![]() |
#2161 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wciąż szukam...łażę po necie, sprawdzam opinię... coraz bardziej boje się, że to nie choroba...boli mnie brzuch i serducho, te nerwy mnie wykończą kiedyś.. a jak sobie wmawiam, ze pewnie nikgdy mojego Tż-ta nie kochałam serce mi peka i wpadam w histerie. dziś napisał maila, że mnie kocha i że jestem wszystkim dla niego...to było takie piękna ale zaraz pojwiły sie natręty, że pewnie jestem z nim z litości... mnie też jakoś wstyd ogranicza... co innego jakbym miała natręctwa typu, 100 razy dziennie myje ręce... Spiąca królewna!!! gdzie byłaś tyle czasu??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdz terapeutow na znanylekarz.pl Teraz mam juz zepsuty humor, bo szukam tej pracy i chcialam zlozyc cv do jednej firmy,ale TŻ mi nie pozwolil bo blisko mieszka -ex (nawiasem mowiac, to blisko też mieszka TŻ...), o ktorego on jest szaleńczo zazdrosny. I wiecie co, podejrzewam, że przez to mam natręty. Bo taka szaleńcza zazdrość wcale nie jest dobra, ja szukam pracy,a ten mi nie pozwala tam skladac cv, żeby jemu było lżej na umyśle. A co ze mną? Nie mogę chodzić tamtą ulicą, bo ex tam mieszka, nie mogę się w jego okno spojrzeć, nie mogę o nim ani słowem wspomnieć, a jak ktoś o ex wspomni z moich znajmoych, to TŻ dostaje białej gorączki :/ Już by dał sobie spokoj... Czasem to aż takie myśli mi złe przychodziły do głowy, podejrzewam, że żeby zrobić na złość mojemu TŻ, chociaż tak podświadomie. Sorry, musialam sie wyzalic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Przyczajenie
|
dziewczyny - jesli sie wstydzicie to gwarantujemy pełna anonimowośc - chyba warto o takich rzeczach mówic publicznie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tż też jest bardzo zazdrosny...nie chciałam mu robić przykrości i zerwałam niektóre kontakty z kolegami, otaczałam sie tylko dziewczynami, wydaje mi się, że to tez jedna z przyczyn moich natrętów... moja terapeutka mówiła, że wymyśliłam sobie, że podoba mi się koleżanka, bo ona w żaden sposób nie zagraża mojemu Tż-towi, co innego facet... intransitive, Twój chłopak, nie może cię w ten sposób ograniczać, przeciez ma do ciebie zaufanie... ( jak ja zawsze mówiłam do mojego Tż-ta- chyba mi ufasz, co?? On zawsze odpowiadał, Tobie tak, Twoim kolegom nie...i koniec dyskusji) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie moge nawet na piwo wyjsc z kolega, a jesli juz mi da przepustke to musze okreslic w ktorych godzinach ide i jak dlugo bede (+/- 20 minut). I np. jak ostatnio bylam to bylam godzine i kurde musialam sie zmywa juz do domu, żeby JEMU nie robic przykrosci :/ a co ze mną? Myslalam zawsze, ze chodzi mu tez o moje dobro, ale on uwaza,ze JA jestem egoistka, ze chce tak dlugo siedzie z kolega albo pracowac na tej samej ulicy co eks mieszka. Ide zadzwonic do niego i mu to powiedziec, bo juz sie dziecko obrazlilo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
kurcze dziewczyny, ale mi dziś w nocy serce szalało
chyba trzeba będzie coś z tym zrobić
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może tam sie zapisze http://www.pocieszka.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Wtajemniczenie
|
brzmi obiecujaco vesna,
A moj TŻ własnie stwierdizl, ze mam fiola na punkcie ograniczania sie i ze on jest facetem i mówi NIE I KONIEC. i że ja go nie rozumiem, nie szanuje jego uczuc i w ogole nie powinnam nawet zadawać tego pytaania o prace. A ja tylko sie chcialam spytac, bo wlasnie sznauje jego uczucia, jakbym nie szanowala to bym nawet sie nie pytala tylko wyslala CV. No ale to JA tu jestem egoistką... |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Ci powiedział?? o ten łotr ![]() nie jesteś egoistką, przemawia przez niego naprawdę duża zadrośc, bardzo Cie kocha.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Przyczajenie
|
przepraszam ze sie wtracam ale skoro juz tu jestem...
zazdrosc nie jest oznaka milosci tylko braku zaufania.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, same przyznajecie, ze macie toksyczne zwiazki (ja tez w pewnym stopniu), wiec czemu mialybysmy sie jeszcze krzywdzic lękami czy natretami, skoro nasi faceci robia to bardzo umiejetnie i skutecznie? I czy milosc jest naprawde taka slepa, ze bedziemy wiecznie kochac i cierpiec w toksycznych zwiazkach ("nie odejde, bo go bardzo kocham, to nic, ze on mnie ciagle rani i ogranicza, ja i tak go kocham" ![]() Slabosc?
