|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231760]No ale jechać podejrzewam będzie można, No mam nadzieje, ze nie wprowadza jakiś dziwnych pomysłów w stylu zakazu oddalania się od domu na więcej niż kilometr, bo pierwsza złamie ten zakaz. Nikt mnie nie zmusi do spędzenia kolejnych świat bez najbliższych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- [1=7a2075bf2dce9ea818a59ff 8ae1114964dbf5013_6466ae2 54f6c0;88232053]Ja uwielbiam "All I Want For Christmas" niezmiennie od lat ![]() ![]() Zastanawiam się która świąteczna piżamkę z Sinsay kupić w tym roku. Duży wybór i najchętniej wzięłabym trzy. No ale rozsądek podpowiada mi żeby wziąć jedną, góra dwie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
Ja już kompletuję "świąteczną wyprawkę"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#963 |
Zakorzenienie
|
Postanowiłam dołączyć do wątku. W tym roku też będę z tż ubierać naszą pierwszą wspólną choinke
![]() ![]() Herbatę zimową sama robie - kupne mi nie smakują - pomarańcza z wbitymi goździkami, mandarynka, rozmaryn (tymianek zamiennie), korzeń imbiru i syrop malinowy ![]() Z moich ulubionych piosenek świątecznych to last christmas plus w wykonaniu nat king cole'a the christmas song i o holy night ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez kasiunia788742 Czas edycji: 2020-10-25 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231760]No ale jechać podejrzewam będzie można, No mam nadzieje, ze nie wprowadza jakiś dziwnych pomysłów w stylu zakazu oddalania się od domu na więcej niż kilometr, bo pierwsza złamie ten zakaz. Nikt mnie nie zmusi do spędzenia kolejnych świat bez najbliższych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]To byłby absurd. Zawsze co drugi rok jeździliśmy do mojej rodziny, ale przez ostatnie dwa lata tam nie byliśmy i teraz nie chcę odpuszczać. Moje ulubione piosenki: Sia "Santa's coming for us", "Candy cane lane" i "Snowman" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#965 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Muszę znaleźć też renifera takiego drewnianego lub konika na biegunach Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231754]wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas ![]() Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Moja ulubiona to " All I want for christmas is You" no i lubię słuchać w samochodzie " Driving Home for christmas" . 2 lata temu pojechalismy na weekend na jarmark do Wrocławia i wracaliśmy 23 grudnia i jeszcze w radiu puścili właśnie " Driving ..." - magia ![]() Tez uwielbiam Wigilię bo to taki magiczny dzień. No i śniadanie 25ego grudnia po którym bierzemy kołdrę, poduszki i idziemy pod choinkę, puszczamy świąteczne filmy ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
Tak pisałyście o tych Waszych wspomnieniach z dzieciństwa, które przyprawiały Was o łzę w oku podczas wracania do domu, to ja napiszę coś od siebie.
Dwa lata temu pracowałam w drugie święto. 22.12 przyjechałam do domu rodzinnego na święta, byłam tam więc do wieczora pierwszego święta i wiecie co..... Na samą myśl jak sobie to przypominam to mi się płakać chce. Siedziałam wieczorem w pierwsze święto już w łóżku (bo na drugi dzień jechałam rano już do pracy) i ryczałam jak mały dzieciak. Może sobie pomyślicie ze jestem nienormalna, że nie mogę dorosnąć, ale zawsze śpię w mojej piżamie która mam już 12 lat i nie wyrosłam z niej, zawsze się zachwycam świętami i zaraz dołuję że wracam do szarej rzeczywistości do Olsztyna, gdzie nie mam nikogo bliskiego. Pamiętam że tak wtedy ryczałam że nie chce wyjezdzac z domu, tak mi było smutno że rodzina zostaje a ja tam jadę sama.... Ale takie troski i smutki mają też swój powód,bo poza moim faceten to nikt mnie nie odwiedza tam.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
Udało mi się dzisiaj 60. dni przed świętami poczuć ich klimat! Byłam z samego rana na wymarzonej sesji świątecznej 😍🎄
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
chooooinka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88232439]Tak pisałyście o tych Waszych wspomnieniach z dzieciństwa, które przyprawiały Was o łzę w oku podczas wracania do domu, to ja napiszę coś od siebie.
