|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe część III (wątek porodowy) <3
Nie.
Ani kataru, ani kaszlu, ani zatkanego nosa. Jedynie jednodniową gorączkę 38stopni i tyle.
|
|
|
#1172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy grudniowe część III (wątek porodowy)
Cytat:
Dzisiaj zdjęłam 34 tc
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
Nie spać zwiedzać trzymać kredens🤣
Hej kciuki za wizyty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, ja mam dzisiaj wizytę, już nie mogę się doczekać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja też mam dziś wizytę. Mam nadzieję że mały się trochę pokaże bo ostatnie zdjęcie na którym coś widać mam sprzed dwóch miesięcy
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Ja mam za tydzień i też już bym chciała
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1177 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Moj wczoraj był wtulony w łożysko i nic nie pokazał sie na widoku 3D
niestety Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
popisowo zaspałyśmy do przedszkola... także czeka mnie dzień z 6 latką ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1181 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja tez nic nie pokazała, kompletnie nic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Moja się wtuliła i nie pokazała, potem miesiąc później zdjęcie połowy twarzy... a teraz już kompletnie nic, cała się pozasłaniała.. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W nocy u nas na klatce schodowej była jakaś chryja. Trzaski, krzyki. Są powgniatane skrzynki na listy i wszędzie ślady krwi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
Mam już wyprane białe rzeczy dla małego dziś wystawiałam ciemne mąż w końcu zabezpieczył komodę żeby córka nie wyciągała ale klej musi wyschnąć dziś do 21 . I będzie można wyprasować włożyć i zamknąć na czas aż się nie urodzi
|
|
|
|
#1184 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Ja dzisiaj tez pranie dla małego wstawiam
ale czekam na ostatnia paczkę z body ma być dzisiaj ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam whisbear'a wczoraj
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po wczorajszej wizycie
Mała waży 2362 g i nadal ułożona główkowo 16 listopada mam już ostatnią wizytę i wtedy gin wyznaczy termin cesarki więc będę mogła się psychicznie zacząć nastawiać że to już Czekam właśnie na kuriera bo ma dzisiaj przywieźć moje zamówienie z reserved z bodziakami Załapałam się akurat na promocję 3 za 2 i kupiłam kilka sztuk bo miałam małe braki
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super! Czyli obie szykujemy się na pierwszy tydzień grudnia ![]() Waga mojej identyczna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️ no już coraz bliżej będziemy się rozpakowywać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Super dobrze, ze nasze dzieciaki wątkowe tak grzecznie rosną ![]() Dziewczyny czy jak pierzecie maskotki w pralce to w programie z maksymalnym wirowaniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam zdjęcie buzi z 25 tygodnia. Usteczka i nosek ma po tatusiu
od tamtej pory nie widziałam buzi, bo lekarz robił tylko USG 2d i tylko niezbędne pomiary. W następny czwartek mam wizytę u innego lekarza, bo do tamtego już nie wrócę. Zważyłam się dzisiaj po 6 tygodniach i mam +3 kg. Ogólnie od początku ciąży +10 kg. Także cieszę się, że tak ładnie przybrałam i nie za dużo. Ruszamy ze sprzątaniem pełną parą i może w przyszłym tygodniu będziemy już u siebie. W końcu odstąpiliśmy od szybkiej przeprowadzki ze względu na jelitówki teściowej. Nikt się nie zaraził. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
Zoe współczuję ale też tak jak piszesz, z dwojga złego dobrze że już to macie za sobą! Zdrówka
![]() Ja myślę że mogłam lekko przejść już na początku marca, wielu moich uczniów chorowało wtedy na jakieś grypopodobne infekcje. a myślałam wtedy że to tylko przeziębienie ![]() Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! U mnie w mieście jest jedna porodówka, oczywiście zamknięta jak i w najbliższym mieście. Gdzieś do połowy listopada, może się trafi że na mój termin akurat będzie któraś otwarta za tydzień mam wizytę na której mam dostać skierowanie na CC to wtedy zacznę dzwonić i orientować się w sytuacji. Zazdroszczę wam możliwości zrobienia ktg bo u nas nie robią na dodatek moja prowadząca nadal nie przyjmuje w moim mieście a w drugim dostać się zakrawa i cud. Tak że chodzę tymczasowo gdzie indziej ale fajnie trafiłam bo lekarka pracuje też w szpitalu w okolicy i ma info z pierwszej rękiNiby jestem spakowana, tzn oprócz jedzenia, ale pod wymogi szpitala w moim mieście. Liczę że w razie czego nie będę musiała dużo dokładać bo nie mam już miejsca w torbie ![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszcze Wam ze macie wizyty. Mi ostatnia przepadla bo mialam kwarantanne, jutrzejszej tez pewnie nie bede miala, bo bylam sie wymazac i pewnie czeka nas izolacja. Maz tez nie tylko stracil wech ale i smak. Kiepska ta koncowka ciazy u mnie, nie wiem w ogole co sie dzieje u malego, ile wazy
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też puściłam maskotki na zwykłym programie.
Dzisiaj mała mnie nie oszczędza od samego rana. Rozpycha się aż mi powietrza brakuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak nie masz możliwości zrobienia ktg? Prywatnie? To około 30-40 zł, prawie kazda przychodnia i szkoła rodzenia ma możliwość wykonania ktg. Chyba ze mieszkasz w jakiejś mini mini mieścinie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie na plusie 10,5kg, właśnie się zważylam i czekam na wizytę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
plus jak nie mogę zrobić przy okazji wizyty u gina to mam dodatkowy problem pt zorganizowanie opieki dla córci. I bardziej o to mi się rozchodziWysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po wizycie, czekam tylko na usg. Szyjka ok, mały jest głową w dół i waży ok. 2700 już
niestety jest coś nie tak z prawą nerką ️ na razie do obserwacji, następna wizyta 17.11 i wtedy zobaczymy. No i miałam już paciorkowce pobrane.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój malec dzisiaj wyjątkowo spokojny, nawet Prince Polo nie za bardzo go ruszyło, ale może będzie bardziej żwawy po obiedzie, bo szykuje się kaczka z piekarnika... Ja się trochę martwię swoją wagą, bo od ponad tygodnia ani drgnie, a ja i tak mało przytyłam
|
|
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa rozumiem. Mi kazała po 36 robić co tydzień.. wyjdą tak naprawdę 2 razy do kolejnej wizyty, ale w sumie nie wiem czemu. Może ze względu na skurcze i panikę, jaka jej zaprezentowałam w gabinecie przy rozmowie o szpitalach ![]() ![]() ![]() W każdym razie chodzę wszedzie prywatnie... już nawet nie chce mi się kłócić z tymi publicznymi o terminy itd. A się tyle płaci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Ja mam 9 na plusie, pewnie łącznie do 11-12 dobije Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
|
#1200 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Według karty ciąży po wczorajszym pomiarze +8kg i tez „planuje” jeszcze max 4kg
![]() No ale w brzuchu mam dużego chłopczyka więc nic dziwnego, ze ostatnio znowu 2kg doszły ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

34 tc 
️

popisowo zaspałyśmy do przedszkola... także czeka mnie dzień z 6 latką 

ale czekam na ostatnia paczkę z body
ma być dzisiaj 
16 listopada mam już ostatnią wizytę i wtedy gin wyznaczy termin cesarki więc będę mogła się psychicznie zacząć nastawiać że to już
️ no już coraz bliżej będziemy się rozpakowywać

na dodatek moja prowadząca nadal nie przyjmuje w moim mieście a w drugim dostać się zakrawa i cud. Tak że chodzę tymczasowo gdzie indziej ale fajnie trafiłam bo lekarka pracuje też w szpitalu w okolicy i ma info z pierwszej ręki
niestety jest coś nie tak z prawą nerką