|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Półnagie zdjęcia koleżanek w pracy i "dziwne" rozmowy :/
Cytat:
Dla mnie bomba, nikt dupy nie truje, nie trzeba na siłę utrzymywać sztucznych 'przyjaźni". Robie swoję i ide do domu ze świeżą głową, spotkać się z ludźmi, których lubię. |
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda jak setne wcielenie Stewardessy, tylko jakieś po przejściach, bo zamiast inteligentnej "suczy" z ciętymi, ale dość logicznymi odpowiedziami, jest jakiś szczekający Fafik, który się dopadł do nogawki. Ani to zabawne, ani prowokujące, dyskusja z tego żadna, w sumie nie wiem co ma na celu. Zgadzam się, klejąc zespół też bym nie chciała prowokatorów, różne mogą być kwasy przez takie osobowości. Plus są stanowiska, gdzie liczy się wiedza/umiejętności pracownika, bo coś tam sobie grzebie w czeluściach firmy i w sumie wyrąbane co tam robi po pracy, aby wykonał robotę, ale są też stanowiska, które reprezentują firmę i np. nie życzyłabym sobie, żeby moi kontrahenci zastanawiali się, czy ta pani która się nimi zajmuje świadczy na odpowiednie hasło rozszerzone usługi, bo akurat przylukali ją gdzieś na social i jej portfolio jakie pozy preferuje. A tak naprawdę to mi żal dupę ściska i nie zatrudniłabym takich atrakcyjnych i wyzwolonych, żeby mi konkurencji wśród pracowników nie robiły. Przyznałam się, macie to
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I ja bym odrzuciła taką osobę. Uznałabym ją za narcyza, spragnionego uwagi atencjusza. Nawet z tolerancją do ułatwiania sobie przez łóżko. ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Wątek pewnie trollerski ale nawet dość udany. Autorka napisała że to ''biuro finansowe''. Masakra ''księgowe'' które mają na liście priorytetów kojarzenie się z wypinaniem biuścików na insta. Wiałabym. Mnie by się kojarzyły z filmikami dla dorosłych #office.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2020-07-20 o 17:59 |
|
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Nie chodzi o przeglądanie instagrama, ludzie lubią ploteczki.
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- I nie wiem co nazywasz stereotypem dla mnie wrzucanie takich fotek świadczy o osobowości attention whore, sorry. |
|
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
Owszem, ludzie. Dobrze że Skłodowska żyła w czasach przedselfiaczkowych pewnie też kobiecina wrzucałaby swoje foty jak stoi w majtkach z piersiami w dłoniach.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Przecież, to jet rodem z gimnazjum , nie wiem ile on maja lat ale jaranie się tym,że ktoś na widok mojej pupci w necie sobie trzepał pasuje mi właśnie do nastolatek.Bardzie, to jest dla mnie żenujące niż same fotki. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Widzisz ciebie obrzydza fakt mówienie jak kto ma żyć a mnie zaczyna ciągłe wmawianie,że ktoś kogoś nie szanuje i niesprawiedliwie ocenia innych. One mogą mówić co chcą i wstawiać co chcą a koleżanka, może wyrazić temu sprzeciw i mieć nieprzychylny stosunek do nich. Edytowane przez motylka_30 Czas edycji: 2020-07-21 o 14:36 |
|||
|
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
I jak ona ten sprzeciw wyrazi? Koleżanka pewnie z tych, co rozwierają buzię i cichutko mówią "nie", kiedy im się coś nie podoba. Urocze. I takie nic nieznaczące.
|
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
Mnie jakoś takie fotki nie dziwią dziś, to norma można rzec.Dziwi mnie fakt,że nikt nie zwraca uwagi na, to co one mówiły a dla mnie, to jest bardziej obsceniczne i prymitywne.Jak bym słyszała takie teksty u swoich koleżanek, to chyba bym podziękowała za współprace.Autorko w jakim wieku są te dziewczyny?Zalatuje mi tutaj jakimiś młodziutkimi praktykantami,które takie coś bawi.Jeśli, to osoby grubo po 20 to wyczuwam kompleksy i, to duże bo inaczej takiego zachowania nie potrafię wytłumaczyć.Bardzo powszechne dla osób, które chcą się dowartościować a nie mają pomysły w jaki inny sposób.
|
|
|
|
|
#108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękując im za współpracę wyświadczyłabyś im przysługę. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Zdjęcia jak zdjecia (chociaz dla mnie to żałosne jak dorosłe kobiety wstawiają takie foty i to z widocznością dla współpracowników), ale te komentarze to dno i totalne prostactwo.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam cały wątek i nie wiem o co autorce chodzi. Tracisz coś, że te dziewczyny wstawiają te zdjęcia? Raczej nie, to czemu masz przysłowiowy ból d. To trochę tak jakby one komentowały, że Ty nie wstawiasz takich zdjęć, bo jesteś nudna. Ja np w ogole nie wstawiam zdjęć na fb czy instagram. Mam jedno czy dwa i tyle, też powinnam komentować, że znajomi wstawiają zdjęcia z wakacji czy imprez? No właśnie po co Ty wstawiasz zdjęcia z wakacji? Byłaś w Grecji to sobie bądź, po co świat ma to oglądać, chwalisz się?
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88013799]Zdjęcia jak zdjecia (chociaz dla mnie to żałosne jak dorosłe kobiety wstawiają takie foty i to z widocznością dla współpracowników), ale te komentarze to dno i totalne prostactwo.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Oj te komentarze. ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Edytowane przez motylka_30 Czas edycji: 2020-07-21 o 20:39 |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem od kiedy bycie kretynką zaczęło się zaliczać do cnót i jest godne zapalczywej obrony? |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę sobie wyobrazić, że pojawiła się u niej w głowie jakaś złość, że miało być tak fajnie, a tu się jakieś pustaki trafiły i się posypało, dalej kicha, bo albo będzie bez znajomości, albo się będzie żenować i przymuszać do gadania o tych super aktywnościach. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
No, ale te dziewczyną są takie, autorka ich nie zmieni
|
|
|
|
#119 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Półnagie zdjęcia koleżanek w pracy i "dziwne&q uot ; rozmowy :/
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
A jakie ty widzisz cele swoich infantylnych prowokacji, jeśli nie podnietę, że ooo, jaka rozsądna, jaka moralna, jaka porządna, ale fajnie pojechała po innych laskach (jeśli poczucie humoru oceniającego jest na poziomie prowadzącego familiadę ofkors)? Oczywiście tylko wtedy, kiedy może się zestawić w kontraście z zepsutą zdzirą, bo normalnie nic szczególnego sobą nie reprezentuje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

Bo jak na razie najwścieklejsza jesteś ty