Mamuśki Marcóweczki 2021 :) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-12-17, 11:26   #4651
Fufka
Zakorzenienie

Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)

Cytat:
Napisane przez Bazille Pokaż wiadomość
Persefonia, toś wykonała tygodniowy limit, współczuję domyślam się chwili irytacji pod domem.

Erwina trochę się uzbierało tego mój Brat miał podobnie i to właśnie zwykle okolicach grudnia, jak w portfelu robią się prześwity.
Wow, waga... I tak jak pisze Justysia, im więcej nas z taką wagą, to jakoś na duszy troszkę lżej. Może nie brzmi to za dobrze, ale wtedy wydaje się to bardziej normalne i spotykane, ja teraz w pon miałam 29+0 i Mały miał 1500. Zawsze trzeba też pomyśleć o tym, że to tylko sprzęt i umiejętności lekarza, które mogą być omylne

Uffff, skończyłam prasowanie. Zostały mi tylko do wyprania prześcieradełka, ręczniki, parę pieluch, kocykii boki do łóżeczka. To już chyba ogarnę w styczniu.
W załączniku moja kolekcja, zaraz ląduje w komodzie.

I tak mam przy okazji małe podpowiedzi. Nie polecam ubranek, które mają zapięcia na pleckach, dzidzia na tym leży i jest to poprostu uwierające. Nie wiem kto wogole wpada na wyprodukowanie czegoś takiego. Ja mam właśnie w spadku taki sweterek, ale już go odłożyłam. Widziałam też nieraz w Lidlu, że mają piękne np śpioszki, ale były właśnie zapinane na plecach lub wzdłuż pupy.
8 lat temu prześcieradełka na przewijaki były nowością.. A ja, że miałam sporo pieluch w spadku, to wymyśliłam sobie coś takiego... Doszyłam ręcznie tylko gumkę po obu stronach i idealnie pasowało. Załącznik 7736186Załącznik 7736187

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Elegancko, dobry pomysł z tym prześcieradłem na przewijak. Ja planuję po prostu kłaść tetrę.
Zastanawiam się czy kupować prześcieradło na dostawkę, czy samej uszyć :/ może spróbuję in jak nie wyjdzie, to kupię.

Erwina tak to zwykle jest, że jak się coś psuje to od razu kilka rzeczy na raz.

Z tymi wielkościami dzieci to też trzeba pamiętać, w którym tc jesteśmy. Ja dopiero mam 27.

Ja zawsze miałam problem z butami miałam okres, że to tylko 40 pasowały, a teraz to różnie. Z chęcią bym skorzystała z wyprzedaży.

Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 11:49   #4652
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Persefonia, toś wykonała tygodniowy limit, współczuję domyślam się chwili irytacji pod domem.

Erwina trochę się uzbierało tego mój Brat miał podobnie i to właśnie zwykle okolicach grudnia, jak w portfelu robią się prześwity.
Wow, waga... I tak jak pisze Justysia, im więcej nas z taką wagą, to jakoś na duszy troszkę lżej. Może nie brzmi to za dobrze, ale wtedy wydaje się to bardziej normalne i spotykane, ja teraz w pon miałam 29+0 i Mały miał 1500. Zawsze trzeba też pomyśleć o tym, że to tylko sprzęt i umiejętności lekarza, które mogą być omylne

Uffff, skończyłam prasowanie. Zostały mi tylko do wyprania prześcieradełka, ręczniki, parę pieluch, kocykii boki do łóżeczka. To już chyba ogarnę w styczniu.

I tak mam przy okazji małe podpowiedzi. Nie polecam ubranek, które mają zapięcia na pleckach, dzidzia na tym leży i jest to poprostu uwierające. Nie wiem kto wogole wpada na wyprodukowanie czegoś takiego. Ja mam właśnie w spadku taki sweterek, ale już go odłożyłam. Widziałam też nieraz w Lidlu, że mają piękne np śpioszki, ale były właśnie zapinane na plecach lub wzdłuż pupy.
8 lat temu prześcieradełka na przewijaki były nowością.. A ja, że miałam sporo pieluch w spadku, to wymyśliłam sobie coś takiego... Doszyłam ręcznie tylko gumkę po obu stronach i idealnie pasowało. Załącznik 7736186Załącznik 7736187

We Francji to większość zapinane z tyłu ubranka i te co mamy od koleżanki z pracy to część jest właśnie zapinane z tyłu 🤦🏻☠♀️ no zobaczymy jak Mia będzie się w takich czuć, bratanicy nie przeszkadzało to na przykład ale wiadomo co dziecko to inaczej...
Oooo ja chyba też tak zrobię z prześcieradłem na przewijak, super patent
Dziewczyny ja weszłam dziś na Marcówki na FB i szczerze lekko się uspokoiłam jak zobaczyłam jakie tam kluseczki się szykują np. 28t - 1700g

Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 11:53   #4653
aga_fe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Persefonia Pokaż wiadomość
Mam do przedszkola 4 km w dwie strony. Przed domem po zaprowadzeniu córki skapnelam się że nie oddala mi kluczy . I od nowa 4km . Tak zmarzłam z synem że szok dzienny limit osiągnięty . Usypiam młodego i idę z nim na drzemkę

No tak, klucze to najlepsza zabawka. A torebka mamy to już szał ciał
Cytat:

Niezły zestaw to jest niewiarygodne ze aż tyle się tego uzbiera.
Tez się musze zabrać za szukanie ubranek, tylko moja przechowalnia jest aktualnie szkołą (ach te lekcje zdalne...) i mam ograniczony dostęp. Musze zrobić w domu spora roszadę.
Ale już wiem ze szanse na przeprowadzenie przed porodem są minimalne raczej celujemy w miesiac po. Nie podoba mi się to - rozgardiasz z rzeczami bedzie olbrzymi. Oby się dało rzeczy wozić jak najszybciej, jeszcze przed porodem...

aga_fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 12:10   #4654
whimxx
pani.dietetyk

Ale naskrobałyście dzisiaj, nadrobię wszystko pod wieczór.

Ja jestem po krzywej, ale zniosłam ją tragicznie. Nie wiedzialam, ze az tak moj organizm zareaguje, bo w sumie nawet nie widzialam tu u nas nikogo narzekającego, wiec nie nastawialam sie na problemy, a jednak - mdlosci, zawroty glowy, poty, a teraz nawet zwymiotowałam. Dramat.
Stary 2020-12-17, 12:25   #4655
aaska92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whimxx Pokaż wiadomość

Ja jestem po krzywej, ale zniosłam ją tragicznie. Nie wiedzialam, ze az tak moj organizm zareaguje, bo w sumie nawet nie widzialam tu u nas nikogo narzekającego, wiec nie nastawialam sie na problemy, a jednak - mdlosci, zawroty glowy, poty, a teraz nawet zwymiotowałam. Dramat.
Ja w pierwszej ciąży tak też miałam, nie mogłam nawet na telefon zerknąc, a co dopiero cos czytać. Najgorzej mi się zrobiło zaraz przed ostatnim pobraniem i walczyłam,zeby nie z wymiotować. Teraz jedynie miałam problem, żeby to wypić i mi się odbijało, a potem już czytałam książkę, jedynie do końca dnia byłam przymulona i czułam ciężkosc na żołądku. Zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz cukry mam w normie mimo tak odmiennej reakcji na glukoze.

aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 13:33   #4656
misi8a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Ja w pierwszej ciąży tak też miałam, nie mogłam nawet na telefon zerknąc, a co dopiero cos czytać. Najgorzej mi się zrobiło zaraz przed ostatnim pobraniem i walczyłam,zeby nie z wymiotować. Teraz jedynie miałam problem, żeby to wypić i mi się odbijało, a potem już czytałam książkę, jedynie do końca dnia byłam przymulona i czułam ciężkosc na żołądku. Zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz cukry mam w normie mimo tak odmiennej reakcji na glukoze.

U mnie krzywa przeszła zaskakująco gładko, ale dziewczyna, która robiła ze mną to widać było, ze przechodziła tragicznie i nic jej nie pomagało, ani otwieranie okna ani leżenie, przykro było patrzeć
misi8a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 14:15   #4657
Roma1987
Rozeznanie

Wy się martwicie ze Wasze maluchy rosną szybko ja się martwię czemu moj koksiu zwolnił i jest w połowie siatki, czy mu tam dobrze i w ogóle czy wszystko ok

W ogóle chyba jestem nienormalną, jak idę spać to się czasem boje ze my krzywdę zrobię jak w nocy się przekręcam gwałtownie z boku na bok, no paranoja normalnie :p

Persefonia takie akcje podnoszą ciśnienie, znam to aaaaaaz za dobrze
Roma1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 14:49   #4658
stookrotka1991
Zadomowienie

Mój tak samo ostatnio był kilka dni do przodu a teraz dzień do tyłu też się trochę zmartwiłam ale niby jest wszystko ok więc staram się nie myśleć i tym w ogóle to jej kolację około 18 później już nic i rano jak się budze jestem mega głodna chyba będę musiała jeszcze coś zjeść przez samym pójściem spać

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Wy też macie takie słabe nerwy ostatnio czy tylko ja tak mam? Od kilku dni dosłownie wszystko mnie denerwuje nie wiem jestem ostatnio ciągle jakaś poddenerwowana

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 15:42   #4659
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whimxx Pokaż wiadomość

Dawaj znać jak wyniki ehhh obyś się szybko lepiej poczuła

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Roma1987 Pokaż wiadomość
Wy się martwicie ze Wasze maluchy rosną szybko ja się martwię czemu moj koksiu zwolnił i jest w połowie siatki, czy mu tam dobrze i w ogóle czy wszystko ok

W ogóle chyba jestem nienormalną, jak idę spać to się czasem boje ze my krzywdę zrobię jak w nocy się przekręcam gwałtownie z boku na bok, no paranoja normalnie

Persefonia takie akcje podnoszą ciśnienie, znam to aaaaaaz za dobrze
Ja się martwię głównie tym że ona w 12dni przywaliła 540g i wyskoczyła poza widełki wydaje mi się że to jakoś mega dużo i trochę mnie wystraszył lekarz że nooo może wcześniej wyskoczyć jak tak dalej pójdzie 🤦🏻☠♀️
A dajesz radę tak gwałtownie się obracać z boku na bok? Ja to jak mam się przewrócić z jednego na drugi to pierwsze się zastanawiam czy gra jest warta świeczki a jak się już zdecyduje nooo to chwilę to trwa

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
Mój tak samo ostatnio był kilka dni do przodu a teraz dzień do tyłu też się trochę zmartwiłam ale niby jest wszystko ok więc staram się nie myśleć i tym w ogóle to jej kolację około 18 później już nic i rano jak się budze jestem mega głodna chyba będę musiała jeszcze coś zjeść przez samym pójściem spać

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Wy też macie takie słabe nerwy ostatnio czy tylko ja tak mam? Od kilku dni dosłownie wszystko mnie denerwuje nie wiem jestem ostatnio ciągle jakaś poddenerwowana

Pewnie hormony trochę szaleją ja się wkurzam za kierownicą głównie, czasem myślę że lepiej ze mnie nie rozumieją....

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Upolowałam dziś ręcznik dla małej za niecałe 4€, 3 pieluszki tetrowe kolorowe za 3€ i jedna wielka kolorową tetrę 110x110 za 3€ (taka na otulacz chyba) jestem z siebie dumna

Stary 2020-12-17, 15:43   #4660
Erwina1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justysia2203 Pokaż wiadomość
Dawaj znać jak wyniki ehhh obyś się szybko lepiej poczuła

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Ja się martwię głównie tym że ona w 12dni przywaliła 540g i wyskoczyła poza widełki wydaje mi się że to jakoś mega dużo i trochę mnie wystraszył lekarz że nooo może wcześniej wyskoczyć jak tak dalej pójdzie 🤦🏻☠♀️
A dajesz radę tak gwałtownie się obracać z boku na bok? Ja to jak mam się przewrócić z jednego na drugi to pierwsze się zastanawiam czy gra jest warta świeczki a jak się już zdecyduje nooo to chwilę to trwa

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Pewnie hormony trochę szaleją ja się wkurzam za kierownicą głównie, czasem myślę że lepiej ze mnie nie rozumieją....

