Włosomaniaczki :D - część III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-29, 17:10   #2581
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej!

A skąd Pani przyszło go głowy, że się nudzimy??
(Pani, o którą mi chodzi doskonale wie kogo mam na myśli)
Nagłe i nieoczekiwane natężenie komórkowo-sygnałkowe
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:15   #2582
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Nagłe i nieoczekiwane natężenie komórkowo-sygnałkowe
Hehe

Jestem u kolegi
TŻ i reszta towarzystwa grają w Warhammera a żeby mi się nie nudziło dali mi internet Komputer jest wprawdzie w drugim pokoju, ale komu by to przeszkadzało
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:21   #2583
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Hehe

Jestem u kolegi
TŻ i reszta towarzystwa grają w Warhammera a żeby mi się nie nudziło dali mi internet Komputer jest wprawdzie w drugim pokoju, ale komu by to przeszkadzało
Jaki ten TŻ kochany Specjalnie dla Ciebie tak się poświęca, a wszystko po to żebyś internet miała
Stary 2008-08-29, 17:23   #2584
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Tylko nie antybiotyki! Psują tylko wątrobę,a po odstawieniu ich problem powraca. Czym się smarujesz?
Nawet mnie nie strasz

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dziękuję Co do cyferek, to zrobiłam tak, że najpierw wydrukowałam sobie, takie jak mi pasowały, później je przekalkowałam na zegar i ręcznie cienkim pędzelkiem pomalowałam To dobra metoda, bo zrobisz sobie dokładnie takie cyfry, jakie Ci będą pasowały
O dobre

Cytat:
A miał ktoś z Was może jakieś przejścia z antybiotykami stosowanymi doustnie
Ja właśnie mam receptę na jakiś Nobaxin (jedna tabletka co tydzień, na 3 tyg leczenia więc już domyślam się co to musi być za dawka ), do smarowania Skinoren, do mycia Physogel tylko że nie wyobrażam sobie "mycia" twarzy jakimś tłustym glutem bez wody A miałam już Davercin (beznadziejny) i Zineryt - pomagał, ale tylko jak stosowałam, a z takich bez recepty to Benzacne dobry, ale skóra się szybko uodparnia i Acnefan taki średni.

Cytat:
Czlowiek chce się upiększyć a tu taki zonk Ja też kiedyś tak zaszalałam i kupiłam sobie jakiś tani podkład i nie, że te kosmetyki za grosze to wszystkie są do niczego, ale podkład akurat okazał się kompletnym bublem i mnie masakrycznie pozapychał Nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku Już w tej chwili mam ochotę iść pod ten gabinet i błagać o jakąś recepte
Nie cierpie kupować nowych kosmetyków do twarzy, a już zwłaszcza podkładów. Jak już znajdę jasny kolor to oczywiście musi zapchać A apteczne podkłady czy te z "wyższej półki" np. revlona (który mi się marzy...te jasne kolory ) nie mam kasy

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A tak w ogole.... musze to napisac: qr$% pier&^%*£% ma^ !!! ale jestem wsiekla!!!! Caly weekend spedze sama w Londynie! Chlop nad morzem a ja nie moge do iego jechac (a juz sie spakowalam i pozyczylam pieniadze) a moja kochana siostrzyczka ze szwagrem sie wybieraja do znajomych... Juz brak mi sil...
Szybko zleci. Poświęć ten czas dla siebie - poczytaj książki, pobuszuj po wizażu, albo zrób sobie domowe spa

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Przepraszam za chaotyczne posty - jestem chora i goraczka mnie rozklada
To zdrowiej szybko

Cytat:
A powaznie - chyba sobie zakupie znow brevoxyl. Do tego drozdze, filtr(mam nadzieje, ze znajde cos co nie robi z makijazu kolorowej impresji po godzinie) i moze cos z tego bedzie.
chyba, ze mnie ktos za brevoxyl definitwynie opieprzy?
Próbowałaś ten słynny Lirene 50+? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rsja-2008.html Oceny bardzo zachęcające, ja też muszę przyznać że jest niezły i 4* spokojnie bym dała
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:27   #2585
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ja właśnie mam receptę na jakiś Nobaxin (jedna tabletka co tydzień, na 3 tyg leczenia więc już domyślam się co to musi być za dawka ), do smarowania Skinoren, do mycia Physogel tylko że nie wyobrażam sobie "mycia" twarzy jakimś tłustym glutem bez wody A miałam już Davercin (beznadziejny) i Zineryt - pomagał, ale tylko jak stosowałam, a z takich bez recepty to Benzacne dobry, ale skóra się szybko uodparnia i Acnefan taki średni.

