladamy na druga strone.Mozna przykryc przykrywka zeby w srodku wszystko swieze bylo. Ja wlozylam potem na pare minut do pikarnika te co juz sie usmazyly zeby nie ostygly jak robilam nastepne. Wyszlo przepychotka. TZ zachwycony bylPolecam bo naprawde proste i przepyszne. tu jest link do przepisu na ktorym ja bazowalam http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/wszystkie/...-i-serem,10062 no czas i pora moja droga ![]() ![]() hej laleczki, ja juz po lunchu,posiedze na necie troche i wracam do roboty. czuje sie lepiej ogolnie i to mnie niezmiernie cieszy ![]() mam takie pytanie,moze sie ktoras bedzie znala. na slubie sa zawsze podziekowania dla Rodzicow i zwyczajem jest,ze sie kupuje kosze kwiatow ale ja tak myslalam czy by nie zamowic takeich fajnych koszy stylowych upominkowych z jakims alkoholem/czekoladkami itp bo jak mam wydac 150 -200 zl za kosz kwiatow i to razy 2 to mi na to samo wyjdzie.. Kwiaty zwiedna a z takiego kosza z upominkami to mozna chociaz jakas przyjemnosc miec.![]() co sadzicie?
|
#1068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ewciu ja już pisałam na nk,ale powtórze,zdjęcia odlotowe
![]() Cytat:
moze to nie zupełnie standartowa metoda,ale działanie ponad standartowe![]() ![]() Cytat:
super prostownice Tondeo .No proszę jak się rozbestwiła Mogę CI zaproponować z torebki ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kosza,to myślę ,że to sprawa indywidualna i lepszy na pewno kosz smakołyków niżeli kwiaty ![]() A pierwszy taniec już wyćwiczony?
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
I'm back!
![]() wróciłam już kilka dni temu, ale jakoś nie mogę się wbić z powrotem w wątek ![]() Ewuś śliczne zdjęcia Cytat:
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Gość
|
Agness - ja takich wyznań ci zazdroszę (heh
)Agolek - żeś mi smaka narobiła, w domu rosół się na obiad gotuje, a ty tu takie przepisy zapodajesz.... nie pogadasz. i dobrze że zdrowiejesz skarbie (czopek czasem dobra rzecz, choć boli niemiłosiernie Taniec wyćwiczony? Kosz smakołyków dobra rzecz, mój brat tak miał na ślubie i zestaw do herbatki bardzo się przydaje (choć rodzice go nie używają )ewuś - zdjęcia cudowne |
|
|
|
#1071 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym TZ nie umei tanczyc i nie bede go zmuszac. To ma byc przyjemny dzien dla wszystkich a zwlaszcza dla nas wkoncu... ![]() Cytat:
co do kosza,znalazlam www.slodkiebukiety.pl wieczorem wybiore jakies 2 ![]() takie do 200 zl,nie wiecej. Co sadzicie?
|
|
#1072 |
|
Gość
|
Wyglądają niesamowice agolku.
Na pewno przepisa spróbuję. Dziś, żeśmy dostali książkę kuchnia niemiecka (moja jest ) - kolekcja z Rzeczpospolitej.
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
cześć!
przepraszam, że nie odpowiadam na wszystkie wasze posty, ale na razie próbuję się wkręcić z powrotem w temat ![]() spałam dziś do 11.30. wyspałam się za wszystkie czasy! potem trochę zakupów, a wieczorem ognisko agolek wychodzisz za mąż? gratuluję! a bukiety są wspaniałe! Ewu zdjęcia świetne! to dobrze, że wyśmienicie się bawiłaś! agness wyznań zazdroszczę, zazdroszczę bo Tż-ta nie mam :P orzeszku solarium? :P ze słoneczka jeszcze skorzystaj! gratuluję motywacji do ćwiczeń. mi się kompletnie nie chce. udanego dnia Dziewczyny!
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo samoopalacz albo solarium mi pozostaje..po samoopalaczu zawsze plamy zacieki wiec chyba solark pozostaje..co do tej motywacji Dziewczyny to normalnie dzisiaj az sie pobeczałam jak sie patrze na swój brzuch i biodra ![]() nigdy sie tego nie pozbęde ![]() pozostaje mi chyba nic nie jesc,to wtedy schudne
|
|