To ja z obrotem mam dokładnie tak samo śpię w poduszce w kształcie litery C i obrót trzeba zdecydowanie najpierw dokładnie przemyśleć

Za to moja kruszynka jak tylko położę się na boku i trochę naciskam na brzuch to od razu daje mi znać w miejscu na brzuchu, które "za bardzo" przylega do łóżka zaczyna się takie jakieś łaskotanie od środka i wiem wtedy, że muszę się inaczej ułożyć, bo jest mu za ciasno Myślę, że nasze dzieciaczki dobrze wiedzą kiedy jest im dobrze i dają nam znać gdy coś jest nie tak
Erwina1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 16:28   #4661
stookrotka1991
Zadomowienie

Fufka w którym H&M byłaś że takie wyprzedaże są ją byłam w posnani ale nic nie było nie wiem czy nic nie wywiesili czy wszystko już przebrane

kocham ...
Stary 2020-12-17, 16:50   #4662
Fufka
Zakorzenienie

Cytat:
Fufka w którym H&M byłaś że takie wyprzedaże są ją byłam w posnani ale nic nie było nie wiem czy nic nie wywiesili czy wszystko już przebrane

Haha, to było na Malcie. W ogóle na Malcie były przecenione ciuchy, które w posnanii były w regularnej cenie. Przynajmniej 1 sukienka, bo zwróciłam na nią uwagę

Ja zawsze szybko się denerwowałam, więc nic nowego. Wygląda na to, że mój tata ma covida, więc bardzo się o niego, mamę i babcię martwię. Najprawdopodobniej zostaniemy na wigilię we 2 w domu.

Z jednej strony staram się nie popadać w panikę, ale covid zaczyna mnie przytłaczać.

Stary 2020-12-17, 17:03   #4663
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Haha, to było na Malcie. W ogóle na Malcie były przecenione ciuchy, które w posnanii były w regularnej cenie. Przynajmniej 1 sukienka, bo zwróciłam na nią uwagę

Ja zawsze szybko się denerwowałam, więc nic nowego. Wygląda na to, że mój tata ma covida, więc bardzo się o niego, mamę i babcię martwię. Najprawdopodobniej zostaniemy na wigilię we 2 w domu.

Z jednej strony staram się nie popadać w panikę, ale covid zaczyna mnie przytłaczać.

Oj to przykre w takim razie ją ostatnio jestem właśnie taka zdenerwowana mam wrażenie że martwi mnie ten covid podświadomie. Martwię się że ktoś z bliskich zachoruje i że jak będzie już poród blisko i mnie to dopadnie a w Malcie duży był wybór dla niemowlaków z przecen?

kocham ...
Stary 2020-12-17, 17:17   #4664
Roma1987
Rozeznanie

No może z tym gwałtownym przekręcaniem to przesadziłam, raczej chodzi mi o to spore przedsięwzięcie ale wykonane przez sen

właśnie chodziło mi o to co Erwina pisze ze jak na boku leze i jeszcze nie śpię to bobcio mnie tam od środka puka mocno,przy samej pachwinie czasem, a przez sen to tego nie poczuje, ale chyba poradzi sobie tam...ja to nie ogarniam jak one tam się mieszczą

Od 28 grudnia znów galerie zamknięte no i stoki (ojej nie pojeździmy dziewczyny w tym roku na nartach ) i godzina policyjna w sylwestra

Whimx ojej biedna z tym pobraniem, ale dobrze ze już masz za sobą! Czy przez wymioty będziesz musiała powtarzać?
Stary 2020-12-17, 17:48   #4665
Fufka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to przykre w takim razie ją ostatnio jestem właśnie taka zdenerwowana mam wrażenie że martwi mnie ten covid podświadomie. Martwię się że ktoś z bliskich zachoruje i że jak będzie już poród blisko i mnie to dopadnie a w Malcie duży był wybór dla niemowlaków z przecen?

