|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Jak tak patrzę, to memi ma ładniejsza naszywkę z nazwą firmy ![]() Myślę, że między sobą roznia się niewiele. Różnica natomiast jest w stosunku do np. Takiego dużego, mojego dzierganego kocyka z ikea. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy do tych okryć z mamaginekolog mogłabym doszyć na maszynie taki pasek. Tylko pewnie nie byłby taki trwały, jak te szyte od razu. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z memi mam 50 bambus i 50 bawełna. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłam dwa z memi. Jeden merino a drugi całoroczny. Nie mogę się doczekać aż będę i je wymacam ![]() ![]() Kaewso - możesz spróbować doszyć. Albo daj do krawcowej(albo kogoś kto ma maszynę) żeby to dobrze obszyć i nie powinno odpaść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam maszynę dlatego też wpadłam na taki cebularski pomysł 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz talent do szycia to będzie git![]() Ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Myślicie, że na święta Bożego Narodzenia Liski zrobią też promocje? Albo na Black Friday? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a maz juz na mnie krzyczy ze malo czasu zostalo a ja nic nie kupuje tylko mu pokazuje co mi się podoba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że jakiś rabat będzie. Jak patrzyłam na ich profil na fb, to tak co 1-1,5 miesiąca pojawiały się promocje. Czasami tylko na niektóre działy, ale w sumie dział wyprawka nam wystarczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Sprawdziłam teraz i w grudniu 2019 było 12% na cały asortyment. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mój pyta czy nie za wcześnie kupować.Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#3971 | |||||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Dziecko dziecku nierówne, każde może zupełnie inaczej się zachowywać. W skrytości ducha ja również liczę na to, że moja Mała będzie grzeczna i ogólnie mało płaczliwa. Ale jakby nie było to wierzę, że dam radę. Tak jak wam pisałam wcześniej, przez pierwsze dni po porodzie to moja mama ze mną całymi dniami będzie i myślę, że ona mi sporo ułatwi/rozjaśni wątpliwości. Z tą myślą jest mi znacznie lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ja właśnie zobaczyłam, że przy przyjmowaniu na poród w tym szpitalu na Żelaznej trzeba wypełnić też deklarację wyboru położnej. I chyba zdecyduję się na którąś z tych, które też prowadzą zajęcia w tej szkole rodzenia do której jestem zapisana. Myślę, że to najlepszy wybór ![]() Moja znajoma właśnie dodała post na Instagramie, że szczęśliwie urodziła córeczkę. I coś kojarzę, że ona również chciała rodzić w tym szpitalu, co ja. Muszę podpytać jak wrażenia. Chociaż ona miała CC. Jak to teraz w ogóle jest? Kobieta może wybrać czy chce SN czy CC, czy CC to tylko kobiety z jakimiś poważniejszymi "przesłankami" do tego? Czekają na mnie zamówienia na: bobaskowo, jukki i w aptece Gemini. No i jeszcze Empik Końca tego nie widać :P Miałam jeszcze coś kupować na Fabryka Bodziaków, ale ubranek już mam tyyyyle, że chyba zrezygnuję z tego
|
|||||
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można sobie wybrać sn czy cc. Musisz mieć wskazanie do cc albo załatwić sobie papier od psychiatry, ale w Warszawie tylko niektóre szpitale to respektują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczyniłam pierwsze zamówienie na Zyzio i Zuzia już się nie mogę doczekać paczki ciekawe jakie jakościowe te rzeczy będą jak tylko przyjdą od razu wstawię fotki wzielam kombinezon dresowy ocieplany, czapkę na zimę z szalikiem i taki zestaw wyprawkowy do szpitala składający się z pół śpiochów body kopertowego na krótki rękaw kaftanika czapeczki apaszki i niedrapkow których nie zamierzam zakładać ale były w składzie zestawu
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę w przyszłym tygodniu kupić łóżeczko, komodę i przewijak. Złoży się i już się ustawi. Bo zaraz pokój będzie skończony i nie chce wnosić starych mebli które potem i tak się wyrzuci
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za owocne zakupy
|
|
#3976 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja właśnie też musze na jakiś przewijak plus wanienke się zdecydować
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my juz też zaczynamy powoli ustawiać wszystko też jakoś mam poczucie, że czas tak szybko leci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Kupić to jedno ale złożyć
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Koleżanka wysłała mi linka do sklepu z lampami. Śliczne mają http://www.petikado.pl/lampki-nocne,68.html Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3979 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mega drogie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne lampki
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Na Ikea znalazłam prosty przewijak. Wpisuje kod pocztowy na mój koniec świata i dostawa za 15zl
oj nie skończy się tylko na przewijakuWysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() U Nas dzisiaj wyczekiwana studniowka jak ten czas leci, zaraz u Was wszystkich się posypią ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() U mnie szaro, buro na zewnątrz. odechciewa się wszystkiego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zostało 6 dni ![]() Byłam przed chwilą w przychodni wypełnić deklaracje do tej szkoły rodzenia, pani przez tel mi wczoraj mówiła, że to obowiązkowe i niestety tylko stacjonarnie mogę to zrobić. A dzisiaj babka w rejestracji mnie pyta czy się nie bałam przyjść. Jakbym miała wybór ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten czas leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#3988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym przegapiła ale wczoraj mi się przypomniało i obudziłam się z tym w myślach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze 2 tygodnie do studniówki.
W ogóle jaki ja sen miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

z lullalove też mam
lullalove ma podobne rozwiązanie w swoich ręcznikach. 

Dziecko dziecku nierówne, każde może zupełnie inaczej się zachowywać. W skrytości ducha ja również liczę na to, że moja Mała będzie grzeczna i ogólnie mało płaczliwa. Ale jakby nie było to wierzę, że dam radę. Tak jak wam pisałam wcześniej, przez pierwsze dni po porodzie to moja mama ze mną całymi dniami będzie i myślę, że ona mi sporo ułatwi/rozjaśni wątpliwości. Z tą myślą jest mi znacznie lepiej
oglądała wszystkie organy, pracę serduszka także oby tak dalej 

odechciewa się wszystkiego