Physogel jest naprawdę bardzo przyjemny i po nim masz taką nawilżoną i idealnie matową cerę

Co do Revlona to od czego jest allegro Jeśli chodzi o apteczne podkłady to są jakieś naprawdę jasne Ja się nie spotkałam z takimi.
Stary 2008-08-29, 17:27   #2586
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki ten TŻ kochany Specjalnie dla Ciebie tak się poświęca, a wszystko po to żebyś internet miała
Taaa, strasznie sie poświęca
Ja jakoś nie potrafię się wczuć w tę grę - próbowałam dwa razy (wtedy byłam z kimś innym a TŻ też tam grał) i stwierdziłam, ze to chyba nie dla mnie. Wcześniej, kiedy spotykali się, żeby pograć, dostawałam komputer z mnóstwem filmów, a dzisiaj jakie szczęście - internet
W zeszłym roku pamiętam, że grali u takiego kolegi, który też miał internet i spędziłam wtedy 6h na wizażu
A oni co chwilę pytali się czy mi się nie nudzi i co ja mogę tak długo w necie siedzieć
Stary 2008-08-29, 17:31   #2587
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Physogel jest naprawdę bardzo przyjemny i po nim masz taką nawilżoną i idealnie matową cerę

Co do Revlona to od czego jest allegro Jeśli chodzi o apteczne podkłady to są jakieś naprawdę jasne Ja się nie spotkałam z takimi.
A nie zmywasz tego physogelu? Ja sobie nie wyobrażam zostawić tego na twarzy - zmywam wodą, a potem jeszcze tonikiem

Za revlonem, albo jakimś innym musze rozejrzeć, bo nie wytrzymam z takimi smalcami za 15zł Co do tych aptecznych to nie wiem, ale domyślam się że przynajmniej są "zdrowsze" i nie będą pogorszać sytuacji, no chyba że ja taka naiwna jestem

Cytat:
Ja jakoś nie potrafię się wczuć w tę grę - próbowałam dwa razy (wtedy byłam z kimś innym a TŻ też tam grał) i stwierdziłam, ze to chyba nie dla mnie. Wcześniej, kiedy spotykali się, żeby pograć, dostawałam komputer z mnóstwem filmów, a dzisiaj jakie szczęście - internet
W zeszłym roku pamiętam, że grali u takiego kolegi, który też miał internet i spędziłam wtedy 6h na wizażu
A oni co chwilę pytali się czy mi się nie nudzi i co ja mogę tak długo w necie siedzieć
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:35   #2588
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Emilio dowiem się o tego dermatologa Koleżanka usuwała sobie pieprzyk i nawet blizny już nie ma

Ta Politowska ze Stradomskiej przeprowadza różnego rodzaju zabiegi, np. usuwa naczynka laserem i zastanawiam się czy się czasem nie skusić, bo mam jeden taki pajączek, który mi ostatnio skutecznie na nerwach gra Pewnie i z pieprzykiem by się rozprawiła Tylko niestety z żadnymi opiniami na jej temat i tego typu zabiegów się nie spotkałam.

Ciekawe spotkanie się zapowiada Nosy będą wniebowzięte

Nigdy nie byłam w tym fitness klubie

Będę bardzo wdzięczna jeśli spytasz... więcej... masz piwo u mnie za to

O fitness pytałam bo ostatnio chcę się gdzieś zapisać, ado fitness teamu mam za daleko...

Cytat:
A co do zmarch - filtry. Ja chyba zaryzykuje Ale jeszcze dopytam.

Dzien dobry)))))))))

Udanego zlotu Ja dzisiaj nie moglam sie niczym psiknac, bo jestem zołzą, psem ogrodnika i nie pozwolę rodzinie delektować sie cudnymi aromatami podczas gdy sama - przez zatkany nos - nie mogę

Avena ma silnie nawilzajace kremy Poza tym, ze jeden z nich mocno uczulil moje oczy na poczatku stosowania - bardzo sobie chwale.
Też sie nigdy nie psikam jak mam katar. Nic nie czuję, a czasami tylko rozboli głowa.

I dziękuję, to pierwszy zlot na jakim będę, a odbywają się regularnie. Strasznie jestem ciekawa

Cytat:

Hah Nie byliby w stanie pojąć przyjemność z wizażowania W warhammera kiedyś dużo grałam, a TŻ-były TŻ miał obsesję na punkcie tej grry zazwyczaj ją prowadził

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:35   #2589
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Reakcja jak najbardziej prawidłowa

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Hah Nie byliby w stanie pojąć przyjemność z wizażowania W warhammera kiedyś dużo grałam, a TŻ-były TŻ miał obsesję na punkcie tej grry zazwyczaj ją prowadził
Mój też ją prowadzi
Jak nastrój??
Stary 2008-08-29, 17:36   #2590
Narek
Zakorzenienie

