![]() |
#2761 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oblakanyobloczek, ja mam to samo z legginsami, ogólnie uważam, że to nie są spodnie i nie powinno się ich nosić z "gołym tyłkiem" , dlatego kupuję zawsze albo tregginsy, czyli udające spodnie z atrapami kieszeni z tyłu, albo zakładam dłuższą bluzkę lub dłuższy sweterek. Od biedy na spacer do lasu te legginsy ujdą, ale do pracy bym nie poszła na pewno, bo czułabym się jak w samych rajstopach bez spódnicy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem wam ze jak ciagle sprzątam i przymierzam i segreguję te rzeczy (kolejny etap wielkiego sprzątania, nareszcie mam zapał do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Margitta na jaki rozmair bralas kombi? Cytat:
Ciekawe jak duzy juz maluch jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
I tez nie kupuje nic typowo ciazowego, mam jedne leginsy i spodnie z poprzedniej ciazy, dokupie pewnie tylko jakies spodenki na lato a sukienki będę brała jakies luzniejsze lub z gumką ![]() Ubranka po corce sprzedajesz na vinted czy olx? Musze tez wystawić a nie wiem gdzie szybciej pójdą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na razie kupiłam 2 pak legginsów w Lidlu i jedne dzinsy używane. I przynajmniej 2 sztuka dżinsów by mi się przydała. Mam parę sukienek w które brzuch powinien wejść ![]() ![]() ![]() I czekam z zakupami dla dzidzi, chce mieć płeć potwierdzona chociaż na 80% ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast co do moich ubrań to w większość sukienek i bluzek powinnam się mieścić całe wakacje, bo lubiłam zawsze szerokie fasony ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2769 |
Wtajemniczenie
|
ja już po
![]() ogólnie wszystko dobrze, za dwa dni połówkowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super! Same dobre wieści, bo raczej łożysko może się podnieść a nie opaść niżej i tego się trzeba trzymać ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedy masz teraz kolejną wizyte? To byly polowkowe? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Raczkowanie
|
Kanarkowa gratulacje
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Wtajemniczenie
|
Pretty chyba na vinted. Wydaje mi sie, ze chyba tam zejdą szybciej. Poczekam jeszcze, może moja koleżanka będzie w ciąży niedługo to jej oddam.
Kanarkowa super, że wszystko ok. Ja też po wizycie. Szew trzyma. A szyjka wydłużyła się z powrotem do długości, która miała na samym początku ciąży 🙂Synio potwierdzony na sto procent. Za 3 tyg połówkowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Wtajemniczenie
|
byliśmy z mężem na obiedzie w restauracji i na lodach..
trochę normalności zasmakowalismy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zadomowienie
|
Kanarkowaaa dorpdna pannica już z twojej córeczki
![]() Juka super ze z szyjka wszystko ok ![]() Ja jjtro ide na połówkowe i juz mam stre czy wszystko bedzoe dobrze ![]() U nas taka piekna pogoda ze caly czas siedze na ogrodzie i nadrabiam ksiazkowe zaległości ale chyba musze lepiej dobierac co czytam bo po ostatniej książce mialam koszmary ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2780 |
Zaszynszylowana
|
kanarkowaaa - to gratuluje córci
![]() Ja mam jutro badanie i jestem ciekawa czy też córcie potwierdzi czy jednak coś między nogami wyrosło ( moja cicha nadzieja ![]() A za tydzień połówkowe. Chcę zrobić 3D i wtedy to pewnie już będzie praktycznie na 100 wiadomo. Chyba, że dzidzia nie będzie współpracować ![]() Ja mam 2 pary legginsów ale zawsze zakładam do nich dłuższą bluzkę jak gdzieś wychodzę. Generalnie dużo nie kupowałam ciuchów, bo teściowa w ciągu 10mc zrzuciła 28kg i dała mi sporo ciuchów w większych rozmiarach. Ona miała spory brzuch i często kupowała oversizeowe rzeczy. Mam sporo sukienek bawełniachych na lato takich luźnych więc raczej nic nie będę dokupować. Ale w lidlu kupiłam 2xlegginsy, jeansy z tym pasem, spódnice któa może być sukienką i 2 bluzki. Jak dla mnie bluzki super ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- kanarkowaaa - to gratuluje córci ![]() Ja mam jutro badanie i jestem ciekawa czy też córcie potwierdzi czy jednak coś między nogami wyrosło ( moja cicha nadzieja ![]() A za tydzień połówkowe. Chcę zrobić 3D i wtedy to pewnie już będzie praktycznie na 100 wiadomo. Chyba, że dzidzia nie będzie współpracować ![]() Ja mam 2 pary legginsów ale zawsze zakładam do nich dłuższą bluzkę jak gdzieś wychodzę. Generalnie dużo nie kupowałam ciuchów, bo teściowa w ciągu 10mc zrzuciła 28kg i dała mi sporo ciuchów w większych rozmiarach. Ona miała spory brzuch i często kupowała oversizeowe rzeczy. Mam sporo sukienek bawełniachych na lato takich luźnych więc raczej nic nie będę dokupować. Ale w lidlu kupiłam 2xlegginsy, jeansy z tym pasem, spódnice któa może być sukienką i 2 bluzki. Jak dla mnie bluzki super ![]()
#2781 |
Wtajemniczenie
|
mąż właśnie wpadł na genialny pomysł zeby samodzielnie zrobic córeczce łóżeczko
![]() Ale wątpię że to się uda 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kanarkowaaa Czas edycji: 2020-05-19 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Raczkowanie
|
Kanarkowaaa, super ze wszystko super
![]() ![]() Juka, na takie wiadomości czekałam, super! ![]() Ja dzisiaj wizytuje, idę się zaraz ogarniać ![]() ![]() ![]() Myśle ze jak dzisiaj dostanę potwierdzenie ze tam NIC nie wyrosło to zacznę i ja szaleć ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Wtajemniczenie
|
mi dziś potwierdzili jutrzejsze połówkowe. przynajmniej wiem na którą godzinę bo ofc zapomniałam 🤣
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() na którą wizytujecie? Ja dziś tez polowkowe, ale dopiero na 15:30, tez sie idę zaraz ogarniać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam na 11, już siedzę wypiękniona i wypachniona ![]() Kurde, teraz to wyjście do lekarza jest jedyna okazja do wypięknienia się ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizytę!
![]() A ja wczoraj przeszłam 5 km i dzisiaj mnie coś boli w dole pleców, mam nadzieję, że to nie początki rwy kulszowej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2788 | |
Zaszynszylowana
|
Cytat:
![]() Ja na 16.00 :P Także jeszcze trochę czekania przede mną. Wczoraj dzwoniły Panie z rejestracji przeprowadzić ankietę epidemiologiczną co by nie marnować czasu w przychodni i doszło nowe pytanie " czy w ostatnich 14 dniach spotykała się Pani z osobami pracującymi w górnictwie"
![]() |
#2789 |
Raczkowanie
|
Oj to dzisiaj będzie ciekawie na forum jak zaczniecie raporty z wizyt pisać
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
![]() Ja czekam na jutrzejszą bo nie czuje się zbyt dobrze, muszę zrobić listę dolegliwości, żeby o niczym nie zapomnieć powiedzieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.