Panny Młode 2009 cz. V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-30, 21:26   #1411
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaa napisałam wam wiadomosc i mi net padł jak ja tego nie lubię

No wiec nie mogla tego na wizazu przeczytac bo nie ma dostepu do neta. ja mam latopa i ona od 2 tygdoni z niego nie korzysta. cos czuje ze to wymysliła bo nawet nie chciała podac żadnych szczegółow.
To jeśli tego sobie nie zmyśliła, to tylko ta wasza wspólna koleżanka mogła jej coś powiedzieć. W końcu ona była u niej i o czymś musiały gadać. Na pewno nawinął się im temat waszej kłótni, na bank. I nawet jeśli Twoja koleżanka nie mówiła o Tobie nic złego, to siostra TŻ miała jakiś pretekst, żeby powiedzieć, że ją obgadujesz.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Czym Cię tak ten Tż wnerwił?
Szkoda gadać. Skończyłam pracę o 15, ale później jeszcze musiałam gdzieś iść (w tym czasie TŻ był u kolegi, w domu byłam o 17. Umówiliśmy się, że TŻ będzie już o 18 w domu. Ja cały czas czekałam, aż się odezwie, wkurzona po 19 wysłałam smsa z netu, za pół godziny znowu ze swojej komórki, że pewnie się dobrze bawi...:/. A on dalej się nie odzywał. O 20 zadzwonił do mnie do domu i się mnie pyta dlaczego się nie odzywam. A ja się już cała zagotowałam. Stwierdził, że pisał cały czas do mnie jak był u kolegi (żadnych esów nie dostałam) i że skoro nie odpisywałam, to pewnie jeszcze sama nei wróciłam i jestem zajęta, więc został dłużej u kolegi. No szlag mnie trafił. Skoro nie odpisywałam na smsy, to mógł zadzwonić jak ma darmowe pieprz.... minuty!! Poza tym umawialiśmy się, że ma wrócić o 18. ON stwierdził, że żadnych smsów nie dostał, a ja też nic nei dostałam i badź tu mądrym:/ Posprzeczaliśmy się przez telefon i odłożyłam słuchawkę i do tej pory się nie odezwał ani nie przyszedł.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 21:31   #1412
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anula kurcze moze masz racje. moze ta kolezanka cos tam napomnkęła a ta potem przy TZ awanture zrobiła i skłamała ze jakies wyssane z palca rzeczy o niej mówie

kurcze to TZ sie nawet nic nie odzywa do siebie?? nie przyszedł jeszcze??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 21:40   #1413
baja_86
Zakorzenienie

anuulaa nie dziwie się, że jesteś wściekła też bym była, ale skoro ani ty, ani tż nie dostaliście żadnych smsów od siebie, to być może coś z siecią było, no i pech, teraz trzeba by było złozyć oficjalne zażalenie do operatora niech płaci odszkodowanie za twoje nerwy
nie gniewaj się długo na Tż, szkoda życia. Jak przyjdzie to się już na niego nie wkurzaj, gorzej jak w ogóle nie przyjdzie...
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 21:42   #1414
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Anula kurcze moze masz racje. moze ta kolezanka cos tam napomnkęła a ta potem przy TZ awanture zrobiła i skłamała ze jakies wyssane z palca rzeczy o niej mówie

kurcze to TZ sie nawet nic nie odzywa do siebie?? nie przyszedł jeszcze??
Nie odzywa się i nie przyszedł. Na gadu też się nie odzywa, a na kompie na bank siedzi. Mam to w d.... Napisałam mu maila co o tym wszystkim myślę i żeby nie przychodził jutro po mnie jak skończę pracę. Szlag mnie trafia jak pomyślę, że już skończył się prawie dzień, zaraz muszę iść spać, żeby wstać jutro do pracy i on mi zmarnował cały wieczór.
Stary 2008-08-30, 21:45   #1415
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ech ci faceci... tez bym pewnie strzeliła focha. choc z drugiej strony jesli on naprawde wysyłal te smski a one nie dosżły tak samo jak te twoje to w sumie nie jego wina. ale za to, ze teraz siediz w domu i sie nie odezwie, nie przyjedzie to masz prawo sie gniewac