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym brakiem zaufania to tez sie zgadzam, tj . troche zazdrosci nie szkodzi, nawet pomaga, ale czasem to juz jest przesada. Ale moj TŻ twierdzi,ze on NIE jest zazdrosny, tylko on by sie zle czul (kolatanie sercca,zawroty glowy) jak ja bym tam pracowala. Eh Witch - ja go kocham, po prostu mnie WK*** ze on jest egoista a sam twierdzi,ze jestem okropna egoistka, no i kurde, ccyrk na kolkach. On twierdzi,ze wszystko to co ja mowie (ze on mnie ogranicza, itp itd) to moje schizy i w ogole mi sie wszystko zdaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Wtajemniczenie
|
ja już nic nie wiem, jak on mi wmawia,ze mi sie wszystko zdaje, to skad niby ja mam wiedziec czy ja jestem homo , hetero, obojnak,czy kobieta, czy jestem szczesliwa czy nieszczesliwa, jak mi sie zawsze wszystko zdaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wiem ocb bo moj miuzg juz sie pierze tyle lat, ze malo co z niego zostalo)
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec do dziela! Od dzis nie pozwolmy facetom traktowac nas w sposob, ktory nam nie odpowiada!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. Zawsze jak probuje cos uswiadomic mojmu TŻ, ze mnie zle traktuje czy cos, to mi mowi, ze naczytalam sie glupich feministek i wizazu i ze to nie ja ta opinie wymyslilam tylko ktos mi ja do glowy wcisnal :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale moim zdaniem jesli dluzej bedzie Cie to meczyc - powinnas isc do lekarza. To zaden wstyd, lekarz ma Ci pomoc, po to jest. I nie mysl ze to jakas porazka, bo nie poradzilas sobie z tym sama. Wlasnie takie rzeczy ciezko pokonac samemu, a madry lekarz jednak wie co robic. Nie chcesz chyba calego zycia przezyc bojac sie wyjsc do ludzi..... ![]() ![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Wtajemniczenie
|
chore to troche nie?
ja swojego naprawde kocham i jestem w stanie wiele poswiecic, ale czasem to juz mam wrazenie,ze trace sama siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
ja też to znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Wtajemniczenie
|
mamy ze sobą naprawdę wiele wspólnego...
sluchajcie, a moze to oni sie przyczynili tez do naszych nerwic? jak mojemu topowiedzialam, to sie tak wku*** ze nie wiedzialam gdzie sie patrzec, ale to chyba jednak prawda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Ja juz nie wiem kim jestem, jaka jestem itd...
Wlasnie z pogodnego otepienia zostalam sprowadzona do zalosnych lez. I znow bol serca i chec nie-istnienia. Bo po co, skoro nawet nie potrafie zawalczyc o siebie... zawsze i tak wychodze na idiotke... Mysle, ze nie mozna wszystkiego na nich zwalic. Mysle, ze nerwice tkwily w nas od dawna, a dopiero TAKI facet (lub inne zdarzenie, osoba) staje sie katalizatorem i budzi uspiona chorobe. Nie powiedzialabym, ze sa winni naszym stanom, oni po prostu NIE POMAGAJA, a wrecz szkodza czesto. Jak kiedys mojemu mowilam, ze niszczy moja psychike, to mi odpowiadal cos w tym guscie "i glod w afryce i wojny na swiecie to tez moja wina?" Bardzo bolesnie odczuwam swiadomosc, ze to ja sama robie z siebie ofiare - zaslaniajac sie miloscia, rodzina itd.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czemu doprowadzil Cie do placzu? Co sie stalo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko te jego "zarty" z nuta pretensji w glosie ("nie prawda, ja tylko zartowalem" ), a potem "bo ty znow ze smutna mina, czyli -normalna-", "wiecznie ci zle" itd. i na koniec "masz racje, poplacz sobie"... I pomyslec, ze przyszedl na lunch a ja siedzialam taka zmarnowana i niewyspana i myslalam tylko o tym, ze jak mnie taka zobaczy, to mnie przytuli i od razu bedzie mi lepiej. Nie przytulil. Trzasnal drzwiami. (I zeby nie bylo, ja nie histeryzuje, moj placz to tylko pojedyncze lzy plynace po policzkach i zadnego dzwieku, zadnego chlipania czy cos. On czesto udaje, ze nie widzi jak mi ramiona drza, bo nawet glowe wtedy od niego odwracam. A czasem jak widzi, to jeszcze specjalnie zakomunikuje, ze moje lzy na nim wrazenia nie robia... wrecz go zloszcza) I tak oto z niczego wyszedl mi calkiem spory post
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze siadziesz sobie na przeciwko niego, i powiedz "Kochanie chce pogadac, na powaznie, bez zartow, mozesz to dla mnie zrobic?". U mnie to działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.