|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Mam pytanie można jeść siemię lniane na SB? I jeśli tak to w której fazie? Dzięki za odp
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, pogoda się popsuła i mnie się to nie podoba.
![]() ___just_me hejcia powodzenia na diecie życzę! Tylko czytałam, że robisz to dla chłopaka - nie, nie, nie. W diecie nie powinno się nic nikomu udowadniać. Powinnaś robić to dla Siebie.A ja doszłam do wniosku, że od poniedziałku tydzień IF, ale będzie szmisznie (jabłka mi się skończyły, to mogę próbować[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8800052]Marzeniatko o ziemniakach na SB w ksiazce jest cały wywód. Ogolnie nie są polecane ale patrząc od strony IG lepsze są frytki, czy z sosikiem niż piure, jak to jest z plackami to nie wiem. Odrobina tłuszczu zawsze spowalnia wchłanianie cukrów prostych. [/quote] Ależ wiem. Ale mówię Wam, to było moje być, albo nie być. Tak w ogóle, to jestem śpiąca, o! I ten.. muszę iść po owsiankę i mlekoo i w ogóle mam pustki sb'sowskie w lodówce. No nic, buziaki! ![]() edycja: heydeejay1 siemię lniane można i z tego co pamiętam w IF również. |
|
|
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta, spać nie możecie ^^' ?
Witam wszystkie ranne ptaszynki ; D ; * ___just_me hejcia powodzenia na diecie życzę! Tylko czytałam, że robisz to dla chłopaka - nie, nie, nie. W diecie nie powinno się nic nikomu udowadniać. Powinnaś robić to dla Siebie.[/quote] wieem ! Chcę schudnąć dla siebie, ale przy okazji motywuje mnie fakt, że go zaskoczę ^^ hihi. Ale przede wszystkim dla SIEBIE : D jemu mam się podobać nawet gruba, hehe ; P właśnie jestem po 8abs na brzuchol, zaraz idę sobie zawijaski na śniadanko zrobić ^^.
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Just na czczo ćwiczysz?
|
|
|
|
#4415 |
|
Rozeznanie
|
tylko te 8abs (8minutek) i nie zawsze ; ) teraz np nie chciało mi się jeść od razu po przebudzeniu to poćwiczyłam ^^'
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś kupiłam wrześniowy Shape z płytką. Może w końcu zacznę ćwiczyć w domku...
Zaraz zjem II śniadanko, bo pojawił się "mały głód", a raczej średni
|
#4417 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo chudzinki
Nie miałam czasu do was wczoraj wpasc bo szalony dzień wpracy był Witam grono nowych plazowiczek dzis 5 dzień na plazy jutro bedzie wazenie... mam zamiar tak do tygodnia tylko zostac na I a pozniej skok na II no chyba ze ogarnie ,mnie ządza zgubienia wiekszej ilosci kg to ![]() ale jakoś tak średnio sie czuje i nie mam pomysłów na posiłki...
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Telik - ja też jutro się ważę po 5 dniach I fazy, a wcześniej była II, ale przez ostatnie 2-3 tygodnie troszkę grzeszna
|
#4420 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() ja tak Wam sie przyglądam od dawna, z ukrycia kibicuje i chyba niebawem do Was dołacze bo sie dziecko po wakacjach utuczyło ;p a widze że Wam bardzo dobrze idzie
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj znó się ważyłam(dodam, że mam @ i wtedy ważę więcej) waga wskazała 59kg
biorąć pod uwagę małpę ważę już 58a jutro wrca mój Tadzik i jestem taka happy, że nawet nie mogę nic przełknąć zjadłam tylko rano płatki z mlekiem, żeby nie brac tabsa na pusty żołądek
|
#4422 |
|
Rozeznanie
|
mua : * również miło poznać kolejną plażowiczkę
![]() ja właśnie tego się obawiam ^^. ale przed chwilą zrobiłam sobie takie pyszne zawijaski, mmm, jeszcze nigdy mi tak nie smakowały ^^. oderwałam 3 listki sałaty lodowej, jajko ugotowane na twardo pokroiłam w najmniejszą kosteczkę jaką tylko potrafiłam i wymieszałam je z łyżeczką jogurtu naturalnego i szczyptą soli. na listek sałatki polozylam troche tego jajeczka w/w, paseczek chudej szyneczki i zawinęłam mmmno i pokroiłam sobie na ćwiarteczki pomidorka do tego ^^'
|
#4423 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jakie ćwiczenia na tej płycie?? A raczej na jakie partie ciała?? Bo ja zaczynam myśleć o ćwiczeniach żeby poprawić wygląd "boczków", pupy i ud (szczególnie z tyłu gdzie kiełkuje zawzięcie cellulit!)
|
|
|
#4424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj przecież tyyle opcji jest A na 2 Fazę jak już przejdziesz, to polecam ryż z kurczakiem w przyprawie curry Mega-apetyczne ![]() Just me i Alida - witam! Powodzenia!No witam moje Plażowiczki Ale dziś piękna pogoda, nie? Tzn. niby pochmurno, ale ja lubię od czasu do czasu pomarznąć Zjadłam właśnie śniadanie i biorę się za Tamilee Webb... Tylko jeszcze chwilkę poczekam, bo tak od razu po jedzeniu, to niezdrowo Udanego piątku!
|
|
|
|
|
#4425 |
|
moderatorka też wizażanka
|
radosne nastroje od samego rana
![]() Mnie rano obudził straszny hałas. Sąsiedzi remontują się już miesiąc No i jak codziennie w wakacje atak siostrzenicy... Siedzę z dzieciurkiem do 14,a dzisiaj i dłużej. Nie ma jak ćwiczyć, bo oczy trzeba mieć dookoła głowy, a o zrobieniu obiadu mogę pomarzyć. Łech...
|
|
|
|
#4426 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Rozeznanie
|
muuua! jak mi się podoba klimacik w tym wątku ^^' jesteście super ![]() aż chce się odchudzać
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczenia są właśnie na uda i pupę, chyba 2 zestawy po 12 min + trening na całe ciało (nie mam płytki pod ręką, więc nie mogę sprawdzić) Dziewczyny omlet z dodatkiem jog. naturalnego jest pyszny - taki delikatny ![]() just__me - witaj! Powoedzenia! Alida -zapraszamy do nas!
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja byłam ostatnio w gustpolu i kupiłam taki super piórnik.
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ten omlecik na kolację może wypróbuje ;D
|
|
#4431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja kupiłam sobie długopis parkera z... BATMANEM ! ![]() haha ; D lovam batmana XD i te jego czarne portki
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od Siebie polecam dodać do omletu kropelkę aromatu waniliowego i jest taki pyyyszny
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mój omlecik był na słono ze szczypiorkiem i przyprawą Kamis Fit do jajek i twarożków
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a mozecie mi napisac jak robicie omlety? bo ja wczoraj probowalam, no ale jako ze byl bez maki tylko z jajka to jakis taki cienki wyszedl, opadl calkowicie. Nie wiem... moze proporcje zle robie. Moze mi ktoras napisac?
|
#4437 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj jade do rodziców to sobie zrobię ale wg zasad IF.A płyta jak by dla mnie skoro na uda i pośladki zaraz zrobie sobie przerwę w pracy i skocze po nią ![]() Cytat:
a ja w pracy a tu nie ma patelni o ogniu nie wspominając
|
|
|
#4438 |
|
Rozeznanie
|
boziu boziu boziu xDD ile Wy macie pomysłów ; o
a co jecie na obiadki ? bo chyba muszę się udać zaraz do miasta (mimo pogody) na jakies zakupki, t
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zawsze mi się przewraca ale ja najczęściej do 3 jajek dodaję z łyżeczkę siemienia lnianego, wtedy on w miarę urośnie, albo płatki owsiane i do środka to co chcesz, np. pomidor, ogórek, czy na słodko cynamon, słodzik itp. ![]() edycja: Just na wątku z przepisami sb, jest mnóstwo pomysłów na obiad ale ja polecam chili con carne, fasolkę szparagową, kalafior, brokuły, omlety, piersi z kuraka , gyros, jakieś sałatki ze wszystkiego, leczo, cukinia , jajecznica, na II f będziesz mogła makaron razowy, brązowy ryż
|
|
|
|
|
#4440 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego kocham SB . Tutaj nie da sie jesc monotonnie, no chyba ze ogarnie nas lenistwo ![]() Czyli musze rozgrzac piekarnik, chociaż w sumie przecież taki sernik mozna zjesc w 2 dni ![]() Marzeniatko kiedy na tą I faze wskakujesz? Ja przewiduje ze po weselu wróce do restrykcyjnej II albo zrobie sobie tydzień I fazowy jak Majka - tak wiem odgapiara . Cos mi te moje zachcianki i depresje gangstera zaczely osiadać w udach i na pysiu. Tego nie lubimy, o nie I mame musze przekonać do SB, dopóki z nią mieszkałam ładnie brzuszek zrzucała, siłą rzeczy w domu było więcej zdrowszego jedzenia, a teraz widze ze cos gorzej ostatnio z tym u niej i zaczyna się źle czuc. Zadbamy i o mame ![]() Off topic: Świeży szpinak w sałatce jest pyszny ![]() Edit: Szerry dodaj do omletu łyżeczkę siemienia lub proszek do pieczenia, u mnie na blogu jest pare. Zawsze najpierw ubijam białko potem sole i daje siemie ciagle ubijajac, zółtka i proszek do pieczenia. Ewentualnie jakis serek jezeli chce go w ciescie. Robiłam tez z maka razowa ale wole siemieniowe
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Tylko czytałam, że robisz to dla chłopaka - nie, nie, nie. W diecie nie powinno się nic nikomu udowadniać. Powinnaś robić to dla Siebie.
(jabłka mi się skończyły, to mogę próbować
wystarczy Marzena 

zjadłam tylko rano płatki z mlekiem, żeby nie brac tabsa na pusty żołądek

Mega-apetyczne
Udanego piątku!
No i jak codziennie w wakacje atak siostrzenicy... Siedzę z dzieciurkiem do 14,a dzisiaj i dłużej. Nie ma jak ćwiczyć, bo oczy trzeba mieć dookoła głowy, a o zrobieniu obiadu mogę pomarzyć. Łech...