|
|
#2371 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
️Poprzymierzałam ciuchy lidlowe i są całkiem spoko, wszystko dobre. Dobrze że znowu sobie nie wymyśliłam żeby L kupowac a co do rajstop też mam jakieś ciążowe ale jeszcze nie używane więc nie wiem jak się będą nosić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdrowe slodycze? Antyposlizg skarpetki ? Kubeczek niekapek?butelka jakas do picia. ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz na 2latka braliśmy bramkę która liczy gole itp bo mały uwielbia grać w piłkę mojego za stopy i ręce ciąga żeby grał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- O kurcze, nie doczytałam że to bardziej drobiazg ma być haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Francesca, i mama mnie SN urodziła.
![]() Jeśli chodzi o legginsy to ja dziś będę zamawiała te https://allegro.pl/oferta/getry-legg...ource=Facebook - mam nadzieję, że link działa. Brałam od nich krótkie spodenki i spodnie dresowe, są super. A te legginsy zachwalają dziewczyny z wątku grudniowego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.II
Właśnie dostałam paczkę z bebi programu i z bebi klubu
mi właśnie brakowało czegoś takiego a szkoda mi było wydawać pieniędze na segregator ciążowy od mamyginekolog. Plus są karty do zdjęć i czarno-białe karty z rysunkami dla dziecka fajny jest tez poradnik dla rodziców. IMG_1601287295.557088.jpg IMG_1601287464.283398.jpg IMG_1601287682.385320.jpg IMG_1601287590.533374.jpg Co ciekawe ani w paczce z bebiklubu ani z bebiprogramu nie dostałam próbki mm mimo że wyraziłam taką chęć. Szkoda. Wstawiam jeszcze zdjęcie termoforka z pestek wiśni ![]() IMG_1601288034.646414.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2020-09-28 o 12:13 |
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Echme, próbki mleka dostaniesz później. Tam było zaznaczone, że to dopiero po terminie porodu. Pewnie chodzi o datę ważności.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa ok. Jak zwykle nie doczytałam i mam pretensje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba zawieszka do smoczka idzie z Polski. Zamawiałam a alli w piątek już dostałam maila ze wysłane 🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Fajne aukcje dorwałam z spodenkami. Jak tylko zrobimy górę to bd zamawiać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2381 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, witam się po weekendzie i lecę nadrabiać. Ale naskrobałyście!
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych dziewczyn, które pisały że się nie da zapisać do bebiklubu - właśnie wyświetliła mi się reklama na fb wiec oferta nadal obowiązuje. IMG_1601298286.144828.jpg
|
|
#2383 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Udało się wszystko nadrobić. W ogóle to jak Wy szalejecie z tymi wyprawkami. My wstrzymujemy się z zakupami do badań połówkowych, ale jak widzę jakie słodkie rzeczy wrzucacie, to już bym coś kupiła
![]() Dziewczyny, będziecie kupować wanienkę do kąpieli czy wiaderko? Zastanawiałyście się nad tym? A może któraś z Was używała wiaderka i może podzielić się opinią? Widziałam, że macie grupę na facebooku. Czy mogłabym też dołączyć? ![]() NuFCia, super, że połówkowe wyszły ok i trzymam kciuki za echo! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może jakieś książki z CzuCzu? |
||||||||
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Ja planuje kupić wanienkę. To wiadro do mnie nie przemawia. W ogóle naszły mnie takie myśli że nie wiem czy dam radę z dzieckiem. Bo generalnie dzieci nie lubię, nie lubię ich towarzystwa i mnie denerwują ale decyzja o posiadaniu własnego była przemyślana i córka jest bardzo wyczekana przez nas. No ale znowu zaczynam się bać że opieka nad dzieckiem mnie przerośnie, że stracę tą cała niezależność. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wyniki. Już się stresuje bo mam podwyższone bakterie w moczu. Wujek google nastraszył
Morfologia wyszła podobnie jak poprzednio Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wyszły bakterie liczne a z posiewu nic się nie wyhodowalo wiec się nie stresuj na zapas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2389 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Witam się na szybko po weekendzie. Byliśmy na wyjeździe z mężem świętować rocznicę ślubu zaraz nadrobię co tam u Was.
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od kolezanki. Zakochałam sie w jej rocznym synku. Dziecko marzenia i to jaka ona ma z nim cudowna relacje
![]() ![]() nie moge sie doczekac swojej coreczki obym miala z nia taki sam kontakt Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2391 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak krzywa? już robiłaś?Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Marga jeszcze nie byłam na krzywej, idę w przyszłym tyg, właśnie mam obawy ze może cukrzycą ciążowa
![]() Nairobi u mnie relacja z mamą właśnie była i jest świeta, ze wszystkim idę do niej bo wiem że doradzi mi z serca.. Ale nie chodzi mi o to żeby się 'chwalic' że mam tak z mamą super tylko właśnie chodzi mi o to że chciałabym mieć taką relacje ze swoim dzieckiem, zawsze myślałam o córce, że będziemy mama i córka też najlepsze przyjaciółki. Będzie chłopiec i boję się że z nim mi to tak nie wyjdzie.. Ale będę się starać żeby dać mu od siebie wszystko co najlepsze. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Paulina1671 Czas edycji: 2020-09-28 o 18:50 |
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szykuje koszyk na dobrych liskach i zastanawiam się czy zamówić jakąś przytulankę-szmatkę czy coś podobnego czy ta wydra z fisher price wystarczy. A i czy zamawiacie już gryzaki? Lepsze kauczukowe, silikonowe czy drewniane?
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2020-09-28 o 20:27 |
|
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Co do wyderki to się zastanawiam czy nie zamówić, na allegro jest teraz za 110zl i dostawa za 0zl ale trzeba mieć allegro Smart, ja wykupiłam za 9zl, zrobiłam z 5 zamówień przy okazji darmowej dostawy i lekkich obniżek i nie wiem czy to nie za szybko
![]() ![]() Echme ja za to wiem jaki nie powinien być ojciec dla dziecka i niech mój tż się nie waży nawet podobnie zachowywać ![]() Gryzaki jakieś już mam i na Gemini zamawiam, ja chyba na silikon stawiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2398 | |||||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Cytat:
Po ilu dniach dostałyście maila z informacją, że paczka została wysłana? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja relacje i z mamą i tatą mam bardzo dobre. W ogóle jestem jedynaczką i jestem taką córeczką tatusia. A z mamą to jak z kumpelą. Teraz na przykład powiedziała, że jak tylko będę chciała to przyjedzie do mnie na tydzień/dwa po porodzie i pomoże mi ze wszystkim Wczoraj przyjechała i pomogła mi w układaniu książek i ubrań, naprawdę w każdej chwili mogę liczyć na jej wsparcie. I bardzo się cieszy, że będzie babcią Byłam w Lidlu, na zdjęciach moje łupy ![]()
|
|||||
|
|
|
#2399 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam zobaczyć te legginsy w lidlu dzisiaj i mnie zniechęcił ten pas na brzuch w innym kolorze. Szczerze mówiąc jakbym była dzieckiem to nie chciałabym chyba gryźć tych drewnianych gryzaków tylko takie w których można zatopić ząbki typu sylikon czy kauczuk. Mam wrażenie, że te drewniane są po prostu modne i eko.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

️
a co do rajstop też mam jakieś ciążowe ale jeszcze nie używane więc nie wiem jak się będą nosić 

jadę dzisiaj w odwiedziny do koleżanki i chciałabym coś kupić temu jej małemu ale nie mam pomysłu co 

a jak krzywa? już robiłaś?