|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Dziękuję za ocenę
Bardzo często improwizuję jeśli chodzi o sałatki i surówki. Dziś było tak: pokrojona sałat lodowa, drobno pokroiłam pora, dodałam jogurt naturalny i odrobine musztardy Dijon i... gotowe Nie wysiliłam się zbytnio
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, surowy, a jak się sparza pora? Zawsze do sałatek daję surowy.
W sobotę ide na wieczór panieński i mam zrobić sałatkę i w swoich przepisach znalazłam taką zgodną z SB
|
#4354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam już. Do jutra!
|
|
#4356 |
|
moderatorka też wizażanka
|
ufff, nadrobiłam zaległe posty
![]() Telik, serdecznie gratuluję ! Życzę szczęścia ! ![]() Na fotce- boginii ! Kaska87, boska talia ! ![]() Fruity, na jakimś portalu widziałam wrzucony filmik z ćwiczeniami które „wypychają pupę” Niestety po sformatowaniu dysku nie mam tego w zakładkach ![]() Marzeniątko, Super fryzurka! Pasuje Ci ! ![]() Cykado, bardzo Twarzowa fryzurka. Mi brakuje odwagi by ściąć się na tak krótko. A klub to dobry pomysł, jakaś wspólna strona, blog (forum już mamy )Kaszkiecik, spóźnionego wszystkiego najlepszego !! Ile bym dała żeby mieć znowu 16 lat ![]() Fruity, co za nóżki Cudo !Virtual relaity, Witam na plaży ! Ja ponownie zaczynam I fazę po grzesznym weselu ![]() Majka232, Zapasy prawie uzupełnione. Nie mam ochoty dietować, chodzić na zakupy, a jak pomyślę, że nadal mieszkania w Krakowie nie mam to się odechciewa... Jak się odważę to po I tyg. SB również zamieszczę swoje fotki, mam nadzieję, że jutro rano nie zabraknie mi mobilizacji, chociaż nawet już foto Jessici Alby w bikini nie mobilizuje a z brzucha znowu zrobiła się oponka... Nie wiem czy lepsze A6W czy 8ABS, na brzuch? Ma ktoś porównanie?
|
|
|
|
#4357 |
|
Rozeznanie
|
ecrulo - 8min abs sa spoko
a A6W jak dla mnie za nudna...
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
w pelni sie zgadzam z Domi22. Osemki sa krotkie i latwe a aerobiczna szostka jest jak flaki z olejem
|
|
|
|
#4359 |
|
|
Domi, dziękuję za radę. już po 147 dniach A6W ćwiczyłam i ziewałam
Za monotonne jak dla mnie, zatem wezmę się od jutra rano za 8minABS.Jeszcze obejrzę dodatek Shape, film DVD zgrabna pupa i smukłe uda
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Matko ja jakaś kołowata
Dziewczynki polecam tą stronkę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=south tam jest mnóstwo fajnych przepisów i m.in. chili con carne
|
|
|
|
#4361 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam wszystkie nowe Bikiniary, bo wcześniej nie miałam okazji I po raz kolejny dziękuję za życzenia ![]() A ja dziś byłam na rowerku i strasznie mnie teraz pupa boli Siadać nie mogę Ale bynajmniej 50km za mną, no i przypiekło mnie ładnie Więc poćwiczę jutro
|
||
|
|
|
#4362 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wole zamiast objesc sie orzechami pozwolic sobie na serek smakowy. Czasem jem tez homisio waniliowe albo truskawkowe z intermarche ![]() Mam nadzieje ze na tym sobotnim weselu nie nagrzesze za bardzo, w przeciwnym razie potrzebna bedzie bardzo rygorystyczna II faza na dłuższy czas ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4363 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem taka happy !
Rodzice mówią, że schudłam i ja sama też to widzę Dziś miałam pycha obiad-leczo ![]() A wieczorkiem rower - jakieś 15km + pchanie pod górkę po piachu ![]() I w ogóle jakoś tak mi dziś fajnie, tata mówi, że jestem chudsza, jakaś ładniejsza, sama super się czuję i.. piszę na gg ze swoją 'love' jakby nigdy nic (tfu tfu nie zapeszam ). Żeby takie dni mogły być codziennie
|
#4364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu myśl pozytywnie, a wszystko wyda sie łatwiejsze, hehe |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszkieciku czytałam dużo o tym, że ziemniaki nie są ogólnie tuczące, tylko jest takie przekonanie wśród nas, tak jak np. jedzenie do 18stej.