Stary 2008-08-30, 21:50   #1416
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ech ci faceci... tez bym pewnie strzeliła focha. choc z drugiej strony jesli on naprawde wysyłal te smski a one nie dosżły tak samo jak te twoje to w sumie nie jego wina. ale za to, ze teraz siediz w domu i sie nie odezwie, nie przyjedzie to masz prawo sie gniewac
Nie mam do niego żalu, że nie odpisał na smsy, których nie dostał, tylko o to, że miał być o 18, skoro się umawiał, to mógł dotrzymać słowa. Jeśli nie odpisywałam a fajnie mu się siedziało u kolegi, to mógł zadzwonić i się upewnić co robię:/
Stary 2008-08-30, 21:57   #1417
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Nie mam do niego żalu, że nie odpisał na smsy, których nie dostał, tylko o to, że miał być o 18, skoro się umawiał, to mógł dotrzymać słowa. Jeśli nie odpisywałam a fajnie mu się siedziało u kolegi, to mógł zadzwonić i się upewnić co robię:/
no wlasnie. a najgorzej, ze teraz dalej sie nie odzywa. a wiem jakie to jest wkurzające.

No... a mojego dalej nie ma , ale nie chce mi sie pisac za ile bedzie. wiem,z e przyjechal kolega z polski wiec niech sobie pogadają tym bardziej, ze kolega dzis przyjechal a jutro juz jedzie.

i musze jeszcze isc na dwor sciagnąc pranie a mi sie nie chce bo tego az 3 pralki ech...

Stary 2008-08-30, 22:18   #1418
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 22:26   #1419
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
oo nie ma sprawy choc powiem ci, ze mnie to czeka jutro bo jak bedzie ładna pogoda to robimy włąsnie pranie poscieli hehe ale wiesz, ja tez strasznie nie lubie zmieniac posiceli. jeszcze powlekac poduszki spoko, a kołdra to zawsze robi TZ. najgorzej jak pracowałam w tym Hotelu tam nie było zmiłuj chyba z 20 łózek tak poscieliłam

Stary 2008-08-30, 22:39   #1420
anuulaa
Wtajemniczenie

Na szczęście nie mam takiego problemu jak oblekanie pościeli, bo swoją mam w wełny owczej Superowo się sprawdza zimą!
Stary 2008-08-30, 22:56   #1421
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście nie mam takiego problemu jak oblekanie pościeli, bo swoją mam w wełny owczej Superowo się sprawdza zimą!
ale to nie wkąłdasz jej w żadną poszwę??

dobra... zebrałam pranie (wrr wszytsko nie wyschło) ale rozwiesiłam w domu i nawet pozmywałam i dalej nie wiem kiedy przyjedzie TZ. ech chyba dzis sobie sama zasnę bo powoli robie sie spiąca

Stary 2008-08-30, 23:01   #1422
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ale to nie wkąłdasz jej w żadną poszwę??

dobra... zebrałam pranie (wrr wszytsko nie wyschło) ale rozwiesiłam w domu i nawet pozmywałam i dalej nie wiem kiedy przyjedzie TZ. ech chyba dzis sobie sama zasnę bo powoli robie sie spiąca
Nie wkładam, bo jakbym oblekała ją pościelą, to straciłaby tak jakby na swojej leczniczej (chyba) funkcji. Najzdrowsza jest tak sama
Stary 2008-08-30, 23:10   #1423
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wkładam, bo jakbym oblekała ją pościelą, to straciłaby tak jakby na swojej leczniczej (chyba) funkcji. Najzdrowsza jest tak sama
ooo to ja takiej jeszcze nue miałam a na co ona dokąłdnie pomaga??

Stary 2008-08-30, 23:18   #1424
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 23:39   #1425
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dobra dzis jest chyba dzien wkurzeń na TZ-ów wrrr czekam i czekam na tego mojego i co?? wyjechał o 19 i nie sadziłam ze aż tak długo go nie bedzie a najgorsze , ze nawet nic nie napisal. a ja wkurzona tez nie pisze kiedy wróci. wrrr juz sie do łozka połozyłam i zaraz pewnie pójde spac. kurde czy tak cięzko było napisac o której wróci?? a ja głupia czekam na niego wrrr..

Stary 2008-08-31, 11:11   #1426
kliwia
Zakorzenienie

j a tej wełninej pościeli nie lubie.

wczoraj Tz z jego mamą wsiedli na mnie że jestem gruba i ze powinnam cwiczyc, az mi sie na koniec przykro zrobilo i kazalam Tż iść na swoje miojesce do spania na podlodze, ze lza w oczach zasnelam.

a dzis rano nawet nie moglismy sie pogodzić, bo obudzil mnie placz Tz taty, szloch w zasadzie.
O 6 z rana zmarła Tż babcia, byliśmy już w spzitalu ale juz jej zobaczyć nie mogliśmy, teraz rodzice Tż pojechali na wieś do rodziny popłakac razem i obgadać sprawy pogrzebu.

Na dziś byliśmy proszeni na urodziny Bratowej Tż oraz imieninki jego córeczki. Idziemy bo przecież naszykowane już wszytsko, pogadamy w rodzinnym gronie powspominamy babcie, stypa przed pogrzebem będzie.
Ech.

madzia no albo ta koleżanka nagadała siostrze Tż, albo masz piekny przykład robienia dziury z niczego - zwracania na siebie uwagi poprzez prymitywne chwyty siostry Tż.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 11:28   #1427
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
no to pozdrów byłego wojaka z leszczyńskiej jednostki Jak mu się tam podobało?
Oj podobało mu się, podobało, co jakiś czas mu się przypomina i opowida mi, ze w wojsku to to, w wojsku to tamto

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 11:32   #1428
kaska87
Zakorzenienie

już jest mój Tadzik i nie jest rtaki płąski jak na skype normalnie 3 wymiarowy Tadzik ale się cieszę właśnie na niego czekam aż przyjdzie i idziemy na grila

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 11:45   #1429
sas
Wtajemniczenie

czesc kochane
Cytat:
Hej dziewczynki OD poniedziałku zaczynam staż, ale z racji nie wykończonej sali moja grupa nie ma się gdzie podziać w przedszkolu i dlatego będę pierwszy tydzień chodzić na 12 do 17.30 cieszę się bo się wyśpie

witaj po urlopiewidziałam zdjęcia na nk, śliczne
trzymam kciuki za jutrzeszy dzien zazdroszcze Ci tez bym chciala pracowac w przedszkolu i ostatnio myslimy z tezusiem o powrocie do pl za rok moze dwa i mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc prace w przedszkolu
ja jutro tez zmykam do moich malych podopiecznych i zapewne tak jak u ciebie bedzie placz za mama..i pewnie duzo gadania bo juz sa strasze o 6 tyg

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
jupik mam zdjęcia kościoła to wkleje potem bo teraz nie mam myszki przy lapku i źle mi się działa na kompie :P
sas ehh po urlopie to zawsze sie ma takiego lenia że masakra, a od kiedy wracasz do pracy?
oj mam lenia 6,5 tyg mialam wolnego a do pracy od jutra i to na 7 rano czyli przed 6 pobudka ehhh masakra aprawde

Cytat:
witajcie kochane

kilka dni mnie nie było, wiec nawet nie nadrabiam. wczoraj zamykali juz nasza firmę (otwiarją ja dopiero w grudniu) i wszyscy odchodzili (np. ja i mój TZ) ale siostra jego została hehe. w poneidzialek jedziemy z TZ do bira naszego kiedy bedzie dalej praca.

wpadłam do was teraz bo TZ pojechał z kolegami (z tymi co u nas spią) po kolege z POlski do innego miasta (ma dla mnie cała reklamówę słodyczy od mojej mamy - wiec czekam na niego hehe) akurat był przejazdem przez Holandie wiec mama dała mu dla mnie paczkę

z TZ wszytsko super, z jego siostrą sie nie odzywamy dalej a dzis siedzimy z TZ a ta do mnie z takim tekstem" ze nie zyczy soebie abym OBCYM ludziem gadała jakies glupoty na jej temat" ja taie oczy o co jej chodzi, jakim ludziom i jakie glupoty. TZ tez sie tak na nia patrzy. wiec mówie aby powiedziała dokładnie o co jej chodzi to wtedy pogadamy, bo tak to kazdy moze innego oskarzac. ale ona ze nie, bo ja napewno wiem. no wiec nie wiem. bo nic takiego nie mialo miejsca. wstała i poszała a TZ stiwerdził, ze sie w to plątac nie bedzie ale ze mogla powiedziec o co chodzi a nie mnie tak oskarzac... no nic
eh kurcze dziwna ta siostra tz ale wazne ze dajesz sobie z nia rade....a jak tam sie dzis sprawy maja? mam nadzieje, ze tz wrcil w miare wczesnie i jest ok??
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już jest mój Tadzik i nie jest rtaki płąski jak na skype normalnie 3 wymiarowy Tadzik ale się cieszę właśnie na niego czekam aż przyjdzie i idziemy na grila
nasza kasia wreszcie szczesliwa udanego grilika
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
j a tej wełninej pościeli nie lubie.

wczoraj Tz z jego mamą wsiedli na mnie że jestem gruba i ze powinnam cwiczyc, az mi sie na koniec przykro zrobilo i kazalam Tż iść na swoje miojesce do spania na podlodze, ze lza w oczach zasnelam.

a dzis rano nawet nie moglismy sie pogodzić, bo obudzil mnie placz Tz taty, szloch w zasadzie.
O 6 z rana zmarła Tż babcia, byliśmy już w spzitalu ale juz jej zobaczyć nie mogliśmy, teraz rodzice Tż pojechali na wieś do rodziny popłakac razem i obgadać sprawy pogrzebu.

Na dziś byliśmy proszeni na urodziny Bratowej Tż oraz imieninki jego córeczki. Idziemy bo przecież naszykowane już wszytsko, pogadamy w rodzinnym gronie powspominamy babcie, stypa przed pogrzebem będzie.
Ech.

madzia no albo ta koleżanka nagadała siostrze Tż, albo masz piekny przykład robienia dziury z niczego - zwracania na siebie uwagi poprzez prymitywne chwyty siostry Tż.
kurcze przykro mi z tych obydwu sytuacji trzymaj sie mocno

a ja wlasnie wstalam i za godzinke zmykamy z tzem do kosciolka....szybciudko minelo te 6 tyg naprawde a tak naprawde to malo mielsimy wypoczynkubo tu lekarz, badania dentysta, remont lazienki- tezus sam to robil i wogole masespraw potem jech\lismy 23 godzinki samochodem do londku i na dodtaek w porcie we francji sie pogublismy bo byl podany zly adres na necie ehhh porazka ale na szczescie jakos dojechalismy a potem byl sen przez 15 godzin
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 12:17   #1430
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
no szcześliwa i uśmiechnięta Kasia...baw się dobrze

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 13:21   #1431
martucha84
Zakorzenienie

rybulkA jupik zmielilyscie atavary - nie poznalam was

a ja jeszcze siedze na dolnym slasku uwielbiam tu sedzac czas i moj tz tez z czego sie ciesze idziemy zaraz z chlopkami z wioski pograc w siatke, jak za starych wakasyjnych czasow a potem do doku bo od juta przedszkole

Cytat:
Treść usunięta
ja pamietam i tez bbede przypominac

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
No moja droga gratuluję, pamiętaj słowa Pani Gieni "[...] teraz jak się będziecie komuś przedstawiać to możecie się już posługiwać tytułem licencjata [...] rozbawiło mnie to do łez bo przecież jak np. poznam koleżanke koleżanki to się nie będe przedstawiała licencjat, prawie magister Ania .... pamiętam jak odbierałam swój dyplom radochy co nie miara i ulga, że się udało Jeszcze raz gratuluję
pamietam co mowila no ale... kiedy idziemy na kawe? juz niedlugo zjazdy, mam nadzieje ze sie nam pokryja z dniami i sie bedziemy widziec

Cytat:
Treść usunięta
teZ tak pomyslalam ... ze wsytarczylo ze ona zaczela cos mowic ta stanela w twojej obronie i awantura..

kasia pewno z tadzikiem szaleje
Stary 2008-08-31, 13:43   #1432
jupik
Rozeznanie

Martucha- Rybulka ma w avatarze bukiet od TŻta a ja faceta, za którego bym wyszła za mąż jakbym nie poznała mojego Tżcika :p

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 14:13   #1433
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
No nareszcie GO odzyskałaś!!!
jupik, a kim jest ten facet? to aktor jakiś ?
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 15:28   #1434
zielony_motylek
Rozeznanie

kliwia ale masz weekend współczuje
sas no to życze jutro milego wstawania, o ile wogóle może być miłe
kasia super ze sie wreszcie Tadzika doczekalaś
Ja siedze sama u TŻ'ta bo on w pracy, ale za tydzień w niedziele idziemy na dekanalny dzień skupienia , bo potem może być w niedziele krucho bo jak się okaże że TZ prawie wtedy będzie miał szkole to będzie marnie, więc lepiej już mieć z głowy.. na nauki niestety nie pojdziemy jeszcze bo są 8 i 9września a ja 8 ide na wyrywanie zębow mądrości , więc nie pójde tam z twarzą jak chomik.. po za tym TZ w pracy będzie chyba..

jupik wklejam foty kościoła gdzie bedziemy mieli Ślub, dodam, że wybraliśmy go poprostu dlatego, że jest to parafia do której należe Drugie i 3 foto to boczne kapliczki, jedna po lewej druga po prawej stronie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (35,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hh.jpg (31,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ff.jpg (49,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-08-31, 16:16   #1435
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

melduję się ze swoim ślubem - Panna Mloda 12 wrzesień 2009

EDIT:

Biorę tylko cywilny , głownie po to, że dojrzałam w końcu do ślubu, no i synek zadaje pytania dlaczego mamusia ma inne nazwisko niż tatuś
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 16:31   #1436
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
No nareszcie GO odzyskałaś!!!
jupik, a kim jest ten facet? to aktor jakiś ?
To Colin Firth uwielbiam go a na dodatekl zawsze gra fajnych facetów, no to trudno się nie podkochiwać

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
jupik wklejam foty kościoła gdzie bedziemy mieli Ślub, dodam, że wybraliśmy go poprostu dlatego, że jest to parafia do której należe Drugie i 3 foto to boczne kapliczki, jedna po lewej druga po prawej stronie
Fajny kościół, choć nie w moim wymarzonym stylu, ale bardzo podobają mi się takie witraże za ołtarzemjak będzie wam słońce świeciło przez nie to może być niesamowity efekt! no i nie jest przeładowany jakimiś cherubinkami i złoceniami, prostota jednak zawsze sprawdza się najlepiejTylko bym to niebieskie z boku wywaliła.
Witamy nową pannę młodą 2009 opowiedz coś więcej o sobie i waszmy ślubie

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-08-31 o 16:34 Powód: lit
Stary 2008-08-31, 16:44   #1437
ewelinka3f
Raczkowanie

[quote=jupik;8835273]To Colin Firth uwielbiam go a na dodatekl zawsze gra fajnych facetów, no to trudno się nie podkochiwać

Ja też go bardzo go lubięW Dzienniku Bridget Jones robił takie maślane oczy,że aż się śmiałam do ekranu
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 17:52   #1438
zielony_motylek
Rozeznanie

jupik tego niebieskiego już nie ma wiec spoko choć czasem wieszają tam coś podobnej 'urody' więc nie wiem jak będzie w czerwcu, ale to taki szczegół ;P
Nie powiem starsze kościoły do ślubu pewnie lepiej pasują(jeśli mozna tak powiedzieć :P), ale mnie się ten też podoba, grunt że jest ładnie odnowiony bo wcześniej byłoby gorzej, no i licze na to, że proboszcz udzieli nam ślubu hihi, bo super ksiądz z niego
Stary 2008-08-31, 19:58   #1439
jupik
Rozeznanie

To dobrze że to niebieskie wywalili, jest szansa że na Wasz ślub nic tam nie zawiśnie ale zazdroszczę, że znacie księdza i wiesz że jest fajny, bo my nie znamy nikogo w naszym kościele i trzeba się będzie tam wybrać na msze zobaczyć co i jak żeby nam jakiś straszny nudziarz na przykład nie udzielał ślubu u mnie w parafii jest jeden sympatyczny ksiądz ale za to proboszcz jest dziwny no i sławny na całą Polskę z Superwizjera, co zaletą nie jest niestety:/ ale na szczęście ślub nie odbędzie się u mnie w parafii

Stary 2008-08-31, 20:45   #1440
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

juz jestem cały dzien wylegiwalismy sie z TZ nad morzem a jak chciał juz isc a ja jeszcze nie to przekupił mnie lodami z mc donalds i nie bylo zmiłuj hehe

dzis znowu samotny wieczór mnie czeka TZ własnie pojechal z kolegami do innych kolegów (do innego miasta) i na piłke. juz wam powiem, ze nich ci koledzy znajda w koncu te prace to bede miała moje skarba wieczorami. a co dziwne TZ to samo dzis stwierdził a potem leźelismy i sie smielismy bo oni tak szukają tej pracy ze chyba nigdy jej nie znajda i non stop beda nam w salonie mieszkac
Cytat:
wczoraj Tz z jego mamą wsiedli na mnie że jestem gruba i ze powinnam cwiczyc, az mi sie na koniec przykro zrobilo i kazalam Tż iść na swoje miojesce do spania na podlodze, ze lza w oczach zasnelam..
współczuje kochana ale wkurzyłabym sie ostro na TZ i tesciowa za takie gadki
Cytat:

Na dziś byliśmy proszeni na urodziny Bratowej Tż oraz imieninki jego córeczki. Idziemy bo przecież naszykowane już wszytsko, pogadamy w rodzinnym gronie powspominamy babcie, stypa przed pogrzebem będzie..
Ech.
oj przykro mi bardzo
Cytat:
powiem ci, ze rozmawiałam dzis o tymz TZ i stwierdzilsimy ze najlepiej jak jutro bym poszła do tej kolezanki i wprost zapytala sie co powiedziała TZ siostrze. jesli to ona cos przekreciła to sprawa bedzie jasna. ale i tak nie sadze aby to ona cos jej powiedziała (tym bardziej, ze nic zmyslonego jej nie mówiłam) mam wrazenie ze ona sama (siostra TZ) to wymysliła i tylko czekała jak bede sama z TZ siedziała. bo niby po co takie gadki, ze jest jego siostrą wiec nie powinnam tak o niej gadac itp
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
eh kurcze dziwna ta siostra tz ale wazne ze dajesz sobie z nia rade....a jak tam sie dzis sprawy maja? mam nadzieje, ze tz wrcil w miare wczesnie i jest ok??
TZ wrócił wczoraj o 3 nad ranem o 24 mi napisał, ze nie wie kiedy wraca (bo to w innym miescie i nie on jest kierowcą) a wrócili tak póxno bo tek nasz kolega o tej godiznie wracal juz do domku. ale jak sie połozyl i przytulił to nawet sie na niego nie złosciłam. kurcze skzoda ze dzis tez bede sama zasypiała a przed wyjsciem powiedziałam mu jaka mam na niego ochote i ze mam nadzieje, ze wroci zanim pójde spac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości