![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Jestem pewna że będzie pięknie wysoka i będzie prawidłowo rosła, w końcu kreska była wyrazna
![]() ![]() Ja mam taki sajgon w pracy, a tu jeszcze cały przyszły tydzień przede mną i przygotować wszystko pod zastępstwo. Ale nie mogę się doczekać urlopu, niby tylko tydzień ale na cieplutko wygrzejemy się (o ile do tego czasu nasz rząd mnie nie wydyma z jakąś obowiązkową kwarantanną po powrocie itp - bo wtedy na szybko będziemy musieli ogarnąć coś w Polsce). Tak naprawdę to dwa lata nie byliśmy nigdzie, nie licząc właśnie długich weekendów i wypadów po okolicy. Bardzo potrzebuje przewietrzenia głowy... A jeszcze jakbym leciała już z myślą że lecimy w trójkę, ehh. Już mi się śniło ostatnio że przylecieliśmy i poszłam kupić test do apteki, nie mogłam się dogadać bo kobita nie znała angielskiego ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zadomowienie
|
Ja będę trzymać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co z tym mieszkaniem? Wyprowadziliście się ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jakichś powodów uznałam, że godz. 20 to dobra pora na kolejny test ![]() ![]() Dziękuję za kciuki ![]() A co do psa to ja mam goldena, wielkiego białego misia ![]() ![]() Ja z kolei usłyszałam, że psy są dla tych co nie mogą mieć dzieci. A ja na to: „a skąd mam wiedzieć czy my możemy mieć dzieci?” i komentarze się skończyły ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
My kilka dni po ślubie odebraliśmy z hodowli kota
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Z tymi psami to totalnie nie pojmuję rozumowania ludzi. W ogóle po co to łączyć i dorabiać jakieś ideologie, że nie możesz mieć dzieci = masz psa, no masakra ![]() jak dla mnie pies to idealny towarzysz dla dzieci, wychowania ich i w ogóle ![]() ![]() Safie, jakiego masz kota?? ![]() Edytowane przez 476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a Czas edycji: 2020-09-08 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
Ja mam dwa koty i tez ciagle drwiny
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
...
|
Oczywiście trzymam mocno! Na pewno będzie dobrze
![]() Co do psów - skoro naszego mamy prawie 6 lat, a staramy się od 2, to znaczy, że podświadomie wiedziałam, że dzieci nie będzie? ![]() ![]() ![]() Zaczął mnie boleć brzuch, pewnie @ za rogiem :/ chociaż niech już będzie, przynajmniej będzie normalny cykl, a nie takie nie wiadomo co... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
Moja babcia dziś stwierdziła że "Ty to już i tak dzieci mieć nie będziesz "
-_- I wiem że tak mówi bo myśli że tego niedoczeka, i wiem że ma swoje lata już i ona urudziła jak miała 20 lat, nie rozumie troche jak się realia zmieniły. I nie jestem na nia zła, ale troche mi kurka przykro :< Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama uznala, ze nie bede miec dzieci poniewaz nigdy nie bawilam sie lalkami... coz, wolalam autka i gry video ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
Aliczee, 6kg bydełko - czarny brytyjczyk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
...
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haha byłam taka sama w dzieciństwie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post u Was, więc proszę o wyrozumiałość
![]() Mam 29 lat. Moja pierwsza ciąża niestety zakończyła się pod koniec maja że względu na zespół Patau u synka. Po 9 tygodniach od łyżeczkowania dostałam pierwsza miesiączkę, a później w dniu 24 sierpnia. W 6 dniu cyklu współzylam z mężem bez zabezpieczenia a w 13 dniu cyklu na papierze pojawiło mi się różowe plamienie (X2 tego dnia). Trochę mnie to zaniepokoiło, więc zaczęłam googlowac i trochę świrować. W internecie przeczytałam, że takie różowe plamienie może świadczyć albo o owulacji albo o implantacji. Czy możecie jakoś pomóc? Ogólnie to nie mam problemu z czekaniem na okres dla pewności, ale jestem chora i nie wiem czy mogę brać leki. Powiedzcie, że nie jestem wariatką ![]() Intensywne starania mam zamiar zacząć za miesiąc lub po zielonym świetle od lekarza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie lepiej, no wiesz... *gest bujania dziecka w ramionach* Od około pięćdziesięcioletniej starej panny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
Mój pies to też mój synek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo współczuję doświadczeń, mam nadzieję, że teraz czujesz się lepiej psychicznie i fizycznie. Niestety chyba nie pomogę z tym plamieniem, bo to rzeczywiście zagadka.. wydaje mi się, że prędzej owulacja biorąc pod uwagę dzień cyklu. Może zrób badanie progesteronu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Aliczee dziękuję
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
My po zamieszkania wzięliśmy kotka że schroniska, kaleke, tak to jest moja córusia🤣 dziadkowie też ja kochają, chociaż ona spierdziela od teściowej jakbyś serio nielubiana babcia przyjechała 🤣 miauczy żeby ja nosić na rękach, nieraz tak właśnie gotuje obiad, z kotem przerzucony przez ramię i trzymanym jedna ręką...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1313 |
Zakorzenienie
|
Ashya_ też jestem kocią mamą. Totalnie rozumiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
Cudownie, ze to napisalyscie, obawialam sie ze tylko ja mam takie odpaly i traktuje koty jak dzieci.
Zastanawialyscie sie, jak przyjma dziecko, jak je do tego przygotowac? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
...
|
Cytat:
![]() Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to podrzucili nam dwie kotki, takie maleństwa, razem ważyły 0,5kg. Jedna od początku uwielbiała siedzieć mi na ramieniu i tak z nią chodziłam pół dnia ![]() ![]() Marzy mi się mieć tak jeszcze jednego psa i kota. Na razie będą zmiany przy odwiedzinach u moich rodziców - pokój oddałam siostrze, teraz będziemy spać u kotów (mają jeden pokój, gdzie psy nie wchodzą i to ich azyl), a nasz pies będzie spał z dziadkami ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z tymi psami to totalnie nie pojmuję rozumowania ludzi. W ogóle po co to łączyć i dorabiać jakieś ideologie, że nie możesz mieć dzieci = masz psa, no masakra ![]() jak dla mnie pies to idealny towarzysz dla dzieci, wychowania ich i w ogóle ![]() ![]() Safie, jakiego masz kota?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka89 ja nigdy nie miałam takich krwawień/plamien i dlatego się zdziwiłam. Czy powinnam dla spokoju psychicznego zbadać betę lub progesteron? Jak tak to kiedy najwcześniej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym przypadku obstawiałem raczej progresywizm, bo 13 dc to byłoby strasznie wcześnie na plamienie implantacyjne (owulacja musiałaby być najpóźniej około 6 dnia cyklu). Ale tak szczerze to chyba nie robiłabym ani jednego, ani drugiego - wychodzę z założenia, że obecnie nie ma sensu pchać się do szpitala czy przychodni bez naprawdę konkretnej potrzeby. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.