#1075 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi pysznie ,a wygląda jeszcze ładniej Nigdy nie jadłam tortilli , a marze o tym zeby je wyprobowac ,wiec jutro w Inter Marche musze sie koniecznie rozgladnac i zrobic![]() Cytat:
Pisz co tam slychac![]() Cytat:
Cytat:
Ale chyba bedzie trzeba zaczac chodzic bo moja zawsze ciemna karnacja blednie w oczach.;/Orzeszku jaki tluszcz? Wiesz co? nie osłabiaj mnie;/ |
||||
|
|
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
|
sie wie
choc trzeba przyznac, ze ja nieco przeginam, zwlaszcza ze moja praca magisterska lezy i czeka na niewiadomo kiedy, a ja baluje.... 100% ze nie zdaze obronic sie we wrzesniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze jutro wyjezdzam i wroce dopiero we wtorek. Wesele na drugim końcu Polski Czyli znów impreza, i to jaka ![]() ![]() ![]() Powodzenia w nauce Ewuś Cytat:
. A co do tych słodkich bukietów to świetny pomysł moim zdaniem Ależ miałam dziś dzionek zalatany I jestem szczęśliwa, bo kupiłam śliczne buciki, będę miała już na obronę (jak kiedyś do tego dojdzie ), no i przede wszystkim na to wesele do sukienki je kupiłam. Są subtelne i kobiece, ale bardzo uniwersalne. Przy moim obecnym budżecie właśnie takiego zakupu potrzebowałam ![]() Dobranoc laski. No i odezwę się dopiero po weekendzie
|
|
|
|
|
#1077 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
witaj i wbijaj się w wątek, ale już ![]() Cytat:
bardzo dobry pomysł Cytat:
Cytat:
![]() a Ty się nie nawet, jak nie we wrześniu to w październiku... u mnie to nawet w listopadzie się bronią czasami będzie dobrze, imprezuj sobie ^^Cytat:
Cytat:
) popołudnie mi minęło pracowicie a wieczór wręcz przeciwnie, bo byłam u TŻ-a i właśnie wróciłam jak zwykle się zasiedziałam troszkem ![]() a teraz idę spać ![]() miłych snów
|
||||||
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś po zdjęciach widzę, że wczasy udane
![]() Ja pamiętam, że był to niewątpliwie najbardziej ekscytujący moment z całego wyjazduYerba korzystaj póki możesz Więc się nie śpiesz z obronąOrzeszku a Tobie to ![]() Agolku taki kosz z łakociami to super pomysł To moim zdaniem najbardziej urocza część całej uroczystości - zawsze lubiłam oglądać te pierwsze tańce No ale jak macie się niepotrzebnie stresować...
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-08-28 o 10:40 Powód: :P |
|
|
|
#1079 | |||
|
Wtajemniczenie
|
to raczej TZtowi gratulowac,ze taka wspaniala zone bedzie mial
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czy to oni przepraszam sie hajtaja?i beda to do konca zycia wspominali? Mnie tez to wkurza takie gadanie i dlatego robie tak jak my chcemy![]() Cytat:
poza tym nie mamy czasu ani mozliwosci potrenowac,TZ nie lubi tanczyc i nie podoba mi sie cala opcja wyjscia na srodek i udawania,ze umiemy tanczyc jak nie umiemy..A wszysycy beda robic zdjecia i kamerowac.. potanczymy potem z goscmi i wogole.dzien dobry, ja juz gotowa do wyjscia,cos mnie dalej neka to chorobsko...kaszle jak niewiem..na szczescie jutro piatek i sobie bede mogla odpoczac(chociaz tak nie calkiem bo mamy duzo rzeczy do pozalatwaiania..) pogoda beznadziejna,najchetniej bym w domu zostala.. milego dnia laleczki
|
|
#1080 |
|
Gość
|
Guten Tag dziewczyny
Potem wam odpiszę Miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

I chyba tez jestem szczesliwa posiadaczka bo wyprostowałam i ejstem w szoku
szybko i gladko poszlo a moje wlosy trudno bylo doprostowac zeby sie nie spuszyly...a tu takie fajne i gladkie
polecam jedwab bio-silk na dodatek gładkości,idealnie proste i zdrowe włosy

... dobrze,że pogoda w miarę chociaż była,nawet se piwkiem zgrzeszyłam o,! 

hmmm.mysle,ze wole standardowe metody...

.