|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
ale się spisałyście
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
4 lata temu brał ślub. Tragediahej Cytat:
:plizz:dziękuję Swoją drogą załatwiłam się na cacy- byłam z Marzeną i Julcią na zakupach- pod koniec się strasznie rozlało więc pojechałam do siebie- bo moje kociaki zostały na dworze. Wróciłam a one całe mokre- zjadły nowego wiskas i teraz leżą na mnie na łóżku- kuba na "klacie" zuza na brzuchu- a ja się ruszyć nie mogę
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Czarna nawet nie zauważa, że mnie nie ma w domu - ostatnio nie było mnie 4 dni - myślisz, ze przyszła się chociaż przywitać?? A w życiu! Czarna traktuje dom jako miejsce gdzie można się przespać i dobrze zjeść - mój ojciec ostatnio kupuje jej nerki więc koteczek jest wniebowzięty ![]() Chociaz wczoraj kopnął mnie niesamowity zaszczyt - Czarna przyszła do mnie na kolana i spała chyba 2 godziny - nieważne, ze mnie się strasznie chcialo do ubikacji, nie wstałam, zeby koteczkowi nie przeszkadzać - jakby wyczuła cholera |
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A próbowałaś serducha drobiowe- moje za tym szaleją
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serduszek nie próbowałam - Czarna póki co szaleje za surowymi nerkami i watróbką, ale bardziej za nerkami ![]() Nawet ostatnio nie chce jeść mięsa z puszki - francuski kotek cholera - tylko nerki - dzięki tym nerkom mogłabym ją chyba nawet wytresować tak jak koleżanka z Wawy wytresoała swoje koty
|
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to whiskas w sosie kremowym- mało się nie zabiją jak im do misek nakładam
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety na dłuższą metę Whiskas jest dla mnie za drogi i mój koteczek musi się zadowlić zwykłymi puszkami
|
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wklepie skład seboradinu.
Tak, ciąża to doskonały pomysł ![]() Lecę, koleżanka zostaje dziś u mnie na noc Jutro jadę do fryzjera podciąć końcówki. Mam nadzieję,że nie obetnie dużo. Miłej nocy, Włosomaniaczki
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mogłam napisać wianek zamiast welonu. Do oczopląsu i krzywizny dochodzi nieumiejętnośc nazywania rzeczy po imieniu - początki alzheimera![]() W fajnym towarzystwie każde wesele da się znieść ![]() No szkoda, że nie planujecie, bo już dawno na żadnym nie byłam Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to grywałam w tą grę od czasu do czasu, ale mój tata to już wymiatał. Wracał z pracy, coś jadł, włączał kompa i tak do 4 w nocy. Potem szedł spać, pobudka o 6 i do pracy Ja nigdy nocy nie zarwałam Zresztą nie dane mi było, bo komp był jeden.Właśnie widać jak pracuje Gdyby nie wizaż pewnie byłabym bliżej końca niż dalej. Aż mam wyrzuty, że tu wogóle wchodzę![]() Cytat:
Tak szczerze to chyba wolałabym tą 2 niż usłyszeć coś takiego o sobie z ust profesora ![]() Cytat:
Oj Kasiu to było napisane tak z przymrużeniem oka Zdaje sobie sprawę, że to jedna z gorszych, możliwych śmierci. Mój dziadek też zmarł na raka Z rakiem walczy też znajoma. Ma 28 lat, roczne dziecko i od 2 lat jest mężatką. Smutne jest to, że coraz młodsze osoby to dotyka.Widzę, że intensywnie ćwiczysz mięśnie brzucha
|
||||
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
ale się tym ostatnio zdołowałam- szkoda mi strasznie chłopaka- całe życie przed nim- a wiem niestety jak to wygląda bo się do końca opiekowałam dziadkiem (mycie, kąpanie, karmienie)......życieTrenuję - na szczęscie Kuboszczyk zlazł ze mnie- została sama Zuza- ale ona to jak piórko
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z rakiem to niestety kiepska sprawa - ojciec mojego przyjaciela zmarł na raka - chyba krtani, jak on mi opowiadał jak jego ojciec się męczył to... ![]() Mamy moich dwóch koleżankek też zmarły na raka ![]() I jeszcze moja koleżanka z podstawówki - dwa lata temu - miała tylko 23 lata ![]() |
|
|
|
|
|
#2622 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
Cytat:
? ![]() Cytat:
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: Chyba też sobie koty kupię, bo jakoś ostatnio nikt się do mnie nie przytula |
||
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym nie poprawiałam, bo myślalam, ze wiesz o czym piszesz ![]() Być może masz rację ![]() Nie martw się, planujemy imprezę dla znajomych
|
|
|
|
|
|
#2626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Poddaje się i nie usuwam tych colorów, fontów i sizeów
|
|||
|
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Marzenko
Mamusia powinna mi pomóc ![]() Ja?? To ona powinna się wkupywać w moje łaski, zeby dobre jedzenie dostać! ![]() Cytat:
Moja jeszcze zimą zaczyna przypominać prawdziwego kota - nabiera trochę ciala, bo latem, kiedy praktycznie non stop biega po dworzu jest strasznie chuda - a dużo je Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Tak już piszecie o tym raku...Mnie przeraża to choróbsko...Tylko mnie coś zaboli i już mam wizję, że rak...Dramat. Ale jak myśleć inaczej, skoro Mama zmarła na raka w wielkich cierpieniach, Teść nie dawno też chorował na raka (na szczęście walkę wygrał), i cały czas się słyszy jak wiele osób choruje na to i umiera...Nic gorszego.
Zresztą jak jeździłam z Mamą na onkologię, to jeszcze nigdy w żadnym szpitalu, u żadnego specjalisty nie widziałam takich tłumów jak tam...To było okropne.
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest ![]() Nadzieję trzeba mieć zawsze ![]() Marzenko strasznie mi przykro z powodu mamy Wiecie co, jakoś trudno mi uwierzyć (patrząc na cenę), ze to oryginał ![]() http://www.allegro.pl/item428131065_..._oryginal.html |
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo chciałam napisać, ale Emilka mnie ubiegła
Dodam tylko, że jako Mamusia, powinnam być już na błogosławieństwie Cześć Aguś ![]() Jakiej pomocy oczekujesz ? Bo wiesz, narkoman musi chcieć się leczyć, a nie wierzę, że Ty chcesz Cytat:
![]() Dziękuję Aguś
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No nieeee
|
||
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co jest w tym dobrego. To, że zdajesz sobie z tego sprawę, że jesteś w grupie ryzyka i na pewno jeśli pojawią się jakieś objawy to tego nie zlekceważysz. Znajoma mimo tego, że w jej rodzinie występował rak piersi totalnie zlekceważyła pierwsze objawy i zjawiła się u lekarza kiedy już dosyć źle wyglądała i miała przerzuty ![]() Strasznie mi przykro z powodu mamy
|
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne jest to, że coraz więcej osób na to umiera i to coraz więcej młodych osób
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2636 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli mowa o lotionie...Cytat:
A kiedy to dokładniej? ![]() Cytat:
np. Medal of Honor, Call of Duty.Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wrazliwej.html Proszem ![]() A ja mam takie pytanie Pisałyście z Milką, że używałyście AD, a stosowałyście też filtry w tym czasie? Dermatolog wypisała mi skinoren, a to ten sam kwas i nic nie wspomniała o ochronie przeciwsłoneczniej:confus ed: (jak dobrze, że jest wizaż) I jeszcze jedno głupsze pytanie W tym toniku AA też jest ten kwas, więc w związku z tym możliwe, żeby z początku też pogarszał trochę cerę, wyciągał wszystko na wierzch?![]() Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
Uchm, widzę że dużo osób umiera na raka. Moja babcia w końcu też - z tym, że jej po wykryciu dawali wiele miesięcy życia, a zmarła krótko po tym.. W szpitalu, podczas snu, więc myślę, że lepiej jakby się miała długo męczyć. Najgorsze jest jednak to, kiedy wszyscy, łącznie z osobą chorą przygotowują się na jej śmierć. To okropne, rak to nie obcy organizm a nasz własny, najgorsze co można w tej sytuacji zrobić to poddać się i myśleć o nadchodzącej śmierci.
Ech, lepiej wrócić do weselszych tematów. Jeśli chodzi o koty - właśnie dostałam zawału. Przechodziłam koło krzesła, nagle coś BUCH! mnie za nogę. Patrzę się - nie ma nic, cicho. Chcę iść dalej a tu nagle wyskakuje na mnie kot spod powieszonej na krześle spódnicy... Ma kicia pomysły. Moja nie jest filigranowa - o nie. Jest "duża" ale to kot ciągle w ruchu, tak więc o wiszącym brzuchu nie ma mowy jak trzeba to owczarki przegania, że uciekają z podkulonym ogonem.
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wizaż wzbudza w Tobie dotąd nieujawnioną agresję
Oj sprawa robi się bardzo poważna. Tu już zwykły odwyk może być niewystarczający. Ja bym zaleciła jeszcze jakieś środki farmakologiczne wspomagające kurację ). |
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ja myślę
, no bo, kogo jak kogo, ale Mamusi nie może zabraknąć ![]() Tu mam dowód na piśmie, że córeczka nie jest gotowa na wyjście z nałogu ![]() Cytat:
Ja po prostu oprócz tego, że patrzyłam na Mamy cierpienie i byłam zupełnie bezsilna, więc wiem co człowieka czeka w przypadku tego rodzaju nowotwora, to jeszcze zapamiętałam słowa Mamy, na łożu śmierci "Pamiętaj Marzenko, chodź do lekarza, żebyś nie musiała cierpieć tak jak ja..." Więc chodzę... Dziękuję Cytat:
To jest okropne, i niby medycyna idzie do przodu, a i tak ciągle żniwo śmierci jest ogromne...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

4 lata temu brał ślub. Tragedia
:plizz:

Z rakiem walczy też znajoma. Ma 28 lat, roczne dziecko i od 2 lat jest mężatką. Smutne jest to, że coraz młodsze osoby to dotyka.
czekam z niecierpliwością na jeszcze 
a poza tym nie poprawiałam, bo myślalam, ze wiesz o czym piszesz
jeśli mowa o lotionie...