|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Szkoda gadać. Skończyłam pracę o 15, ale później jeszcze musiałam gdzieś iść (w tym czasie TŻ był u kolegi, w domu byłam o 17. Umówiliśmy się, że TŻ będzie już o 18 w domu. Ja cały czas czekałam, aż się odezwie, wkurzona po 19 wysłałam smsa z netu, za pół godziny znowu ze swojej komórki, że pewnie się dobrze bawi...:/. A on dalej się nie odzywał. O 20 zadzwonił do mnie do domu i się mnie pyta dlaczego się nie odzywam. A ja się już cała zagotowałam. Stwierdził, że pisał cały czas do mnie jak był u kolegi (żadnych esów nie dostałam) i że skoro nie odpisywałam, to pewnie jeszcze sama nei wróciłam i jestem zajęta, więc został dłużej u kolegi. No szlag mnie trafił. Skoro nie odpisywałam na smsy, to mógł zadzwonić jak ma darmowe pieprz.... minuty!! Poza tym umawialiśmy się, że ma wrócić o 18. ON stwierdził, że żadnych smsów nie dostał, a ja też nic nei dostałam i badź tu mądrym:/ Posprzeczaliśmy się przez telefon i odłożyłam słuchawkę i do tej pory się nie odezwał ani nie przyszedł.
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Anula kurcze moze masz racje. moze ta kolezanka cos tam napomnkęła a ta potem przy TZ awanture zrobiła i skłamała ze jakies wyssane z palca rzeczy o niej mówie
![]() kurcze to TZ sie nawet nic nie odzywa do siebie?? nie przyszedł jeszcze?? |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa nie dziwie się, że jesteś wściekła też bym była, ale skoro ani ty, ani tż nie dostaliście żadnych smsów od siebie, to być może coś z siecią było, no i pech, teraz trzeba by było złozyć oficjalne zażalenie do operatora
niech płaci odszkodowanie za twoje nerwy![]() nie gniewaj się długo na Tż, szkoda życia. Jak przyjdzie to się już na niego nie wkurzaj, gorzej jak w ogóle nie przyjdzie... |
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie odzywa się i nie przyszedł. Na gadu też się nie odzywa, a na kompie na bank siedzi. Mam to w d.... Napisałam mu maila co o tym wszystkim myślę i żeby nie przychodził jutro po mnie jak skończę pracę. Szlag mnie trafia jak pomyślę, że już skończył się prawie dzień, zaraz muszę iść spać, żeby wstać jutro do pracy i on mi zmarnował cały wieczór.
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
ech ci faceci... tez bym pewnie strzeliła focha. choc z drugiej strony jesli on naprawde wysyłal te smski a one nie dosżły tak samo jak te twoje to w sumie nie jego wina. ale za to, ze teraz siediz w domu i sie nie odezwie, nie przyjedzie to masz prawo sie gniewac
|
|
|
|
#1416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No... a mojego dalej nie ma , ale nie chce mi sie pisac za ile bedzie. wiem,z e przyjechal kolega z polski wiec niech sobie pogadają tym bardziej, ze kolega dzis przyjechal a jutro juz jedzie. i musze jeszcze isc na dwor sciagnąc pranie a mi sie nie chce bo tego az 3 pralki ech... |
|
|
|
|
#1418 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
oo nie ma sprawy
choc powiem ci, ze mnie to czeka jutro bo jak bedzie ładna pogoda to robimy włąsnie pranie poscieli hehe ale wiesz, ja tez strasznie nie lubie zmieniac posiceli. jeszcze powlekac poduszki spoko, a kołdra chyba z 20 łózek tak poscieliłam
|
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście nie mam takiego problemu jak oblekanie pościeli, bo swoją mam w wełny owczej
Superowo się sprawdza zimą!
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra... zebrałam pranie (wrr wszytsko nie wyschło ) ale rozwiesiłam w domu i nawet pozmywałam i dalej nie wiem kiedy przyjedzie TZ. ech chyba dzis sobie sama zasnę bo powoli robie sie spiąca
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na co ona dokąłdnie pomaga??
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dzis jest chyba dzien wkurzeń na TZ-ów wrrr
czekam i czekam na tego mojego i co?? wyjechał o 19 i nie sadziłam ze aż tak długo go nie bedzie a najgorsze , ze nawet nic nie napisal. a ja wkurzona tez nie pisze kiedy wróci. wrrr juz sie do łozka połozyłam i zaraz pewnie pójde spac. kurde czy tak cięzko było napisac o której wróci?? a ja głupia czekam na niego wrrr..
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
j a tej wełninej pościeli nie lubie.
![]() wczoraj Tz z jego mamą wsiedli na mnie że jestem gruba i ze powinnam cwiczyc, az mi sie na koniec przykro zrobilo i kazalam Tż iść na swoje miojesce do spania na podlodze, ze lza w oczach zasnelam. a dzis rano nawet nie moglismy sie pogodzić, bo obudzil mnie placz Tz taty, szloch w zasadzie. O 6 z rana zmarła Tż babcia, byliśmy już w spzitalu ale juz jej zobaczyć nie mogliśmy, teraz rodzice Tż pojechali na wieś do rodziny popłakac razem i obgadać sprawy pogrzebu. Na dziś byliśmy proszeni na urodziny Bratowej Tż oraz imieninki jego córeczki. Idziemy bo przecież naszykowane już wszytsko, pogadamy w rodzinnym gronie powspominamy babcie, stypa przed pogrzebem będzie. Ech. madzia no albo ta koleżanka nagadała siostrze Tż, albo masz piekny przykład robienia dziury z niczego - zwracania na siebie uwagi poprzez prymitywne chwyty siostry Tż. |
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
już jest mój Tadzik i nie jest rtaki płąski jak na skype
normalnie 3 wymiarowy Tadzik ale się cieszę właśnie na niego czekam aż przyjdzie i idziemy na grila
|
#1429 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
Cytat:
zazdroszcze Ci tez bym chciala pracowac w przedszkolu i ostatnio myslimy z tezusiem o powrocie do pl za rok moze dwa i mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc prace w przedszkolu![]() ja jutro tez zmykam do moich malych podopiecznych i zapewne tak jak u ciebie bedzie placz za mama..i pewnie duzo gadania bo juz sa strasze o 6 tyg![]() Cytat:
ehhh masakra aprawdeCytat:
Cytat:
udanego grilikaCytat:
trzymaj sie mocnoa ja wlasnie wstalam i za godzinke zmykamy z tzem do kosciolka....szybciudko minelo te 6 tyg naprawde a tak naprawde to malo mielsimy wypoczynkubo tu lekarz, badania dentysta, remont lazienki- tezus sam to robil i wogole masespraw potem jech\lismy 23 godzinki samochodem do londku i na dodtaek w porcie we francji sie pogublismy bo byl podany zly adres na necie ehhh porazka ale na szczescie jakos dojechalismy a potem byl sen przez 15 godzin![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||||
|
|
|
#1430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
rybulkA jupik zmielilyscie atavary - nie poznalam was
a ja jeszcze siedze na dolnym slasku uwielbiam tu sedzac czas i moj tz tez z czego sie ciesze idziemy zaraz z chlopkami z wioski pograc w siatke, jak za starych wakasyjnych czasow a potem do doku bo od juta przedszkole![]() ja pamietam i tez bbede przypominac ![]() Cytat:
kiedy idziemy na kawe? juz niedlugo zjazdy, mam nadzieje ze sie nam pokryja z dniami i sie bedziemy widziec![]() teZ tak pomyslalam ... ze wsytarczylo ze ona zaczela cos mowic ta stanela w twojej obronie i awantura.. kasia pewno z tadzikiem szaleje ![]()
|
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
Martucha- Rybulka ma w avatarze bukiet od TŻta a ja faceta, za którego bym wyszła za mąż jakbym nie poznała mojego Tżcika
:p
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Rozeznanie
|
kliwia ale masz weekend
współczuje sas no to życze jutro milego wstawania, o ile wogóle może być miłe ![]() kasia super ze sie wreszcie Tadzika doczekalaś ![]() Ja siedze sama u TŻ'ta bo on w pracy, ale za tydzień w niedziele idziemy na dekanalny dzień skupienia , bo potem może być w niedziele krucho bo jak się okaże że TZ prawie wtedy będzie miał szkole to będzie marnie, więc lepiej już mieć z głowy.. na nauki niestety nie pojdziemy jeszcze bo są 8 i 9września a ja 8 ide na wyrywanie zębow mądrości , więc nie pójde tam z twarzą jak chomik.. po za tym TZ w pracy będzie chyba..jupik wklejam foty kościoła gdzie bedziemy mieli Ślub, dodam, że wybraliśmy go poprostu dlatego, że jest to parafia do której należe Drugie i 3 foto to boczne kapliczki, jedna po lewej druga po prawej stronie
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
melduję się ze swoim ślubem - Panna Mloda 12 wrzesień 2009
![]() EDIT: Biorę tylko cywilny , głownie po to, że dojrzałam w końcu do ślubu, no i synek zadaje pytania dlaczego mamusia ma inne nazwisko niż tatuś
|
#1436 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam go a na dodatekl zawsze gra fajnych facetów, no to trudno się nie podkochiwać![]() Cytat:
jak będzie wam słońce świeciło przez nie to może być niesamowity efekt! no i nie jest przeładowany jakimiś cherubinkami i złoceniami, prostota jednak zawsze sprawdza się najlepiej Tylko bym to niebieskie z boku wywaliła. Witamy nową pannę młodą 2009 opowiedz coś więcej o sobie i waszmy ślubie
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-08-31 o 16:34 Powód: lit |
||
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
[quote=jupik;8835273]To Colin Firth
uwielbiam go a na dodatekl zawsze gra fajnych facetów, no to trudno się nie podkochiwać![]() Ja też go bardzo go lubię W Dzienniku Bridget Jones robił takie maślane oczy,że aż się śmiałam do ekranu
|
|
|
|
#1438 |
|
Rozeznanie
|
jupik tego niebieskiego już nie ma wiec spoko
choć czasem wieszają tam coś podobnej 'urody' więc nie wiem jak będzie w czerwcu, ale to taki szczegół ;P Nie powiem starsze kościoły do ślubu pewnie lepiej pasują(jeśli mozna tak powiedzieć :P), ale mnie się ten też podoba, grunt że jest ładnie odnowiony bo wcześniej byłoby gorzej, no i licze na to, że proboszcz udzieli nam ślubu hihi, bo super ksiądz z niego
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
To dobrze że to niebieskie wywalili, jest szansa że na Wasz ślub nic tam nie zawiśnie
ale zazdroszczę, że znacie księdza i wiesz że jest fajny, bo my nie znamy nikogo w naszym kościele i trzeba się będzie tam wybrać na msze zobaczyć co i jak żeby nam jakiś straszny nudziarz na przykład nie udzielał ślubu u mnie w parafii jest jeden sympatyczny ksiądz ale za to proboszcz jest dziwny no i sławny na całą Polskę z Superwizjera, co zaletą nie jest niestety:/ ale na szczęście ślub nie odbędzie się u mnie w parafii
|
#1440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
juz jestem
cały dzien wylegiwalismy sie z TZ nad morzem a jak chciał juz isc a ja jeszcze nie to przekupił mnie lodami z mc donalds i nie bylo zmiłuj hehedzis znowu samotny wieczór mnie czeka TZ własnie pojechal z kolegami do innych kolegów (do innego miasta) i na piłke. juz wam powiem, ze nich ci koledzy znajda w koncu te prace to bede miała moje skarba wieczorami. a co dziwne TZ to samo dzis stwierdził a potem leźelismy i sie smielismy bo oni tak szukają tej pracy ze chyba nigdy jej nie znajda i non stop beda nam w salonie mieszkac![]() Cytat:
ale wkurzyłabym sie ostro na TZ i tesciowa za takie gadkiCytat:
oj przykro mi bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a przed wyjsciem powiedziałam mu jaka mam na niego ochote i ze mam nadzieje, ze wroci zanim pójde spac
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

cos czuje ze to wymysliła bo nawet nie chciała podac żadnych szczegółow.

niech płaci odszkodowanie za twoje nerwy

chyba z 20 łózek tak poscieliłam

o co jej chodzi, jakim ludziom i jakie glupoty. TZ tez sie tak na nia patrzy. wiec mówie aby powiedziała dokładnie o co jej chodzi to wtedy pogadamy, bo tak to kazdy moze innego oskarzac. ale ona ze nie, bo ja napewno wiem. no wiec nie wiem. bo nic takiego nie mialo miejsca. wstała i poszała a TZ stiwerdził, ze sie w to plątac nie bedzie ale ze mogla powiedziec o co chodzi a nie mnie tak oskarzac... no nic 
ale wkurzyłabym sie ostro na TZ i tesciowa za takie gadki