|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Szoszoszo - ten spiworek to jest gruby?
Bo ja już zgłupiałam co mam kupować. Chciałam kupić tylko otulacz do fotelika, ale używać go również w gondoli. Tylko nie wiem na ile on wystarczy do fotelika - przez pierwszy rok dziecka? Więcej? Mniej?🤷🏻☠♀️ Ten z Samiboo wydaje się być bardziej praktyczny, bo niby na 3-4 latka. Przejrzałam olx i ani jednego w moim województwie nie ma A wolałabym najpierw sprawdzić/pomacać... Co do koszyka Lisków. Zaraz zabiorę się za ostatni przegląd, żeby na jutro wszystko było już gotowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardziej wyszło że ja się wymadrzam ![]() Ale ja też na początku chciałam kupić zwykła wanienkę i w wannie albo na podłodze myć. Koleżanka mnie uświadomiła, że to nie jest dobry pomysł. Kupiłam duży przewijak z wanną. I nie żałuję Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3723 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też ten otulacz z Jukki bym brała. I tak zaczęłam się zastanawiać czy jest sens brać wtedy Samiboo. Eh za dużo tego i wiecznie jakieś dylematy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stoi w pokoiku małej, na kąpiel jedziemy nim do łazienki Screenshot_2020-10-16-19-07-18-166_com.google.android.googlequicksearchbox.jpgWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było parę w takim wariancie, jeden nawet z mojego miasta, stan bardzo dobry, tylko coś urwane Jeśli to Ci coś pomoże, to ja wrzuciłam do koszyka żółty grzybek i czerwoną wiewiórę Mój koszyk jest na prawie 7 stów więc niestety nie, jeszcze nie jest gotowy ![]() Cytat:
Ja na razie ograniczam się do śpiworka, choć otulacz do fotelika pewnie też kupię, ale nie wiem... My naprawdę prawie nigdzie nie jeździmy samochodem, chyba że za miasto, ale na co dzień, to w ogóle. Może przy dziecku coś się zmieni, zobaczymy. Cytat:
bardzo możliwe, że ten otulacz wystarczy, trudno mi powiedzieć ![]() Z jednej strony zimy ostatnio mamy bez hardkorów, z drugiej - zakładam, że jak się mały urodzi w pierwszej połowie lutego, to jednak się załapie na takie chłody, że śpiworek się przyda. Marzec też niekoniecznie jest nie wiadomo jak ciepły... Ale ja mam trochę spaczone postrzeganie temperatur być może, mnie jest zawsze zimno Od południa strasznie boli mnie głowa, skubana nie chce przejść
|
|||
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam cudne łóżeczko i nawet mężowi się podoba
zdjęcie ze strony sklepu
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam koszyk na 290 zł w liskach i jak nie rzucą promocji i darmowej wysyłki to nie zamawiam
|
|
#3729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zmieniłam koncepcję Biorę tylko grzybek - zielony, a wiewiórki i ośmiornicy na razie nie biorę. Jak ktoś będzie pytał co kupić na prezent, to będę to mieć na liście.Mój koszyk to ok. 800 zł, ale biorę dla siebie też szczotkę do biustu i olejek ze słodkich migdałów. Mam też dwa kocyki, w tym jeden wełniany, więc to też trochę robi. Zastanawiam się nad zabawkami kontrastowymi, teraz mam 3 w koszyku, ale może właśnie coś wyrzucę. Trzeba mieć coś na liście, gdyby ktoś z rodziny chciał kupić prezent. Mnie też :-( może taki dzień po prostu.. Dorzuć paczkę chusteczek albo coś co i tak się przyda. Aaaa chociaż po ewentualnym rabacie musiałabyś za więcej kasy dorzucić. Pomyślałabym czy jest coś co i tak będzie potrzebne. |
||
|
|
|
#3730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3731 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka gapa ze mnie. Grunt, że wiesz co robić. A Zus naprawdę mnie zaskoczył bo mam kasę za do wczoraj. Obym nie zapeszyła tymi postami Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam na jednym poziomie. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O właśnie tez myślałam o tej farbie kiedy malujecie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiewiór zostaje Co do śpiworka, to chyba mamy podobny gust Bardzo chciałam galaktykę, kolor wykończenia był dla mnie drugorzędny (tylko różowy bym chyba jednoznacznie odwaliła, bo nie przepadam), mam gold i to jest piękny, ciepły, żółtopomarańczowy odcień ![]() My to w ogóle lubimy takie gwiezdno-kosmiczne rzeczy ![]() Ja na razie zostawiłam dwie zabawki kontrastowe, z czego jedna jest też termoforkiem i myślę, że na pewno na razie wystarczy.Oby przestało boleć! Wzięłam apap, bo już nie mogłam, jest trochę lepiej, choć bez szału. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3738 | |
|
Rozeznanie
|
Udało nam się dowiedzieć odnośnie moich wyników moczu. Wszystko jest ok, w normie. Także nie muszę się martwić
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3739 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Koszyk w Liskach mam na nieco ponad 400zl. Także jestem z siebie dumna
Mam dwa koce od memi, szczotkę od memi, ośmiorniczkę kontrastową i szmatkę szeleszczącą.Natomiast zwiększyła mi się kwota zamówienia od MG A nie mam w koszyku majtek (mojego rozmiaru nie ma), wyrzuciłam póki co pampersy (kupię w styczniu, razem z figami poporodowymi i koszulą porodową). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Na Liskach - 12% z kodem STOLAT
![]() zamówiłam leżaczek BabyBjorn i grzybka mombella ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dali darmowej wysyłki wiec ja nie zamawiam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi świetne łóżeczko
fajny patent z komoda która potem jest oddzielnieWysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz siadam i robię zamówię w Liskach ![]() Potem szybkie zakupy na mieście i może jeszcze kliknę zakupy od MG ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja na pocieszenie chyba kupię łóżeczko dla córki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3748 | |||
|
Rozeznanie
|
Zamówienia w liskach kliknięte? U mnie tak. Jeszcze zauważyłam, że w sklepie milk&love jest do końca weekendu darmowa dostawa od 100 zł.
Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie, chyba mamy podobny gust, ale kolory jednak inne lubimy. Ja ogólnie lubię różowy, za to nie lubię żółtego i pomarańczowego. Chociaż jak patrzyłam na ubranka dziecięce, to jednak najbardziej podobały mi się jasne - całkiem gładkie lub w delikatne wzory, głównie białe, jasnoszare, jasnobeżowe, a różowe jakoś nie, chociaż różowy bardzo lubię ![]() Cytat:
![]() U MG też jeszcze nie zamówiłam. Chciałam figi z koronką, ale ostatnio nie było rozmiaru. Planowałam wziąć ten mix kolorów, ale pewnie będę musiała wybrać jednak jeden kolor. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba w listopadzie je kliknę bo i tak czas realizacji zamówienia to ok 6 tygodni Cytat:
ja uwielbiam oglądać wasze zamówienia Cytat:
![]() Cytat:
![]() do mnie przyszła moja lampka chmurka z allegro, ale niestety muszą ją odesłać jest za małą
Małe czyny, które robisz, są lepsze, niż wielkie, które planujesz. Edytowane przez Nairobi89 Czas edycji: 2020-10-17 o 10:25 |
||||
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal nie wiem jakie łóżeczko kupić
na allegro tego za dużo jest.Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

A wolałabym najpierw sprawdzić/pomacać... 

i kupuje stojak
Tylko muszę jeszcze poszukać jakiejś szafy, żeby potem do tego pasowała. Natomiast poszukiwania mebli to mój plan na przyszły tydzień albo dwa tygodnie
więc niestety nie, jeszcze nie jest gotowy 

Biorę tylko grzybek - zielony, a wiewiórki i ośmiornicy na razie nie biorę. Jak ktoś będzie pytał co kupić na prezent, to będę to mieć na liście.

generalnie wizyta na plus.
jak się uda postaram się wieczorem nadrobić a jest tego sporo, rozpisałyscie się
taka gapa ze mnie. Grunt, że wiesz co robić. A Zus naprawdę mnie zaskoczył bo mam kasę za do wczoraj. Obym nie zapeszyła tymi postami 

na allegro tego za dużo jest.