Dwa lata temu pracowałam w drugie święto. 22.12 przyjechałam do domu rodzinnego na święta, byłam tam więc do wieczora pierwszego święta i wiecie co..... Na samą myśl jak sobie to przypominam to mi się płakać chce. Siedziałam wieczorem w pierwsze święto już w łóżku (bo na drugi dzień jechałam rano już do pracy) i ryczałam jak mały dzieciak. Może sobie pomyślicie ze jestem nienormalna, że nie mogę dorosnąć, ale zawsze śpię w mojej piżamie która mam już 12 lat i nie wyrosłam z niej, zawsze się zachwycam świętami i zaraz dołuję że wracam do szarej rzeczywistości do Olsztyna, gdzie nie mam nikogo bliskiego. Pamiętam że tak wtedy ryczałam że nie chce wyjezdzac z domu, tak mi było smutno że rodzina zostaje a ja tam jadę sama.... Ale takie troski i smutki mają też swój powód,bo poza moim faceten to nikt mnie nie odwiedza tam.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mnie tez czasem smutno, że już jestem dorosła, chciałabym moc mieć taka opcje cofnięcia się w czasie na jeden dzień żeby poczuć te beztroskę. To co piszesz to według mnie normalna sprawa, nostalgia i tęsknota za czymś dobrym dla Ciebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy w tym roku będą organizowane jarmarki świąteczne?
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Wrocławski póki co będzie, ale bez atrakcji artystycznych, wszystkie budki co 2 metry i pełno stacji do dezynfekcji rąk. Jednak obawiam się, że to się jeszcze może zmienić. Szkoda, bo od jarmarku jestem ze swoim narzeczonym i co roku nasza tradycją było, ze chodzimy na jarmark i jemy kasztany - tak jak za pierwszym razem...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, a już tak się nakręciłam
#974 |
Zakorzenienie
|
Chyba w tym roku w końcu kupię sobie świąteczną piżamkę
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#975 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=7a2075bf2dce9ea818a59ff 8ae1114964dbf5013_6466ae2 54f6c0;88232053]Ja uwielbiam "All I Want For Christmas" niezmiennie od lat ![]() ![]() Zastanawiam się która świąteczna piżamkę z Sinsay kupić w tym roku. Duży wybór i najchętniej wzięłabym trzy. No ale rozsądek podpowiada mi żeby wziąć jedną, góra dwie ![]() Zaraz sama przejrzę te piżamy... A one mają normalne rozmiary? Bo Sinsay to mam wrażenie, że jest dla osób noszących rozmiar max. 36, choć 38 noszę to mało co jest na mnie tam dobre ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88232439]Tak pisałyście o tych Waszych wspomnieniach z dzieciństwa, które przyprawiały Was o łzę w oku podczas wracania do domu, to ja napiszę coś od siebie. Dwa lata temu pracowałam w drugie święto. 22.12 przyjechałam do domu rodzinnego na święta, byłam tam więc do wieczora pierwszego święta i wiecie co..... Na samą myśl jak sobie to przypominam to mi się płakać chce. Siedziałam wieczorem w pierwsze święto już w łóżku (bo na drugi dzień jechałam rano już do pracy) i ryczałam jak mały dzieciak. Może sobie pomyślicie ze jestem nienormalna, że nie mogę dorosnąć, ale zawsze śpię w mojej piżamie która mam już 12 lat i nie wyrosłam z niej, zawsze się zachwycam świętami i zaraz dołuję że wracam do szarej rzeczywistości do Olsztyna, gdzie nie mam nikogo bliskiego. Pamiętam że tak wtedy ryczałam że nie chce wyjezdzac z domu, tak mi było smutno że rodzina zostaje a ja tam jadę sama.... Ale takie troski i smutki mają też swój powód,bo poza moim faceten to nikt mnie nie odwiedza tam.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja Cię doskonale rozumiem... Mam podobnie, zawsze robiłam wszystko, żeby całe święta i okres między świętami spędzać w domu rodzinnym, bo to dla mnie tak ważne, że gdyby mi się nie udało to miałabym tak samo. Zmarnowane całe święta, bo w wigilię już bym żyła powrotem... A ja jestem rodzinną osobą i zawsze jak mi przyszło wracać po świętach i otrząsnąć się po tym cudownym czasie to wyłam całą drogę powrotną... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
Też jestem ateistką, a grudzień to dla mnie magia. Uwielbiam choinki, światełka, nawet wigilia ma swój urok i te posiadówy po Wigilii
![]() To jedyny moment żeby za spokojnie się z rodziną spotkać, nikt nie goni za pracą (oczywiście szacun dla tych, którzy muszą pracować z racji zawodu). W moim mieście też ma być jarmark ![]() ![]() A jak nie to robię grzanca w domu w Termosiu, włączę świąteczne piosenki. Będzie idealnie ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Konto usunięte
|
Ondiine - jak bym miała wracać po świętach to nie tak źle, bo tłumaczę sobie, że nie jestem sama i większość ludzi budzi się z letargu. Boli mnie to, że wracam na pustą stancję, ewentualnie do obcych mi ludzi, a nie ze do swojego domu gdzie jest mąż.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny dla Tych ktore lubia jesien z dzisiaj
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Konto usunięte
|
[1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88233222]Dziewczyny dla Tych ktore lubia jesien z dzisiaj[/QUOTE]
pieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
I ja dołączę #nofilter
![]() IMG_20201025_125627.jpg
#982 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że tu nie próżnujecie
![]() ![]() Miałam w planach w tym roku ogarnąć wszystkie prezenty w listopadzie, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, póki co nie mam ani jednego pomysłu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam duże plany, ale znając życie to pewnie coś skutecznie mi je zburzy, czego nie chce ... Zdrówka Kochana i bez spiny ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- [1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88233222]Dziewczyny dla Tych ktore lubia jesien z dzisiaj[/QUOTE]Pięknie, gdzie to ?? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli chodzi o podejście do świat to mam dokładnie tak samo. To jest dla mnie tradycja, nie obchodzę ich duchowo. Mogliby zmienić nazwę na nie wiem. Fiesta Zimowa jak w Simsach i tez by było spoko, byle tradycje się zgadzały ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
[1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88233222]Dziewczyny dla Tych ktore lubia jesien z dzisiaj[/QUOTE]
Przepięknie! Właśnie koleżanka mi wysłała zdjęcia, w Warszawie przepiękna jesień, te kolory ![]() ![]() [1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88233149]Ondiine - jak bym miała wracać po świętach to nie tak źle, bo tłumaczę sobie, że nie jestem sama i większość ludzi budzi się z letargu. Boli mnie to, że wracam na pustą stancję, ewentualnie do obcych mi ludzi, a nie ze do swojego domu gdzie jest mąż. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Uwierz mi, mam tak samo. Jak będziesz miała ochotę ponarzekać czy pogadać to pisz na priv. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#986 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Ondiine - będę pamiętać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Konto usunięte
|
Zazdroszczę Wam tych spacerów
![]() My z mężem i córką jesteśmy skazani na siedzenie w domu.. A jak długo to się okaże gdy zadzwoni sanepid, eh. Nie tak sobie wyobrażałam te dwa miesiące do Świąt. |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
[1=7a2075bf2dce9ea818a59ff 8ae1114964dbf5013_6466ae2 54f6c0;88233547]Zazdroszczę Wam tych spacerów
![]() My z mężem i córką jesteśmy skazani na siedzenie w domu.. A jak długo to się okaże gdy zadzwoni sanepid, eh. Nie tak sobie wyobrażałam te dwa miesiące do Świąt.[/QUOTE] Oby tylko zadzwonił, bo z tą pracą sanepidów to... ![]() W tym Sinsay fajne rzeczy! Fajne kapcie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.