Ziemniaki są tuczące, również jak i makaron, ale z tłustymi sosami podbijanymi śmietaną i mąką.
|
|
|
|
#4366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po ziemniakach okropnie mnie "rozpychało" i wogóle ciężko mi było Dlatego fakt ich odstawienia nie był taki straszny. Jednak te knedle, ahh, jak one mnie dręczą! Dlatego zrobię sobie kilka, bez żadnych zbędnych bajerów (jak np. śmietana czy sos) Dzięki
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis hmmm od rana czulam sie swietnie czulam ze mam sile brzuch mi sie splaszczyl bo jakos tak bolesnie mnie przeczyscilo.ale potem to szkoda gadac.jadlam jeden posilek.zajelo mi to caly dzien.byla to mieszanka wszystkiego.ogorkowej herbatnikow i kilogramow brzoskwin gruszek i sliwek;/tyle zjadlam ze mam brzuch jak w 4-5 miesiacu ciazy
czuje ze on jest taki tlusty ble;/ale moja babci aod dzis zaczela sie "odchudzac"wiec musze sie bardziej pilnowac bo jesli ona schudnie szybciej niz ja to siara bedzie. eh nawet mam taka ochote zaczac SB 1F ale wiem ze narazie bym polegla bo jak jestem w domu to ciagle cos jem;/a wole owoce niz slodycze[to chyba mniejsze zlo ]a jak juz sie przyzwyczaje do szkoly to spokojnie bede mogla jesc zdrowo.czuje ze niezle wtedy schudne a poki co robie takie 2faze +mż zeby chociaz troszke zgubic
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
babcia się odchudza, u mojej to nie do pomyślenia, bo ona musi mieć 'dupę i cycki' jak to sama mówi ![]() Ja też nie jem ziemniaków już od ponad roku i tak ich nigdy nie lubiłam, ale knedle kocham z resztą jak wszystko z mąki Kaszkiecik dziękuję
|
|
#4370 | |
|
Raczkowanie
|
Jak trzeba, to trzeba
No i nie popadajmy w paranoję, hihi ![]() Cytat:
Ale smak pamiętam, oj i to dokładnie Już od chyba kilku tygodni tak tu kombinuję, czy nie zrobić Jutro działam, ciekawe tylko, czy z mąki razowej wyjdą
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Zadomowienie
|
Jak to raz czy dwa
Ja tam często wcinam knedle - z truskawkami albo śliwkami uwielbiam Tylko teraz staram się jeść je bez tłuszczu i bułki ale i tak wybieram te największe i jem co najmniej 6
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mama i tata nie przepadają, tylko babcia, od czasu do czasu zrobi... jak trafię, to jem Zamiast tego ciągle znajduję w domu naleśniki, pierogi, ciasta wszelkiego rodzaju, słodycze, itp.
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
mmm a ja wlasnie przeczytalam wszystkie przrepisy z tego watku ktory podalyscie i oj az mi linka poleciala
doslownie mmmm czuje ze tym razem 1 faza nie bedzie tylko jajeczno-wiesniakowa to bedzie prawdziwa rozkosz
|
#4375 |
|
|
Cykado, mam nadzieję
![]() Swoją drogą, pokochałam herbatki pu-erh i o ile kiedyś nie wyobrażałam sobie picia herbaty bez 4 łyżeczek cukru tak teraz, nie wyobrażam sobie picia tej herbaty z cukrem Dieta potrafi zmienić przyzwyczajenia na lepsze Mam z kolei pytanie odnośnie hula hopu. Musiałam kupić nowy, bo po wypełnieniu go ryżem i rozszyciu a ponownym sklejeniu "oklapł" i wygląda jak jajo, nie chce niczym się trzymać. Kupiłam nowy i nie wiem jak mam sprytnie go wypełnić? Ten tez jest zszyty i zaklejony... Jakieś pomysły?
|
|
|
|
#4376 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja na I fazie jadłam bardzo monotematycznie - w kółko omlety... Teraz mam parcie na owsiankę i ryż, ale to druga faza ![]() Cytat:
Tylko trzeba później uszczelnić, np. taśmą izolacyjną, żeby nie przeciekało... Kręci się super, jedynie na początku można napotkać mały opór Ja osobiście polecam |
||
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]co do hh to ja swoje napelnilam normalnie.odkleilam tasne wyjelam korek z jednej strony,nalalam wody,zakorkowalam zakleilam nowa tasma i hulalam
|
|
#4378 | |
|
|
Cytat:
To chyba u mnie w mieście jakieś upośledzone hula hopy sprzedają. Bo nie ma żadnego koreczka, jak się go rozszyje to na samej taśmie hula hop nie trzyma ![]() Co do herbatek pije do 5 dziennie. Co idę do kuchni to herbatka ! zawsze kochałam herbatki, ulubiona to saga z dużą ilością wyciśniętej cytryny i 4 łyżeczki cukru, to był poranny obowiązek przed szkołą Pyszności !
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Toż to dziwne... U mnie jest takie jakby przejście, tzn. kawałek rurki długości może 5cm i tak "trzyma" to kółko od środka, żeby się nie rozleciało Hmm... Idę spać dziewczynki, miłej nocki życzę
|
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem pewna jak to jest zszyte?? tak jakby zszywacze to trzymaja czy co
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Nie wysiliłam się zbytnio

ZABRONIONA!
wystarczy Marzena 
Ziemniaki bez okropnych sosów, nie tuczą. 
Siadać nie mogę
Ale bynajmniej 50km za mną, no i przypiekło mnie ładnie
Więc poćwiczę jutro