Cześć Przyszłam dopiero teraz, bo przez 6 godzin(od 11 do 17) wyłączyli mi prąd(jakieś gówniarze wrzucili coś na druty) i biedni panowie nie mogli sobie poradzić Co z tego, że moi znajomi o 14 już mogli korzystać ze sprzętów elektronicznych, ja musiałam bite 6 godzin czekać, aż @#$%^&* poradzą sobie z drutami

Cytat:
Może włosomaniak Każda metoda na podryw jest dobra, tylko nie zawsze skuteczna
Miał krótkie włosy, więc tak średnio Cóż, ja swoim zwyczajem odwróciłam się na pięcie i olałam gościa
Cytat:
Nie wiem czy to ta pogoda, ale mam dziś doła Jak nigdy denerwuje mnie stan cery. Chyba wybiorę się do dermatologa i poprosze o jakieś antybiotyki, bo mam dosyć smarowania się tymi wszystkimi specyfikami

Cytat:
Jestem u kolegi
Młooooooteeeeek! Już lubię Twojego TŻ'a i jego kolegę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:37   #2591
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A oni 6 godzin grając Wytrzymali jesteście wszyscy

Nie zmywam. Jeśli nie robiłam tego dnia makijażu, to mogę umyć twarz tylko tym preparatem Co by nie było to właśnie dermatolog polecił mi do mycia używać tylko jego, ale ja i tak od czasu do czasu muszę umyć twarz wodą, a jak mam na twarzy podkład i puder to już obowiązkowo
Stary 2008-08-29, 17:43   #2592
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Będę bardzo wdzięczna jeśli spytasz... więcej... masz piwo u mnie za to

O fitness pytałam bo ostatnio chcę się gdzieś zapisać, ado fitness teamu mam za daleko...

Czyli Krakowska też odpada. Ja miałam w planach tam chodzić, ale zwyczajnie nie miałam z kim, a samej to się nie chce

Koleżanka chodziła na Dietla i sobie chwaliła. Podobno dobry fitness klub jest też obok Jubilatu, ale nazwy nie pamiętam

No piwo może nie koniecznie, ale za latte to zrobie wszystko
Stary 2008-08-29, 17:45   #2593
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Cześć Przyszłam dopiero teraz, bo przez 6 godzin(od 11 do 17) wyłączyli mi prąd(jakieś gówniarze wrzucili coś na druty) i biedni panowie nie mogli sobie poradzić Co z tego, że moi znajomi o 14 już mogli korzystać ze sprzętów elektronicznych, ja musiałam bite 6 godzin czekać, aż @#$%^&* poradzą sobie z drutami
Jak to gówniarze
Ale super, że już Ci prąd włączyli i wreszcie mogłaś wejść na swój ukochany wizaż

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Młooooooteeeeek! Już lubię Twojego TŻ'a i jego kolegę
Hahaha
To przyjeżdżaj i zagraj

Cytat:
A oni 6 godzin grając Wytrzymali jesteście wszyscy
Oni mogliby tak długo - kiedyś grali prawie całą noc w Sylwestra
Zresztą jak historia jest ciekawa to mozna sie wciągnać i nie zdajesz soie sprawy z tego, ze minęło już tyle czasu
To tak jak z wizażem

Kasiu
śliiiczny avek
Stary 2008-08-29, 17:49   #2594
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to gówniarze
Ale super, że już Ci prąd włączyli i wreszcie mogłaś wejść na swój ukochany wizaż
No jakieś dzieci chyba. Nie wiem, dziadek tak mówił, bo się pytał innych ludzi
Super super, zaraz zmykam do Warcrafta

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 17:52   #2595
Finlora
Zakorzenienie

I w międzyczasie nadrobiłam zaległosci

Cytat:
Jak to nie widziałaś Tych z Chorwacji nie widziałaś??? Widziałaś przecież
Aaaa, to te! Myślałam, że jeszcze jakies wstawiałaś - musiaam czegoś nie doczytać jak zwykle

Cytat:
Kurcze znowu czytam fantastyczną książkę, tak mnie wciągnęła, że ledwo co się na chwilę do Was oderwałam , dla fanek "My dzieci..." i "Pamiętnika narkomanki" podam tytuł i autora, bo to w tym samym stylu, mianowicie - "Ćpun" Melvina Burgerssa. Rewelacyjna jest
Tą też czytałam i zgadzam się, że jest świetna
Zresztą, jak Ci już kiedyś napisałam, swego czasu (po "Dzieciach z dworca Zoo" byłam tak zafascynowana tym tematem) przeczytałam mnóstwo książek o tej tematyce

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
A dzisiaj skusiłam się na balsam, czerwony lakier do paznokci i szampon :/.
No co, od czasu do czasu trzeba sobie sprawić jakąś małą przyjemność
(Ale nie tyle zakupów w ciągu jednego miesiąca co ja...)

