|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki profesjonalne, gabinetowe apteczne w większości nowe + kolorówka
Cytat:
Wybrałam tylko: -ORIFLAME-Optimals, Radiance Energy Fluid (Rozświetlająca emulsja). Witamina C natychmiast rozświetla cerę, przywraca jej naturalny blask. Ekstrakt z drożdży poprawia natlenienie skóry. Cera jest jaśniejsza, bardziej promienna i świeża, ma równy, jednolity koloryt. Do cery mieszanej i tłustej. 75 ML .dATA 04.2011. NOWA! |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki profesjonalne, gabinetowe apteczne w większości nowe + kolorówka
Cytat:
Hm.. i co tu zrobić?? Czy byłabyś chętna na wymiankę chociaż na:-Oriflame - T-Balance puder prasowany matujący odcień jaśniejszy z dostępnych Light/Medium. Użyty raz gąbeczką. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-07-21 o 14:41 |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pasuje mi tak. PW? |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie.
![]() Kilka rzeczy jeszcze mi się u Ciebie podoba, ale najpierw zerknij czy widzisz coś dla siebie u mnie?
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się jeden odzień pigmentów Maca - ten czekoladowy. Poczekam może na dokładki. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Bioderma Sensibio 250 ml. Płyn micelarny apteczny. Ważny do 2010. Mam zapas, mogę jednego się pozbyć. Nowy, oczywiście.
Miraculum Perła i Jedwab płyn do demakijażu oczu - nowy ważny do 11. 2008 Bioderma Sebium - kilka razy użyta, z 40 ml zostało na pewno ok. 35 ml. Tubka nie była pełna od początku. Kupiona w ubiegłe wakacje w Portugalii - stąd może być inne tubka niż w Polsce, ale tego nie wiem, bo polskiej wersji kremu nie miałam. Otworzyłam ją w styczniu lub lutym tego roku. Ważna do 02.09. Podobają mi się te 3 rzeczy, najbardziej zależy mi na płynie micelarnym. Jak widziałąbyś naszą wymiankę? |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Kremu niestety juz nie mam. Pozostałe kosmetyki są do wzięcia. Mnie by taka wymiana pasowała.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za coś z tego?
Yves Rocher - Yria - Sunkissed Glow Powder Duo - podwójny brązer z małymi drobinkami. Użyty 3 razy - wytłoczony wzór nienaruszony. Mam kartonik. Oriflame brązujące kulki. Natural bronze. Zostało tyle ile widać na zdjęciu - myślę, ze zużyłam ok.30%. Opakowanie poobijane, ale całe i niepopękane. Bioderma Sensibio 250 ml. Płyn micelarny apteczny. Ważny do 2010. Mam zapas, mogę jednego się pozbyć. Nowy, oczywiście. Kadus Imunal Hydro Energy Shampoo - do włosów normalnych i suchych. Dostępny tylko w salonach fryzjerskich. Pojemność 250 ml. Wazny do 2010. Maybelline - czarny eyeliner z pędzelkiem - nowy. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam do wymiany
![]() Dołożyłam kilka kosmetyków - zdjęcia post 2 |
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie płyn aquolina i w dalszej kolejnosci mgiełka sanoflore
z arbuzowej serii mam spray psiknięty na obie stopy znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam |
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Raczej nic dla siebie nie znalazłam.
![]() Chyba, że masz coś z mojej wishlisty (jeśli Ci zależy, to poczekaj do jutra rana, będzie uaktualniona ;p) Pozdrawiam! ;-)
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuję raz jeszcze - może znajdziesz coś dla siebie w moim nowym wątku?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się pędzle.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Aquolina płyn do kąpieli 250 ml wata cukrowa - nowy
Chanel Double Perfection Makeup - podkład w kolorze 20 Clair - zużyte ok. 10 ml max 15ml z 35 ml - wymienię chętnie na puder sypki matujący w górnej połki w bardzo jasnyk kolorze. Kadus Imunal Hydro Energy Shampoo - do włosów normalnych i suchych. Dostępny tylko w salonach fryzjerskich. Pojemność 250 ml. Wazny do 2010. Bioderma Sensibio 250 ml. Płyn micelarny apteczny. Ważny do 2010. Mam zapas, mogę jednego się pozbyć. Nowy, oczywiście. Maybelline - czarny eyeliner z pędzelkiem - nowy. Za Pryzmy? |
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Najchętniej wszystko, a nuż sie uda?
Ale bić się nie będziemy przecież, jakby co. Chciałam za nie jakieś cienie, ale bryndza sama wszędzie, krokodylowych Diorów nikt tak lekko nie odda
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponuję albo bez Sensibio albo bez Kadusa. Wybierz co bardziej potrzebujesz i przybijemy piątkę.
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja się jeszcze powaham, pozwól. Osiołkowi w żłoby, że tak powiem... |
|
|
|
|
|
#117 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Rene Furterer zestaw miniproduktów do włosów OKARA (szampon, maska, serum)- do jakiego typu włosów?
Coś za? Bioderma Sensibio 250 ml. Płyn micelarny apteczny. Ważny do 2010. Mam zapas, mogę jednego się pozbyć. Nowy, oczywiście. |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Furterer jest do włosów farbowanych i zniszczonych. U Ciebie podoba mi się deo Biotherm i rajstopy w sprayu. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Baaardzo ciekawi mnie:

Czy byłabyś chętna na wymiankę chociaż na: