|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Miss.hot gratulacje dla Was. Śliczna z Was para a Ty wyglądałaś po prostu olśniewająco
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MissHot! Wyglądałaś cudnie! Czekamy na więcej fotek!
|
|
#3483 |
|
Rozeznanie
|
Miss.hot - ładniutka z Was para i ślicznie wyglądaliście
![]() U nas dwa dni i postep w przygotowaniach TŻ - poszedł właśnie do fryzjera (o dziwo nie jutro), a później ostatnie zakupy, pojedziemy do lokalu zawieźć alkohol i zobaczyć co zostało z dekoracji ![]() Już wiemy, że nie uda się skończyc fiata na sobotę Części do autka nie doszły na czas - szkoda mi TŻ bo siedział po nocach, żeby cos z tego było. Niepocieszony jest Ale to nie koniec świata. Pojedziemy Audi kolegi (A6 chyba). Muszę w związku z tym zamówić jakąs wiązankę na ten samochód. Na fiata miały być słoneczniki. Do Audi chyba nie będą pasować. Mam nadzieję, że ktoś mi ją zrobi, mimo że dopiero dzis zamówię.Jestem po wieczorku panieńskim - było miło, sympatycznie i śmiesznie, także wielkie dzięki dla dziewczyn i druhny w szczegolności (moja świadkowa napewno podczytuje forumDoro - dzięki za namiary na Ochnika. Do glowy mi nie przyszlo, żeby tam pojechac za butami, ale pewnie podskoczymy i tam. Dziś już nie ma czasu wybrzydzać - kupimy co będzie ![]() Gwiazdeczko - Tobie musi sie wszystko ułożyć. Zobaczysz, co by się nie działo i tak będziecie najszczęśliwszymi ludźmi na świecie
|
|
|
|
#3484 |
|
Przyczajenie
|
Sytuacja opanowana: sala na 300 osob jest , orkiestra, kamerka, fotograf .... lista super : wystarczy doplacić ok 20% powyżej rynkowej wartości uslugi - i tańczą jak im się zagra. Tato się lekko wkurzyl numerem z weselem juz w czerwcu...ale fajnie być jedynaczką
![]() ![]() dzięki za wsparcie dziewczyny. |
|
|
|
#3485 |
|
Przyczajenie
|
Czy wykluczasz sytuację że pojawi się inna dobrze sytuowana panna i ...dołoży jeszcze 10% powyzej twojej ceny...tak czy inaczej ktoś zostanie na lodzie i zamiast wesela bedzie mial salę sadową z kombinatorami, sytuacja moralnie okropna ...przynajmniej moim zdaniem , przykre to wszystko że kazdy ma swoją ceną a slowo nic nie znaczy
|
|
|
|
#3486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więcej zdjęć będzie za jakieś 2-3 tygodnie Póki co wrzucam kilka z podróży poślubnej
|
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
Miss Hot, gratuluje jeszcze raz. Widać na zdjęciach, że tworzycie ładna i zgrana parę. Natomiast smutno mi, że uciekniesz z LPM, stałaś się jego integralna częścią
![]() Joasiu - welcome, jak twoje wakacjowanie? Gwiazdeczko - na czym stanęły negocjacje z rodzicami? |
|
|
|
#3488 |
|
Przyczajenie
|
Moj tato jest cenionym prawnikiem , mam umowy tak skonstruowane że jeśli ktoś z tych ,,biznesmanów z Bożej Łaski'' mnie wystawi....to myślę że z odszkodowań uzbiera się na fajne mieszkanko w dobrej dzielnicy...zycie jest brutalne.
|
|
|
|
#3489 |
|
Przyczajenie
|
A fujjjjjj... nie wypowiadam się już , czuję niesmak po tej duskusji
|
|
|
|
#3490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazwyczaj wybiera się firmy/osoby co do których kompetencji nie ma sie większych wątpliwości. Ja ze swojej strony szanuje to co robią, osoby które angażuje do organizacji poszczególnych czynności związanych ze ślubem i nie nastawiam się, że chcą mnie oszukać lub, że nie znają się na swojej działalności.
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no comment
|
|
#3492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Miss Hot, wulkaniczne krajobrazy sa wspaniałe, a ta plaża.. Az sie rozmarzyłam na wspomnienie mojego ostatniego urlopu
Jak ci się podoba Gran Canaria?
|
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Miss.hot serdecznie gratulacje,ślicznie wyglądaliście,tak promiennie
No a podróż poślubna tylko pozazdrościć.My się wybieramy na Teneryfę w kwietniu,mieliśmy gdzieś indziej,ale terminy nie pasowały Opowiedz prosze jak było
|
|
#3495 |
|
Przyczajenie
|
"biznesmeni z bożej łaski" - a jak nazwać jakieś płotki stosujące w rozmowach socjotechniki na poziomie klientow hipermarketów
|
|
|
|
#3496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3497 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
Ci "biznesmeni z Bożej Łaski'' ciężko pracują, żeby takie rozpieszczone dziecko jak Ty wspominało te najpiękniejsze chwile do końca życia. Ale wątpię czy jesteś w stanie docenić ich pracę.
|
#3499 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3500 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne totomiss hot ładnie wygladalaś podoba mi sie cieniowanie oczu
|
|
#3504 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz najważniejsze dla mnie załatwic transport dla gości i fotografa Problem mam dalej z fryzjerem - byłam na próbnej fryzurze w polecanym na forum salonie i TRAGEDIA!!!!! Na pewno się tam nie będę czasać - fryzjerka bardziej przestraszona ode mnie nic nie potrafiła doradzic, zaproponowac - upieła standard - nawet nie wysiliła się coby mnie do tego przekonać. Teraz idę na kolejną próbną i wiadomo kolejny wydatek - ale to dzień wyjątkowy i chcę być 100% zadowolona. A co do transportu to my będziemy jechać bryczką - właśnie taką jak parę stron wcześniej była polecana (pan jest z Opola) w Lublinie też są bryczki ale nie ma takich ładnych koni! |
|
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję dziewczyny olać tego typu posty i spokojnie przygotowywać się dalej do naszego wielkiego święta
.A ostatnio zamówiłam sobie paski wybielające na ząbki i ciekawa jestem czy będzie jakiś efekt.
|
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
Poza tym, czy myślicie że którykolwiek z organizatorów ryzykowałby zerwanie podpisanej umowy? Bo nie wątpię że na czerwiec przyszłego roku od dawna takie mają jeśli są z tej "świetnej listy" I nie chodzi tylko o ewentualne sprawy sądowe ale też o przyszłą reputację która przy panującej konkurencji jest bardzo ważna. Proponuję po prostu zignorowac te wysiłki mające wprowadzic tu zamęt
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co powiedziec.... Tata z tz sie wczoraj poklocili, ja plakałam...pozniej miałam rozmowe z rodzicami i mysle intensywnie o tym, zeby w ogole odwolac i slub i wesele...Rodzice mi powiedzieli, ze nie doceniam siebie, nie walcze o swoje tylko chce zeby innym bylo lepiej, a siostra powiedziala, zebym szla do jej znajomego psychologa nabrac pewnosci siebie i dowartosciowac sie, wiec moze sie tam wybiore...Jestem w emocjonalnej rozsypce...
Miss.hot sliczna ksiezniczka z Ciebie, a ta podroz poslubna - marzenie!
|
|
#3508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

do listy dodajemy sprawdzone, polecane przez uzytkowników usługi, a niestety nie wiem kim Ty jestes ???

Części do autka nie doszły na czas - szkoda mi TŻ bo siedział po nocach, żeby cos z tego było. Niepocieszony jest

Zazwyczaj wybiera się firmy/osoby co do których kompetencji nie ma sie większych wątpliwości. Ja ze swojej strony szanuje to co robią, osoby które angażuje do organizacji poszczególnych czynności związanych ze ślubem i nie nastawiam się, że chcą mnie oszukać lub, że nie znają się na swojej działalności.

dziwne toto
flejksy