Cytat:
Ja też nienawidzę filmów z lektorem. Często potrafi mi lektor tak film zepsuć, że mi się film nie podoba. A jak słyszę głos Adamczyka to mnie trzepie Lubię filmy z napisami, nic mi nie ucieka .
Niektórzy lektorzy mają taki głos, że psują całą przyjemność z oglądania filmu

Cytat:
Obejrzałam foty zwierzaków. Ten kot jest cudny, kocham czarne koty, są takie piękne i tajemnicze
Dzięki
Przekażę Czarnej

Cytat:

Nie powinnaś tak myśleć. W życiu każdego z nasz są te gorsze i lepsze momenty. Moim zdaniem to żaden wstyd pracować na kasie w supermarkecie i tu bez znaczenia są szkolne osiągnięcia. Praca jak każda - nawet jeżeli miałabym pracować na kasie potraktowałabym to jako coś chwilowego. Nie przeszkadzałaby mi opinia znajomych osób, przeszkadzałaby mi raczej świadomość bycia na tak niskim stanowisku, bo uważam, że zwyczajnie stać mnie na coś więcej. Jestem pewna, że Tobie uda się znaleźć coś bardziej Tobie odpowiadającego Ja mocno w to wierze i trzymam kciuki.

Cytat:
No widzisz i sprawa sama się rozwiązała.
Zabieram się z ciocią koleżanki - uff

Cytat:
Podsumowanie minionego tygodnia: jedna para butów (przygaszona czerwień), eleganckie spodnie na kant, czerwona bluzka, dwie maseczki do twarzy i dwa kremy do twarzy Całe szczęście sponsor się znalzał.
Fajne zakupy - i jak Ci już napisałam - korzystaj ze sponsoringu póki mozesz

Cytat:
I nie nawidzę myć okien - wszystko tylko nie okna.
Ja też
I jeszcze za zmywaniem nie przepadam - ostatnio mówię do TŻ "Ty będziesz gotował a ja będę zmywać...tzn wkładać naczynia do zmywarki"

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Łaaaaaa ja też chcę
Ostatnio przez barówę nie mogłam oglądać a nie wiem, czy po wakacjach nadal TVN będzie je emitował. Na DVD mam tylko jeden sezon, dostałam kiedyś w prezencie.
I marzy mi się całe Twim Peaks .
Jak będę miała już wszystkie płytki to Ci mogę wysłać
Pierwszą płytkę dostałam szybko, ale dalsze odcinki się strasznie wolno ściągają i trochę sobie poczekam
Niestety jak na razie nie miałam okazji obejrzeć w spokoju tych odcinków co mam, bo strasznie mi sie tnie - moze brakuje mi jakiegoś kodeka?

Cytat:
hehe, zapodaj sobie przy okazji Camelot "Karma", tam są tez fajne perkusyjne wstawki od słuchania tej piosenki, zawsze dostajemy z TŻ'em powera.
Zespół znam, ale tego kawałka chyba nie - jak tylko będę miała okazję to zdobędę - tzn koleżanka zdobędzie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Hm, mnie od dłuższego czasu głowa swędzi - nie jest to stopień uciążliwy, na pewno nie jest to spowodowane nadmiarem mazideł, odżywek, a jeszcze nie znalazłam nic, co by pomogło.
To tak jak ja
Stary 2008-08-29, 17:56   #2596
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Oni mogliby tak długo - kiedyś grali prawie całą noc w Sylwestra
Zresztą jak historia jest ciekawa to mozna sie wciągnać i nie zdajesz soie sprawy z tego, ze minęło już tyle czasu
Niewątpliwie ciekawy sposób na spędzenie sylwestra

Ja swego czasu uwielbiałam grać w tycoona i age of empire
Stary 2008-08-29, 18:02   #2597
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Niewątpliwie ciekawy sposób na spędzenie sylwestra

Mój TŻ gra w różne gry - Age of empire chyba też
Ja nie jestem za grami na komputerze tak jak oni - pewnie dlatego, ze nigdy nie miałam komputera i nigdy w takie gry nie grałam. A ten komputer, który mam teraz, pewnie by nawet takiej gry nie pociągnął. Zresztą ten komputer jest używany, TŻ załatwił mi go (w ramach prezentu imieninowego), zebym miała na czym pisać pracę mgr - bo pracę licencjacką pisałam na laptopie mojego byłego (z któym spotykałam się w przerwie z TŻ - to własnie z nim po raz pierwszy oglądałam "Miasto Aniołów")
Stary 2008-08-29, 18:09   #2598
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Dobry Wieczór
Nadchodzę z moim nowym decu W końcu ukończyłam mój zegar Co prawda, nie jestem całkowicie zadowolona (jak zwykle ), ale po tym wszystkim co z nim przeszłam, mam do niego sentyment Miał zawisnąć, na zaszczytnym miejscu w korytarzu, ale jako iż, nie jestem zadowolona w 100 %, zawiśnie w garderobie
Pierwsze zdjęcie wersja przed obróbką i drugie - po
Virusia, świetnie czekam z niecierpliwością na jeszcze

Cytat:
no, czasem to doceniają . Facet z fizjologii roślin (taki starszy ale świetny - raz żebyśmy zapamiętali, że paprotniki lubią wilgoć do rozmnażania to powiedział "Zapamiętajcie, paprotki lubią to robić pod prysznicem" ) widział jak zbieram mlecz przed budynkiem i się pyta dla kogo to zbieram, a ja że dla mojej świnki a on "Oooo, ma pani świnkę w akademiku?" Na to ja mu, że tak i że już wieeeele widziała, nie na daremno imię ma Depresja
niezła jesteś, widzę

Cytat:
No, ja nie noszę też zegarka na ręku, nie lubię.
Ja też chyba nie... Wszystkie, które nosiłam albo się popsuły, albo zgubiły. Ewidentnie nie mam szczęścia do nich. To chyba jakiś znak

Cytat:
Śliczny
Też bym chciała umieć robić kolczyki, ale ja nie mam zabardzo wyobraźni, pomysłów. Mało twórcza poprostu jestem i założe się że wszystko byłoby na jedno kopyto
Jak zaczniesz, to pomysły pojawią się same. Ja zresztą też często robię na jedno kopyto. Teraz mogę się troszkę rozwinąć, ale tylko troszkę, dzięki tym elementom metalowym, co je sobie zamówiłam, ale podstawy i tak zostają takie same.
Ja akurat lubię długie, więc choćby nie wiem co, u mnie zawsze będzie dyndać z 10 cm

Cytat:
Miałam już:
brevoxyl
duac gel
differin
effaclar K
davercin
acne-derm
i jescze jedn preparat tylko na recepte, ale nazwy już nie pamiętam

Teraz smaruje tylko acne-derm. I znowu coś mi się porobiło z tą cerą Jestem w stanie poświęcić wątrobe Spokojnie byłabym w stanie poświęcić jeszcze kilka innych organów byle tylko mieć ładną cerę.
Co za determinacja
Ja w sumie sobie odpuściłam. Miałam w miarę ładną cerę, jak brałam tabletki anty, ale teraz odstawiłam i się sporo popsuła. Nie chce mi się plątać po dermatologach. Dermacol na japę i heja

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
dokładnie- na początku przez jakiś czas pomagał a potem przestał- może faktycznie trzeba do niego wrócić- bo tym pudrem essensce zrobiłam sobie z twarzy jesień średniowiecza
Odnośnie jesieni średniowiecza...
Cytat:
-- Zrobię Ci z dupy jesień średniowiecza! -- zakrzyczała za
> jego plecami.
>
> Na ten znak portki wzdęły mu się w kroku po czym puściły w szwach uwalniając nieprzerwaną kawalkadę giermków, rycerzy, koni, konkubin, maszyn oblężniczych, zakonu Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie, zaprzęgów, chłopów pańszczyźnianych, hołdów, wasali, lenników, Robina Hooda z Loxley...
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A tak w ogole.... musze to napisac: qr$% pier&^%*£% ma^ !!! ale jestem wsiekla!!!! Caly weekend spedze sama w Londynie! Chlop nad morzem a ja nie moge do iego jechac (a juz sie spakowalam i pozyczylam pieniadze) a moja kochana siostrzyczka ze szwagrem sie wybieraja do znajomych... Juz brak mi sil...

Cytat:
Nie nie mialam robionych zadnych badan. Lekarka uwazala, ze problemy mam male (bylam u niej akurat jak na zlosc w lepszym okresie) i ze tetracyklina nie jest mi potrzebna - za pierwszym razem. Przepisala mi jakies masci itp, ktorych nie stosowalam, bo bylam mala, glupia gowniara - dobrze, ze zaczelysmy rozmawiac, bo teraz sobie o tym przypomnialam. Moze powinnam isc i brac to co mi przepisuje Ale ze mnie...
W kazdym razie masci byly glownie na plecy, na twarz zalecala mi stosowac brevoxyl

Ojej , szybkiego powrotu do zdrowia.
A co do pierwszej części wypowiedzi... ja się cieszę, że nie używałam tego, co mi lekarka niegdyś zapisała... dzisiaj pewnie miałabym mega-przebarwienia . Pamiętam, z liceum, wypisała mi Retin A. Z komentarzem, żeby możliwie unikać słońca. Słówka o filtrach, o skutkach ubocznych :nieunikania". Nie kupiłam wtedy tej recepty, bo kosztował jakąś koszmarną kasę... Opatrzność czuwa...

