|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Zezaelo.ki posts...
Pata Negra..... Warto zapamietac. vino super za chyba 4e.dzis Na ofercie bylo za 2.25. nie pamietam kiedy take dobre vino kupilam. Podobne do wina na jakies chodze do hotelu starego w centrum..... Jutro mam sie pokazac w klinice na usuwanie kamiebia z zebow , zobaczymy co mi powiedza. Liczba infekcji u nas rosnie.....anuluja wizyty u dermatologa. Ciekawe czy usg tez mi anuluja.... Pigment ma Boxa za 199 zeta... Ponoc same perelki.... ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Wcale mnie to nie dziwi.......Hispania ladowa nie kontroluje imprez it'd. Lada moment wyspy moga miec problem. Ciekawe ze czartery maja byc OK a np. Ryanair juz nie...pewnie w czarterach zakazen nie bedzie wg wyliczen rzadowych. Ech......polityka....u nas na wyspie niewiele zakazen na poludniu. Gran Canaria ma bardzo duzy problem. Ale to sie moze zmienic za moment. Hotele ktore mialy sie otwierac w sierpniu, nadal zamkniete. Otwarcia przelozyly na list iPad....wiele menagerow mowi ze pewnie sie otworza w 2021..... |
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;88106262]Treść usunięta[/QUOTE]
Straszne cyrki robią się z tymi granicami mój TŻ też w weekend pojechał pozałatwiać na ostatni moment sprawy na Węgrzech, bo od dzisiaj zamknęli granice.Ciekawa jestem ile to wszystko potrwa... |
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastawcie budziki na piątek 4 września o 9:00. ⏰ Liczba boxów jest ograniczona. Dzień przed premierą poznancie pełen skład. 🥰 Macie typy co do zawartości? |
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że pokazują wcześniej zawartość. Ten poprzedni był ok, ale ostetcznie się nie skusiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaauuuu od września pracuję już normalnie, 5dni w tygodniu zamiast 2-3 W ramach pocieszenia chyba muszę sobie coś zakupić ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- D
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś kosmetycznie - moje denko skromne
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
CliniqueSkorzystaj z rabatu na swoje ulubione kosmetyki.
20% rabatu od 99 zł 25% rabatu od 199 zł 30% rabatu od 499 zł* 1-6 WRZEŚNIA Rabat naliczy się automatycznie w koszyku. Sephora ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
|
|
|
|
#2051 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Założyłam, że to będzie mój ostatni tak duży wydatek na bzdety, kryzys idzie trzeba przestać szaleć. Mam nadzieję, że dotrzymam postanowienia ![]() Cytat:
Jak mówiłam wcześniej - był czas przywyknąć, bo to już któryś rok z zrzędu. Chociaż wcześniej nie byłam tak mocno na ten kalendarz napalona, jak w ubiegłym roku. Zależało mi bardzo i klops. Okropne choróbsko. Im jestem starsza tym gorzej. Szkoda gadać oraz nie będę smęcić o swoich podrobach ![]() Cytat:
![]() Obiektywnie patrząc, jak coś znika w ciągu godziny czy dwóch po wypuszczeniu na rynek, to raczej nie jest łatwe do zbobycia. Strasznie babki są napalone akurat na ten kalendarz. A jest ich przecież na rynku co roku coraz więcej - już chyba każdy większy sklep ma swój. Magia. Cytat:
Właśnie dlatego trzeba się hamować z wydatkami na bzdety, bo na serio gigantyczny krysys na horyzoncie - mówię o sobie, oczywiście ![]() My z mężem pracujemy w branży motoryzacyjnej; interes idzie (póki co) raczej bez większych zakłóceń i przestojów. Ale biznes robi się potwornie ciężko, bo odbiorców mamy wyłącznie za granicą, więc przez te wszystkie utrudnienia komunikacyjne to jest naprawdę ból w tyłku załatwić cokolwiek. A nie wszystko się da za pomocą telekonferencji - właściwie to niewiele się da. Ostatnio mąż miał wyjazd służbowy do Estonii, do Tallina konkretnie. Musiał lecieć z Berlina, bo oni z Polski nie wpuszczają (jest Niemcem, więc nie miał problemu). Z Berlina poleciał do Helsinek, a stamtąd promem popłynął do Tallina. Przecież jak Magellan w podróż w nieznane się wybrał ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Jakie tam skromne. Piękne dno ![]() Nie pamiętam kiedy tyle w miesiącu zużyłam. |
||||
|
|
|
#2052 | |
|
Chanel Lady
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
powodzenia w szukaniu !! Na pewno szybko znajdziesz coś lepszego niz miałaś teraz ![]() Też się zapisałam na kalendarz z cultu ale nie wiem nadal czy będę brać. Z zeszłorocznego a sumie nadal mam sporo rzeczy w ogóle nie ruszonych, zwlaszcza z kolorowki, do tego wydaje mi się że parę rzeczy już było w tym roku w goody bagach np te cienie do powiem to chyba takie same mam Póki co pozdrawiam z deszczowego dzis Salzburga ![]() Cudne miasto ! Jak ktoś jeszcze nie bym to polecam na weekend Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam mini zamówienie w EL - fajne próbki ![]() ![]() ![]() ![]() Całość za 39zł
|
|
|
|
|
#2054 | |
|
Chanel Lady
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108020]
To jest prawda, cena za to cudo miażdży. Założyłam, że to będzie mój ostatni tak duży wydatek na bzdety, kryzys idzie trzeba przestać szaleć. Mam nadzieję, że dotrzymam postanowienia ![]() No właśnie, pamiętam, że on w chwilę zniknął. Ja chyba akurat wykoczyłam do miasta na godzinkę. Jak wróciłam, było 'po wszyskiemu' - jak mówił jeden majster co mi dom wykańczał Jak mówiłam wcześniej - był czas przywyknąć, bo to już któryś rok z zrzędu. Chociaż wcześniej nie byłam tak mocno na ten kalendarz napalona, jak w ubiegłym roku. Zależało mi bardzo i klops. Okropne choróbsko. Im jestem starsza tym gorzej. Szkoda gadać oraz nie będę smęcić o swoich podrobach ![]() Czy trudno...jak się ma szczęście jak Aniyam, to nietrudno ![]() Obiektywnie patrząc, jak coś znika w ciągu godziny czy dwóch po wypuszczeniu na rynek, to raczej nie jest łatwe do zbobycia. Strasznie babki są napalone akurat na ten kalendarz. A jest ich przecież na rynku co roku coraz więcej - już chyba każdy większy sklep ma swój. Magia. Oooo...ale kicha Właśnie dlatego trzeba się hamować z wydatkami na bzdety, bo na serio gigantyczny krysys na horyzoncie - mówię o sobie, oczywiście ![]() My z mężem pracujemy w branży motoryzacyjnej; interes idzie (póki co) raczej bez większych zakłóceń i przestojów. Ale biznes robi się potwornie ciężko, bo odbiorców mamy wyłącznie za granicą, więc przez te wszystkie utrudnienia komunikacyjne to jest naprawdę ból w tyłku załatwić cokolwiek. A nie wszystko się da za pomocą telekonferencji - właściwie to niewiele się da. Ostatnio mąż miał wyjazd służbowy do Estonii, do Tallina konkretnie. Musiał lecieć z Berlina, bo oni z Polski nie wpuszczają (jest Niemcem, więc nie miał problemu). Z Berlina poleciał do Helsinek, a stamtąd promem popłynął do Tallina. Przecież jak Magellan w podróż w nieznane się wybrał ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Jakie tam skromne. Piękne dno ![]() Nie pamiętam kiedy tyle w miesiącu zużyłam.[/QUOTE]O tak kryzys się zbliża i pomimo że niby na razie jest ok to widać że zaczyna się panika jak w 2010. Firmy się biją o kontrakty i tak schodzą z cen że masakra, to się nie skończy dobrze, za rok czy dwa będzie fala bankructw Więc też się wzięłam za oszczędzanie bo kto wie co to będzie w przyszłym roku.Współczuje choroby, ja mam tylko celiakię i chociaż bezobjawowa na pierwszy rzut oka to potrafi namieszać w organizmie i trochę utrudnia życie na codzien więc crohn musi być mega ciężki w życiu, współczuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
i to jest promocja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dalej kocham EL <3
|
||
|
|
|
#2056 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oooo, w Austrii się bywa Wiener Schnitzel, Keiserschmarrn i Sachertorte zjedzone ? ![]() Miłego pobytu i mniej deszczu ! A na długo ten wyjazd ? EDIT: jak masz celiakię, to raczej tego nie pojesz...to jest lipa. Cytat:
Zresztą na przyszły rok zapowiadają znaczny spadek PKB (największy bodajże od 20 lat ?) i wzrost bezrobocia. Strach. Celiakia też uciążliwa, moja siostra na to choruje. Ogólnie te wszystkie niedomagania związane z układem pokarmowym mocno zatruwają życie. No ale co zrobić. Trzeba jakoś żyć Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2020-09-01 o 12:32 |
||
|
|
|
#2057 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108020] No właśnie, pamiętam, że on w chwilę zniknął. Ja chyba akurat wykoczyłam do miasta na godzinkę. Jak wróciłam, było 'po wszyskiemu' - jak mówił jeden majster co mi dom wykańczał Jak mówiłam wcześniej - był czas przywyknąć, bo to już któryś rok z zrzędu. Chociaż wcześniej nie byłam tak mocno na ten kalendarz napalona, jak w ubiegłym roku. Zależało mi bardzo i klops. Okropne choróbsko. Im jestem starsza tym gorzej. Szkoda gadać oraz nie będę smęcić o swoich podrobach ![]() Czy trudno...jak się ma szczęście jak Aniyam, to nietrudno ![]() Obiektywnie patrząc, jak coś znika w ciągu godziny czy dwóch po wypuszczeniu na rynek, to raczej nie jest łatwe do zbobycia. Strasznie babki są napalone akurat na ten kalendarz. A jest ich przecież na rynku co roku coraz więcej - już chyba każdy większy sklep ma swój. Magia. .[/QUOTE] Mi to się marzy jeszcze ten kalendarz Diora i z Harrodsa Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2058 |
|
Konto usunięte
|
Mówisz ? Idę obczaić co to. Szukam alternatywy dla tego z Culta, bo pewnie znowu się na niego nie załapię >> urodzona optymistka.Korinka, ale deal zrobiłaś. Ogromne próbasy do groszowego zamówienia >> jak ty żeś mie tera zaimponowała ! Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2020-09-01 o 11:27 |
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108217]Mówisz ?
Idę obczaić co to. Szukam alternatywy dla tego z Culta, bo pewnie znowu się na niego nie załapię >> urodzona optymistka.Korinka, ale deal zrobiłaś. Ogromne próbasy do groszowego zamówienia >> jak ty żeś mie tera zaimponowała ![/QUOTE] ahahahaha żeby potem nie było na mnie |
|
|
|
#2060 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108263]Nie będzie. Bo po wstępnym obczajeniu chcę jednak ten z Culta
Ten albo żaden !Space NK też ma mieć całkiem fajny kalendarz o właśnie o Space zapomniałam
|
|
|
|
#2062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Udanego wyjazdu, Kaiserschmarren teraz chyba najlepszy, w sezonie na śliwki ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Piękny ten kalendarz Diora |
|||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108217]Mówisz ?
Idę obczaić co to. Szukam alternatywy dla tego z Culta, bo pewnie znowu się na niego nie załapię >> urodzona optymistka.Korinka, ale deal zrobiłaś. Ogromne próbasy do groszowego zamówienia >> jak ty żeś mie tera zaimponowała ![/QUOTE] |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
I moje denko ... Na drugim zdjęciu produkty przeterminowane
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108080]Oooo, w Austrii się bywa
Wiener Schnitzel, Keiserschmarrn i Sachertorte zjedzone ? ![]() Miłego pobytu i mniej deszczu ! A na długo tej wyjazd ? EDIT: jak masz celiakię, to raczej tego nie pojesz...to jest lipa. Tak, są już pierwsze objawy, że nadciąga załamanie. Widać to też w handlu - sklepy zamykają się na potęgę. Zresztą na przyszły rok zapowiadają znaczny spadek PKB (największy bodajże od 20 lat ?) i wzrost bezrobocia. Strach. Celiakia też uciążliwa, moja siostra na to choruje. Ogólnie te wszystkie niedomagania związane z układem pokarmowym mocno zatruwają życie. No ale co zrobić. Trzeba jakoś żyć Sklepy Współczuję Crohna ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Super denko, przeterminowanych mniej niż zużytych ![]()
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo te przeterminowane są wyrzucane w miarę na bieżąco
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Konto usunięte
|
Hie hie hie
![]() A patrz co sobie ostatnio kupiłam do masowania pyszczka (ja też już po 40tce, ale niewiele) ![]() Znasz to ? https://www.lookfantastic.pl/nuface-.../11395159.html Masuję w pocie czoła od pięciu dni. Czasem to już prawie na śpiąco, ale cinę, bo przecież ważna jest regularność Nic mi jeszcze nie obwisa, ale lepiej zapobiegać niż leczyć > tak sobie to tłumaczę. Trochę to duże do mojej dość drobnej twarzy, ale daję jakoś radę. Ma atest FDA, to nie jakaś lipa, w każdym razie - nie jakiś chiński badziew, który zatrzymuje serce i fale w mózgu Tutaj filmik jak tego używać: https://www.youtube.com/watch?v=UDeFS6B-3jQ Lubię takie urządzonka Działają czy nie, ale lubię.Dobrze, że moja cera nie lubi się z tą marką, bo już bym pewnie poszła Twoim śladem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88108389]Hie hie hie
![]() A patrz co sobie ostatnio kupiłam do masowania pyszczka (ja też już po 40tce, ale niewiele) ![]() Znasz to ? https://www.lookfantastic.pl/nuface-.../11395159.html Masuję w pocie czoła od pięciu dni. Czasem to już prawie na śpiąco, ale cinę, bo przecież ważna jest regularność Nic mi jeszcze nie obwisa, ale lepiej zapobiegać niż leczyć > tak sobie to tłumaczę. Trochę to duże do mojej dość drobnej twarzy, ale daję jakoś radę. Ma atest FDA, to nie jakaś lipa, w każdym razie - nie jakiś chiński badziew, który zatrzymuje serce i fale w mózgu Tutaj filmik jak tego używać: https://www.youtube.com/watch?v=UDeFS6B-3jQ Lubię takie urządzonka Działają czy nie, ale lubię.Dobrze, że moja cera nie lubi się z tą marką, bo już bym pewnie poszła Twoim śladem ![]() No, to fakt. Szkoda pracowników i właścicieli firm z tych branż. Naprawdę strach myśleć o przyszłości... fajne to to... tylko u mnie z regularnością ciężką, mam te różne kawitacje, gua sha itp itd i ...leżą Cytat:
super, tylko kiedy i gdzie będzie można latać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

mój TŻ też w weekend pojechał pozałatwiać na ostatni moment sprawy na Węgrzech, bo od dzisiaj zamknęli granice.
Liczba boxów jest ograniczona. Dzień przed premierą poznancie pełen skład. 🥰

aaauuuu od września pracuję już normalnie, 5dni w tygodniu zamiast 2-3 

powodzenia w szukaniu !! Na pewno szybko znajdziesz coś lepszego niz miałaś teraz