Generalnie jest słabo z tymi przecenami, w ciągu tygodnia może dwóch byłam w kilku różnych i w każdym jest coś, ale wszędzie coś innego i pojedyncze sztuki. Mam wrażenie, że jeżeli chodzi o h&m to tam tylko kobietę przeceniają, reszta działów, to tak trochę, żeby opróżnić w końcu magazyny. Może teraz jak poszło info, ,d znów zamkną galerie, to od jutra zrobią wyprzedaże i rabaty, no bo jednak zawsze zaczynało się 27, a teraz kicha.
Cytat:
No może z tym gwałtownym przekręcaniem to przesadziłam, raczej chodzi mi o to spore przedsięwzięcie ale wykonane przez sen

właśnie chodziło mi o to co Erwina pisze ze jak na boku leze i jeszcze nie śpię to bobcio mnie tam od środka puka mocno,przy samej pachwinie czasem, a przez sen to tego nie poczuje, ale chyba poradzi sobie tam...ja to nie ogarniam jak one tam się mieszczą

Od 28 grudnia znów galerie zamknięte no i stoki (ojej nie pojeździmy dziewczyny w tym roku na nartach ) i godzina policyjna w sylwestra

Whimx ojej biedna z tym pobraniem, ale dobrze ze już masz za sobą! Czy przez wymioty będziesz musiała powtarzać?
Je też tak mam, kładę się spać i od razu jest pukanie "matka zgniatasz mnie". Zapomniałam wczoraj zapytać lekarki, bo łożysko mam na tylniej ścianie, a wiem, że w nocy nieświadomie obracam się na plecy i zastanawiam się, czy to nie szkodzi dziecku?

Stary 2020-12-17, 17:59   #4666
Persefonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justysia2203 Pokaż wiadomość
We Francji to większość zapinane z tyłu ubranka i te co mamy od koleżanki z pracy to część jest właśnie zapinane z tyłu 🤦🏻♀️ no zobaczymy jak Mia będzie się w takich czuć, bratanicy nie przeszkadzało to na przykład ale wiadomo co dziecko to inaczej...
Oooo ja chyba też tak zrobię z prześcieradłem na przewijak, super patent
Dziewczyny ja weszłam dziś na Marcówki na FB i szczerze lekko się uspokoiłam jak zobaczyłam jakie tam kluseczki się szykują np. 28t - 1700g

Dzisiaj przeglądałam dokumenty z drugiej ciąży to mój syn w 28tc ważył nie całe 1100g

Persefonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 17:59   #4667
Roma1987
Rozeznanie

Fufka tez mam na tylniej, gadałam z fizjoterapeutka i mowila ze nie ma powodów do obaw, ze to nie ma znaczenia jak śpimy, ma być nam wygodnie, a jak będziemy troszkę niedotlenione przez chwile od spania na przykład na prawym boku to organizm nas obudzi

Ale wyobraźnia i tak robi swoje
Stary 2020-12-17, 18:15   #4668
Fufka
Zakorzenienie

Cytat:
Fufka tez mam na tylniej, gadałam z fizjoterapeutka i mowila ze nie ma powodów do obaw, ze to nie ma znaczenia jak śpimy, ma być nam wygodnie, a jak będziemy troszkę niedotlenione przez chwile od spania na przykład na prawym boku to organizm nas obudzi

Ale wyobraźnia i tak robi swoje
Dzięki, ja o siebie się nie boję, bo wiem że się wybudzę, ale o bubę się martwiłam.

Stary 2020-12-17, 18:26   #4669
Justysia2203
Wtajemniczenie

Mam wyniki badań! Pojechaliśmy w końcu zapytać do laboratorium bo taka niepewność mnie dobijała i co się okazało... Analiza była zrobiona już w poniedziałek o 12:04!!!! No myślałam że kobitę przez okienko wytargam...
Cukrzycy brak, ale pierwszy wynik to tak na granicy trochę wiec raczej będę się trochę pilnować i pewnie dostosuje się do zasad diety cukrzycowej.
Chyba jest coś nie tak z krzepliwością ale ciężko mi to zinterpretować więc nie będę się w to zagłębiać i poczekam co powie jutro lekarz. Doczytałam na szybko że w III trymestrze ta krzepliwość się zwiększa więc nie panikuje
TŻ z tej okazji poleciał mi i Mii po ciastko tylko że było z masą margarynową więc bleeeee chciał chłopak dobrze wyszło jak zawsze

Stary 2020-12-17, 18:29   #4670
Roma1987
Rozeznanie

No mam to samo właśnie jedziemy właśnie na 4 spotkanie szkoły rodzenia, mam nadzieje ze nie usnę
Stary 2020-12-17, 18:55   #4671
vidia9
Zadomowienie

A ja czekam na wizytę, Piotruś od rana aktywny, można wagę obstawiać liczę że jednak tego 1500 nie ma, 3 tygodnie temu miał 900 gramów

vidia9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-17, 19:04   #4672
Persefonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vidia9 Pokaż wiadomość
A ja czekam na wizytę, Piotruś od rana aktywny, można wagę obstawiać liczę że jednak tego 1500 nie ma, 3 tygodnie temu miał 900 gramów

To pewnie jakieś 1285g

Stary 2020-12-17, 19:11   #4673
aaska92
Zadomowienie

Cytat:

Obstawiam 1350 g daj znać po wizycie

Stary 2020-12-17, 19:14   #4674
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:

1499g nie no myślę że 1300g
Powodzenia na wizycie

Stary 2020-12-17, 20:34   #4675
vidia9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Obstawiam 1350 g daj znać po wizycie

Byłaś najbliżej, 1353g i termin z 16 marca tym razem na 28 luty ehh, spieszy się niepotrzebnie chyba w tym tygodniu zamówię resztę wyprawki aptecznej na Gemini

Stary 2020-12-17, 20:48   #4676
Persefonia
Rozeznanie

Wasze takie koksy że mnie nie pokoi co ta moja córka taka chuda . Mam nadzieję że to wina sprzętu i 28 grudnia na połówkowych będzie miała już ponad kilogram

Stary 2020-12-17, 21:10   #4677
aaska92
Zadomowienie

Cytat:
Byłaś najbliżej, 1353g i termin z 16 marca tym razem na 28 luty ehh, spieszy się niepotrzebnie chyba w tym tygodniu zamówię resztę wyprawki aptecznej na Gemini

O to mi się udało, kawał chłopaka

Stary 2020-12-17, 21:17   #4678
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:

Oooo sporo przesunął Ci termin chyba ale rozumiem że wszystko ok?

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Persefonia Pokaż wiadomość
Wasze takie koksy że mnie nie pokoi co ta moja córka taka chuda . Mam nadzieję że to wina sprzętu i 28 grudnia na połówkowych będzie miała już ponad kilogram

Ty masz teraz 26tydzien?

Stary 2020-12-17, 21:25   #4679
vidia9
Zadomowienie

Termin z OM to 16 marzec, aktualnie przewidywany termin 28 luty to ponad dwa tygodnie różnicy wszystko jest ok, ale wystraszyła mnie lekarka z serduszkiem, 4 razy sprawdzała czy wszystko ok, Mały był aktywny i uciekał jej, ma koniec stwierdziła że wszystko i ok i nie ma potrzeby robić 3 prenatalnych

Edytowane przez vidia9
Czas edycji: 2020-12-17 o 21:41
Stary 2020-12-17, 21:36   #4680
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Termin z OM to 16 marzec, aktualnie przewidywany termin 28 marzec to ponad dwa tygodnie różnicy wszystko jest ok, ale wystraszyła mnie lekarka z serduszkiem, 4 razy sprawdzała czy wszystko ok, Mały był aktywny i uciekał jej, ma koniec stwierdziła że wszystko i ok i nie ma potrzeby robić 3 prenatalnych

28 luty czy marzec? Bo pierwsze napisałaś luty a potem marzec
No to super że jednak wszystko ok

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości