Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-29, 10:49   #4111
truheart
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jak cos znajde to ci wkleje ja generalnie lubie swoje oczy ,ale musze uwazac bo Krecik mowi ze mam mala buzie..no smokey eyes sie dziwnie czuje...i chyba tez wygladam bo jak tak wyszlam raz to mi ktos powiedzial: "wygladasz jak wiewiorka ,ktorej buchneli orzeszka"
Super
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Moja ginekolog ma cały słój białych prezerwatyw dziś mówiła że młode dziewczyny da radę zbadać z wypełnionym pęcherzem, natomiast starsze już nie
Ufff, to znaczy, że chyba jestem jeszcze młoda
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
U mnie odwyk powoduje większe spustoszenie niż okres bezodwykowy. W trakcie odwyku myślę tylko o tym, że mi nie wolno, a lista marzeń zawsze się wydłuża, pojawiają się okazje, promocje, przeceny i pękam
To nie dla mnie
Dla mnie tez nie to tak samo jak z jakąkolwiek dietą-juz samo czytanie proponowanego jadłospisu wyzwala u mnie chęć na kilogram czekolady a tak to sama sobie to jakoś kontroluję resztaki rozsądku

Rzyrafko przykro mi, że nic wam ta rozmowa nie dała może skoro sama nie jesteś pewna to lepiej to zakkończyć? Bo jesli nadal go kochasz to daj mu szansę
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 10:52   #4112
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dobrze pamietasz, ale to było kilka(naście? ) kg temu... strasznie mnie dobiły ostatnie tabletki.. i chociaż od miesiąca ich nie biorę, apetyt się nie zmniejszył i znowu sie usprawiedliwiam, ze mam okres i potrzebuje czekolady
a bo jak sie zajada takimi specjałami jak w Twoim blogu to nic dziwnego

Jak byłaś nad morzem to pisałam tu ze wypróbowałam 2 "przepisy" - zupa banananowa i podsmażana chałka z cynamonem - spore bomby kaloryczne. Po zupce troszke mnie zatkało

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 11:01   #4113
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
"wygladasz jak wiewiorka ,ktorej buchneli orzeszka"

Ja jestem zdania, że z każdym da sie coś wykombinować chociaż podstaw teoretycznych wizażu to ja nie mam, ale tyle lat męczę moje oczyska głęboko osadzone z wielkim wałem brwiowym i wreszcie zaczyna coś z tego wychodzić
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No właśnie ja potrzebuję coś ciemniejszego, kolejne beże są mi potrzebne jak dziura w moście. MACa zostawiam jako ostateczność, jak nigdzie nie znajdę nic. Nienawidzę chodzić do MACa.
A może złożysz sobei pletkę w Inglocie? JA mam od nich w swojej czarny mat, bardzo go lubię
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja od pewnego czasu mam ogromne trudności z decydowaniem się na jeden kolor i zazwyczaj biorę 2-3 sztuki (mówię też o torbach i butach)

Co do torebek Atmosphere - tak, odebrałam, ale jeszcze nie miałam okazji ich nosić wyglądają dobrze, mam nadzieję że długo mi posłużą. Chyba kojarzę o jakiej torbie z Re pisałaś ja akurat uwielbiam duże torby-worki i miałam na nią ochotę (jeszcze w lipcu - jeśli mówimy o tej samej)
Ja tak kiedyś kupiłam 2 pary spodni i 2 pary koszulek, to teraz pora na 3 sweterki ale nie wiem czy będa jeszcze za 2 tyg po zamieszaniu z egzaminami
Też nie wiem którą bym bardziej wolała- czarną czy brąz Staram się wyleczyć z worków a ta słoniowa to jest wór a nie worek ale kolor piękny
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja z kolei na smoky u siebie mówię, że wyglądam jak ofiara przemocy(wyglądam żywcem jak z podbitymi oczami ). Nawet jak zrobię smoky w brązach czy fioletach to i tak wyglądam brzydko Mi to chyba wogóle nie pasuje
Musisz może zmodyfikować kształt nakładania cienia ?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jedyny pozytywny efekt przyniósł odwyk błyszczykowy pod koniec tamtego roku i na początku tego - błyszczyki juz tak nie kusząa Potrafię przejść koło nich obojetnie a nie z taką miną Przeszła mi też mania smakersowa Powoli zuzywam to co mam i chce zostać tyko z Tisane Najlepszą dla mnie metodą jest trzymanie jednej pomadki ochr. w pracy - smaruję sie ok 5 razy dziennie wiec sie zużywa - obecnie pastwię się nad jabłkowym Chapstickiem
Balsamów do ust tak jak obiecałam- nie kupuję od ostatniej kolekcji smackersowej- tej co od Ciebie mam i dokompletowałam z Darią na allegro także mam te 8 nie napoczętych, w tym tygodniu zużyłam Vanilla&creme, przy łóżku kończę YR karite i na biurku mam RubyRose pomarańczową od siostry i smackersa mango w tubce
Cytat:
mnie od dłuzszego czasu korci pielęgnacja Dermacolu (można kupic u mnie w 1 sklepie) ale nie było nic na KWC (może już coś jest?? dawno nie sprawdzałam). Z kolorówki są tam tylko podkłady, korektory i pudry. Nic innego
A masz tam pudry sypkie? zobacz mi na taki jasny żółty- po ile jest, jeśli będziesz w pobliżu
Cytat:
Dzień dobry.

Obudziłam się z okresem i okropnym bólem brzucha. Nawet w nocy mi się śniło, że spaceruję nad Wisłą i nagle dopada mnie straszny ból brzucha, a ja biegnę do domu, żeby nie dostać okresu nad tą Wisłą.

wczoraj TŻ wysłał mi słodkiego smsa na dobranoc, a wczesniej dzwonił (ale oczywiście nei odebrałam ) Niehc pokaże, że sie boi i że mu zależy i potrafi o mnie walczyć

Miłego dnia życzę, mam nadzieję, że uda mi się nie włączać komputera do wtorku co najmniej dziś jeszcze tylko na chwilkę skoczę do miasta i przy okazji kupię jeszcze jeden cień Bell Satin Eyes w kolorze waniliowym , to tak żeby mi sie lepiej uczyło, no wiecie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 11:05   #4114
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Ja jestem zdania, że z każdym da sie coś wykombinować chociaż podstaw teoretycznych wizażu to ja nie mam, ale tyle lat męczę moje oczyska głęboko osadzone z wielkim wałem brwiowym i wreszcie zaczyna coś z tego wychodzić
A może złożysz sobei pletkę w Inglocie? JA mam od nich w swojej czarny mat, bardzo go lubię

Ja tak kiedyś kupiłam 2 pary spodni i 2 pary koszulek, to teraz pora na 3 sweterki ale nie wiem czy będa jeszcze za 2 tyg po zamieszaniu z egzaminami
Też nie wiem którą bym bardziej wolała- czarną czy brąz Staram się wyleczyć z worków a ta słoniowa to jest wór a nie worek ale kolor piękny
Musisz może zmodyfikować kształt nakładania cienia ?

Balsamów do ust tak jak obiecałam- nie kupuję od ostatniej kolekcji smackersowej- tej co od Ciebie mam i dokompletowałam z Darią na allegro także mam te 8 nie napoczętych, w tym tygodniu zużyłam Vanilla&creme, przy łóżku kończę YR karite i na biurku mam RubyRose pomarańczową od siostry i smackersa mango w tubce
A masz tam pudry sypkie? zobacz mi na taki jasny żółty- po ile jest, jeśli będziesz w pobliżu

wczoraj TŻ wysłał mi słodkiego smsa na dobranoc, a wczesniej dzwonił (ale oczywiście nei odebrałam ) Niehc pokaże, że sie boi i że mu zależy i potrafi o mnie walczyć

Miłego dnia życzę, mam nadzieję, że uda mi się nie włączać komputera do wtorku co najmniej dziś jeszcze tylko na chwilkę skoczę do miasta i przy okazji kupię jeszcze jeden cień Bell Satin Eyes w kolorze waniliowym , to tak żeby mi sie lepiej uczyło, no wiecie
rzyrafko widzę że twarda jesteś w kwestii TŻta ja bym się złamała jak zwykle po kilku godzinach Ale chyba masz rację, jak raz będzie walczył to dłużej będzie to szanował.

Miłej nauki

Ja zaraz lecę po spirytus i może ukręcę serum

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 11:09   #4115
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Będę tam dzisiaj więc zapytam. A znasz numerek albo nazwę koloru?? I jaki dokładnie sypki?? Tylko jeden mają??

EDYCJA:
mam już 3 balsamy na oku do kupienia:
- Fitomed http://www.fitomed.pl/fito_balsam.php
- Korana http://www.korana.pl/katalog-produkt...-pielegnujacy/
- Bielenda http://www.inermis.pl/index.php?str=...podkat=&subkat= (albo inny {-e} zapach {y})
ale dopiero jak zużyję jeszcze ze 2 mazidła

Z tonikami się dzielnie trzymam (sukcesywnie zużywam. z nawilżajacych zostały mi 4 , a taki dobrze oczyszczający, do tłustej cery - 1 ) - po 1,5 roku wymeczyłam wkońcu Tea Tree TBS)

kuszą 3:
- Garnier do wrażliwej
- Korana http://www.korana.pl/katalog-produkt...-pielegnujacy/
- Korana http://www.korana.pl/katalog-produkt...nbsp-lukrecja/

ale z nimi tez poczekam ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 11:25   #4116
noseknosek

Dziewczyny czy któraś z Was ma Lucidity w kolorze 02 i mogłaby opisać odcień?

biegam
Stary 2008-08-29, 12:34   #4117
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jedyne miejsce, do którego mam ochotę iść to apteka, ale muszę wysłać paczki i jechać do księgarni, bo moja drukarka jest w strasznym stanie i nie da się na niej wydrukować grubej ustawy. Okropnie mi się nie chce.
O biedactwo , mnie też okres dopadnie lada dzień(wypada na wtorek, ale z moimi okresami to różnie bywa ).

Cytat:
rzyrafko widzę że twarda jesteś w kwestii TŻta ja bym się złamała jak zwykle po kilku godzinach Ale chyba masz rację, jak raz będzie walczył to dłużej będzie to szanował.
Też tak myślę, choć nie powinnaś rzyrafciu z drugiej strony ty przesadzić i się wogóle nie odzywać i nie odbierać wogóle jego telefonów. Niech się stara, bądź bardziej niedostępna niż zawsze, ale jesli jest jeszcze szansa to walczcie o to uczucie Trzymam kciuki

----------------

No a teraz moje wrażenia zakupowe Kupiłam sobie w Cubusie szarą kurtkę z eko-skórki ze zniżką za 160 zł A bez zniżki kosztowała równe 2 stówy(w H&M były też po 179, ale jakieś krótkie strasznie do pępka a ja wolałam taką dłuższą nieco ). Kupiłam też 2 bluzeczki z długim rękawem w Orsayu(po 40 zł każda) - czerwoną i ciemnofiloetową Załamałam się za to patrząc na wieszak z przecenami: wisiała moja sukienka w kwiaty z ceną 39.90 zł a ja ją kupiłam w czerwcu/lipcu jakoś za 120

Z zakupów w SP wyniosłam krem Avene Hydrance Optimale SPF 15 i dwie maseczki Under20: peel-off i nawilżającą(lubię je ).
Nichałam też to nowe Amor Amor i chyba wpadłam po uszy Są piękne, czuję jakieś śliwkowe nuty, idealne na jesień Trochę skojarzyły mi się z Avonowymi Extraordinary(śliwki w czekoladzie ). Jeśli będę jeszcze w SP i będą te Amor Amor to je biorę, nie ma bata

EDIT: W SP nie było nowej kolekcji Isa Dory, były za to jesienne Burżujki, ale nic mi szczególnie w oko nie wpadło(ten turkusowy cień, ktory mi się podobał na fotce w rzeczywistości jest strasznie błyszczący i perłowy ).

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-08-29 o 12:59 Powód: edit
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 12:55   #4118
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
a bo jak sie zajada takimi specjałami jak w Twoim blogu to nic dziwnego

Jak byłaś nad morzem to pisałam tu ze wypróbowałam 2 "przepisy" - zupa banananowa i podsmażana chałka z cynamonem - spore bomby kaloryczne. Po zupce troszke mnie zatkało
mnie też po niej zatkało potem chodziłam i pół dnia piłam wodę
Stary 2008-08-29, 13:05   #4119
truheart
Zakorzenienie

Isa, ale super zakupy pochwal się kurteczką
Może też powinna sobie pojechac na jakies zakupy na poprawę humoru...ale nie mam kiedy oczywiście

Hosenko przypomniałas mi o Fitomedzie juz keidyś się na niego napalałam, a potem zapomniałam oczywiście teraz akurat kończę ostatnie masło do ciała więc poprosze TZ żeby sprawdził w hurtowni czy ma Fitomed.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 13:38   #4120
isa666
Zakorzenienie

tru wklejam fotki mojej kurtałki Na drugiej fotce widać dobrze odcień O dziwo w tej kurtce jest bardzo ciepło, więc pierwsze jesienne chłody mi niestraszne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8290041.JPG (73,5 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8290043.JPG (81,5 KB, 42 załadowań)
Stary 2008-08-29, 13:45   #4121
noseknosek

isa świetna kurtka!

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 13:46   #4122
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy w pralni chemicznej wyczyszcza mi skore? mam piekna skorkowa marynarke, po mamie ale jest troche, hm, no stara. smierdzi staroscia i takie tam. a jest cudowna i chce w niej chodzic

ja w nowe amory tez wpadlam po uszy chociaz podchodzilam nieufnie - klasykow nie cierpie, na mdlosci mnie zbiera jak je czuje [a pomyslec, ze kiedys je kochalam - ale jak szybko pokochalam taks zybko (albo i szybciej) znienawidzilam]

wacham swoj n0adgarstek i wyraznie czuje poczatkowe nuty loukhoum a przeciez ja dzisiaj loukhoum nawet nie dotykalam flowerbomb extreme w ostatniej fazie pchanie jak loukhoum, wypisz wymaluj

kuzyn przywiozl mi z dojczlandii zapas kosmetykow balea mrau, mam malinowe mydelko w plynie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 13:53   #4123
noseknosek

No przestańcie kusić tymi Amorami no a Ty ziz jeszcze z Loukhum

zrobiłam serum

biegam
Stary 2008-08-29, 14:02   #4124
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
No przestańcie kusić tymi Amorami no a Ty ziz jeszcze z Loukhum
ja nie kusze. ja sie dziele spostrzezeniami
Cytat:
zrobiłam serum
poradzilas sobie?
Stary 2008-08-29, 14:05   #4125
noseknosek

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja nie kusze. ja sie dziele spostrzezeniami

poradzilas sobie?
Chyba tak Nie powiem, to nawet fajna zabawa!

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 14:12   #4126
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak Nie powiem, to nawet fajna zabawa!
ja sie z tym rozlozylam w lozku, na stoliku sniadaniowym nie musze mowic, ze mina TZa byla bezcenna
Stary 2008-08-29, 14:14   #4127
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Niom, musiałam

Ja musze zuzyć resztke glycoA, używałyśmy w zimie razem z siostrą i nic nam nie było (ona jest sucha) a wczoraj tak ja zaczerwieniło że masakra

Z Glyco A trzeba uważać, ale czytałam dużo pochlebnych recenzji, moja skóra jest cienka, ale lubi się kwasić, więc może nie będzie tak źle
Cytat:
OOoo pani redaktor prosze o opis tej escady kusi mnie ...
Ooo Pani Gayenko, nie było testera, więc nie wiem. Ale podobno w Arkadii jest, więc na pewno pójdę powąchać.
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
EDIT: potrzebuję jakiejś diety i mobilizacji do ćwiczeń jak to zrobić? może któraś Warszawianka (albo wszystkie ) jest chętna na jakieś wspólne ćwiczenia/aerobik/cokolwiek od października?
Ja chodzę do Wola Parku na siłownię.
Cytat:
No właśnie ja potrzebuję coś ciemniejszego, kolejne beże są mi potrzebne jak dziura w moście. MACa zostawiam jako ostateczność, jak nigdzie nie znajdę nic. Nienawidzę chodzić do MACa.
a co tak źle tam u Was?
Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was ma Lucidity w kolorze 02 i mogłaby opisać odcień?
Ja, jasny beż bez różu.
Cytat:
zrobiłam serum
Jakie?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 14:15   #4128
noseknosek

Cytat:
ja sie z tym rozlozylam w lozku, na stoliku sniadaniowym nie musze mowic, ze mina TZa byla bezcenna
No nie u mnie nikogo w tym czasie nie było

Ale Tobie chyba nie przypasowało to serum?

Estello serum z wit. C 15% z Biochemii Urody
Mówisz, że 02 też jest jasna? Miałam nadzieję na taki lekko opalony beż

biegam
Stary 2008-08-29, 14:17   #4129
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Właśnie zaczynam myśleć o paletce z Inglota. Przejrzałam dzisiaj asortyment Sephory na Floriańskiej, nie ma żadnej dwójki do smoky fajnej, ta paletka Sephory do smoky ładna, ale znowu niepotrzebne mi wcale te 2 jasne cienie, ani tusz, ani kredka.

Cytat:
tru wklejam fotki mojej kurtałki Na drugiej fotce widać dobrze odcień O dziwo w tej kurtce jest bardzo ciepło, więc pierwsze jesienne chłody mi niestraszne
O jaka ładna.

Cytat:
Dziewczyny a czy w pralni chemicznej wyczyszcza mi skore? mam piekna skorkowa marynarke, po mamie ale jest troche, hm, no stara. smierdzi staroscia i takie tam. a jest cudowna i chce w niej chodzic
Zależy w której, mogą Ci też powiedzieć, ze wypiorą Ci tylko na Twoją odpowiedzialność. Na początku Starowiślnej (albo końcu, przy moście Powstańców Śląskich) był kiedyś zakład, w którym czyścili kożuchy i skórę, może jeszcze jest?

Nie przyniosłam z centrum ani jednej kosmetycznej rzeczy.

Estella, nasz MAC sympatii nie wzbudza delikatnie mówiąc. Muzyka na cały regulator, sprzedawczynie albo nadgorliwe, albo się wymądrzają, ale w ogóle udają, że Cię nie widzą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 14:50   #4130
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa świetna kurtka!
Dziękuję

Cytat:
ja w nowe amory tez wpadlam po uszy chociaz podchodzilam nieufnie - klasykow nie cierpie, na mdlosci mnie zbiera jak je czuje [a pomyslec, ze kiedys je kochalam - ale jak szybko pokochalam taks zybko (albo i szybciej) znienawidzilam]
Mi się klasyczne Amorki też podobają, taka słodka wisienka Ale te nowe są lepsiejsze

Cytat:
O jaka ładna.

Estella, nasz MAC sympatii nie wzbudza delikatnie mówiąc. Muzyka na cały regulator, sprzedawczynie albo nadgorliwe, albo się wymądrzają, ale w ogóle udają, że Cię nie widzą.
Dziękuję i podpisuję się pod słowami odnośnie MAC`a Muzykę stamtąd słychać na 2 końcu Galerii
Poza tym mnie generalnie MAC nie kręci, więc żalu nie mam, że tam nie chodzę.
Stary 2008-08-29, 15:03   #4131
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Witam Panie ostatnio zauważyłam że pisałyście o podglądających was wizażankach no to jedna z nich się ujawnia Tak miło się was czyta że postanowiłam coś również napisać.

Isa: mierzyłam tą kurteczke tylko że czarną, są boskie gratuluje zakupu i mam pytanie czemu płaciłaś 160 a nie 199? czyżby jakiś rabat czy promocja?
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 15:08   #4132
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Witam Panie ostatnio zauważyłam że pisałyście o podglądających was wizażankach no to jedna z nich się ujawnia Tak miło się was czyta że postanowiłam coś również napisać.

Isa: mierzyłam tą kurteczke tylko że czarną, są boskie gratuluje zakupu i mam pytanie czemu płaciłaś 160 a nie 199? czyżby jakiś rabat czy promocja?
Witamy
Miałam kupon promocyjny z gazety Viva A przy zakupie kurtki dostałam drugi i na pewno go wykorzystam, bo szukam jeszcze jeansów na jesień
Stary 2008-08-29, 15:16   #4133
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Witamy
Miałam kupon promocyjny z gazety Viva A przy zakupie kurtki dostałam drugi i na pewno go wykorzystam, bo szukam jeszcze jeansów na jesień
O to fajnie muszę kupić tą gazetę zawsze się coś zaoszczędzi na jakiś kosmetyk . I dziękuje za miłe przyjęcie
Stary 2008-08-29, 15:21   #4134
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

Nie mam dużego doświadczenia, bo nie mam dużych problemów z cellulitem, ale wcześniej miałam białe serum Eveline - efektów nie było, naczynkom też się nic nie stało. Chociaż mogło też je osłabić trochę, sama nie wiem. Kilka lat temu miałam też kulkę Garniera, ona mi chyba nic nie zrobiła.
ok, dzięki

ja wczoraj dostałam zamowiony puder prasowany z Oriflame - muszę przyznać, że całkiem nieźle kryje, a na twarzy go nie widać....

a skoro się tak chwalimy ciuchowymi zakupami, to ja też zamieszcze foto wczoraj kupionej kurteczki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (82,3 KB, 34 załadowań)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 15:21   #4135
noseknosek

Dagmara

A teraz powiedz co jest Twoim największym nałogiem

biegam
Stary 2008-08-29, 15:25   #4136
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Dagmara

A teraz powiedz co jest Twoim największym nałogiem
Witaj nosku boski av
Były podkreślam były błyszczyki i kremy do buzi których i tak nie używałam no i balsamy ale od początku wakacji wzięłam sie w garść i powiedziałam koniec ale to wszystko takk kusi że nie wiem czy sie niedługo nie złamie
Stary 2008-08-29, 15:32   #4137
noseknosek

Cytat:
Witaj nosku boski av
Były podkreślam były błyszczyki i kremy do buzi których i tak nie używałam no i balsamy ale od początku wakacji wzięłam sie w garść i powiedziałam koniec ale to wszystko takk kusi że nie wiem czy sie niedługo nie złamie
a dziękuję

No, z nami może być ciężko wytrzymać na odwyku

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 15:35   #4138
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Zaryzykuje taka fajna tu atmosfera że to mi nawet nie straszne

Edytowane przez xxxDAGMARAxxx
Czas edycji: 2008-08-29 o 16:07
Stary 2008-08-29, 15:36   #4139
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O to fajnie muszę kupić tą gazetę zawsze się coś zaoszczędzi na jakiś kosmetyk . I dziękuje za miłe przyjęcie
Tylko sprawdź, czy w gazecie jest ta ulotka z Cubusa z promocją, bo nieraz się zdarza, że ktoś zabierze ze środka Nowa Viva jest z państwem Jolie-Pitt i ich nowourodzonymi bliźniakami na okładce

off-wietrzko fajne to futerko

A jak jesteśmy jeszcze przy modzie...co sądzicie o tej torebce z Avonu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=475
Podoba mi się kolor, jest wielkości takiej, że mieści zeszyt B5 i kosztuje chyba 80 zł jak dobrze pamiętam i dumam właśnie nad nią, bo dziś byłam w H&M i Re i torebki jakieś nieciekawe(same bezkształtne worki ).
Trochę się tylko boję, że ta torebka moze być popularna i będzie ją wiele razy widać na ulicach

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-08-29 o 15:52 Powód: dopisek
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 16:39   #4140
0306
Zadomowienie

GG do 0306

cześć Dziewczyny
Ja znów tylko na chwilkę
Mam 5% kupon rabatowy do Douglasa. Któraś chętna na wspólne zakupy? Wybieram się tam 09.09.08.

Dziś, nie dość, że pada i zimno, to jeszcze otwarcie nowego centrum handlowego w Opolu. Przez to otwarcie miasto jest tak zakorkowane, że z pracy jechałam (a właściwie przesuwałam się w gigantycznym korku) ponad godzinę . Przy normalnym ruchu pokonuję tę trasę w max 10min.

Nic mi się dziś nie chce. Jestem kosmicznie zmęczona, mam dość wszystkiego, niestety na 20 znów do pracy.
Ja chcę wolnego weekendu!

EDIT: pożarłam właśnie dwa 3bity XXL i już mi trochę lepiej

Przeleciałam na szybko poprzednie posty :

Magju, Minulet to też moje pierwsze hormony i jedyne, które mi nie szkodziły. Dobrałam sama, bo wiedziałam, że gin wciśnie mi jakąś nowość, a ja chciałam takie, które będą dla mnie najodpowiedniejsze .
Hormonów nie biorę już od siedmiu czy ośmiu lat.
A propos ja od dziecka byłam "Zosia samosia", jedno z pierwszych moich słów brzmiało: "ja siama"

Bosiaku, przemyślę sprawę tabletek . Pogadam z lekarzem, bo wydaje mi się, ze mogą mi pomóc.

Isa, Kazar ma spore obniżki sezonowe, niestety ja się na nie nigdy nie załapuję, bo zwykle zostają same małe rozmiary. Mnie z tym moim 40-41 ciężko cokolwiek upolować, nawet w reg. cenie.
Mimo to Kazara wielbię, mam kilkanaście par i ze wszystkich jestem ogromnie zadowolona . Za niektóre modele jestem w stanie zapłacić każde pieniądze.
Fakt, nie są tanie, ale bardzo solidnie zrobione, super wygodne i co tu dużo gadać, jedyne, w których chodzę kilka sezonów, a one wciąż są w dobrym stanie. Do tego mają świetny dizajn i znakomicie wyważone obcasy - nawet w osiemnastkach czuję się jak w kapciach . Lepsze szpilki mam tylko od Polliniego - zresztą te szpilki mają 11 lat i są nadal jednymi z moich ulubionych.
Jedyny problem z Kazarami jest taki, że modele z wyższej półki są na skórzanych podeszwach i zazwyczaj po max dwóch sezonach trzeba te podeszwy wymieniać.

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-08-29 o 17:16
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości