|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2584 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), do smarowania Skinoren, do mycia Physogel tylko że nie wyobrażam sobie "mycia" twarzy jakimś tłustym glutem bez wody A miałam już Davercin (beznadziejny) i Zineryt - pomagał, ale tylko jak stosowałam, a z takich bez recepty to Benzacne dobry, ale skóra się szybko uodparnia i Acnefan taki średni.Cytat:
) nie mam kasy![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Physogel jest naprawdę bardzo przyjemny i po nim masz taką nawilżoną i idealnie matową cerę Co do Revlona to od czego jest allegro Jeśli chodzi o apteczne podkłady to są jakieś naprawdę jasne Ja się nie spotkałam z takimi.
|
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś nie potrafię się wczuć w tę grę - próbowałam dwa razy (wtedy byłam z kimś innym a TŻ też tam grał) i stwierdziłam, ze to chyba nie dla mnie. Wcześniej, kiedy spotykali się, żeby pograć, dostawałam komputer z mnóstwem filmów, a dzisiaj jakie szczęście - internet W zeszłym roku pamiętam, że grali u takiego kolegi, który też miał internet i spędziłam wtedy 6h na wizażu ![]() A oni co chwilę pytali się czy mi się nie nudzi i co ja mogę tak długo w necie siedzieć |
|
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za revlonem, albo jakimś innym musze rozejrzeć, bo nie wytrzymam z takimi smalcami za 15zł Co do tych aptecznych to nie wiem, ale domyślam się że przynajmniej są "zdrowsze" i nie będą pogorszać sytuacji, no chyba że ja taka naiwna jestem![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2588 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę bardzo wdzięczna jeśli spytasz... więcej... masz piwo u mnie za to ![]() O fitness pytałam bo ostatnio chcę się gdzieś zapisać, ado fitness teamu mam za daleko... Cytat:
I dziękuję, to pierwszy zlot na jakim będę, a odbywają się regularnie. Strasznie jestem ciekawa ![]() Cytat:
Hah W warhammera kiedyś dużo grałam, a TŻ-były TŻ miał obsesję na punkcie tej grry zazwyczaj ją prowadził
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Co z tego, że moi znajomi o 14 już mogli korzystać ze sprzętów elektronicznych, ja musiałam bite 6 godzin czekać, aż @#$%^&* poradzą sobie z drutami Cytat:
Cóż, ja swoim zwyczajem odwróciłam się na pięcie i olałam gościa ![]() Cytat:
Cytat:
Już lubię Twojego TŻ'a i jego kolegę
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wytrzymali jesteście wszyscyNie zmywam. Jeśli nie robiłam tego dnia makijażu, to mogę umyć twarz tylko tym preparatem Co by nie było to właśnie dermatolog polecił mi do mycia używać tylko jego, ale ja i tak od czasu do czasu muszę umyć twarz wodą, a jak mam na twarzy podkład i puder to już obowiązkowo |
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli Krakowska też odpada. Ja miałam w planach tam chodzić, ale zwyczajnie nie miałam z kim, a samej to się nie chce ![]() Koleżanka chodziła na Dietla i sobie chwaliła. Podobno dobry fitness klub jest też obok Jubilatu, ale nazwy nie pamiętam ![]() No piwo może nie koniecznie, ale za latte to zrobie wszystko ![]() |
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super, że już Ci prąd włączyli i wreszcie mogłaś wejść na swój ukochany wizaż ![]() Hahaha To przyjeżdżaj i zagraj ![]() Oni mogliby tak długo - kiedyś grali prawie całą noc w Sylwestra ![]() Zresztą jak historia jest ciekawa to mozna sie wciągnać i nie zdajesz soie sprawy z tego, ze minęło już tyle czasu To tak jak z wizażem ![]() Kasiu śliiiczny avek |
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super super, zaraz zmykam do Warcrafta
|
|
|
#2595 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
I w międzyczasie nadrobiłam zaległosci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zresztą, jak Ci już kiedyś napisałam, swego czasu (po "Dzieciach z dworca Zoo" byłam tak zafascynowana tym tematem) przeczytałam mnóstwo książek o tej tematyce Cytat:
![]() (Ale nie tyle zakupów w ciągu jednego miesiąca co ja...) Cytat:
![]() Cytat:
Przekażę Czarnej ![]() Cytat:
Zabieram się z ciocią koleżanki - uff Cytat:
![]() Ja też ![]() I jeszcze za zmywaniem nie przepadam - ostatnio mówię do TŻ "Ty będziesz gotował a ja będę zmywać...tzn wkładać naczynia do zmywarki" Cytat:
Pierwszą płytkę dostałam szybko, ale dalsze odcinki się strasznie wolno ściągają i trochę sobie poczekam ![]() Niestety jak na razie nie miałam okazji obejrzeć w spokoju tych odcinków co mam, bo strasznie mi sie tnie - moze brakuje mi jakiegoś kodeka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swego czasu uwielbiałam grać w tycoona i age of empire
|
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem za grami na komputerze tak jak oni - pewnie dlatego, ze nigdy nie miałam komputera i nigdy w takie gry nie grałam. A ten komputer, który mam teraz, pewnie by nawet takiej gry nie pociągnął. Zresztą ten komputer jest używany, TŻ załatwił mi go (w ramach prezentu imieninowego), zebym miała na czym pisać pracę mgr - bo pracę licencjacką pisałam na laptopie mojego byłego (z któym spotykałam się w przerwie z TŻ - to własnie z nim po raz pierwszy oglądałam "Miasto Aniołów")
|
|
|
|
|
|
#2598 | ||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
czekam z niecierpliwością na jeszcze Cytat:
niezła jesteś, widzę Ja też chyba nie... Wszystkie, które nosiłam albo się popsuły, albo zgubiły. Ewidentnie nie mam szczęścia do nich. To chyba jakiś znak ![]() Cytat:
Ja akurat lubię długie, więc choćby nie wiem co, u mnie zawsze będzie dyndać z 10 cm Cytat:
![]() Ja w sumie sobie odpuściłam. Miałam w miarę ładną cerę, jak brałam tabletki anty, ale teraz odstawiłam i się sporo popsuła. Nie chce mi się plątać po dermatologach. Dermacol na japę i heja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, szybkiego powrotu do zdrowia.A co do pierwszej części wypowiedzi... ja się cieszę, że nie używałam tego, co mi lekarka niegdyś zapisała... dzisiaj pewnie miałabym mega-przebarwienia . Pamiętam, z liceum, wypisała mi Retin A. Z komentarzem, żeby możliwie unikać słońca. Słówka o filtrach, o skutkach ubocznych :nieunikania". Nie kupiłam wtedy tej recepty, bo kosztował jakąś koszmarną kasę... Opatrzność czuwa... ![]() PS. Widzę novego ava czyżby wszyscy już szykowali się na nową porę roku i zmieniali "skórki" ![]() Cytat:
a nigdy nie miałam problemów z pękającymi naczynkami ![]() Cytat:
![]() Może i Tobie zainstalują, to się wciągniesz
|
||||||||||
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2601 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko,ze ona myślałą,że mam więcej lat, kolejna się nabrała. Miałam 14 lat ![]() Cytat:
ja jestem zadowolona z filtra lirene. Tani i naprawdę fajny ![]() Cytat:
Ja syfki punktowo smakuje pasta lassari. Cudo. Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego leczę się na własną rękę.Wybaczcie literówki ![]() W ogóle, dostałam dziś ten Seboradin. Nowa butelka jest przekiepska. I nie wiem,skałd chyab zmieniony :/
|||||||||
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tulipanna dołączam się do życzeń szybkiego powrou do zdrowia Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-29 o 18:47 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytam o tym Zoracu Jak to nie pomoże to zawsze jest jeszcze jedno rozwiązanie - znaczy ta ciąża![]() Emilio koleżnka usuwała pieprzyka u chirurga plastyka. Przed zabiegiem miała badany ten pieprzyk (czy aby to nic złośliwego). Zdecydowała się na chirurga plastyka głównie ze względów estetycznych i lekarz ten był jej polecany. Zabieg był refundowany i jeśli nadal jesteś zainteresowana wszystkie dane kontaktowe i adres na priv ![]() Mykam się poruszać trochę Bo mnie tyłek od tego siedzenia boli
|
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Weteranka Ja pracuje nad projektem, więc siedzę przy kompie prawie całą dobę Dostaje już oczopląsu i czuje jak mi się kręgosłup krzywi![]() Więc Aguś jak by okazji nie było wyszalej się na tym weselu i za mnie... ![]() I łap wianek
|
|
|
|
|
#2606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję ![]() Cytat:
W każdym bądź razie ja wesela nie planuję - ja tak postanowiłam i TŻ na szczęście się ze mną zgadza - nie ma wyjścia, haha ![]() Będę łapać - stratuję wszystkie panny po drodze - tak będę biegła Jaaakie włosy - jaaaka długość
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
||
|
|
|
|
#2607 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Łoooo mamo, Age of Empires, też uwielbiałam w to grać
Ach i to boskie tłumaczenie chyba z II części... "stable", "trzymac" "Żanna Dark i Burgundy" oraz moje ulubione"mnich nie ma więcej wiary, żeby przeobrazić" i ich boskie śpiewy "ajoooo alololo" ![]() To zainstalują dla Ciebie na tym kompie kolegi ![]() Oni będą łupać w realu a Ty na klawiaturze ![]() Cytat:
Nie wspomnę już o cudownym Icewind Dale, do którego mam o tyle większy sentyment, że w pierwszej fazie znajomości mój TŻ pisał o niej w mailach do mnie, a tak w ogóle to miał w drużynie swoją ulubioną postać, którą nazwał moim nickiem... [a wyobrażacie sobie, jak wściekła musiała być jego dziewczyna :Admin ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast mnie własnej kreatywności brakuje trochę, nie potrafię czegoś ot tak stworzyć.Cytat:
Gry? Czasem siedzę godzinami. Ostatnio bardzo polubiłam rpg (Wiedźmin ) , niezmiennie lubię przygodówki (na myślenie - Syberia ) i Zręcznościowo- przygodowe (Tomb Radier) , natomiast w ogóle nie wciągają mnie strategie, bijatyki.Finlora - Skąd to? (obrazek) włosy faktycznie jak marzenie, bardzo podoba mi się taki soczysty rudy kolor na długich, falowanych/kręconych gęstych włosach
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejałam już kiedyś ten adres - duuużo ciekawych fotek Tzn sporo przegiętych ale poza tym jest naprawdę mnóstwo ciekawych ujęć - chociażby dla tych którzy interesują się fotografią ![]() Właśnie usłyszałam inną wersję z cyklu opowieści studenckich, podobną do tej, którą przytoczyła Tulipanna ![]() Studentka wychodząc z egzaminu mówi "Ten głupi alfons postawił mi dwóję", oczywiście nie zauważyła, ze on stoi tuż za nią, facet bierze od niej indeks, przekreśla dwóję, wstawia tróję i mówi "Żeby nie było, ze alfons nie dba o swoje dziwki" |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

), do smarowania Skinoren, do mycia Physogel tylko że nie wyobrażam sobie "mycia" twarzy jakimś tłustym glutem bez wody
A miałam już Davercin (beznadziejny) i Zineryt - pomagał, ale tylko jak stosowałam, a z takich bez recepty to Benzacne dobry, ale skóra się szybko uodparnia i Acnefan taki średni.
Ja też kiedyś tak zaszalałam i kupiłam sobie jakiś tani podkład i nie, że te kosmetyki za grosze to wszystkie są do niczego, ale podkład akurat okazał się kompletnym bublem i mnie masakrycznie pozapychał
) nie mam kasy

miał obsesję na punkcie tej grry zazwyczaj ją prowadził
Co z tego, że moi znajomi o 14 już mogli korzystać ze sprzętów elektronicznych, ja musiałam bite 6 godzin czekać, aż @#$%^&* poradzą sobie z drutami 

Tych z Chorwacji nie widziałaś??? Widziałaś przecież
czekam z niecierpliwością na jeszcze
niezła jesteś, widzę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)