|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym żeby już został na miejscu ale zrobi sam jak uważa teraz jeszcze ma jak fikać, oby każdej się ładnie odwróciły maluchy przed terminem i będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ginekolog mówił że mały ułożony jest pośladkowo ale ma czas aby się obrócić. Dużo miejsca ma i sobie zmienia pozycję ale w 30tygodniu dzieci zazwyczaj już ułożone są główkowo
Mama mi mówiła że ja pośladkowo się rodziłam Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam cytrynową i całkiem znośna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Moje dzieciaki na połówkowym bymy poprzecznie. A już na usg w III trymestrze w 29tc były glowkowo
Synka nie czułam kiedy, a Córka podejrzewam że w nocy się przekręciła bo obudzil mnie ból brzucha i brzuch był dziwnie wygięty, więc pewnie wtedy się obracała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- Cytat:
Cytat:
Pamiętam że jednej dziewczynie chyba na marcowych albo lipcowych mamach dzidziol drapał po szyjce. Normalnie czuła drapanie. Ja też nie raz czułam jak dzidziol drapie w worek owodniowy 🤦☠♀️🤦☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się w nocy do toalety i głowa zaczęła mnie boleć
Jakoś trzeba przeżyć dzień Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam te glukozę, nie była jakaś bardzo niedobra ale nie myślałam że to aż takie słodkie będzie, aż paliło w gardło a ja tak słodkie przecież lubię ![]() Oczywiście problem z pobraniem był, trzeba było mnie na kozetkę położyć i z ręki pobierac, jeszcze się wkurzyłam bo mam ten pakiet i ostatnio za toxo nie płaciłam a teraz mi mówią że w pakiecie nie mam a na glukozę nie mają umowy podpisanej, dziady ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie siniaki mam 🤦☠♀️![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jak komuś ładnie leci krew to do przeżycia ja po drugim pobraniu, znowu trzy razy próbowaliśmy pobrać, raz nic nie poleciało, później poleciało do połowy i dopiero za trzecim razem przepraszam za moje gorzkie żale hah ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi teraz ładnie znajdywała żyle wbijała się za 1 razem. Ale Kurcze tak wbijała ta igłę boleśnie i głęboko jakby chciała mi rękę na wylot przekłuć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bezżylec, a że robię badania co 3 msce to na jedynej żyle która udawalo się znaleźć mam już zrosty. Już mi pobierali z dłoni, palca, kręcili igła.. Czasem wbijaly się i nic nie leciało. W klinice we Wroclawiu kiedyś chcieli zawołać anestezjologa żeby wbił się w żyłę udowa ![]() A w ciąży krew mi leci dla odmiany pięknie ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
Już prawie obie jesteśmy po więc szukajmy plusów ze juz przed nami tylko zwykle pobrania
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3074 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
🤦🏻 ♀️Cytat:
I chyba wiem,kiedy się odwróciła. Takiego dziwnego rozciągania/skrobania i w pewnym sensie bólu to nigdy nie czułam. Tak ze wydane mi się, że świadomy obrót już zaliczony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie dziwne odczucia ![]() Paulina - trzymaj się na tej glukozie. Nie dość że wypicie tego to dramat to jeszcze Ty biedna z tymi igłami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Francesc_a Czas edycji: 2020-10-09 o 09:15 |
||||
|
|
|
#3075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra to jest jeszcze z tymi ludźmi, tyle ich przyszło, kolejka wolno idzie i przychodzą co jakiś czas i się plują ze tylko 8os może tu być reszta wypad na dwór cieszę się że mi brzuszek widać to się nikt nie czepia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Ja celuję iść na krzywą w ostatnim tygodniu października.
![]() Dziś jak już idę na szczepienie, to od razu zrobię pobranie na ponowną toksoplazmozę, cytomegalię i przeciwciała anty rh, bo na te wyniki pewnie się dłużej czeka i chcę, żeby na pewno były na wizytę na początku listopada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za blokada? Wczoraj jak leżałam na plecach przed snem to czułam takie smyrnięcia 4 razy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ma a'la nóżki, żeby było włożone tak jakby w łóżeczko i przesuwało się ewentualnie na boki, a nie przód/tył.
Z jakim kodem macie L4? Leżące czy chodzące? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam chodzące ![]() I już nie będę spamować bo wracam z krzywej i przeżyłam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Liczę, że do tego czasu miną mi poranne mdłości. Zaraz jak wstanę to muszę herbatnika zjeść i dopiero wtedy mogę przygotowywać sobie śniadanie. Cytat:
Cudowne uczucie i świadomość, że to maleństwo się rusza ![]() Co do przewijaka to ja planuje na komodzie go ulokować i tam przewijać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze nie widziałam takiego przewijaka z tymi nóżkami. Czy wyniki tej glukozy są od razu? Czy na drugi dzień? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie to mam dostać przewijak więc poczekam jaki będzie a jak nie znajdę to tej znajomej co taki ma zapytam gdzie kupiła mają być dzisiaj a jak nie to do jutra 12, oby było okej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ja dziś z rana po usg piersi ![]() Cytat:
![]() Ja też dopiero niedawno zaczęłam czuć, czasami wyraźniej, w inne dni ledwo. Cytat:
Dziadowo, że nie ma tego w pakiecie :/ Ojojam Cytat:
|
|||
|
|
|
#3085 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, później nadrobię wszystkie posty. Właśnie jedziemy do lekarza na połówkowe. Trzymajcie kciuki
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaewso kciuki
|
|
|
#3090 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
też byłam dziś na OTGG. O dziwo z piciem nie było tak źle, tylko nie mogłam tego wąchać bo zaraz mi było niedobrze. Ale powiem Wam, że to ostatnie wkłucie to masakra jak bolało! Aż drugą rękę zaciśnęłam z bólu. Cały czas mnie ta ręka boli i piecze ![]() L4 mam chodzące. I czekam na relację z wizyty kaewso
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

dopiero później poczytałam na opisie że główkowo jest i by się zgadzalo, chyba że się właśnie obrócił
napewno ma jeszcze czas, ja myślałam że to źle że tak szybko tak jest ułożony. Zobaczę za tydzień czy się nic nie zmieniło.

czy na rynku zostały tylko te cytrynowe i zwykle?

takie siniaki mam 🤦☠♀️

jestem bezżylec, a że robię badania co 3 msce to na jedynej żyle która udawalo się znaleźć mam już zrosty. Już mi pobierali z dłoni, palca, kręcili igła.. Czasem wbijaly się i nic nie leciało. W klinice we Wroclawiu kiedyś chcieli zawołać anestezjologa żeby wbił się w żyłę udowa 
🤦🏻

Cudowne uczucie i świadomość, że to maleństwo się rusza