PS. Widzę novego ava czyżby wszyscy już szykowali się na nową porę roku i zmieniali "skórki"

Cytat:

Ja ogólnie zażywam dosyć dużo suplementów Czasem się zastanawiam czy, aby nie przedobrzam Witamina C właśnie z powodu naczynek to moje niezbędne minimum.
Ooooo, też muszę dołożyć to do suplementacji. Mój nos się zbuntował ostatnio i zauważyłam kilka pajączków a nigdy nie miałam problemów z pękającymi naczynkami

Cytat:
Jestem u kolegi
Mój TŻ nagina w to na kompie
Może i Tobie zainstalują, to się wciągniesz
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 18:09   #2599
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ gra w różne gry - Age of empire chyba też
(z któym spotykałam się w przerwie z TŻ - to własnie z nim po raz pierwszy oglądałam "Miasto Aniołów")

"In the arms of the angel..."

Mogłaby słuchać godzinami
Stary 2008-08-29, 18:12   #2600
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

"In the arms of the angel..."

Mogłaby słuchać godzinami
Ja też Ściężkę dźwiękową też mam od byłego

Estelle

Cytat:
Mój TŻ nagina w to na kompie
Może i Tobie zainstalują, to się wciągniesz
Komputer za słaby - tzn ten mój
Stary 2008-08-29, 18:14   #2601
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam już:
brevoxyl
duac gel
differin
effaclar K
davercin
acne-derm
i jescze jedn preparat tylko na recepte, ale nazwy już nie pamiętam

Teraz smaruje tylko acne-derm. I znowu coś mi się porobiło z tą cerą Jestem w stanie poświęcić wątrobę Spokojnie byłabym w stanie poświęcić jeszcze kilka innych organów byle tylko mieć ładną cerę.
ah, rozumiem. Mi na szczęście effaclar k i ziółka pomogły. Męczyłam sie z tym ponad 4 lata. Zresztą, nadal nie jest idealnie. Trzymam kciuki
Cytat:

Poprostu z czasem skóra się uodparnia na antybiotyk Na początku jest zazwyczaj znaczna poprawa, ale z czasem wraca się do punktu wyjścia, niestety. Czytałam, że wskazane są przerwy, jeśli chodzi o stosowanie tego typu preparatów. W sumie davercinu to już lata nie stosowałam Można by znowu spróbować. A miał ktoś z Was może jakieś przejścia z antybiotykami stosowanymi doustnie
Ja. Miałam tetralysal i jeszcze jakiś inny , nie pamiętam juz nazwy. Na "d" chyba jakoś. Niestety, dopóki bralam, bylo naprawdę bardzo ładnie z moją cera, wszytko schodziło. Po odtawianieu, po 2 tygodniach wszystko wracało i było jeszcze gorzej niż wcześniej. Nawinie jednak myślałam,ze tak byc musi i brałam antybiotyki kila serii. Dlatego odradzam. Mojej koleżance pomógł zorac.

Cytat:
Moja koleżanka właśnie ta co już wszystko brała, to długo brała tetracyklinę i trochę odporność jej siadła, w ogóle nie pomogło. Tzn, owszem pomagała jak brała (a bywało, że 3 miesiące) to wszystko znikało. Jak tylko odstawiła to wysyp podwójny.
Dokładnie! :tak:
Cytat:
ja to się chyba uzbroję w cierpliwość i poczekam do 30tki w końcu kiedyś musi minąć nie a to praktycznie tylko 5 lat
Mi kiedyś babka w poczekalni proponowała,żebym zaszła w ciąże. Podobno minie Tylko,ze ona myślałą,że mam więcej lat, kolejna się nabrała. Miałam 14 lat
Cytat:
Milka i pozostale wlosomaniaczki - solidaryzuje sie z wami w sprawie wrednej cery Tez mam problemy. Rok temu idealnie sprawdzal sie u mnie Lysanel Active, genialnie zmniejszyl pory, do teraz nie robi mi sie nic na nosie i w okolicach. Odstawilam go jednak, a kiedy probowalam wrocic na wakacjach - podraznial mnie.
Ja wlasnie go zamoilam,czekam na paczkę i jestem ciekawa jak na mnie zadziała. Na pocztaku bede smarowac raz w tygodniu, potem zobaczymy.
ja jestem zadowolona z filtra lirene. Tani i naprawdę fajny
Cytat:
Dojrzewam powoli do mysli, zeby zrobic sobie badania hormonalne. Nie wiem co was neka - mnie stosunkowo niewielki tradzik grudkowo-krostkowy. Czytalam, ze to dziadostwo czesto ustepuje z wiekiem, a trwa dluzej, kiedy sie go nie leczy. Dlatego mysle tez o odwiedzeniu dobrego dermatologa, tylko nie znam nikogo ciekawego w Krakowie - macie jakies typy?
Byłam kiedyś u endokrynologa. On mnie jednym słowem wyśmiał, chociaż ja bardzo chciałam te badania zrobić, bo zauważyłam u siebie ,ze mam trochę więcej włosów na ciele niż mieć powinnam. Powiedział,ze to dojrzewanie i ,że mi przejdzie. Podobno dobre są zastrzyki z własnej krwii. Moze warto podsunąć ten pomysł dermatologowi, jeśli nic innego nie pomaga?

Ja syfki punktowo smakuje pasta lassari. Cudo.
Cytat:
Wracaj do zdrowia!

Cytat:
Ja poczekam do tej poniedziałkowej wizyty, pognębie trochę tą dermatolog i zobaczymy co z tego wyjdzie. Standardowo zapytam o ochrone przeciwsłoneczną w czasie stosowania kwasów (jakoś trzeba kompetencje dermatologa sprawdzić).
Wszyscy do których chodziłam mówili, ze nie potrzeba Dlatego leczę się na własną rękę.

Wybaczcie literówki

W ogóle, dostałam dziś ten Seboradin. Nowa butelka jest przekiepska. I nie wiem,skałd chyab zmieniony :/
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 18:24   #2602
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle, dostałam dziś ten Seboradin. Nowa butelka jest przekiepska. I nie wiem,skałd chyab zmieniony :/
Na którymś wątku jakaś wizażanka się zastanawiała czy wraz z opakowaniem nie zmienili składu szamponu.

Cytat:
Mi kiedyś babka w poczekalni proponowała,żebym zaszła w ciąże. Podobno minie Tylko,ze ona myślałą,że mam więcej lat, kolejna się nabrała. Miałam 14 lat

Tulipanna
dołączam się do życzeń szybkiego powrou do zdrowia

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-29 o 18:47 Powód: dopisek
Stary 2008-08-29, 18:51   #2603
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
ah, rozumiem. Mi na szczęście effaclar k i ziółka pomogły. Męczyłam sie z tym ponad 4 lata. Zresztą, nadal nie jest idealnie. Trzymam kciuki
Ja. Miałam tetralysal i jeszcze jakiś inny , nie pamiętam juz nazwy. Na "d" chyba jakoś. Niestety, dopóki bralam, bylo naprawdę bardzo ładnie z moją cera, wszytko schodziło. Po odtawianieu, po 2 tygodniach wszystko wracało i było jeszcze gorzej niż wcześniej. Nawinie jednak myślałam,ze tak byc musi i brałam antybiotyki kila serii. Dlatego odradzam. Mojej koleżance pomógł zorac.

Dokładnie! :tak:
Ciąża piszesz, chyba w obecnej sytuacji wolę się smarować różnymi specyfikami

Poczytam o tym Zoracu I mimo wzystko zapytam o antybiotyki doustne Jak to nie pomoże to zawsze jest jeszcze jedno rozwiązanie - znaczy ta ciąża

Emilio koleżnka usuwała pieprzyka u chirurga plastyka. Przed zabiegiem miała badany ten pieprzyk (czy aby to nic złośliwego). Zdecydowała się na chirurga plastyka głównie ze względów estetycznych i lekarz ten był jej polecany. Zabieg był refundowany i jeśli nadal jesteś zainteresowana wszystkie dane kontaktowe i adres na priv

Mykam się poruszać trochę Bo mnie tyłek od tego siedzenia boli
Stary 2008-08-29, 18:56   #2604
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mykam się poruszać trochę Bo mnie tyłek od tego siedzenia boli
Mnie tam taki ból nie straszny
Stary 2008-08-29, 19:04   #2605
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tam taki ból nie straszny

Weteranka

Ja pracuje nad projektem, więc siedzę przy kompie prawie całą dobę Dostaje już oczopląsu i czuje jak mi się kręgosłup krzywi

Więc Aguś jak by okazji nie było wyszalej się na tym weselu i za mnie...

I łap wianek A TŻ niech za muszkę chwyci - w końcu tradycji musi stać się za dość
Stary 2008-08-29, 19:08   #2606
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Weteranka

Ja pracuje nad projektem, więc siedzę przy kompie prawie całą dobę Dostaje już oczopląsu i czuje jak mi się kręgosłup krzywi
Nie weteranka - raczej zdesperowana wizażowa (lub internetowa - jak zwał tak zwał) narkomanka, która dorwała się do komputera i korzysta ile się da

Współczuję

Cytat:
Więc Aguś jak by okazji nie było wyszalej się na tym weselu i za mnie...

I łap wianek A TŻ niech za muszkę chwyci - w końcu tradycji musi stać się za dość
Wyszaleję się - chociaż nie przepadam za weselami
W każdym bądź razie ja wesela nie planuję - ja tak postanowiłam i TŻ na szczęście się ze mną zgadza - nie ma wyjścia, haha

Będę łapać - stratuję wszystkie panny po drodze - tak będę biegła

Jaaakie włosy - jaaaka długość

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33
Stary 2008-08-29, 19:40   #2607
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Łoooo mamo, Age of Empires, też uwielbiałam w to grać albo patrzeć, jak gra mój brat
Ach i to boskie tłumaczenie chyba z II części... "stable", "trzymac" "Żanna Dark i Burgundy" oraz moje ulubione"mnich nie ma więcej wiary, żeby przeobrazić" i ich boskie śpiewy "ajoooo alololo"

Cytat:

Estelle

Komputer za słaby - tzn ten mój

To zainstalują dla Ciebie na tym kompie kolegi
Oni będą łupać w realu a Ty na klawiaturze

Cytat:
[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=indigo][I]Zresztą jak historia jest ciekawa to mozna sie wciągnać i nie zdajesz soie sprawy z tego, ze minęło już tyle czasu
Oj, tak, gry są strasznie wciągające. Pisałam już chyba kiedyś, jak mnie 4 rano zastała przy graniu w Heroes od M&M III, a to nie jedyny taki przypadek.
Nie wspomnę już o cudownym Icewind Dale, do którego mam o tyle większy sentyment, że w pierwszej fazie znajomości mój TŻ pisał o niej w mailach do mnie, a tak w ogóle to miał w drużynie swoją ulubioną postać, którą nazwał moim nickiem... [a wyobrażacie sobie, jak wściekła musiała być jego dziewczyna :Admin

Cytat:
[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=indigo][I]Jak będę miała już wszystkie płytki to Ci mogę wysłać
Pierwszą płytkę dostałam szybko, ale dalsze odcinki się strasznie wolno ściągają i trochę sobie poczekam
Ooooo dzięki wielkie , to już w odpowiednim czasie dogadamy się na PW co i jak

Cytat:

Pracusiu
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 19:52   #2608
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo dzięki wielkie , to już w odpowiednim czasie dogadamy się na PW co i jak
Nie ma sprawy
Stary 2008-08-29, 20:01   #2609
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Jak zaczniesz, to pomysły pojawią się same. Ja zresztą też często robię na jedno kopyto. Teraz mogę się troszkę rozwinąć, ale tylko troszkę, dzięki tym elementom metalowym, co je sobie zamówiłam, ale podstawy i tak zostają takie same.
Ja akurat lubię długie, więc choćby nie wiem co, u mnie zawsze będzie dyndać z 10 cm
Nie powiedziałabym, że na jedno kopyto Natomiast mnie własnej kreatywności brakuje trochę, nie potrafię czegoś ot tak stworzyć.

Cytat:
Hmm, możesz wkleić?

Gry? Czasem siedzę godzinami. Ostatnio bardzo polubiłam rpg (Wiedźmin ) , niezmiennie lubię przygodówki (na myślenie - Syberia ) i Zręcznościowo- przygodowe (Tomb Radier) , natomiast w ogóle nie wciągają mnie strategie, bijatyki.

Finlora - Skąd to? (obrazek) włosy faktycznie jak marzenie, bardzo podoba mi się taki soczysty rudy kolor na długich, falowanych/kręconych gęstych włosach
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 20:04   #2610
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Finlora - Skąd to? (obrazek) włosy faktycznie jak marzenie, bardzo podoba mi się taki soczysty rudy kolor na długich, falowanych/kręconych gęstych włosach
Ze stronki www.sedan.blox.pl
Wklejałam już kiedyś ten adres - duuużo ciekawych fotek
Tzn sporo przegiętych ale poza tym jest naprawdę mnóstwo ciekawych ujęć - chociażby dla tych którzy interesują się fotografią

Właśnie usłyszałam inną wersję z cyklu opowieści studenckich, podobną do tej, którą przytoczyła Tulipanna
Studentka wychodząc z egzaminu mówi "Ten głupi alfons postawił mi dwóję", oczywiście nie zauważyła, ze on stoi tuż za nią, facet bierze od niej indeks, przekreśla dwóję, wstawia tróję i mówi "Żeby nie było, ze alfons nie dba o swoje dziwki"
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości